Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.01.2024., 21:51   #3221
Cek,mi to imali 3 zadnje minute igraca vise, zbog brutality starta crnogorca? I usrase motku.
I jesu li to oni uspjeli sjebat i dva peterca u redovnom dijelu,na pocetku i nakon onog starta crnogorca?
Daj se samoubijte. A i ja budala kaj ih gledam, nije mi bilo dosta ono proslo sp.
U biti gledat hrvatske sportase opcenito je zesci mazohizam i unistavanje zivaca na najjace.
Enlil is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2024., 21:54   #3222
Ne mogu nas uvijek penali spašavati. Kada nam vaterpolisti načmu živce, rukometaši će ih izglancati kako bi ih nogometaši mogli iznošene zgaziti.
Old 08.01.2024., 21:57   #3223
Quote:
Kal-El kaže: Pogledaj post
Čudiš se tome ili nisi iznenađen?
Dobro pitanje Sad kad kažeš, vjerojatno više naginjem ovom drugom

Ali ajde, barem je uzeta viza za SP, pa onda možemo dalje prema OI
sesve is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2024., 21:58   #3224
Zaslužen poraz. Ne poznajem vaterpolska pravila kao i većina vas, ali onaj gol Crnogoraca za 12:11 mi je izgledao čist. Tako da i ovaj bod je puno jer nismo zaslužili niti jedan. Suvišno je i komentirati da u zadnjem napadu nismo šutnuli, a imali smo i dva igrača više. Ako sam dobro shvatio, trebali bi na Mađare u četvrtfinalu?
SuperSportski is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2024., 22:17   #3225
Strašno kakav choke.

Crnogorci srčano do kraja, a na kraju ostali 3.

Mi na Grke koji nam po mojem skromnom mišljenju najmanje pašu.

Karte još nisu puštene u prodaju?

Ne znam baš da su Talijani pustili Mađarima pa da idu na Crnogorce umjesto Francuza kako je Šapit natuknuo.
TweetyTheBird is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2024., 22:17   #3226
Quote:
SuperSportski kaže: Pogledaj post
Zaslužen poraz. Ne poznajem vaterpolska pravila kao i većina vas, ali onaj gol Crnogoraca za 12:11 mi je izgledao čist. Tako da i ovaj bod je puno jer nismo zaslužili niti jedan. Suvišno je i komentirati da u zadnjem napadu nismo šutnuli, a imali smo i dva igrača više. Ako sam dobro shvatio, trebali bi na Mađare u četvrtfinalu?
Pobjednik susreta Grčka vs. Nizozemska
Old 08.01.2024., 22:27   #3227
Quote:
TweetyTheBird kaže: Pogledaj post
Strašno kakav choke.

Crnogorci srčano do kraja, a na kraju ostali 3.

Mi na Grke koji nam po mojem skromnom mišljenju najmanje pašu.

Karte još nisu puštene u prodaju?

Ne znam baš da su Talijani pustili Mađarima pa da idu na Crnogorce umjesto Francuza kako je Šapit natuknuo.
Bio sam u Gružu pa nisam gledao Talijane,po rezultau mislim da su istankirali i htjeli izbjeci moguce Srbe u cetvrtfinalu i Spanjolce u polufinalu,na kraju smo im mi to pokvarili. Sad mi idemo na Grke koji nam po rijecima Tucka odgovaraju(iako puno bolja opcija bila je Gruzija bez obzira na Talijane u polufinalu) a poslije na pobjednika Mađarska-Srbija ako sam pogodio kostur zdrijeba. Ovo večeras bilo je kaoticno pogotovo zadnje 3 minute
jaky275 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2024., 22:29   #3228
Sad gledam eliminacijsku rundu i mogu reći da nikad u nekom sportu nisam vidio gluplji sustav.
GojkoVelicanstv is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2024., 22:33   #3229
Ne mogu ja ovo.

Vezano za karte, sve od četvrtfinala nadalje je rasprodano.
https://shop.adriaticket.com/event-d...mpionship-2024
fortaleza is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2024., 22:44   #3230
Izgubit od crnogoraca u dubrovniku, dno dna. Tucak nadam se ostavka prije sp.

Bravo za cure, za razliku od muskih kolega dobile koga je trebalo dobit
8585 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2024., 22:55   #3231
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Koji k od sporta
Ma nije, čini ti se. Sad EP, za mjesec dana SP, a par mjeseci iza Olimpijada

Quote:
Bask kaže: Pogledaj post
Zato i ne pratim vaterpolo.
A ne znam više tko prati. Ako bi i htio, nema gdje.

Prije utakmice pokušavao sam naći najavu utakmice, sastave i suce. Od toga sam našao sastav CG - na Wikipediji.

Quote:
Najveća komedija je bilo kada je Crnogorcima poništen gol za 12:11, a Šapit je zavapio da ne razumije pravila.
Moram priznati da nikad nisam vidio da netko propusti brutality u egalu dvije i po minute prije kraja. Još smo trebali i izgubiti da njima nije poništen gol. Ovo je vjerojatno povijesna utakmica

Druga je stvar što to nije brutality, na bilo kojem drugom bazenu ovaj isti Stavridis bi za ovo sudio isključenje s pravom zamjene. Ne brutality. Nema elemenata.

Zašto je njima još onaj gol poništen, ni to nije jasno. Ne samo Šapitu..

Quote:
jaky275 kaže: Pogledaj post
Bio sam u Gružu pa nisam gledao Talijane,po rezultau mislim da su istankirali i htjeli izbjeci moguce Srbe u cetvrtfinalu i Spanjolce u polufinalu,na kraju smo im mi to pokvarili. Sad mi idemo na Grke koji nam po rijecima Tucka odgovaraju(iako puno bolja opcija bila je Gruzija bez obzira na Talijane u polufinalu) a poslije na pobjednika Mađarska-Srbija ako sam pogodio kostur zdrijeba. Ovo večeras bilo je kaoticno pogotovo zadnje 3 minute
Bio sam i ja u Gružu. Došao pola sata prije, karte kupio 10 dana prije, jedva sjeo. Genijalci su pustili barem 1000 ljudi više nego što ima mjesta. Imali su sreće da oni incidenti s crnogorskim navijačima nisu eskalirali ili da nekome nije bilo slabo, jer su svi prolazi i izlazi bili skroz blokirani.

Od toga velika 'navijača' su oni koji su bazen do sada vidjeli samo iz daleka, kad su išli u Tommya. Kad sam vidio koliko ih ima, ja mislio da opet dolazi Plenković...
Old 08.01.2024., 23:04   #3232
Quote:
8585 kaže: Pogledaj post
Izgubit od crnogoraca u dubrovniku, dno dna. Tucak nadam se ostavka prije sp.

te cure su u 3 utakmice imale -50 gol razliku, i radi apsurdnog sistema su imale priliku igrati dalje alo -50 u 3 utakmice

a ovaj sistem je ono, dno svih dna a za par dana se igra SP i onda se netko pita zasto nitko ne prati taj sport
klingonac_worf is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2024., 23:18   #3233
Quote:
klingonac_worf kaže: Pogledaj post
te cure su u 3 utakmice imale -50 gol razliku, i radi apsurdnog sistema su imale priliku igrati dalje alo -50 u 3 utakmice
Ženski vaterpolo je znatno teži za gledanje od muškog. Na razini mlađih kadeta.

Quote:
a ovaj sistem je ono, dno svih dna a za par dana se igra SP i onda se netko pita zasto nitko ne prati taj sport
A zaboravio si Olimpijadu par mjeseci iza
Old 08.01.2024., 23:32   #3234
Quote:
8585 kaže: Pogledaj post
Baš je za pohvaliti se gol razlika u grupi -50. Bez pobjede se plasiraš u osminu, pobijediš Srbiju i eto te u četvrtfinalu. U četvrtfinalu ćeš opet spušit od Španjolki cca 15 razlike. Bravo za naše cure
SuperSportski is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2024., 01:02   #3235
Bio sam i ja u Gružu. Došao pola sata prije, karte kupio 10 dana prije, jedva sjeo. Genijalci su pustili barem 1000 ljudi više nego što ima mjesta. Imali su sreće da oni incidenti s crnogorskim navijačima nisu eskalirali ili da nekome nije bilo slabo, jer su svi prolazi i izlazi bili skroz blokirani.

Od toga velika 'navijača' su oni koji su bazen do sada vidjeli samo iz daleka, kad su išli u Tommya. Kad sam vidio koliko ih ima, ja mislio da opet dolazi Plenković...[/QUOTE]

Nigdje na svijetu nema da organiziras europosko prvenstvo u bilo kojem sportu a da nemas numerirana sjedišta. Prvu protiv Spanjolaca sjedio sam na skalinima,sad sam bio pametnji pa dosao na vrijeme. Dobro si rekao pola njih je prvi put uslo na bazen ,dosad su ga gledali izvanka kad bi isli u Otp ili Tommya. Sreca i onaj incident je lišo prošao,moglo je bit svašta jer crnogorce nisu odvojili.
jaky275 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2024., 08:11   #3236
Quote:
SuperSportski kaže: Pogledaj post
Baš je za pohvaliti se gol razlika u grupi -50. Bez pobjede se plasiraš u osminu, pobijediš Srbiju i eto te u četvrtfinalu. U četvrtfinalu ćeš opet spušit od Španjolki cca 15 razlike. Bravo za naše cure
Lako se posrati po tuđem trudu, ali nije lijepo.
Nastup u grupi višeg ranga su valjda stekle prijašnjim rezultatima. Uz to, to što su izgubile velikim razlikama od jačih reprezentacija ne mijenja činjenicu da su i takve bile bolje od najjače reprezentacije iz nižeg ranga.
ronac zg is online now  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2024., 08:54   #3237
Pogledao sam zadnju četvrtinu i pol protiv Španjolske i zadnjih 4, 5 minuta jučer (od 9:9). Dojam je identičan kao i na prošlom euru u Hrvatskoj prije godinu i pol. Suci nam pomažu ali strašno. Tad smo uzeli Grke i Talijane na pravdi boga, a sad se nastavlja i djeluje mi pomalo sramotno, ono kad ti je neugodno da to gledaš (susramlje ako se ne varam). Protiv Španjolaca u zadnjoj četvrtini stižemo minus 2, imao sam osjećaj da čim preplivamo centar oni isključuju jednog Španjolca van (na kraju je razlika bila čak 7 isključenja više za Španjolce). Jučer bruka. 2,13 minuta do kraja, neriješeno, peterac i igrač više do kraja. Ne možeš ne pobijediti. Ali mi smo izgledali toliko usrano, toliko nepovezano i jadno da nas je na kraju sudac morao spasiti poraza poništivši Crnogorcima gol bez ikakvog razloga (ako neki vaterpolo stručnjak zna, nek objasni, ja sam samo vidio da je frajer pljunuo izvana brutalno i ajbok).

Nateže se kako bi ostao interes publike i da prvenstvo do završnice liči na nešto, ali objektivno, mislim da su Grci favoriti i da ćemo ovakvom katastrofalnom igrom s igračem više izgubiti tu utakmicu. Grci su došli čak i u jačem sastavu nego na zadnje SP koje su izgubili zlato tek nakon peteraca. Mađari bez 10 igrača sa tog SP-a pomalo sumnjivo razbili Talijane taman da ih preteknu, kao da su Talijani tankirali da izbjegnu Španjolce u ždrijebu. Međutim, moguće je da smo onda i mi odlučili izbjeći Talijane i pokušati do finala preko Grka i oslabljenih Mađara. Iako zaista ne izgleda tako. Djelujemo nesigurno. Mislim da smo igrački na razini drugih najjačih ekipa, ali taj strah koji vidiš kad se krenemo dodavati na igrača više je nevjerojatan za vrhunski vaterpolo. Kao da su prvi put uskočili u bazen i ostat će bez glave ako pogriješe.
abelonezg is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2024., 10:12   #3238
I onda Tucak nesto prigovara sucima jer nisu vidjeli, a ovima ponisten cisti gol.

Bolje da se zapita kako su popusili utakmicu uz sudacki poguranac i igraca vise u zadnjih nekoliko minuta utakmice.
Old 09.01.2024., 10:18   #3239
Quote:
abelonezg kaže: Pogledaj post
Ali mi smo izgledali toliko usrano, toliko nepovezano i jadno da nas je na kraju sudac morao spasiti poraza poništivši Crnogorcima gol bez ikakvog razloga (ako neki vaterpolo stručnjak zna, nek objasni, ja sam samo vidio da je frajer pljunuo izvana brutalno i ajbok).
Navodno je bila povrijeđena linija od 6 m. To je u najmanju ruku upitno. Nismo vidjeli VAR analizu. Nema ni laserske zrake.

Bitno je da se nekidan gledao VAR je li timeout u roku
Old 09.01.2024., 13:49   #3240
Quote:
GojkoVelicanstv kaže: Pogledaj post
Zašto je D grupa u sastavu Rum, Niz, Slo, Svk?
Nisu elita

Poslano sa mog M2010J19SY koristeći Tapatalk
klaudio is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:12.