Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.05.2025., 20:39   #3161
Quote:
zvonimir kaže: Pogledaj post
Izgleda da nista nije sigurno oko Lisice, navodno je Ujpest vec dao ponudu za njega. I za Garciu Glas Istre pise da ne ide nikuda tako da, izgleda, sve sto se pise, spekulira i nista nije sigurno dok nije potpisano i slikano. Zar nije cudno da vise nitko ne spominje sigurnog Taylora, dogovorenog Valincica, zamrlo je i oko malog Jagusica.
Odlazi Risto (potvrdio Misic), odlazi Moharami ali oni su laki jer im isticu ugovori. Kako rijesiti ove s ugovorom, to je pitanje...
Pa Taylor je iz Mariceve tekice, mislim da nitko ne zeli ista od njegove ostavstine

Insajderi kazu da ce u paketu doci Lisica i Valincic i da su blizu dogovora s Istrom, obojica zele samo u Dinamo. Jagusic je za sada na cekanju i nismo toliko zagrizli za njega, cifra koja se spominje je oko 1,5-2 milke
Zagreb55 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 21:07   #3162
Krenula metla...
^Jack^ is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 21:33   #3163
Quote:
zvonimir kaže: Pogledaj post
Evo, izgleda da Petkovic ne moze nikome uvaliti Petka...
Zelimo li Petkovica i dalje u Dinamu?

https://www.nacional.hr/petkovicev-a...e-dosao-boban/
Lol najbolje godine s 30+.. i to za igrača koji nije bio poznat po brzini i pokretnosti niti kada je bio mlađi.
Old 26.05.2025., 21:51   #3164
Quote:
Zagreb55 kaže: Pogledaj post
Skender podnio ostavku
"u ovom trenutku kad je napravljen rezultatski podbačaj, a vjerojatno su nas i stative dijelile od naslova što je dio sporta, netko treba preuzeti odgovornost. Ja sam kao dopredsjednik i jedan od lidera svakako na kraju i odgovoran. Velimir Zajec koji je za mene kapetan svih kapetana je prihvatio moju ostavku, a meni je bila iznimna čast cijelo vrijeme biti njemu iza leđa".
"Svi u klubu znaju kako sam ja bio zadužen za administrativne stvari i nisam imao neki preveliki utjecaj na sportski sektor. Točnije, bio sam kao član izvršnog odbora jedan od 13 glasova u sukreiranju sportske politike. Nisam mogao na teren, a vjerujte ja bih "pojeo travu" da sam mogao biti na terenu u Velikoj Gorici. Nisam kriv za ovosezonske rezultate, ali sam odgovoran", rekao je Skender.
the edge is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 21:59   #3165
Ode i Ivo Milic i Hrvoje Jozak. Navodno Albert Puig novi sef skole i stizu jos 2 Spanjolca s njim
Zagreb55 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 22:07   #3166
I Bimbo odletio, jedan Mamićev priljepak manje…Zvone je ozbiljno krenuo, svaka mu čast.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Danio is online now  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 22:33   #3167
Ne kužim se u ova imena, pa njih ne želim komentirati.

Jedino u što se razumijem je da se stvarno nadam da Kova ne preuzima klupu.
Inžinjer ekonom is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 23:04   #3168
Zorro osvetnik.
Samo meti, imaš punu podršku.

Respekt i za Skendera na gospodskom potezu.
Axl rose is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 23:42   #3169
Quote:
Umpah-Pah kaže: Pogledaj post
Bambus je pošteno isplatio okladu
Old 27.05.2025., 01:00   #3170
Nadam se samo da nećemo ko futsal nakarada 10+ godina čekati na idući trofej. Iako me s ovim likovima ništa ne bi čudilo.
FoRuMaSh77 is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 27.05.2025., 06:32   #3171
Otkud si ti ispuzao?

Danio is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 06:45   #3172
Quote:
FoRuMaSh77 kaže: Pogledaj post
Nadam se samo da nećemo ko futsal nakarada 10+ godina čekati na idući trofej. Iako me s ovim likovima ništa ne bi čudilo.
Uz ovo crveno vodstvo nemaš kaj drugo ni očekivat.
Bit ćemo ko Hajduk. I gori.
školsko is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 08:20   #3173
Quote:
Delvecchio kaže: Pogledaj post
Dinamovci, kad se crta podvuče nakon pune prave sezone Dinama gdje ste imali klub pod punom kontrolom, te su na ključnim mjestima postavljeni vaši ljudi (da, ima još mamićevaca po skupštini, ali u svim važnim tijelima se ih lako preglasa), par pitanja o prvoj sezoni;
  • Kako ocjenjujete transparentnost kluba? Kako vam se svidjela vaša verzija "ćakule", koliko ste zadovoljni komunikacijom oko raznih smjena trenera, sportskih direktora, procesa izbora tih ključnih pozicija u klubu, kao i ostali tema koje tište plavi puk (financijska situacija)?
  • Koliko ste zadovoljni sportskom politikom - odbirima trenera, direktora, transferima, ali i sportskim rezultatima?
  • Koliko ste zadovoljni vašim prvim demokratskim predsjednikom, Zajecom, a može i Manenicom?
  • Koliko ste zadovoljni birokratskim stvarima, statutom, itd?
  • Koliko ste zadovoljni merchom, cijenama i ponudom?
  • Koliko ste zadovoljni igračima i prepoznaju li važnost demokratizacije?
  • Jel bi opet glasali za iste ljude na idućim izborima?
Odgovorili su ti ljudi na tribinama, ljudi napokon žive Dinamo i vidi se pripadnost na svakom koraku.
I Real i Borusija su socios modeli, igrali su prošle godine finale lige prvaka. Model nije problem, problem je naći poštene i kvalitetne ljude na upravljačke pozicije. Nadam se da smo s Bobanom na dobrom putu.
gyges is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 11:21   #3174
Quote:
Archangel kaže: Pogledaj post
Lol najbolje godine s 30+.. i to za igrača koji nije bio poznat po brzini i pokretnosti niti kada je bio mlađi.
Vraga, pogledaj ga ovdje na 0:17 i na 4:25. Je da je tu 6 godina mlađi, ali čovjek leti u odnosu na današnju tromu trutinu.

Prvi gol.

Quote:
Padrone kaže: Pogledaj post
prvi macici se u vodu bacaju

iako mi nikad nije bila jasna ta izreka
Slažem se. Moraš biti bolesnik da bacaš mačiće u vodu.

Može se radije upotrijebiti "Prva lasta ne donosi proljeće" ili, suprotno tome, "Po jutru se dan poznaje". Sve ovisi što ti više paše u tom trenutku.
Old 27.05.2025., 11:41   #3175
Quote:
školsko kaže: Pogledaj post
Uz ovo crveno vodstvo nemaš kaj drugo ni očekivat.
Bit ćemo ko Hajduk. I gori.

Zvone Boban je crveni? Zbilja?

Danio is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 11:45   #3176
Quote:
Danio kaže: Pogledaj post
Zvone Boban je crveni? Zbilja?

Covjek se zajebava i trola mamicevce. Srecom imate tovar bojnu da vam pomogne da se ne pobijete medjusobno
denzil is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 11:48   #3177

Danio is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 11:51   #3178
Quote:
denzil kaže: Pogledaj post
Covjek se zajebava i trola mamicevce. Srecom imate tovar bojnu da vam pomogne da se ne pobijete medjusobno
školsko is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 12:12   #3179
Nije sramota izgubit prvenstvo, ali sramota je izgubit ga od ovak slabih konkurenata. Imamo sljedeću sezonu da pokažemo da članski Dinamo ima smisla. Ak nema, treba tražit novi model. Mene ne interesira prosječnost, samo izvrsnost na europskoj razini. Jer mi to možemo. - Bauer
Old 27.05.2025., 12:26   #3180
Zasitio se demokracije.
školsko is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:23.