Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.02.2021., 10:43   #3141
Quote:
Panther1989 kaže: Pogledaj post
Kaj s ovim drugim dijelom koji moram ustekati u kutiju od evo tv?
Ne razumijem pitanje? Pretpostavljam da ti treba kabel koji na jednoj strani ima običan (muški) antenski konektor koji ćeš uštekati u evotv box, a na drugoj strani (muški) F-konektor koji ćeš uštekati u antenu.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.02.2021., 11:11   #3142
Quote:
Mephisto kaže: Pogledaj post
Ne razumijem pitanje? Pretpostavljam da ti treba kabel koji na jednoj strani ima običan (muški) antenski konektor koji ćeš uštekati u evotv box, a na drugoj strani (muški) F-konektor koji ćeš uštekati u antenu.
To me zanimalo, nisam znala niti kaj trazim. Hvala! Ne bi li to ipak trebalo doci s antenom....
Inace nisam nesposobna, sama slozila komp nedavno od pocetka do kraja, al telke ne volim.
Panther1989 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.02.2021., 11:28   #3143
Da, trebalo bi doći, odnosno bilo bi lijepo da dođe. Ali u današnje vrijeme se sve manje kablova daje, uz novi iphone čak više ni punjač ne dobiješ.
Btw., antenski kablovi (pogotovo kad je riječ o F-konektorima) se tipično ne kupuju gotovi, već se kupi posebno kabel a posebno konektori. Tako da možda nećeš naći gotov kabel koji ti treba (ali ti ga možda u dućanu u kojem kupiš kabel i konektore mogu odmah napraviti, pogotovo ako je manji dućan).
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2021., 21:14   #3144
Gdje se osim u T-centru može kupiti STB (i koji) za Evotv? prije su to i poše prodavale!
Old 23.02.2021., 21:21   #3145
Quote:
leo4 kaže: Pogledaj post
Gdje se osim u T-centru može kupiti STB (i koji) za Evotv? prije su to i poše prodavale!
Prošli misec sam nešto plaća u pošti i mislim da sam vidija da ih još prodaju.
Old 23.02.2021., 21:22   #3146
Više nema u pošti?
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2021., 11:24   #3147
Quote:
Mephisto kaže: Pogledaj post
Više nema u pošti?
Znaći uzeli monopol i nabijaju cijenu!
Old 03.03.2021., 19:12   #3148
Ljudi, pitanje.. Jel se da vidit kolko je još ostalo do isteka bona? Imam evot tv na bonove (tri mjeseca) al ne nalazim nigdje tu informaciju.. Išao na svoj profil, pod Uređaji, "Moj Uređaj 1" i aktivacijski ključ xxxxxx, al nigdje ne mogu vidit kolko je još ostalo do isteka bona.. Gledao sam i kroz meni na telki cam modul, al niš ne nalazim.. Jel ko zna od vas možda?
Tnx
zvonac_1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2021., 23:40   #3149
Meni ispod uređaja i aktivacijskog kljuca se vide aktivne usluge i datum od kad do kad mi vrijedi bon
misterNo80 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2021., 18:55   #3150
Danas bio u TComu i otišao pa pitao u pošti te kažu da nemaju više modula za kupiti samo najam uz pretplatu 5kn ili bez ugovorne mjesečno 20kn...
Dakle modul košta 299kn uz to bi trebao dobiti 1 mjesec free ali ne možeš kupiti.
Ako unajmiš plaćaš bez ugovorne 20kn što je 2g korištenja istog 480kn i naravno moraš vratiti jer je unajmljeno.
Uz ugovor na 2g plaćaš najam 120kn i na kraju vratiš.
Skywatch is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2021., 21:11   #3151
Probaj potrazit po oglasnicima
Ja sam tako svoj kupio za 100 kn
Pred par godina.
P.s
Evo u SD 299kn

https://www.sancta-domenica.hr/promo...-uslugu-na-dar
Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk
blazze is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2021., 17:06   #3152
Quote:
blazze kaže: Pogledaj post
Probaj potrazit po oglasnicima
Ja sam tako svoj kupio za 100 kn
Pred par godina.
P.s
Evo u SD 299kn

https://www.sancta-domenica.hr/promo...-uslugu-na-dar
Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk
Hvala. Tamo piše da je nedostupno.
Našao sam na TCom web shopu da imaju.
Skywatch is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2021., 12:28   #3153
Ekipo, pozdrav! Ne razumijem se baš u satelitsku , ali imam nekoliko pitanja u vezi EVO TV-a.

1) Vidim na HT-ovoj stranici da se EVO TV reklamira sa cijenom već 35 kn/mjesečno pa pogledam da u MIX paketu koji košta 45 kn/mj ima samo 2 Arene dok u sportskom premium paketu od 39 kn/mj ima 6 arena+HNTV. Tu nema formule, jel tak?

2) Dolje piše na kraju, najam prijemnika 5 kn/mj, ili najam modula (kakvog modula, ako ja imam ugrađen TV sa ugrađenim prijamnikom, kam da to stavim?) isto 5kn/mj ?

I još piše :

Kupnjom EVOtv na dar uređaja možete gledati i više od 40 dodatnih programa 3 mjeseca na dar bez ikakve obveze (Kak bez obveze, ako platim sportski paket 39 kn/mj?) . Kad vam istekne prvi mjesec besplatnog sadržaja, dodatna dva mjeseca aktivirat ćete lako sami. Aktivacijski ključ je na naljepnicama koje se nalaze na kutiji ili na stražnjoj strani uređaja. Također je vidljiv i na poruci koja će se na TV ekranu pojaviti nakon kn/mj prvih 30 dana korištenja.

Pripremite aktivacijski ključ
Prebacite na program Da Vinci i ostanite na njemu
Pošaljite SMS poruku s aktivacijskim ključem na broj 818901
Ne mijenjajte program i pričekajte da se pojavi slika.

Jel netko od Vas koristi EVO TV i jel se isplati kupiti? Već na TV-u imam Arenu i to , znači samo bi prijamnik trebao? Ali ako sad plaćam 225 samo internet+TV koliko budem s tim platio?

Jer MAX Sport Plus je 129 kn/mj na 12 mj (Arena+SK+ostali programi) a MAX ARENA JE 49 kn/12 MJ , a ima i SK paket od 29 kn/mj bez ugovorne obveze

Cijena antenskog sustava uz MAXtv Sat uslugu:
Uz ugovor na 24 mjeseca - 5 kn/mj.
Uz ugovor na 12 mjeseci - 10 kn /mj.
Bez potpisivanja ugovora - 368,94 kn jednokratno (to samo antena ili kaj? I kanali?)

Kolio ondsa košta prijemnik i dolazak tehničara ako uzmem na 2g ugovor ?
ivic27 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2021., 12:30   #3154
evo.tv nije satelitska, već zemaljska pay-tv platforma, loviš preko obične tv antene (popularno zvane "riblje kosti"), ako ti je signal dostupan na tvojoj mikrolokaciji.
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2021., 14:35   #3155
Quote:
DeeJay Dee kaže: Pogledaj post
evo.tv nije satelitska, već zemaljska pay-tv platforma, loviš preko obične tv antene (popularno zvane "riblje kosti"), ako ti je signal dostupan na tvojoj mikrolokaciji.
Kak ne bi, a kak onda ako hoću dodatne kanale kak to aktivirati

Poslano sa mog HAFURY MIX koristeći Tapatalk
ivic27 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2021., 15:26   #3156
Unosom koda na web stranici ili pozivom njihovoj službi za korisnike.
Jarvis is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2021., 20:13   #3157
Quote:
ivic27 kaže: Pogledaj post
Kak ne bi, a kak onda ako hoću dodatne kanale kak to aktivirati

Poslano sa mog HAFURY MIX koristeći Tapatalk
Kupiš ili unajmiš EVo TV uređaj da možeš pratiti i to ide na običnu zemaljsku antenu.
Ako hoćeš da sve ide preko TV-a onda ti TV mora podržavati CI+ modul pa to unajmiš ili kupiš.

Biraš inače kod njih po tri paketa kao obavezno, osnovno i onda recimo Sport premium.
https://www.hrvatskitelekom.hr/telev...arucite-uslugu

Opcije su ti pretplata zatim bez ugovorne obveze ili aktiviranje preko EVO TV bona. Najbolje je da se raspitaš preko chata ili osobno kod njih.
Skywatch is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2021., 09:05   #3158
Pretpostavljam da će i u sadržaju paketa „Evo TV“-a u dijelu sportskog programa doći do promjene . Za sada je u tom djelu sport pokriven Arenom ali pošto je Evo tv sada u vlasništvu T-coma a na njihovom sport programu je SK (insajderski podatak) sumnjam da su ugovorili SK i Arenu. Bumo uskoro vidjeli!
Old 29.03.2021., 21:46   #3159
Pozdrav, je li netko od vas ažurirao Intek HD-T52IR EvoTV uređaj (onaj koji se prodavao po cijeni od ~200kn kad se prelazilo na DVB-T2) ažuriranjem s EvoTV stranice koje je izašlo 3.3.2021?
n3tk0 n3p0zn4t is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2021., 09:25   #3160
Arena Sport kanali od 7 do 10 su počeli emitirati u zagrebačkoj regiji (D4) na Mux M2, na 40. kanalu. Očito više nema mjesta za nove kanale na frekvencijama predviđenim za Evo TV (28 i 48).

Ne znam kako je u drugim digitalnim regijama, ali savjetujem korisnike Evo TV sportskog paketa da preskeniraju kanale, ako to već nisu napravili.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:20.