|
|
14.06.2022., 19:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
Modesty B kaže:
taj ducan u gajnicama nije nesto novo. ne znam zasto neki ducani prestaju prodavati njihove proizvode, vjerojatno se nisu mogli dogovoriti oko nabavne cijene. 
no i dalje ima svih njihovih linija na juice doktoru, tko voli kupovati online.
btw kome su gajnice usput, cuvajte njihove long fill flasice. za 9 praznih dobijete jednu aromu po izboru.
|
bili su govorili, ili Feko ili Hrvoje, da se prazne bočice mogu i poštom slat.
što se jouneya tiče, uzimam ih od nastanka njihove firme, i po mom mišljenju, jedini od proizvođača tekućina u HR opravdavaju svoju cijenu. čak su i jeftini, ako gledamo cijene u svijetu. Ako je šta preskupo, to su svi ostali proizvođači u HR. Evo sada sam neki dan uzeo neku premium aromu jednog proizvođača koja košta 70+kn, evo, iskreno, ja mislim da to ne vrijedi više od 33kn, jer je Flavorart bolji. Uzeo sam nešto + borovnica, borovnica je tu negdje s Flavorartom i capellom, malo bolje od capelle, ali malo, a to nešto što se trebalo osjetit, se ne osjeti.
Infamous, ajde, recimo da skoro pa opravdava cijenu, bar neke njegove, dok ove druge sigurno ne. znači, ima u ponudi par okusa koji opravdavaju, to sam htio reć.
Neću ništa imenovat, da ne radim negativni PR, ali tko proba sve to shvatit će sam što bi koliko trebalo koštati i "koliko je tu truda uloženo". Ja iz prve imam bolje mikseve od nekih, dakle prvi batch, a ja za sebe volim reć da sam totalni antitalent za miksanje.
Quote:
Ria25 kaže:
Pozdrav,
Nova sam korisnica e cigareta i iskreno sve sta citam tu na forumu mi izgleda kao kvantna fizika. Mislim da sam nesto malo citajuci po fejsu uspjela pohvatati neke osnove za ovo sto mi treba ali nakon 10-ak dana koristenja imam neka pitanja na koja bi vi ovdje mogli znati odgovore.
Inace sam pusila bas previse oko 1,5-2 kutije bijelog Marlbora dnevno. Probala sam i Iqos i Glo ali mi bas ni jedan okus ne pase i ne mogu prestati kasljati od toga.
Kupila sam Kiwi uređaj i jednu gotovu kiwi duhansku aromu koja mi nije bas nesto. Istodobno sam narucila i neku gotovu tekucinu L&a MRL (15mg nikotina) na eRrvoluciji koju kao reklamiraju kao neku zamjenu za Marlboro light cigarete. Iz prve mi se svidio okus i odlucila sam nastaviti pariti iako sam zapalila i nekoliko cigareta od kad sam pocela jer mi fali taj nacin pusenja i nekako se po malo oprastam od pravih cigareta 😂🤦♀.
Tekucina mi okusom pase ali mi je malo preslaba, voljela bi da je malo jaca. Ja sam totalni neznalac i ne znam da li to ovisi o postotku nikotina u tekucini? Od ove gotove tekucine 15mg nikotina je najveca doza koja se prodaje u bocici od 10ml.
E sad..na istoj stranici sam vidjela da se prodaje ista aroma u vecem pakiranju od 40ml ali koliko sam skuzila potrebna joj je nikotinska baza koju prodaju u bocicama od 10ml sa 20mg nikotina. To je znaci za miksanje. Ja nemam pojma kako se to miksa i da li miksanjem mogu dobiti to sto zelim, znaci isti okus ali da je malo jaci? U cemu se to miksa i koliki omjer se stavlja?
Također me zanima ako imate kakvu drugu tekucinu za preporuciti a da je nekako najslicnija bijelom Marlboru ili neku drugu duhansku za koju smatrate da je dosta slicna cigareti? Gotovu tekucinu ili za miksanje ali to mi treba uz upute 😂.
I ako moze kakva preporuka za neku fejs grupu gdje se obrađuju teme e cigareta jer ja samostalno nista nisam uspjela pronaci.
Hvala ☺
|
http://vaperclub.org/viewtopic.php?f=85&t=27265
pročitaj prvi i treći post na temi. Moglo bi ti pomoć, kako šta napravit. imaš i linkovedi šta najpovoljnije nabavit, da te drugdje ne deru.
evo ti još 2, koji bi ti općenito mogla pomoć, osnove osnova, pa pročitaj, malo je to za čitat
http://vaperclub.org/viewtopic.php?f=85&t=7824
i iskustva zahtjevnik korisnika , iako je to dosta staro, sve to vrijedi i danas
http://vaperclub.org/viewtopic.php?f=85&t=263
|
|
|
14.06.2022., 19:41
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ria25 kaže:
E sad..na istoj stranici sam vidjela da se prodaje ista aroma u vecem pakiranju od 40ml ali koliko sam skuzila potrebna joj je nikotinska baza koju prodaju u bocicama od 10ml sa 20mg nikotina. To je znaci za miksanje. Ja nemam pojma kako se to miksa i da li miksanjem mogu dobiti to sto zelim, znaci isti okus ali da je malo jaci? U cemu se to miksa i koliki omjer se stavlja?
Također me zanima ako imate kakvu drugu tekucinu za preporuciti a da je nekako najslicnija bijelom Marlboru ili neku drugu duhansku za koju smatrate da je dosta slicna cigareti? Gotovu tekucinu ili za miksanje ali to mi treba uz upute ��.
I ako moze kakva preporuka za neku fejs grupu gdje se obrađuju teme e cigareta jer ja samostalno nista nisam uspjela pronaci.
Hvala ☺
|
Face Vaper Zona
Od duhana, https://juicedoctor.eu/hr/178-meiwei
RED M obavezno, Cohiba, Parliament, Gold ducat, Cigar.
Te iste okuse imaš i skuplje, ovdje su najjeftinije.
znači, prvo napraviš bazu, to ti je u mom prvom tutorialu "kako napraviti tekućinu 2021"
to napraviš.
i onda tu bazu pomješaš s ovim malim Discovery aromama. Evo recimo, Red M.
dobiti ćeš od Juicedoctora, ili ćeš ić u ljekarnu kupiti špricu i iglu.
za napraviti 10 ml tekućine, u špricu uzmeš točno 0,25ml Red M, ili Parliamenta ili bilo koje druge iz te serije, i ostatak nadoliješ napravljenu bazu. Promućkaš i pariš. S time, da ti duhani, dobivaju svoj pravi okus tek nakon cca 3 tjedna. Do tad, što je tu je. Bit će nekog okusa, pariti mo
eš. Samo okus neće biti puni, kakav će biti nakon dozrijevanja od 3-4 tjedna.
preporučam, da tekućine ne radiš u količini manjoj od 30 - 50ml. Kada se već mučiš, neka se napravi.
dakle, za 50 ml tekućine napravit, uzemš recimo Red M okusa 1,25ml u špricu ( 0,25ml x 5) a ostalo nadoliješ bazu.
0,25 ml je u 10ml 2,5%. Sve te Discovery i Meiwei arome se mješaju na 2,5%.
Malo više o tom štivu, ako želiš znati, je na ovom linku.
http://vaperclub.org/viewtopic.php?f=85&t=14470
Što god ti je nejasno, pitaj.
|
|
|
14.06.2022., 22:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Quote:
60nine kaže:
imaš ih i u nekim fizičkim dućanima - vapeshop.hr ti je od HG spota recimo, u nekim HG spot poslovnicama imaš Journey arome... također, na Knežiji u ecigarete.hr - a van Zagreba ne znam...
|
To je onaj njihov u Zapruđu? Nisam tamo bio, mogo bi svratiti. Znam da već neko vrijeme HGSpot ima vape ponudu, ali u ovoj meni blizu poslovnici u Španskom je to sve više manje iza pulta. Kad smo kod njih i Jurneya, na sniženju su im upravo 4 longfila ( Robot oil, Love syrup, Locket love i Zlevanka). U toj ecigareti na knežiji ( to je onaj mali dućan u kući ako se ne varam) sam uzeo svoju prvu električnu prije nekih 10ak godina. Baš zujim po stranici, vidim da za divno čudo još uvijek imaju onaj otrov od Dekanga
@Buje
Isto tako, stara mušterija, toliko stara da sam neke njihove tekućine isprobao u starim verzijama, probao čak i neke koje nikad nisu ni pustili u prodaju, al eto, djelili su testere. Nekad su imali i onu zatvorenu stranicu za stare mušterije preko koje se moglo od njih naručiti i custom arome. No da vrijede cijene, vrijede. Imaju odličan proizvod. Infamous mi je isto super, sjećam ih se još dok su originalne tekućine dolazile u raznim kričavim bojama ( neonski plava Krv papa štrumpfa je ubijala grijače samo tako). Original arome su bar meni odlične, ove novije kako što. Svaka čast ako ti se još uvijek da gnjaviti sa mućkanjem. Meni je tpd ubio volju. Dok se još dalo ispod stola nabaviti gotove nikotinske baze u bocama od 500ml se mućkalo redovito. Sad mi se više neda. Ako ništa, sad podigao opet nikotin, pa se količinski manje pari. Sa 2mg na 12 mg, ali viši otpori, manja snaga i 60/40pgvg. Nema više 80/20 na driper i stageranih claptona na 0.25 ohma. 
|
|
|
15.06.2022., 13:32
|
|
not just a number
Registracija: Aug 2011.
|
Quote:
Grimko kaže:
U toj ecigareti na knežiji ( to je onaj mali dućan u kući ako se ne varam) sam uzeo svoju prvu električnu prije nekih 10ak godina. Baš zujim po stranici, vidim da za divno čudo još uvijek imaju onaj otrov od Dekanga 
|
to je bilo nekad u kući (osim ak nisu bila 2 dućana na Knežiji), sad je u zgradi u onoj ulici kaj ide paralelno s prugom, a Dekang imaju jer ga očito ljudi još uvijek kupuju 
|
|
|
15.06.2022., 13:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Je. U zgradi. Mislim da je neki bjuti salon bio odmah pored. Nisam kod njih bio godinama znam da su prvo bili u kući. Ah, Dekang i špagomizeri. Podsjeća na stare dane. A ono, ako ti je dekang prva tekućina, ostale te mogu samo ugodno iznenaditi. 
|
|
|
15.06.2022., 14:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2011.
|
Quote:
Grimko kaže:
Baš zujim po stranici, vidim da za divno čudo još uvijek imaju onaj otrov od Dekanga 
|
Istu ovu stvar sam neki dan komentirao sa vlasnicom "300 čuda" u ST. Nisam se mogao načuditi kad sam vidio da 50% ponude čini Dekang a ona mi govori da je više odustala od uvjeravanja ekipe da se prebace na nešto drugo jer nema smisla. To su ljudi koji pare Dekang dobrih 9-10 godina i nema te sile koja bi ih prebacila na nešto drugo jer im doslovno ne odgovara ništa. 
|
|
|
15.06.2022., 15:16
|
|
not just a number
|
Quote:
Grimko kaže:
Kad smo kod njih i Jurneya, na sniženju su im upravo 4 longfila ( Robot oil, Love syrup, Locket love i Zlevanka).
|
da se nadovežem, zaboravih
na vapeshopu ima još nekih Journey longfillova na akciji:
Tiramisu, Coco by Ivana, Spectre, Zlevanka, Royale i Dark Water
|
|
|
15.06.2022., 20:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Grimko kaže:
@Buje
Isto tako, stara mušterija, toliko stara da sam neke njihove tekućine isprobao u starim verzijama, probao čak i neke koje nikad nisu ni pustili u prodaju, al eto, djelili su testere. Nekad su imali i onu zatvorenu stranicu za stare mušterije preko koje se moglo od njih naručiti i custom arome. No da vrijede cijene, vrijede. Imaju odličan proizvod. Infamous mi je isto super, sjećam ih se još dok su originalne tekućine dolazile u raznim kričavim bojama ( neonski plava Krv papa štrumpfa je ubijala grijače samo tako). Original arome su bar meni odlične, ove novije kako što. Svaka čast ako ti se još uvijek da gnjaviti sa mućkanjem. Meni je tpd ubio volju. Dok se još dalo ispod stola nabaviti gotove nikotinske baze u bocama od 500ml se mućkalo redovito. Sad mi se više neda. Ako ništa, sad podigao opet nikotin, pa se količinski manje pari. Sa 2mg na 12 mg, ali viši otpori, manja snaga i 60/40pgvg. Nema više 80/20 na driper i stageranih claptona na 0.25 ohma. 
|
A čuj, opet moraš mućkat, složiti si bazu za mješanje s aromom
Ni meni se više neda mućkat, samo me to tlači, pa sam se baš friško opet bacio na kupovanje longfilla. Taman sam dosta aroma potrošio i sad je trebalo dosta iskeširat za arome, ono, ne da mi se više DIY.
Kod mene nije staggered clapton, ali je Hive  Kako izvlači aromu strašno, režem longfille s više baze nego je preporučeno od proizvođača, tako da od 1 longfilla dobijem nešto više od onih 120ml  Pa si mogu dopustit driper i dual coil Brunhildu
Jesam ja škrti Bodul ili nisam?
I ja sam s HG Šrota naručio, prvo sam ih čekao 9 radnih dana da mi pošalju mail da nemaju neku aromu, pa sam na kraju ipak dobio naručeno nakon jedno 14 radnih dana od narudžbe. Naručio jednom i nikad više. Tako mi i treba kada sam išo štedit 40tak kn. 
|
|
|
15.06.2022., 23:55
|
|
Blaise. M Blaise.
Registracija: Apr 2007.
|
ne znam koji krasni se meni dogadja. idem na vapeshop.hr i usmjeri me na wiip.hr.
wtf? htjela pogledati longfillove 
|
|
|
16.06.2022., 09:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2020.
|
Quote:
buje3000 kaže:
|
Uzeo sam mu jučer Innokin Kroma-Z na preporuku prodavačice iz parilice. Nije ovaj koji si ti preporučio ali vjerujem da će stari biti zadovoljan.
Uz to sam mu uzeo dva dodatna grijača, 1.2 i 0.8 ohma kako si i preporučio, te dvije 10ml tekućine Liqua traditional tobacco od 6mg nikotina. Taj dio s nikotinom nisam siguran, jer su preporuke na sve strane po internetu, hoće li mu biti dostatno jake. U slučaju da nisu, pošto on nije iz ZG, tekućine se mogu kupiti i na Tisku za prvu ruku?
Ako ga ovo primi, a nadam se da hoće, vjerujem da je onda najisplativije počet miješat svoju tekućinu i kupovat grijače s aliexpressa. Za miješanje tekućina sam vidio nekoliko tutoriala po ovom topicu ali me za grijače zanima koja je šema oko motanja svojih? Vidim da neki motaju svoje ali pretpostavljam da to neće ići s ovim tipom grijača.
I hvala vam na pomoći!
|
|
|
16.06.2022., 11:02
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
Frets kaže:
Uzeo sam mu jučer Innokin Kroma-Z na preporuku prodavačice iz parilice. Nije ovaj koji si ti preporučio ali vjerujem da će stari biti zadovoljan.
Uz to sam mu uzeo dva dodatna grijača, 1.2 i 0.8 ohma kako si i preporučio, te dvije 10ml tekućine Liqua traditional tobacco od 6mg nikotina. Taj dio s nikotinom nisam siguran, jer su preporuke na sve strane po internetu, hoće li mu biti dostatno jake. U slučaju da nisu, pošto on nije iz ZG, tekućine se mogu kupiti i na Tisku za prvu ruku?
Ako ga ovo primi, a nadam se da hoće, vjerujem da je onda najisplativije počet miješat svoju tekućinu i kupovat grijače s aliexpressa. Za miješanje tekućina sam vidio nekoliko tutoriala po ovom topicu ali me za grijače zanima koja je šema oko motanja svojih? Vidim da neki motaju svoje ali pretpostavljam da to neće ići s ovim tipom grijača.
I hvala vam na pomoći!
|
Ja bih uzeo 18mg, 6 je po meni malo u startu.
Nemoj se bojati nikotina, ovisnik si on ti treba da te lakše prebaci na digitalu.
Kasnije eksperimentiraj po volji 
|
|
|
16.06.2022., 12:04
|
|
not just a number
|
Quote:
Modesty B kaže:
ne znam koji krasni se meni dogadja. idem na vapeshop.hr i usmjeri me na wiip.hr.
wtf? htjela pogledati longfillove 
|
na kompu u browseru uredno otvara vapeshop.hr, ali je prvi veliki banner za Wiip (to je HGspot-ov proizvod koliko mi je poznato)
no najnormalnije možeš preko menija do drugih artikala ili samo scrollaš malo niže...
|
|
|
16.06.2022., 12:08
|
|
not just a number
|
Quote:
Frets kaže:
Taj dio s nikotinom nisam siguran, jer su preporuke na sve strane po internetu, hoće li mu biti dostatno jake. U slučaju da nisu, pošto on nije iz ZG, tekućine se mogu kupiti i na Tisku za prvu ruku?
|
mora probati prvo tih 6mg, ako će mu biti dovoljno - super
ako neće - neka nabavi jače (12mg uvrh glave, ne treba odmah skakati na 18mg)
na tisku postoje dosta loše tekućine (bar po komentarima ljudi, nisam osobno probao na sreću  ), ali za prvu priliku bi mogle biti ok...
Quote:
ali me za grijače zanima koja je šema oko motanja svojih? Vidim da neki motaju svoje ali pretpostavljam da to neće ići s ovim tipom grijača.
|
za samoizradu grijača je potrebno imati tank koji podržava samoizradu grijača, a ovaj kojeg on ima to nije... nisam siguran da li za Kromu-Z postoji pod koji ima RBA bazu (rebuildable), a potrebno ga je naknadno kupiti (ako se već ne dobije u paketu) - neki uređaji imaju i takvu opciju...
|
|
|
16.06.2022., 12:42
|
|
Blaise. M Blaise.
|
Quote:
60nine kaže:
na kompu u browseru uredno otvara vapeshop.hr, ali je prvi veliki banner za Wiip (to je HGspot-ov proizvod koliko mi je poznato)
no najnormalnije možeš preko menija do drugih artikala ili samo scrollaš malo niže...
|
ukucam vapeshop.hr u adresnu traku i baci me na wiip. ova adresa https://mywiip.com/ i nema nigdje nista osim jbnog wiipa, niti na vrhu niti na dnu. dakle nije banner vec bas stranica.
ako idem preko gugla, dobijem podkategorije vapeshopa, medju kojima su i e-tekucine. e, tu mogu doci na njih.
no kako ih ima na 30 stranica u njihovu trazilicu ukucam journey. nakon toga bilo da kliknem na "pretrazi" ili na jednu od 5 aroma koje se ponude u padajucem izborniku, opet me baca na wiip.
isto se dogadja ako odem na drugu stranicu (od 30) prikazanih proizvoda.
ukratko, stogod da kliknem zavrsim na wiipu.
mozda se to dogadja jer nisam u hr, budem probala kad se vratim. 
|
|
|
16.06.2022., 12:53
|
|
not just a number
|
pojma nemam, meni uredno na kompu radi (nisam na mobu probao, ali zadnji put kad jesam - sve je bilo normalno  )
|
|
|
16.06.2022., 12:55
|
|
Blaise. M Blaise.
|
ma i ja sam na kompu ali u drugoj drzavi. ako propustim popust... 
|
|
|
16.06.2022., 22:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Modesty B kaže:
ukucam vapeshop.hr u adresnu traku i baci me na wiip. ova adresa https://mywiip.com/ i nema nigdje nista osim jbnog wiipa, niti na vrhu niti na dnu. dakle nije banner vec bas stranica.
ako idem preko gugla, dobijem podkategorije vapeshopa, medju kojima su i e-tekucine. e, tu mogu doci na njih.
no kako ih ima na 30 stranica u njihovu trazilicu ukucam journey. nakon toga bilo da kliknem na "pretrazi" ili na jednu od 5 aroma koje se ponude u padajucem izborniku, opet me baca na wiip.
isto se dogadja ako odem na drugu stranicu (od 30) prikazanih proizvoda.
ukratko, stogod da kliknem zavrsim na wiipu.
mozda se to dogadja jer nisam u hr, budem probala kad se vratim. 
|
ne zele.prodat
Ja hocu jabuku i krusku, ali ti trgovac daje pod nos samo breskvu po 40kn/kg 
|
|
|
17.06.2022., 13:04
|
|
Zen Lyfe Padawan
Registracija: Sep 2008.
|
Samo da potvrdim da je Modesty u pravu. Evo i mene na zadnji link od dida_os odmah redirecta na mywiip.com (ne spajam se iz HR)
|
|
|
17.06.2022., 21:00
|
|
Mr TT
Registracija: Jan 2011.
|
Predmnijevam ( probajte ovo napisati 3 puta brzo  ) da vapeshop malo promovira Wiip. Meni (domoljubno valjda) otvori malo jednog, malo drugog. Al' uz mali workaround sve se može naći. Ne posustajte vejperi 
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:29.
|
|
|
|