|
|
21.09.2015., 23:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
rosi kaže:
"Kapetan reprezentacije Darijo Srna telefonski je poručio kako još ne želi komentirati novog izbornika jer želi pričekati do sutra i njegov popis igrača. Što god to značilo..."
 kapetan valjda čeka hoće li biti na popisu pa će onda dat izjavu
|
koji guzičar 
|
|
|
21.09.2015., 23:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
Quote:
rosi kaže:
"Kapetan reprezentacije Darijo Srna telefonski je poručio kako još ne želi komentirati novog izbornika jer želi pričekati do sutra i njegov popis igrača. Što god to značilo..."
 kapetan valjda čeka hoće li biti na popisu pa će onda dat izjavu
|
kakva smećad sve igra u repstaciji, ali nije niti čudo. ga-en-ka karakteri
|
21.09.2015., 23:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
inače treba skupljat lovu za utakmicu protiv bugara,
1.44 je na žici na prčiju...naše klade bi mogle imat 1.55 kaj je u biti tu negdje kad se uzme u obzir porez i MT
osobno mislim da to ide u hendikep...naime bugari su out, mamićevcima igra jedino pobjeda da ostanu u utrci sa nordijcima u utrci za drugo mjesto koje vodi direkt...uopće ne sumnjam da bu angažman lukice and co. dijametralno suprotan onome od zadnje dvije utakmice..a i bugari su spremni na suradnju sa govnom...
uz to kakav bi to bio start čačkea da krene u avanturu sa remijem ili porazom...tad bi vjerojatno i pacak dao ostavku na mjesto spoksmena
da skratim pobjeda im je jedina solucija koja ih vodi u mirnije vode i 99% drugo mjesto, sve ostalo vodi ih u tešku neizvjesnost zvanu dodatne kvalifikacije
Što znači biti dinamovac? To je sve. Pripadnost, intima, ne formalna. Način razmišljanja. I ljubav, premda to zvuči malo patetično, ali je tako. Otkad sam počeo misliti, bio sam uvijek dinamovac i svi su moji oduvijek dinamovci". Velimir Zajec, 1982.
|
|
|
21.09.2015., 23:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Quote:
Dinamovac_ kaže:
nemoj da mi upropastiš okladu 
|
Necu..  Javi jesi dobio 
|
21.09.2015., 23:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
Bask kaže:
Na telefon mi je rekao kako me već neko vrijeme prati, kako mu se sviđa moja stručnost . Ostali smo u kontaktu i eto'', odmah na početku nam je rekao Miše.
x[/url]
|
Di ga prati? Po kafićima? Kad ga nije Hajduk tia zaposlit, pa je pola godine bez posla 
|
|
|
21.09.2015., 23:54
|
|
Charger
Registracija: Oct 2008.
|
|
|
|
22.09.2015., 00:02
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
Počnimo piti...

|
|
|
22.09.2015., 00:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2012.
|
Quote:
fortinbras kaže:
|
zašto on u svakom članku mora spominjati za dom spremni ? 
|
|
|
22.09.2015., 00:12
|
|
perennially strapped
Registracija: Sep 2005.
|
S obzirom da su jugonostagičarski i razbojnički portali i novinarski plaćenici pokrenuli lažne ankete s ciljem da ruše hrvatsku svetinju, predlažem da se u temu doda anketa sljedećeg sadržaja:
Što mislite o imenovanju Čačića za novog izbornika?
a) Mamić je sad potreban Dinamu za proboj u četvtfinale Lige prvaka i nek se posveti tome, a Čačić je onda najbolje rješenje za mjesto do Romea Jozaka jer se dobro poznaju i lijepo slažu.
b) To je pravi izbor. Čovjek je s donedavnim drugoligašem Lokomotivom pobjeđivao u Europa ligi pa zamislite kako će tek orkestrirati igrače Reala, Barcelone i europskog Dinama.
c) Ovim hrabrim izborom hrvatski narod je pokazao da želi HDZ na vlasti i da je vrijeme komunističke hobotnice konačno pri kraju. Hvala, braćo!
d) Žao mi je moje Lokomotive, ali bar će reprezentacija procvjetati.
Gledam vas.
Zadnje uređivanje Prufrock : 22.09.2015. at 00:13.
Reason: Zdravko
|
|
|
22.09.2015., 00:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2015.
|
Quote:
propali kockar kaže:
|
Jer su on Holiga i cili Index iskompleksirani time i u toj stvari se ne razlikuju od tih koje oni prozivaju. Nrznan koji kurqc to ikoga zanima, da oni nisu tako potencirali niko ne bi isa za tim
|
|
|
22.09.2015., 00:27
|
|
🆒
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
mone8 kaže:
Navijači Lokomotive na aparatima.
|
Nije nam lako, proživljavamo najteže trenutke u novijoj povijesti!
Ostali smo ne bez trenera, ma ma ma ma ma ma ma ma bez očinske figure ostadosmo.  Uhhhhhh, Tin će morati izvesti pravo čudo sad, nitko ne može zamijeniti našeg voljenog Čačketa. 
|
|
|
22.09.2015., 01:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
propali kockar kaže:
|
Osim šta je genijalan novinar ( pročitati knjigu sportskih kolumni Diego Armando i sedam patuljaka, to je nešto najbolje napisano o sportu ikad), njegovo postojanje ovisi o mrziteljima. Ako nema njih, Dežulović ne postoji. Mora potencirat, jer ako ne potencira nema o čemu pisati, a onda pak nema od čega živjeti. Jednostavno je.
|
|
|
22.09.2015., 07:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Quote:
versilov kaže:
Osim šta je genijalan novinar ( pročitati knjigu sportskih kolumni Diego Armando i sedam patuljaka, to je nešto najbolje napisano o sportu ikad), njegovo postojanje ovisi o mrziteljima. Ako nema njih, Dežulović ne postoji. Mora potencirat, jer ako ne potencira nema o čemu pisati, a onda pak nema od čega živjeti. Jednostavno je.
|
Odličan pisac
Ka novinar smeće.
|
|
|
22.09.2015., 10:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Dobar tekst od Holige...
http://www.jutarnji.hr/pise-aleksand...renih/1422929/
najzanimljivije:
Uoči utakmice Dinama i Arsenala, britanski The Guardian je objavio priču o tome kako su braća Mamić u ovosezonsku kampanju za Ligu prvaka krenula iz zatvora. Bilo je tužno vidjeti kako su dvojica ili trojica domaćih komentatora naglašavanje tako notorne činjenice doživjela kao otočku aroganciju ili cinizam. U Zagrebu sam razgovarao s autorom tog članka, Davidom Hytnerom, koji me je pitao: “Dobro, nešto mi nije jasno. Njih dvojica na slobodi su samo zato jer su platili milijunsku jamčevinu i sve ukazuje na to da su stvarno sebi prisvojili klupski novac te da bi prije ili kasnije trebali završiti natrag iza rešetaka. Kako je moguće da su samo nastavili obavljati svoje poslove u tom klubu i da se mediji ponašaju kao da ništa nije bilo? Je li to vama normalno?”
Da se nadovežem: kako je moguće da dvojica ključnih dužnosnika osumnjičena za težak zločin ( Mamić i Vrbanović), koji čekaju završetak istrage, a protiv njih svjedoče i neki od ključnih reprezentativaca, nastavljaju obavljati svoje poslove kao da ništa nije bilo, pa i postavljaju izbornika za kojega je sasvim jasno da će samo još dodatno otuđiti reprezentaciju od naroda? Je li to vama normalno?
Jer ako jest, onda jedino preostaje da ugasimo svjetlo i kažemo, ‘laku noć, Hrvatska
Stvarno ne možeš vjerovat da je ovo moguce..
|
22.09.2015., 11:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Quote:
12-10-2012 kaže:
Odličan pisac
Ka novinar smeće.
|
Znači zna pisati, ali piše krive stvari
Čovjek se izruguje s ljudskom glupošću i to radi fantastično. Problem je tek što mi ne volimo kada nam netko kaže da smo glupi i ogoli tu činjenicu banalnim primjerima.
Njegove sportske priče nemaju apsolutno nikakvu konkurenciju u hrvatskom spisateljstvu. Pročitati njegove tri priče o Zidaneu, Messiju, Baliću, Ivaniševiću, o čemu god hoćeš; i onda se sjetiti naših sportskih novinara 
|
|
|
22.09.2015., 11:34
|
|
guitar player
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
artoni kaže:
Njegove sportske priče nemaju apsolutno nikakvu konkurenciju u hrvatskom spisateljstvu. Pročitati njegove tri priče o Zidaneu, Messiju, Baliću, Ivaniševiću, o čemu god hoćeš; i onda se sjetiti naših sportskih novinara 
|
...nekrologe Socratesu, Joeu Frazieru. Naježiš se do zadnje dlačice.
A kad smo već kod toga, ne znam o čemu bi drugome trebalo pisati kad je u pitanju Joe Šimunić od onoga što je napisao Dežulović.
|
|
|
22.09.2015., 11:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Zna bora dobre stvari napisat al sve zasere guranjen fasizma ustasa i ostalih pizdarija u tu pricu..cime se po tome razlikuje od ovih sta strase ljude sa komunistima i urbanin jugoslavenima?mora on u svaki kurac ugurat ideologiju
|
|
|
22.09.2015., 12:02
|
|
maliciozni progonitelj
Registracija: Jun 2006.
|
Quote:
stwhiskey kaže:
Zna bora dobre stvari napisat al sve zasere guranjen fasizma ustasa i ostalih pizdarija u tu pricu..cime se po tome razlikuje od ovih sta strase ljude sa komunistima i urbanin jugoslavenima?mora on u svaki kurac ugurat ideologiju
|
Kad bi se izličio od te svoje ideologije, možda bi postao pametan čovik. 
|
22.09.2015., 12:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Quote:
artoni kaže:
Znači zna pisati, ali piše krive stvari
Čovjek se izruguje s ljudskom glupošću i to radi fantastično. Problem je tek što mi ne volimo kada nam netko kaže da smo glupi i ogoli tu činjenicu banalnim primjerima.
|
Nemože meni dežulović ogolit ničiju glupost dok mu je poslodavac godinama prodava glopost u tiskovini u kojoj je on bia top koluminst,a on je bia slip pored zdravih očiju.
Zna on pisat. Ima znanja i mašte likove ala maradona i ivanišević( "smisao života u četiri meč lopte") nama približit na jednostavan i genijalan način.
Druga je stvar šta čovik u novinarstvu kao novinarstvu nema pojma i često ima izlijeve histeričnog pisanja sa stavon: "ja san mjerilo istine i morala".
NIje mu se jednom dogodilo da je štrapa neke podatke koji su bili krivi.
|
|
|
22.09.2015., 12:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2004.
|
pretpostavljam da su englezi isto tak srali upravi sunderlanda dok su zaposlili di cania
boli me q za simunica, al ovom slucaju su englezi licemjerna govna kao i obicno
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:50.
|
|
|
|