Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.08.2024., 18:32   #3201
Quote:
paragonth kaže: Pogledaj post
"Odlazim uzdignute glave, ponosan na sve što sam napravio u HNK Rijeka. Hrvatska", kratko nam je samo rekao maloprije Željko Sopić.

a šta si ti to napravio?

naslijedio si ekipu od još većeg govna od sebe, ispušio oba trofeja i glumio baju pred svima. maestralno, nema šta
Za vas je uspjeh što ste uopće bili u borbi za dva trofeja tako dugo, na kraju vam je i drugo mjesto omogućilo realne šanse za euro skupine ove sezone. Još kad se uzme u obzir da vas je Jakir onak đubretarski ostavio, mogli ste se totalno raspast i ne izborit europu. Sad nakon ovog Miškovog poteza malo više razumijem i Jakira, to je sve ekipa ako ti ne sjebeš njega on će na kraju tebe.
kawaguchi22 is online now  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2024., 18:35   #3202
Quote:
"Odlazim uzdignute glave, ponosan na sve što sam napravio u HNK Rijeka. Hrvatska", kratko nam je samo rekao maloprije Željko Sopić.

a šta si ti to napravio?

naslijedio si ekipu od još većeg govna od sebe, ispušio oba trofeja i glumio baju pred svima. maestralno, nema šta
Nije uzeo trofej ali jebes mi sve vidio se rukopis na terenu. Nešto sto se kod Dinama dobrim dijelom sezone nije vidjelo, a kod Hajduka uopće. Uz puno limitiraniji kadar nego sto su gore navedeni imali.

Netko će reci da je naslijedio Jakirovo djelo, pa i da je, treba održati kontinuitet.

Naočigled je čovjek težak karakter i mislim da je pravi izbor za nekakve alarmantne situacije, ali ako želi biti uspješan u ovom poslu vjerojatno će morat poraditi na sebi. IMO, iza sebe ima 2 uspješne epizode, u Gorici je izvukao nemoguce, u Rijeci plafon. Teško da bi netko uspio vise.
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2024., 18:54   #3203
Quote:
kawaguchi22 kaže: Pogledaj post
Za vas je uspjeh što ste uopće bili u borbi za dva trofeja tako dugo, na kraju vam je i drugo mjesto omogućilo realne šanse za euro skupine ove sezone. Još kad se uzme u obzir da vas je Jakir onak đubretarski ostavio, mogli ste se totalno raspast i ne izborit europu. Sad nakon ovog Miškovog poteza malo više razumijem i Jakira, to je sve ekipa ako ti ne sjebeš njega on će na kraju tebe.
mamićevi ratnici u pohodu, očekivano
bez obzira što su vam Bel i ekipa donijela titulu, mangup nije znao psihološki pripremit momčad za trofeje. luzerčina koja je trebala puno prije letit.
Old 13.08.2024., 18:57   #3204
Quote:
Luyindula kaže: Pogledaj post
Nije uzeo trofej ali jebes mi sve vidio se rukopis na terenu. Nešto sto se kod Dinama dobrim dijelom sezone nije vidjelo, a kod Hajduka uopće. Uz puno limitiraniji kadar nego sto su gore navedeni imali.

Netko će reci da je naslijedio Jakirovo djelo, pa i da je, treba održati kontinuitet.

Naočigled je čovjek težak karakter i mislim da je pravi izbor za nekakve alarmantne situacije, ali ako želi biti uspješan u ovom poslu vjerojatno će morat poraditi na sebi. IMO, iza sebe ima 2 uspješne epizode, u Gorici je izvukao nemoguce, u Rijeci plafon. Teško da bi netko uspio vise.
rukopis je govnarov, ne njegov. lako je nabrijavati momke dok su zaneseni, ali čim je krenula panika oko mogućih trofeja, potonuli su kao pičkice. trenerov rukopis, da.
nimalo ne sumnjam da će uskoro završiti kod vas na nekij funkciji, pa nek vama glumi frajera, kuiš ono buraz
Old 13.08.2024., 19:02   #3205
Quote:
mamićevi ratnici u pohodu, očekivano
bez obzira što su vam Bel i ekipa donijela titulu, mangup nije znao psihološki pripremit momčad za trofeje. luzerčina koja je trebala puno prije letit.
Odgovor na visini, ovdje je bar bila normalnija ekipa al bome sa ovakvima će te se brzo pretvoriti u kutak. Ništa sad će Miško dodat gas i Gennaro je vaš, a možda bi ti rađe Piksija...
kawaguchi22 is online now  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2024., 19:05   #3206
Quote:

Labrović, Galešić, Fruk, Pjaca... Sve redom ponajbolji igrači lige na svojim pozicijama prošle sezone

Još ostatak ekipe ka Selahi,Janković, Marić, Pašalić, Hodža, Radeljić... Daleko od limitirane ekipe. Jako dobra ekipa, uostalom to su i demonstrirali prošle sezone.
frane mafia is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2024., 19:41   #3207
Quote:
kawaguchi22 kaže: Pogledaj post
Odgovor na visini, ovdje je bar bila normalnija ekipa al bome sa ovakvima će te se brzo pretvoriti u kutak. Ništa sad će Miško dodat gas i Gennaro je vaš, a možda bi ti rađe Piksija...
a srićo moja, kakav odgovor bi ti na tvoj bahati govor u stilu sopićevih presica?
da vam priznam naslov kojeg ste uzeli mamićevom metodom nakon što ste, kao, preuzeli klub?
očekivao sam više od vas, ali jednaki ste kao braća s juga.
Old 13.08.2024., 22:12   #3208
Quote:
a srićo moja, kakav odgovor bi ti na tvoj bahati govor u stilu sopićevih presica?
da vam priznam naslov kojeg ste uzeli mamićevom metodom nakon što ste, kao, preuzeli klub?
očekivao sam više od vas, ali jednaki ste kao braća s juga.
jel ovo puca ljubav na relaciji zg-ri
Old 14.08.2024., 01:19   #3209
Quote:
veslo od lule kaže: Pogledaj post
jel ovo puca ljubav na relaciji zg-ri
Rađa se ljubav na relaciji st-ri
Old 14.08.2024., 02:07   #3210
Sopicev pad je poceo tamo kad su ga HNDovci tuzili ili prijetili da ce ga tuzit. Nakon toga i on i Rijeka su poceli strmoglavo padati. Sad da li su ga time usutili ili zabrinuli pa se prenijelo na ekipu ne znam, ali znam da je vec prva utakmica protiv Gorice u proljetnom dijelu i velika vecina drugih bilo krumpiranje i izgubila se lakoca iz prvog dijela.

Mislim da drugo mjesto Rijeke nije uspjeh Sopica nego inat za Jakira, plovili su ostatak prvenstva na tom inatu i ujedinjenosti. Kad se to ispuhalo uz gore navedeno rezultat nije mogao biti drugaciji.
amstel is online now  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2024., 09:59   #3211
Quote:
rukopis je govnarov, ne njegov. lako je nabrijavati momke dok su zaneseni, ali čim je krenula panika oko mogućih trofeja, potonuli su kao pičkice. trenerov rukopis, da.
nimalo ne sumnjam da će uskoro završiti kod vas na nekij funkciji, pa nek vama glumi frajera, kuiš ono buraz
Zanos je nešto sto traje par kola, eventualno mjeseci, a Rijeka se držala do pred sam kraj. Jakir nosi veliki dio zasluge, ali masu puta se palo i prekokrenulo sve kad trener ode.

Sumnjam da će Sopic u Dinamo u bilo kakvoj funkciji, predviđam Sloveniju.

Quote:
frane mafia kaže: Pogledaj post
Labrović, Galešić, Fruk, Pjaca... Sve redom ponajbolji igrači lige na svojim pozicijama prošle sezone

Još ostatak ekipe ka Selahi,Janković, Marić, Pašalić, Hodža, Radeljić... Daleko od limitirane ekipe. Jako dobra ekipa, uostalom to su i demonstrirali prošle sezone.
Dobra, ali naspram Dinama limitirana. Tko bi tu mogao u prvih 11 Dinama? Možda Labrovic i Pasalic/Pjaca, eventualno Selahi. A ni u Hajduk ne bi moglo vise. Plus o širini kadra da ne govorim.
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2024., 10:23   #3212
Mišković: Raić-Sudar je smijenio Sopića
Raić-Sudar: Predsjednik je donio odluku

Tko tu pije, tko tu plaća...
Old 14.08.2024., 10:33   #3213
Quote:
casualRi kaže: Pogledaj post
Da se malo dotaknemo bolne teme, zaključno s jučerašnjim danom, klub ima 2804 pretplatnika. Prošlu sezonu zaključili smo s 6347 pretplatnika, što dovoljno govori o razmjerima katastrofe, nakon prosječnog poskupljenja pretplata od 113%

Nakon početnog šoka i bijesa navijača, koji je bio očekivan, ekipa bi se vjerojatno za pokoji dan smirila, pogotovo ako se uzme u obzir da su i naši konkurenti poskupili cijene, no kralj sramotnog PR-a Damir Mišković nadimka Egon, nije izdržao salvu kritika i pljuvanja na društvenim mrežama i u medijima.

Preko lokalnog novinara Edija Prodana, inače istinskog i dobroćudnog navijača Rijeke te dugogodišnjeg pretplatnika, odaslao je poruku. Sramotni pamflet u kojem je ljude nazvao hejterima u ofenzivi, a sve koji se nećkaju oko kupovine pretplate nazvao "navijačima" kluba. Gaf koji je ubio i ono malo šanse da se nastavi pozitivna atmosfera iz prošlih godina. Pamflet je zaključen s prijetnjom kako bi svi oni koji neće produžiti pretplatu mogli biti odgovorni za realizaciju projekta gradnje novog stadiona. Jer, kaže Egon, neće cijene na novoj Kantridi biti džabe, pa ako Riječani nisu to spremni financirat, zašto da se uopće gradi? Prozirni pokušaj zastrašivanja i jadan pokušaj prebacivanja krivice na navijače, kako bi neuspješno opravdao zastoj po pitanju stadiona, koji traje već cijelo desetljeće.

Doći ćemo na 3000 pretplatnika do početka sezone, možda i nešto više, eventualnim dobrim rezultatom u Europi kupit će se pokoja pretplata više. No, nakon svega ovoga, jasno je da Damir Mišković više ne može. Napravio je puno dobrog za klub i dostigao je maksimum, a ovakvim kukavičkim pristupom prema vjernoj publici, nepotrebno će posrat svoj rad i potencijalno se rastat s Riječanima na mizeran i ružan način.

Kako bi naši dragi neprijatelji s Juga rekli, vrime je. Miškoviću, odlazi ako Boga znaš. A i ako ne znaš. Prodaj svojih 70% kluba i nastavi svoj život dalje kao običan navijač Rijeke. Prodaj svoj udio nekome dok još nije zakuhalo i eskaliralo, jer ako zakuha, taj vrući krumpir će ti malo tko uzet u ruku.

Budžeti Belupa, Lokomotive ili Istre se malo po malo približavaju našem, ugovori koje igrači dobivaju u Rijeci više nikako ne mogu konkurirat onima u Hajduku, pa i Osijeku, a Dinamo nikada ni nije bio konkurencija po tom pitanju. Ako klub želi nastaviti borbu za vrh ljestvice, potrebna je svježa krv i financijski iskorak, ali i pozitivna atmosfera oko kluba i podrška ionako malene baze navijača u Zaljevu i mjestima oko njega.

Tu malenu bazu navijača je ove godine desetkovao, podijelio, razljutio. Miškoviću, ti nisi Rijeka. Ti si samo mali dio klupske povijesti i na tebi je hoćeš li biti zapamćen u dobrom ili lošem svijetlu, a unazad 2 mjeseca napravio si jako puno da te Zaljev zamrzi. A Zaljev, ako nešto zna, zna mrziti.

Mi ćemo preživjeti i u borbi za ostanak, to je neupitno, rezultati nikad nisu razlog zbog kojeg se voli Rijeka. Niti stadion na kojem igramo. Podijelio si nas i nagazio, međusobno posvađao, sram te bilo. Ne da te bude sram, već ti jesi sramota, napravio si od kluba Sramotu. Odlazi!
26.07.2024., 08:16

Slušajte casualRi slijepci!
PaketMjera is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2024., 10:42   #3214
Quote:
Delvecchio kaže: Pogledaj post
Mišković: Raić-Sudar je smijenio Sopića
Raić-Sudar: Predsjednik je donio odluku

Tko tu pije, tko tu plaća...
Miskovic: Raic Sudar pije, ja placam.
Raic Sudar: Miskovic pije, ja placam.
Old 14.08.2024., 14:46   #3215
Quote:
Zanos je nešto sto traje par kola, eventualno mjeseci, a Rijeka se držala do pred sam kraj. Jakir nosi veliki dio zasluge, ali masu puta se palo i prekokrenulo sve kad trener ode.

Sumnjam da će Sopic u Dinamo u bilo kakvoj funkciji, predviđam Sloveniju.

Dobra, ali naspram Dinama limitirana. Tko bi tu mogao u prvih 11 Dinama? Možda Labrovic i Pasalic/Pjaca, eventualno Selahi. A ni u Hajduk ne bi moglo vise. Plus o širini kadra da ne govorim.
zato je taj dinamo bio prvi valjda dva tjedna cijele godine.
kužim zašto si lažete, nemate izbora.
Old 14.08.2024., 15:36   #3216
Quote:
zato je taj dinamo bio prvi valjda dva tjedna cijele godine.
kužim zašto si lažete, nemate izbora.
O čemu ti pričaš?

Pa do onog Brodicevog gola iz penala Rijeka nije primila gol 13 utakmica. Nakon poraza od Lokomotive je krenulo sve nizbrdo, do tada je Rijeka bila u skroz ravnopravnoj borbi za naslov. S ekipom koja je kadrovski slabija i od Dinama i od Hajduka. Ne znam čemu ova rečenica o lažima
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2024., 15:45   #3217
Quote:
O čemu ti pričaš?

Pa do onog Brodicevog gola iz penala Rijeka nije primila gol 13 utakmica. Nakon poraza od Lokomotive je krenulo sve nizbrdo, do tada je Rijeka bila u skroz ravnopravnoj borbi za naslov. S ekipom koja je kadrovski slabija i od Dinama i od Hajduka. Ne znam čemu ova rečenica o lažima
pa to kažem, dinamo je igrao užasno cijelu sezonu, a ova luzerčina ispušila dva trofeja u tjedan dana, i to doma
kadrovski slabija sigurno, ali ne na terenu
Old 14.08.2024., 15:47   #3218
Quote:
pa to kažem, dinamo je igrao užasno cijelu sezonu, a ova luzerčina ispušila dva trofeja u tjedan dana, i to doma
kadrovski slabija sigurno, ali ne na terenu
Aha, slazemo se da je zakazao u najbitnijem trenutku. Ali ajde, mislim da ne zaslužuje da mu se tek tako prebrise ono sto je napravio prije toga. Rijeka je stvarno igrala dobar nogomet prošle godine i na trenutke je mene to podsjećalo na Kekov stroj. Samo sto nije potrajalo, odnosno palo je kad je bilo najbitnije.

Je li to dovoljno za smjenu? Po tebi da, po meni ne, ali vise iz razloga sto na tržištu ne vidim previše adekvatnih rješenja za klupu. Iako, po svemu sudeći za sada je Đale taj.
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2024., 16:30   #3219
Quote:

a šta si ti to napravio?

Šta je Mišković napravio za trofej? Sramotno mala izdvajanja za plaće... Malo više od Lokomotive a želje velike.. Bio je 4. ekipa po izdvajanjima. Skoro 4 puta manje od Dinama... Veliki gazda
Rubble is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2024., 16:34   #3220
Di je Edi Prodan da nam objasni tko pije a tko plaća u klubu?

Po pitanju trenera najbolje bi nam odgovarao Zoran Zekić. Cijenim i poštujem Đalovića ali imam filing da je to još prevelik zalogaj za njega.

Jučer slušam na plaži ispred Lučice razgovor par navijača. Jedan kaže da nakon povećanja cijena nije htio uzeti pretplatu ali je ipak uzeo a sad (nakon ovoga sa Sopićem) mu je žao...

Sretno nam bilo sutra protiv Šveda.

FF
ROGY is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:34.