Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Posao i karijera

Posao i karijera Od vratara do direktora u tri tjedna
Podforum: Informacije o poslodavcima, Iza katedre

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.02.2025., 20:37   #3121
Pusti nostalgiju i lijepa sjećanja- nego radi nešto što ti je korisno.
oDesk je bio ok, Elance još i bolji- UW na početku još i ok... ali sve kasnije, iz goreg u goreg.

Ja već odavno ne radim tamo- a i kad nešto iskoči zanimljivo, fino im napišem da me kontaktiraju privatno jer ne radim preko njihove platforme.
Metal is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2025., 23:41   #3122
Quote:
Metal kaže: Pogledaj post
Pusti nostalgiju i lijepa sjećanja- nego radi nešto što ti je korisno.
oDesk je bio ok, Elance još i bolji- UW na početku još i ok... ali sve kasnije, iz goreg u goreg.

Ja već odavno ne radim tamo- a i kad nešto iskoči zanimljivo, fino im napišem da me kontaktiraju privatno jer ne radim preko njihove platforme.
Istina. Treba biti racionalan, a ja se nekako vežem za svoj profil i istorijat ugovora koji mi tu stoji.
Piši privatno, samo pazi da te ne banuju.
Old 03.02.2025., 08:38   #3123
Imam dojam kao da im platforma (upwork) uopće ne funkcionira.
Hopinka is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2025., 10:22   #3124
Platforma radi, prosli tjedan odradio jedan poslic.
Old 03.02.2025., 11:13   #3125
Ma naravno da radi, ali je daleko od onoga što je nekada bila.
Naravno, i vrijeme se promijenilo- neka druga pravila igre su sada tu, negdje više negdje manje... I to je to.
Svi smo kliknuli na ono "I agree".

@truman: Ne pišem ja ništa privatno, ali mi je to naznačeno u portfoliju koji šaljem uz prijavu.
Due to the large number of spam offers, please contact me at: tra, lala, bla, bla.
Metal is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2025., 11:21   #3126
Slazem se, platforma je postala preskupa sto se tice kupnje conects kredita. Ja uglavnom odradim posao ako me netko pozove, ne apliciram previse jer ne isplati.
Old 03.02.2025., 15:33   #3127
Je li itko tražio na freelance.hr? Meni nikako da provjere profil. Nema kontakta ili se nitko ne javlja. Što je s tim?
Hopinka is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2025., 16:00   #3128
Sjećam se nekih priča i objava od prije par godina... ali ne znam koliko su još u opticaju.
Meni nešto nikad nisu bili zanimljivi.
Metal is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2025., 19:15   #3129
Ja sam kod njih odradio par poslova prije ohoho godina. Nisam siguran dali platforma vise funkcionira.
Old 04.02.2025., 13:28   #3130
Quote:
beljo kaže: Pogledaj post
Ja sam kod njih odradio par poslova prije ohoho godina. Nisam siguran dali platforma vise funkcionira.
Funkcionira jer se objavlju novi oglasi, samo je teško tamo bilo što upecati.
Mala je i ponuda i potražnja.
bluebunny is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2025., 09:42   #3131
Mislim da tu stranicu nitko više ne održava jedino mi nije jasno kako izlaze novi oglasi za poslove.
Hopinka is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2025., 02:42   #3132
koliko bi bilo bolje (i lakse do poslova) ako bi se ljudi ovdje udruzili i zajedno raditi na vecim poslovima
ima jako puno ljudi po cijelom svijetu koji rade samostalno, mozda je bolje se udruziti
zlrjgnhh is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2025., 11:55   #3133
Naletio na ovo jucer, pa kome se da neka prouci i mozda nadje potencijalni posao.

https://www.flexjobs.com/blog/post/t...re-remote-jobs
Old 13.02.2025., 12:07   #3134
Na upworku sam prije 3 god uspio ubosti jedan posao i to samo zato jer su tražili nekog iz Hr, pa smo stupili u kontakt i dan danas nešto odradim za njih, sve mimo uw-a. Apliciram kad skupim dovoljno connecta, znači možda 2-3 puta mjesečno, ako i to. Rijetko kad netko uopće odgovori, a kamo li da se posao pokrene. Neka procjena je da od 15 aplikacija, dobijem odgovor od samo jednog. I sad šta, trebao bih kupit connecte da mi možda netko uopće odgovori, kako da ne... Bezveze mi na kraju ta platforma.

Quote:
Hopinka kaže: Pogledaj post
Je li itko tražio na freelance.hr? Meni nikako da provjere profil. Nema kontakta ili se nitko ne javlja. Što je s tim?
Ja sam bio tražio prije par godina, našao nekoliko ljudi s kojima sam odradio posao. Pa sam objavio još jedan (sličan) oglas, bili su nešto izmijenjeni uvjeti i druga geografska lokacija. Nisu mi odobrili objavu oglasa jer eto već imam takav oglas objavljen (???). "Korisnička podrška" je kao preko onog chat-a i ako se netko uopće i javi nema nikakve pomoći od njih, ne daju da se objavi novi oglas i možeš se je***. Uglavnom, loše koncipirana stranica i katastrofalna podrška, kasnije se ispostavilo i nepostojeća podrška jer kad bi ih pokušao kontaktirati u još par navrata, nije bilo odgovora.
kamikaza777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 17:11   #3135
Pozdrav,

koliko biste vi naplatili jednostavnu ilustraciju u 2-3 boje (bit će ih više, ali po komadu), za web stranicu, za domaćeg klijenta?

Imam iskustva u ilustriranju, ali unutar plaće, složenije ilustracije za knjige (naslovnice i layout).

Hvala
MzmLrOw is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 18:08   #3136
Quote:
MzmLrOw kaže: Pogledaj post
Pozdrav,

koliko biste vi naplatili jednostavnu ilustraciju u 2-3 boje (bit će ih više, ali po komadu), za web stranicu, za domaćeg klijenta?

Imam iskustva u ilustriranju, ali unutar plaće, složenije ilustracije za knjige (naslovnice i layout).

Hvala

Ili ako bih naplaćivala po satu, je li 25 eur premalo?
MzmLrOw is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 19:40   #3137
Ja ispod €50 ne bih ni upalio tablet.
Metal is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 19:55   #3138
Quote:
Metal kaže: Pogledaj post
Ja ispod €50 ne bih ni upalio tablet.
Znači, zarađuješ barem 8000 Eur mjesečno (ako nije tajna)?
Gdje nalaziš tako velikodušne klijente?

Da ne ispadnem puka provokatorica, hvala na odgovoru, ali ovo me doista zanima.

Prodaješ li NFT-jeve?
MzmLrOw is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 19:56   #3139
Daleko od toga.
Što ne znači da ću raditi za kikiriki.

Izvini, moja greška- Sad sam tek vidio da si mislila na €25/h.
To je ok cijena.
Metal is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2025., 01:17   #3140
Pozdrav ljudi, malo tu uletavam ali savršena ste ekipa za ovo.
Kolega s posla rješava diplomski a nemre skupit odgovore na anketu.
Tema mu je rad od kuće pa zato mislim da ste super publika za ovo, anketa ima 12 pitanja fakat se poklika za minutu, kome god se bude dalo, puno hvala

https://forms.gle/qSdYwyY2gZc5fcag8
Brain32 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:01.