Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba > Zabavna glazba

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.10.2023., 13:19   #301
Stvarno najljepsa numera svih vremena....

gledamsapunice is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.10.2023., 15:59   #302
Quote:
gledamsapunice kaže: Pogledaj post
Stvarno najljepsa numera svih vremena....

Servirate ukus
volume3d is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.10.2023., 20:02   #303
Je Kolinda na kraju bila uopće u Areni Zg? Neko vrijeme (par godina?) se to nešto provlačio i na kraju sam zaboravio upratiti.

Vjerojatno se za najjači balada hit 90ih bitka vodi između My Heart Will Go On vs. I Will Always Love You vs. Un-Break My Heart, od čeg je meni ova zadnja najbolja (svih vremena).

A od nje, ova mi je top:
Chemmical is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.10.2023., 20:16   #304
Da, te tri balade su možda i najjače kada su u pitanju balade ženskih izvođača iz 90s...eventualno još neka balada od Mariah....
Odgovori s citatom
Old 21.10.2023., 21:34   #305
Quote:
Chemmical kaže: Pogledaj post
Je Kolinda na kraju bila uopće u Areni Zg? Neko vrijeme (par godina?) se to nešto provlačio i na kraju sam zaboravio upratiti.
Ako misliš na koncert kojeg je zakazala za 2020., taj je odgođen sigurno triput, što zbog Covida, što zbog njene bolesti, da bi ga na kraju potpuno otkazala.
Odgovori s citatom
Old 21.10.2023., 21:40   #306
Quote:
gledamsapunice kaže: Pogledaj post
Da, te tri balade su možda i najjače kada su u pitanju balade ženskih izvođača iz 90s...eventualno još neka balada od Mariah....
Ken Lee?
Old 21.10.2023., 21:45   #307
Quote:
t86 kaže: Pogledaj post
Ken Lee?
Ta joj je numera odlična
Odgovori s citatom
Old 02.11.2023., 09:43   #308
izgleda odlično

CELINE DION snimljena je u javnosti nakon gotovo četiri godine.

55-godišnja pjevačica je s članovima svoje obitelji prisustvovala NHL utakmici u Las Vegasu.
dotur tonci is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2023., 09:07   #309
gotova karijera?

Quote:
ZDRAVSTVENO stanje pjevačice Celine Dion se pogoršava.

Godinu dana nakon što je objavila dijagnozu, pjevačica više ne može kontrolirati određene pokrete tijela. Potvrdila je to njezina sestre Claudette Dion.

"Ona nema kontrolu nad svojim mišićima.
komentar

Quote:
Strašna bolest, rijetka, na žalost progresivna. Nema nekog određenog lijeka, uglavnom se pokušava umanjiti intenzitet živčanih impulsa koji uzrokuju nekontrolirano stezanje mišića. Bolest je autoimuna i trajna. Predivan čist glas, kao glazbeni instrument onemogućen je, pogodilo je baš nju. Ne znam kako bi se mogla od toga oporaviti, ali želim joj brzi oporavak i povratak na scenu.
dotur tonci is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2023., 23:18   #310
Ako je prije mjesec dana izgledala odlično kad se pojavila u javnosti napokon onda ne vjerujem da je mogla tako rapidno već da se stanje pogorša do sad.Neki govore tj čitam da njena sestra bolje da ne govori ništa.Ja se nadam pa neka ne zapjeva nikada više samo da bude dobro.Imam sve njene albume originalne čekam je cijeli život da vidim koncert ali eto...
Ima anđela na zemlji i ljudi koji su blagoslov na ovoj zemlji
Celine je jedna od njih
Ray of light-st is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2024., 00:26   #311
Exposana kao gošća na Epsteinovom otoku - gotova je
KillsXO is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.01.2024., 22:40   #312
Mogli ste je vidjeti u Love Again (2023, Jim Strouse) tamo je izgledala dosta dobro.
Odgovori s citatom
Old 06.01.2024., 22:49   #313
Film je dostupan na HBO Maxu ako nekog ...
Old 11.03.2024., 17:19   #314
snimljena u new york-u

dotur tonci is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2024., 16:15   #315
Kostimirala se za Vogue?

Izgleda dobro...jel se ovo polako vraća na scenu?
Odgovori s citatom
Old 18.05.2024., 21:58   #316
Eurovision Fun Fact: Kanađanka Celine Dion pobijedila je 1988. predstavljajući Švicarsku i tako započela svoju veliku međunarodnu karijeru. Manje je poznato da je pobjednik bio neizvjestan do glasanja posljednjeg žirija - Jugoslavije iz TV centra Ljubljana. Velika Britanija je vodila sa 136 bodova, Švicarska je imala 131. I onda žiri iz Ljubljane daje Celine Dion 6 bodova uz negodovanje publike u dvorani, no do kraja glasanja jugoslavenski (slovenski) žiri Britaniji ne daje niti boda i tako Celine pobjeđuje s jednim bodom prednosti.

dotur tonci is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2024., 18:26   #317
izlazi dokumentarac

dotur tonci is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2024., 19:10   #318
legenda. ‘eyes on me’ me previše sleja zadnjih par dana
exiled is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2024., 13:17   #319
bila na koncertu stjepan hausera u las vegasu i imala čast ga upoznati

https://streamable.com/gpex1z

https://streamable.com/w7a4jp
dotur tonci is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2024., 14:30   #320
Meni je nje baš žao zbog bolesti. Naletjela sam na neke videe u kojima govori da planira održati neke koncerte unatoč bolesti, sad ne znam jesu to novi ili stari videi. U svakom slučaju, nadam se da može pjevati unatoč bolesti jer ima predivan vokal.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:35.