Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.12.2014., 12:44   #301
Kozlović je nagrdio sa zgradom, naravno ne previše poput apartmana u Dalmaciji ali meni je ta građevina koliko se god trudila ispuniti zahtjeve moderne arhitekture debelo ispod mog ukusa "finog" za pretežito ruralni, vinogradarski krajolik pa ne podržavam.

Konoba Nono, ne lajkam držanje životinja za "atrakciju" i tu varijantu mini zoo vrtova. Sve je to na kraju jedan veliki cirkus i polako passe na što se loži samo odabrana ekipa iz velikih gradova koji nisu u doticaju sa životinjama i kojima eventualno nebi bio problem (etički npr.) pojesti jednu od tamo izloženih živina. Jeo nedavno u susjednom Melonu (Petrovija), bila ok klopa, normalne cijene i velike porcije. Vino domaće, punog okusa. Servirka malo izgubljena u vremenu i prostoru ali mlada je, možda čak i na praksi pa nije uputno gledati svaku dlaku u jajetu. 8/10

Buščina, bio prije koju godinu...nije loše ali čini se dosta skuplja od ostalih u blizini. 6/10

Ne mogu nikako locirati konobu Malo selo...ona isto djeluje po mom JUS-u :klap: pa ako može objašnjenje kako do nje!
Gugl mi ne locira Volpija selo i adresu...
a i Astarea bi mogla biti zanimljiva.
Idila Rakovci mi na žalost često bude van ruke.
črni is online now  
Odgovori s citatom
Old 14.12.2014., 13:14   #302
Malo selo kod Buja u Fratriji, par km od Buja, ne znam preciznije

Volpija, selo par km od Buja, ne znam preciznije , restoran se zove Casa La Parenzana.

Oba nemaju pogled, Volpija jos kakav takav, hrana odlicna, cijene solidne, u oba jela i u oba bih ponovila.

Zasto nas malo pomaze?????
Old 14.12.2014., 13:19   #303
U Brtonigli mi je bolji San Rocco od Astaree, skuplji, no ni Astarea nije losa, nadimis se malo, jedes dobro i gazda ti par puta sjedne za stol.
Old 15.12.2014., 08:51   #304
I dalje ne lociram malo selo. Karta sa linka im ne radi, google nije pametan...
Možda bude (lokalnu) kartu čitaj, seljaka pitaj.
črni is online now  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2014., 10:13   #305
Probaj na miselinu ili tako slicno, mislim da je na cesti od Buja prema Vizinadi, cca 3-4 km najvise od Buja. Inace lazu za radno vrijeme, nazovi ti bolje, rade zimi samo veceru tj od 17 nadalje a tada ti pogled bas ne znaci puno. Rezerviraj salu sa kaminom, jedna ga nema.
Old 15.12.2014., 13:57   #306
Mišelin isto ne zna. Izgleda da je Fratrija nenalaziva na tražilici.
črni is online now  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2014., 14:29   #307
Lagala sam, Malo selo je u Fratriji, selo od 5-6 kuca u smjeru Kaldanije, Plovanije nakon toga. Udaljeno cca 2 km od Buja. Mi dolazimo sa Y pa je to meni u smjeru Vizinade, skuzaj. Fratrija je premala i za gugl i miselina. Evo linka pa pogledaj, na cesti ima oznaka

http://www.tripadvisor.com/Restauran...a.html#MAPVIEW
Old 15.12.2014., 14:52   #308
napokon
črni is online now  
Odgovori s citatom
Old 28.12.2014., 14:00   #309
Crni napisi gdje ste bili i kako je bilo za nove tragace
Old 28.12.2014., 15:21   #310
Mi smo bili u Astareji za Božić i bilo je standardno dobro
Dok smo čekali juhu, pojeli smo kruh prepečen na ognjišću pokapan s maslinovim uljem. Riblja juha, pedoći, pa crni rižot. Dalje smo stavili pod upitnik i sva sreća da nismo naručili jer smo bili siti, tako da smo pojeli štrudlu s ognjišća i popili kavu.
Old 12.03.2015., 09:16   #311
Gdje se sad, izvan sezone, može dobro pojesti u Novigradu i široj okolici? Nismo baš ljubitelji ribe, više nekih konkretnih stvari, pa i domaće tjestenine i fine pizze?
Old 12.03.2015., 09:35   #312
Agroturizam u Jadruhi. Domaca hrana, pristojne cijene.

Imas jos jedan topic ovdje na gastronimiji o istarskim restoranima pa procitaj. I onda pitaj konkretno.
Old 12.03.2015., 09:36   #313
A i crni bi se moga javiti
Old 12.03.2015., 11:58   #314
Reci draga
črni is online now  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2015., 14:03   #315
Link na jos jedan topic o istarskim konobama za hsfi

Crni duso, ako si bio u nekom preporucenom restacu ili otkrio neki novi podijeli iskustva, da nisam trosila bez veze tipkovnicu te da mogu i koju para potrositi ako je bilo dobro.
Old 12.03.2015., 16:38   #316
Nisam išao nigdje. Čekam proljeće kada sam opet u zoni.
Zadnji put tamo bilo je "na sigurno" u Petroviji.

Ali za sljedeći put napadam Fratriju, ako je nađem.
črni is online now  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2015., 18:23   #317
Quote:
Maremonti kaže: Pogledaj post
Link na jos jedan topic o istarskim konobama za hsfi

Crni duso, ako si bio u nekom preporucenom restacu ili otkrio neki novi podijeli iskustva, da nisam trosila bez veze tipkovnicu te da mogu i koju para potrositi ako je bilo dobro.

Puno hvala , ja sam prije toga nasla samo neku staru 10-tak godina.
Krecem u iscitavanje.
Old 13.03.2015., 13:41   #318
Dajte napisite, molim vas, kako je bilo kad negdje odete, da mozemo iz prve ruke saznati mi zainteresirani.

Crni ovaj Melon mi malo cudan, em ima i pizzu, em se hvali pobjedom u Veceri za 5. Mores ca konkretnije o njemu napisati? Ili netko drugi tko je bio.

Malo selo ni bas tako tesko najti.
Old 14.03.2015., 20:06   #319
Hehe, ovo za večeru za 5 stvarno dno dna...
A nismo ne jeli picu, ali bilo je par stolova s gostima koji su upravo to naručili. Mi smo papali neke fuže, pljukance, s gobami i mislim da je netko uzeo ribu. Bilo je ok, od svega me se ipak najviše dojmilo vino i domaći kruh.
A najgori dio je bila posluga, izgubljena u vremenu i prostoru...to kažem ovako, ne kao preporuku da se mjesto zaobiđe, više kao prostor gdje je moguć napredak.
črni is online now  
Odgovori s citatom
Old 16.03.2015., 13:46   #320
Cim ima konoba domaci kruh i fino otvoreno vino ima barem plus vise. Narocito za kruh.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:16.