Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija

Rekreacija Trčanje, teretana, plivanje, bicikl, joga, planinarenje, oprema, ostali načini dangubljenja

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.02.2015., 11:58   #301
Quote:
luka249 kaže: Pogledaj post
koja je najjeftinija teretana u splitu,a da ima manje vise sve ?
Mislin Spartan na Manusu/Gripama.
ayin13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.02.2015., 12:00   #302
Quote:
tkex kaže: Pogledaj post
Da li postoji neka teretana ili grupni treninzi poput step arobica na području Bačvica ili negdje u blizini??
Imas ispod Tropica.
ayin13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.08.2015., 14:51   #303
Jedva nađoh ovu temu koliko je aktivna...bar je iz ove godine ako ništa drugo :-)

ide li netko u spartan gym koja se nalazi ispod tvrđave gripe?

konkretno me zanima gužva u popodnevnim satima oko 15:30 - 17:00.
gužva u teretani i oko nje zbog parkinga?

ta ura mi odgovara za treniranje jer bi nakon posla ostajala u gradu, a znam da je taj
dio zeznut šta se parkinga tice

hvala
anela is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.08.2015., 15:05   #304
Ima njihov parking
Old 17.08.2015., 15:31   #305
Hvala na odgovoru
anela is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.08.2015., 01:15   #306
Kakav je aerobic u Spaladium arene Xxl teretana?
Old 03.09.2015., 13:08   #307
zna li ko koliko dana u tjednu se moze vjezbat sa studentskom clanarinom u Jokeru?

i kada ima najmanje guzve?
GoldGT is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2015., 17:07   #308
Koja je teretana u blizini Splita 3 ?? Ili neki centar sa aerobic programom itd.
Old 11.10.2015., 18:18   #309
Zna li netko za grupni trening za muškarce u nekom od splitskih gymova??
Old 11.10.2015., 23:04   #310
Quote:
oh-my-lolita kaže: Pogledaj post
Koja je teretana u blizini Splita 3 ?? Ili neki centar sa aerobic programom itd.
my look fitness centar. drze ga odlicni treneri s dugogodisnjim iskustvom.. ja sam u njih isla u prosle teretane kad su radili i prezadovoljna sam bila (ne zivim vise u st)
buba-e is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.01.2016., 22:52   #311
Pozdrav Splicani, ja sam frisko doseljena,i eto izmedju ostalog trazim nekakav lijepi mali friendly centar koji nudi migucnosti kombiniranja grupnih treninga.
Prije svega, zanima me zumba, ali voljela bi uz nju ubaciti i pokoji workout trening tjedno, pa onda mozda i pilates ili nekakav sat korektivnih vjezbi.
Velike teretane i spravee ne zanimaju, volim grupne treninge, bitno mi je da je trener/trenerica pozitivna i motivirajuca,i da voli to sto radi, da ce gledat i ispravit me ako fulam i sl. Ja imam poveci visak kila, ali zadnje dvije godine sam redovito vjezbala ( 5x tjedno, zumba+workout/pilates), ne zelim preporuke di cu i kako najbolje i brze smrsavit, volim vjezbat i zelim se dobro osjecat u dvorani, kile mogu a i ne moraju odmah ici dolje. Jako sam emocionalno vezana za svoje trenerice u Osijeku, i voljela bih naci nekakvu dvoranicu u Splitu prije svega di ce mi bit gust doci.

Malo sam se raspisala, al eto da steknete dojam sta trazim, nadam se da ce netko imati kakvu dobru preporuku.

E da,lokacija, trenutno sam na Kmanu, ali trazim trajnije stambeno rijesenje, za koje se nadam da ce biti na walking-distance od KBC Krizine pa eto...pomagajte
Old 07.01.2016., 18:32   #312
Ima li ijedna teretana u Splitu da drzi grupne vjezbe tipa challenge, trx, body pump. I da nisi ogranicen ici 2x tjedno, vec vise puta. Selim u Split za mjesec dana, i navikla sam samo na ovakve treninge
lolita26 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.01.2016., 23:04   #313
Ja sam dosad isprobala njih par, tocnije Carpe Diem (zumba okej, nista ekstra, dolje sprave, gore dvorana za grupne, lijepa, cista, ima gomila rekvizita sa strane,i ubrasporedu im i stoje kojekakvi workout treninzi tako da....nisam jedinon trx primjetila), druga - Body Art (tu sam isla na neki reggaeton, predobra ekipa, lude zene skroz, za njih sam dobila preporuku od svojih iz osijeka za trenericu koja drzi te treninge snage, prostor je okej, atmosferica super) i jos Body Klup (tu sam isla na neki body bombastic, kombinacija aerobnog trenihna i klasika snage, okej mi je bilo ali mi trenerica nije sjela bas, ali vidim da i ini imaju puno rekvizita,i mozda se tu da iskombinirati svakojakih treninga)
Ostale su mi jos za isprobat Cosmosport i neki My Life Fitness, tako nesto. Ja samn ciljano isla na male dvorane sa raznolikim grupnim treninzima, veliki sistemi tipa Joker i Guliver meni osobno ne pasu, pa eto, mozda nesto od obog gore sta sam ja uspijela pronaci tebi bude okej.
Mislim, kad se vec nitko domaci ne javlja
Old 15.01.2016., 21:09   #314
Quote:
lorena-ny kaže: Pogledaj post
sta niko ne vjezba u splitu?

di je trenutno najmanja guzva?
meni en trebaju svemirske sprave, hodanje i par spravica su mi dovoljne.
i naravno da imaju ormarice,tuseve..
i mene ovo zanima
Old 18.01.2016., 17:49   #315
Mene zanima šta ima dobrih teretana, ne triba mi baš puno, da mogu trčat, bicikla, nešto utega, da ima možda i trenera ili nekoga da mi pomogne počet, malo san debel i želin se rješit ovoga, sad mi je počela i faca izgledat punija.
Želin smršavit pa možda onda i malo počet mišiće dobivat (I da, znan, triba mi i dijeta, al, to mi nije nikad bija problem, nisan debel jel puno jeden, nego se ne krečen)
Lidge1337 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2016., 01:18   #316
Bella, ja upisala u ponediljak xxl fitness i za sad je super osim upale misica
EjlaiDžondalar is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2016., 14:19   #317
Evo još jedne došljakinje.

Gledam ovu MyLook teretanu za žene na Splitu 3, pa sam razmišljala o tome da krenem trenirat tamo i uzmem osobnog trenera. Ima li tko kakva iskustva s njima? Općenito, kako ste zadovoljne gymom? Posjetila sam im FB page, ali ne vidi se baš puno. Imaju li uredan tuš, garderobu i to?
Old 27.01.2016., 17:53   #318
Quote:
MrsWallace kaže: Pogledaj post

Gledam ovu MyLook teretanu za žene na Splitu 3, pa sam razmišljala o tome da krenem trenirat tamo i uzmem osobnog trenera. Ima li tko kakva iskustva s njima? Općenito, kako ste zadovoljne gymom? Posjetila sam im FB page, ali ne vidi se baš puno. Imaju li uredan tuš, garderobu i to?
Ja sam upisala Zumbu u My Looku, fino mi je, trenerica je super. Prostor im je okej sve skupa sto se tice teretane i dvorana, uredno je i cisto, i relativno novo, wci su stvarno u redu. Svlaciona je malo malecna kad se skupi ekipe prije/poslj grupnih treninga ali nista strasno. Trenera ne poznam, samo ovako sto ga vidim u prilazu se cini cisto okej tip, nepari mi neki napuhanko.
Meni je jedino recimo bzvz sto se tuce sprava kak je organiziran pristor, sprave su odmah kad udjes i svi koji ulaze i prilaze do svlacione prolaze kroz taj prostor i nekad znaju zasmetat tipa stajazn, cura na strunjaci radi neken izdrzaje a ja joj prolazim pored glave. Obzirom da ja ne radim na spravama to me se bas nedotikaje, al da radim, to bi mi bilo malo bzvz. Al osim toga sve 5
Old 29.01.2016., 00:18   #319
Quote:
MrsWallace kaže: Pogledaj post

Još jedna došljakinja... I ja sam u potrazi za teretanom/ ili aerobik ali meni odgovara samo jutro, a vidim da nigdje kroz jutro ne mogu naći termine za aeorbik
Pripravnik25 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.01.2016., 22:09   #320
Quote:
Pripravnik25 kaže: Pogledaj post
Još jedna došljakinja... I ja sam u potrazi za teretanom/ ili aerobik ali meni odgovara samo jutro, a vidim da nigdje kroz jutro ne mogu naći termine za aeorbik
mislim da sam vidila u Cosmosporta da imaju ujutro
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:39.