Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji žele biti u trendu.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.07.2024., 19:25   #301
Može preporuka online ponudu srebrnog nakita? pogledala sam pandoru i argentum,ima još negdje naušnica,narukvica,srebro ili rose gold/bijelo zlato?
Deathwing is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.07.2024., 10:45   #302
Quote:
Deathwing kaže: Pogledaj post
Može preporuka online ponudu srebrnog nakita? pogledala sam pandoru i argentum,ima još negdje naušnica,narukvica,srebro ili rose gold/bijelo zlato?
Možda Zaks?
Stylish Mafia is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.08.2024., 13:59   #303
Prahir zna imati ok komade.
Jeaxpea is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.08.2024., 13:09   #304
Quote:
Jeaxpea kaže: Pogledaj post
Prahir zna imati ok komade.
hvala, pregledala oboje,nema neki izbor, dok na
https://www.crystalvision.hr
ima predivnih naušnica,ali nisu od srebra niti zlata vec od metala, to mi se ne isplati jer cu za par mjeseci moći baciti jer potamni,izgrebe se itd.

Sviđa mi se starinski nakit,naušnice koje kad zakopčaš više ne moraš skidati i nema šanse da se otkopča...
Deathwing is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.08.2024., 11:36   #305
Već godinama imam problem što su mi sve majice kratkih rukava preduge kao haljine, nisam nizak, imam 186 cm i treniram,
rijetko uspijem naći da je kraća u struku, znači New Yorker, C & A, House itd. sve dugo, vidim po gradu da ljudi tako nose, ali meni
smeta, ne izgleda mi to elegantno nego šlampavo, baš i frend mi se žalio da ima isti problem.

Jedino u Mane našao prije dvije godine da mi je taman, ali ovo ljeto i tamo sve i jedna preduga, mene to izluđuje kad je preko guzice,
ne valja opet ni da je prekratka, ali neka normala ... je li imao tko sličan problem? uzimam M veličinu pa isto ne paše, S ne mogu preko
ramena nikako i premala mi bude.

S dugim rukavima nikad problema .. jer imaju onu pasicu u struku što drži da nije preduga.
Old 10.08.2024., 13:22   #306
Quote:
Stranger FX kaže: Pogledaj post
Već godinama imam problem što su mi sve majice kratkih rukava preduge kao haljine, nisam nizak, imam 186 cm i treniram,
rijetko uspijem naći da je kraća u struku, znači New Yorker, C & A, House itd. sve dugo, vidim po gradu da ljudi tako nose, ali meni
smeta, ne izgleda mi to elegantno nego šlampavo, baš i frend mi se žalio da ima isti problem.

Jedino u Mane našao prije dvije godine da mi je taman, ali ovo ljeto i tamo sve i jedna preduga, mene to izluđuje kad je preko guzice,
ne valja opet ni da je prekratka, ali neka normala ... je li imao tko sličan problem? uzimam M veličinu pa isto ne paše, S ne mogu preko
ramena nikako i premala mi bude.

S dugim rukavima nikad problema .. jer imaju onu pasicu u struku što drži da nije preduga.

Muž se iz tih razloha skroz prebacio na Tommy Hilfiger. Jesu skuplje ali ih puno duźe nosi prije nego izblijede nego jeftine koje je prije kupovao. Plus izgledaju puno ljepše i ni malo šlampavo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Old 10.08.2024., 18:21   #307
Quote:
Nikita Durango kaže: Pogledaj post

Muž se iz tih razloha skroz prebacio na Tommy Hilfiger. Jesu skuplje ali ih puno duźe nosi prije nego izblijede nego jeftine koje je prije kupovao. Plus izgledaju puno ljepše i ni malo šlampavo.

Tnx, ali ne bi baš Tommy Hilfiger, nije moj đir, više volim alternativni, rock, goth itd. stil.
Old 11.08.2024., 11:14   #308
Gdje kupiti ovo...? #4

Quote:
Tnx, ali ne bi baš Tommy Hilfiger, nije moj đir, više volim alternativni, rock, goth itd. stil.

Ma mislila sam na one jednobojne bez ikakvih natpisa. On je metalac koji svira bubnjeve, nije neki fensi lik Crne i tamno plave su mu glavni izbor.

Drugi izbor bi bile bendovske majice ali original a to zna biti skup sport

Old 11.08.2024., 11:17   #309
Aha, ok budem pogledao , imao sam prije na bendove, ali to bi isprintao u print studiu (Xmal Deutschland, A Flock of Seagulls,
Clan Of Xymox, Siouxsie and the Banshees) i jednu Ramones sam još imao, to je sve davno bilo, ali mogao bi opet, ako nisu preduge
sada.

Sjećam se da je cijena bila nekih 100 kuna u to vrijeme, ali trajale su.
Old 11.08.2024., 14:44   #310
Quote:
Aha, ok budem pogledao , imao sam prije na bendove, ali to bi isprintao u print studiu (Xmal Deutschland, A Flock of Seagulls,
Clan Of Xymox, Siouxsie and the Banshees) i jednu Ramones sam još imao, to je sve davno bilo, ali mogao bi opet, ako nisu preduge
sada.

Sjećam se da je cijena bila nekih 100 kuna u to vrijeme, ali trajale su.

Tako sam i ja imala Korn i Disturbed i još par ali poslije su te stranice gdje sam naručivala ugašene jer su to oni printali svojevoljno bez ikakvih prava od strane bendova ( U Bosni je sve moglo ). Sad i ja i muž kupimo vrlo rijetko jer ovdje u DE nema laźnjaka a originsli su skupi tipa od 40€ pa na više. Ja bi rado uzela par majica balkanskih punk, rock i metal bendova ako ništa da podržim rad ali uvijek zaboravim kad smo dole. Zato se oboje sad držimo jednobojnih.

Old 12.08.2024., 08:12   #311
house i cropp znaju imati normalnu duzinu, imaju i ogromne ali imaju i normalne, ja malom uzmem M, on je tako oko 180. i vans ako ti nisu preskupe, ako nista bar su izrzljive

reserved ima isto ok modele, cak i pull&bear ali svi oni imaju i oversized koje su kao haljinice, to je sad valjda in
Old 16.08.2024., 09:37   #312
Osim Peek & C. je l još neki dućan u Zg ima Tommy Hilfiger? Zanimaju me fizički dućani.
Alfa711 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.08.2024., 10:28   #313
Bio je Tommy ducan u centru, ne znam jel jos tamo, ali ima ga sigurno u Designer Outletu kod Ikee.

Fashion and Friends drzi nesto njihovo, ne znam gdje imaju ducane.
Zla barbika is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.08.2024., 12:40   #314
Gdje kupiti pulover u ovom stilu, samo da nema gumbe i da je bež boje. Pleteni uzorak može biti bilo kakav...pletenice, rombovi, važno da je prirodni materijal. Treba mi za nositi na lagane hlače. Hvala!
Odgovori s citatom
Old 18.08.2024., 16:01   #315
Quote:
Marra kaže: Pogledaj post
Gdje kupiti pulover u ovom stilu, samo da nema gumbe i da je bež boje. Pleteni uzorak može biti bilo kakav...pletenice, rombovi, važno da je prirodni materijal. Treba mi za nositi na lagane hlače. Hvala!
[url=https://postimages.org/]

BestSecret, About you, traži pod kardigan.
Old 18.08.2024., 19:55   #316
Sve sam prevrtila...i pulovere i veste i kardigane i sweatere...Zalando, AY, BS, Answear, Modivo.
Našla sam nešto slično od Hilfigera i Marca O'Pola, vidjet ću jel to čemu kad stigne. Ali još sam u potrazi.
Odgovori s citatom
Old 02.09.2024., 17:34   #317
Malo je off tema a da ne otvaram bezveze jer je u pitanju samo Pepco u kojem sam kupila neku robu a koja ne odgovara,pa me zanima vracaju li gotovinu bez obzira na nacin placanja? Platila sam inace karticom..
Ketiketiketi is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.09.2024., 17:39   #318
Mislim da da vraćaju gotovinu ili zamjena. Ja sam platila karticom i nudili su mi povrat gotovine.
Alfa711 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2024., 09:56   #319
Trebaju mi goose tenisice br 42, gdje ih je najpovoljnije kupiti i da ima brojevq
supergirl1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2024., 11:18   #320
Tko u Zg drži Lasocki osim CCC-a?
Isto pitanje i za Michael Kors
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:51.