|
|
26.11.2023., 16:29
|
|
registrirana korisnica
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
ex nihilo kaže:
Nisu ju imali, to se rucno zamijesa po receptu, pakirana je u bijelu kutijicu s naljepnicom na kojoj je pisao sastav. Bila je brzo gotova, dosla sam drugo jutro po nju.
Mislim da tu kremu mogu napraviti u svakoj ljekarni Gradske, Ilica 43 mi je bila preporucena kao najbolja ljekarna za kupnju njihove kozmetike.
|
bila sam Masarykovoj, ili tamo negdje u centru, treba doći s receptom da se vidi sastav
što se tiče krema za njegu, vele da sve ljekarne rade po svom receptu, a dio asortimana im dođe već napravljen, misle na ono za liječenje tipa mast protiv išijalgije koja je meni super (a jeftina)
Quote:
Automatic man kaže:
Potrosio sam Minoxidil i nastavljam terapiju, ali imam “problem”.
Pumpica na boci je lose kvalitete, pola minoxidila je zavrsilo na glavi a pola curilo posvukud.
Kaj da sad radim? Potrosio sam sve i nemogu doci u ljekarnu to reklamirat sad kad je boca prazna, sterat ce me van
Mislim kupit cu ja novu i nadat se da je ovo bio izuzetak ali … bas su lose te pumpice, jel neko od vas trosio taj Minoxidil i imao slican problem?
|
po meni je jedini problem što si toliko čekao, trebao si reklamirati čim si primjetio da je ambalaža u defektu
Poslano sa mog SM-T580 koristeći Tapatalk
|
28.11.2023., 07:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Koji je naziv kreme sa bakuchiolom u gradskim ljekarnama?
|
|
|
28.11.2023., 07:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Krema s bakuchiolom to joj je naziv, ja sam kupovala u Ilici kod Frankopanske.
|
|
|
30.11.2023., 01:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2020.
|
Quote:
S Type kaže:
Koji je naziv kreme sa bakuchiolom u gradskim ljekarnama?
|
Kakav je sastav?
|
|
|
30.11.2023., 09:41
|
|
dijametralno suprotna
Registracija: Dec 2008.
|
i kakva je krema opcenito? konzistencija, efekt...?
i jel smrdi? 
imam afroditine maske s bakuchiolom, neugodan mi je taj miris. 
|
30.11.2023., 10:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja sam samo tester imala ne smrdi mirise na neroli al mislim frupy da je za tebe premasna. Fino je bogata za vecer i lijepo se razmazuje.
Sastav sam vidjela negdje al iskreno ne znam mozda oni daju.
Opcenito efekt od kreme ne ocekujem nije neko cudo ako to mislite.
Krema ko krema samo predivno mazive konzistencije sto se meni jako svidja i za suhu kozu kao stvorena.
|
|
|
30.11.2023., 14:27
|
|
dijametralno suprotna
Registracija: Dec 2008.
|
thanks 
ma meni je koza sad vec normalna prema suhoj, pogotovo u ovo doba godine. a i u ovim godinama. 
tak da mi je sve manje krema premasno.
meni su nazalost gljz kreme uglavnom preslabe u smislu da mi nista posebno ne rade od onog sto obecavaju u nazivu. 
|
30.11.2023., 15:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Ma nece ti ni raditi nista, a ova je drugacija od prijasnjih svih po toj mazivosti. Ocito je emulgator drugaciji. Fina je stvarno za suhu kozu. Ali znam da ne ocekujes cuda od kreme ona je vise da malo nahrani tu suhocu i ugodna je na licu.
Tebi bi mozda smetao miris trazi tester ako imaju u Ilici kod Frankopanske, nekad nema ovisi kad ih naprave. I ja bih radje bez mirisa ne znam jel eu nerolija ili hidrolat u sastavu ali prepoznajem taj miris.
Imam i okoloocnu tu i ona je ok.
|
|
|
02.12.2023., 14:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2022.
|
Quote:
Automatic man kaže:
Potrosio sam Minoxidil i nastavljam terapiju, ali imam “problem”.
Pumpica na boci je lose kvalitete, pola minoxidila je zavrsilo na glavi a pola curilo posvukud.
Kaj da sad radim? Potrosio sam sve i nemogu doci u ljekarnu to reklamirat sad kad je boca prazna, sterat ce me van
Mislim kupit cu ja novu i nadat se da je ovo bio izuzetak ali … bas su lose te pumpice, jel neko od vas trosio taj Minoxidil i imao slican problem?
|
Radim u gradskoj u ljekarni, cesto imamo problem s reklamacijama kupaca na te pumpice. Galenski nam stalno ili salje pumpice ili mijenjaju Minoxidil dakle znaju za problem. Posto je tako savjetujem da pises tamo na mail na webu, velike su sanse da dobijes novi Minoxidil.
Mozes se i javiti u galenski ali trazi direktno voditeljicu labosa, super je i normalna i izaci ce ti u susret. Nemoj nikako ici preko prodaje/reklamacija, baba koji radi na telefonu je poznata u firmi po “ljubaznosti”, otkantat ce te i neces s njom nista rijesiti.
Sretno (drugi put cuvaj racun)
|
|
|
02.12.2023., 22:01
|
|
registrirana korisnica
|
Quote:
frupy kaže:
i kakva je krema opcenito? konzistencija, efekt...?
i jel smrdi?
imam afroditine maske s bakuchiolom, neugodan mi je taj miris. 
|
bila sam u ZG ali ovaj put nisam kupila nikakvu kremu za njegu ni u GLJZG niti drugdje, trošim što imam; išla sam pomirisati svoju baccuchiol kremu - nema nikakav miris, kupljena je na Trešnjevačkom placu krajem rujna
pobjeglo mi koljeno, žena u poslovnici kod slastičarne Zagreb u Centru mi kaže da svaka poslovnica ima svoje recepte po kojima prave kreme za njegu i da se mogu razlikovati od poslovnice do ppslovnice, a ova za reumu i išijalgiju i slične koje dobiju već gotove za prodaju - rade izvan grada, zaboravih gdje i te su sve iste
Poslano sa mog SM-T580 koristeći Tapatalk
|
05.12.2023., 16:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2023.
|
Hvala, rijesil sam
Trosim novi, ali dobro za znati- znaci nisam jedini…
|
|
|
18.12.2023., 22:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2023.
|
https://ljekarna.hr/ je li ova stranica legit?
|
|
|
19.12.2023., 10:03
|
|
Križić kružić
Registracija: Mar 2015.
|
Je, s tim da je to web shop od ljekarni Barisic (nema veze s gljz)
|
|
|
06.03.2024., 19:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2024.
|
ako neko kuži i zna pomoći… je li vama normalno da se stavlja u dječju kremu 96% etanol? kupila sam kremu ( baby mira) u ljekarni, nisam čitala sastav, čini mi se da malenu još više peče…htjela sam baš kremu od gradske, bila je odlična ona kao pavlovićeva, u svjetlo plavoj kutiji, tu više nemaju pa sam uzela ovu…na kraju sam morala to baciti u smeće, i nazvati gradsku da ih pitam - laik sam ali 96 % alkohol u kremu za bebe,da mi neko objasni…u ljekarni su mi dali broj od njihove prodaje i reklamacija… javila se neka bahata živčana kokoš, koja me nije htjela ni saslušati, samo je ponavljala “pošaljite mail” i slovkala mi adresu… ma zajebi…još su me u ljekarni u kojoj sam kupila kremu zafrkavale…tak je njima uvijek s gradskom … (one znaju najbolje kakvu sluzbu za korisnike ima gljz, vele da su im najgori dobavljač)…jako loše iskustvo…
|
|
|
06.03.2024., 22:36
|
|
registrirana korisnica
|
svakako podnesi prigovor
kao kozmetički laik znam da se etanol koristi u prirodnoj kozmetici kao konzervans, produžuje trajnosti n a nekim aktivnicama čak i pojačava djelovanje,
i azijati je znaju utrpati u svoju kozmetiku
sad baš u dječjoj???
ne znam za koju namjenu si uzela kremu ali za područje pelena je najbolja Pavlovićeva mast
|
07.03.2024., 15:12
|
|
op op op
Registracija: Sep 2006.
|
Nitko nije komentirao kako su im kreme osjetno poskupile. S početnih 54 kn, kolagenska krema koju redovito koristim je u niti godinu došla na 12,54 eura. Serumi su došli na 20.
|
|
07.03.2024., 19:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2011.
|
Supstance su dosta poskupile.
|
|
|
07.03.2024., 19:54
|
|
Species 5618
Registracija: Nov 2009.
|
moje drage dame, jel ima negdje popis kaj sve gradska ljekarna proizvodi (kreme, losioni...)?
|
|
|
07.03.2024., 20:14
|
|
Križić kružić
Registracija: Mar 2015.
|
Web je koma, amaterski, pola toga nema, nema cijena, neki proizvodi su u staroj ambalazi (znam po Minoksidilu kojeg bolja polovica trosi, i Depantenol spreju kojeg sam nedavno kupila)
To da nemaju webshop mi je isto bzvz
Mene isto to zanima, mozda poslati mail na ono [email protected] pa mozda i posalju cjenik?
|
|
|
11.03.2024., 18:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2024.
|
Quote:
wendy01 kaže:
svakako podnesi prigovor
kao kozmetički laik znam da se etanol koristi u prirodnoj kozmetici kao konzervans, produžuje trajnosti n a nekim aktivnicama čak i pojačava djelovanje,
i azijati je znaju utrpati u svoju kozmetiku
sad baš u dječjoj???
ne znam za koju namjenu si uzela kremu ali za područje pelena je najbolja Pavlovićeva mast
|
…za pelenski osip, i njegu… i baš sam inzistirala na gradskoj, jer su im bile dobre i lanolinska i vitaminska kojih više nemaju, pa su mi dale baby miru… kud alkohol su stavljali stvarno ne kužim…
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:24.
|
|
|
|