Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.01.2020., 10:42   #3261
Quote:
majica_2008 kaže: Pogledaj post
slabasni su da,jos su Escentrc bolji od Molecules,trebali bi biti trajniji...
sandalovina se dosta osjeti u E4,ali ostalo je pitanje lutrije i ph koze...ne mora znaciti da su samplovi losi ili slabi...stvar percepcije...
Da, ti niche parfemi su se na mojoj koži pokazali jako slabi. Definitivno ih više neću istraživati.

Kako u zadnje vrijeme putujem dosta na istok, ja sam otkrila arapska parfemska ulja. Osvojila su me na prvu i sva sreća što se mogu naručiti i sa interneta.
Ne mogu opisati koncentraciju tih mirisa, dugotrajnost od 6-7 sati.
Neke sam uzimala u uljnom obliku, a neke su mi u dućanima razrjeđivali sa etanolom što meni više odgovara jer mi ulja izbacuju prištiće po koži. El rehab ima u ponudi velik broj ulja u pakiranju od 3 i 6 ml i nisu uopće skupa. Isprobala sam ih 5 vrsta i stvarno su raznoliki. Treba mi doći još 10 vrsta. Nabavila sam bočice na sprej i razrjeđivat ću ih sa etanolom.
Swiss arabia isto ima dobru ponudu parfemskih ulja. Prodaju ih u raznim militražama.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2020., 12:37   #3262
...ja sam već dulje vremena zakačena na Perfume Parlour....
otkad sam probala Roja Dove dupe za Diaghileva,nema natrag...opsjednuta sam tim mirisom.....
PP je super povoljan, kvalitetan i isplativ site....baš sam u uljima pod zadnje..
Old 14.01.2020., 15:12   #3263
Quote:
majica_2008 kaže: Pogledaj post
...ja sam već dulje vremena zakačena na Perfume Parlour....
otkad sam probala Roja Dove dupe za Diaghileva,nema natrag...opsjednuta sam tim mirisom.....
PP je super povoljan, kvalitetan i isplativ site....baš sam u uljima pod zadnje..
U ovo je fina stranica, moram je malo istražiti.
Ja imam jedan miris s kojim sam opsjednuta, kupila ga prošle godine u Beirutu. Napisali mi ime na bočici Wisam. Pomiješan je sa alkoholom pa nemam originalnu bočicu. Za mene gotovo luđački miris. Nema kome se ne sviđa. Istraživala sam na netu i to je izgleda ulje istog mirisa kao parfem Al day Wisam od Rasasi. Jako sličan mu je i drugi parfem koji sam istovremeno kupila. Zove se Malik i pronašla sam to ulje, treba mi doći uskoro, ako je to isto.

Može link za taj Roja Dove?

Evo našla sam. Ajme koji sastav, svega i svačega. Moram ga isprobati.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2020., 16:49   #3264
Quote:
Estee Lauder kaže: Pogledaj post
U ovo je fina stranica, moram je malo istražiti.
Ja imam jedan miris s kojim sam opsjednuta, kupila ga prošle godine u Beirutu. Napisali mi ime na bočici Wisam. Pomiješan je sa alkoholom pa nemam originalnu bočicu. Za mene gotovo luđački miris. Nema kome se ne sviđa. Istraživala sam na netu i to je izgleda ulje istog mirisa kao parfem Al day Wisam od Rasasi. Jako sličan mu je i drugi parfem koji sam istovremeno kupila. Zove se Malik i pronašla sam to ulje, treba mi doći uskoro, ako je to isto.

Može link za taj Roja Dove?

Evo našla sam. Ajme koji sastav, svega i svačega. Moram ga isprobati.
Kolika je poštarina za Cro?
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.01.2020., 18:55   #3265
Pozdrav, cure

čitam ovu temu jako dugo, i nekako sam bila skeptična prema tvrdnjama da je notino fejk, nekako mi nije imalo smisla da se toliko veliki međunarodni brend tako igra s reputacijom... do sada sam od njih naručivala samo kozmetiku i sve je uvijek bilo OK.

Nedavno sam u dvije prilike naručila dva parfema, i ajoj... tu se toliko osjeti alkohol da se uskišem već nakon 2 šprica

Ne znam da li je problem u kombinaciji tih određenih parfema (ista je marka) i moje kože, ali baš se onako pošteno osjeti alkohol

I onda čujem kako su ljudi prezadovoljni njihovom robom, i ništa mi više nije jasno
Postoji li mogućnost loše serije, ili možda čak fejk serije, pa idemo stavik ko fol sniženje i na APP...?
Cheerleader is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2020., 09:33   #3266
zanima me ovaj tester, piše sve kao original ali nije za osobnu upotrebu??

https://www.lijepa.hr/toaletna-voda-...ge_z1802/#1916

jel to ok uzeti?

i koja je razlika između edt i edp, samo intezitet ili?
StingRay1987 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2020., 10:05   #3267
Quote:
StingRay1987 kaže: Pogledaj post
zanima me ovaj tester, piše sve kao original ali nije za osobnu upotrebu??

https://www.lijepa.hr/toaletna-voda-...ge_z1802/#1916

jel to ok uzeti?

i koja je razlika između edt i edp, samo intezitet ili?
Pa di ti to piše da nije za osobnu upotrebu, mislim da baš je za osobnu jer ne dolazi u originalnoj ambalaži nego u običnoj kartonskoj. Tako da nije za poklanjanje.

edt i edp, razlika je u udjelu parfemskog ulja, što znači u intezitetu mirisa.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2020., 11:14   #3268
Quote:
Pa di ti to piše da nije za osobnu upotrebu, mislim da baš je za osobnu jer ne dolazi u originalnoj ambalaži nego u običnoj kartonskoj. Tako da nije za poklanjanje.

edt i edp, razlika je u udjelu parfemskog ulja, što znači u intezitetu mirisa.
hvala na odgovoru, kad dođeš mišem na slovo "i" pojavi se tekst i na dnu to piše..onda naručujem thx
StingRay1987 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2020., 11:42   #3269
Quote:
hvala na odgovoru, kad dođeš mišem na slovo "i" pojavi se tekst i na dnu to piše..onda naručujem thx
Ako je za osobnu upotrebu onda se testeri i baš najviše isplate jer možeš ugrabiti ogromnu militražu za pristojnu cijenu. I još ako je istina da su testeri još intezivniji nego njihovi redovni parfemi ne može bolje.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2020., 11:52   #3270
Quote:
Ako je za osobnu upotrebu onda se testeri i baš najviše isplate jer možeš ugrabiti ogromnu militražu za pristojnu cijenu. I još ako je istina da su testeri još intezivniji nego njihovi redovni parfemi ne može bolje.
super onda, ma da ovo je puno jeftinije..bio u Douglasu to treba dić kredit za parfem..hvala ti!
StingRay1987 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2020., 13:02   #3271
Quote:
super onda, ma da ovo je puno jeftinije..bio u Douglasu to treba dić kredit za parfem..hvala ti!
i jos ako budes sutra tu na forumu pisao da samo osecas alkohol i ne znas jel parfem original, jos bolje joys of notino + lijepa
Bebwy is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2020., 13:37   #3272
ma izbjegavajte taj notino i lijepa, moooozda nije bas fake, ali je upitna i kvaliteta (za nase trziste itd.) i rok trajanja. osobno vise volim ne kupiti nista, nego riskirati i dobiti smece.
Lady Sylvanas is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2020., 13:49   #3273
Nisu parfemi, ali moja frizerka se potrudila pisati u Revlon i još neke oficijalne distributere (uglavnom za kosu) i pitala da li su ti proizvodi koje notino prodaje originalni budući da su neke stvari jeftinije na Notinu nego ih ona može kupiti kao obrt po veleprodajnoj cijeni. Odgovorili su joj da ne mogu potvrditi da li jesu ili nisu original, ali da se ta firma (Notino jel) ne nalazi na njihovom službenom popisu maloprodajnih distributera i web siteova.
Old 21.01.2020., 14:04   #3274
Quote:
Hell Blonde kaže: Pogledaj post
...(Notino jel) ne nalazi na njihovom službenom popisu maloprodajnih distributera i web siteova.
meni je to i vise nego dovoljan razlog
Lady Sylvanas is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2020., 14:14   #3275
a sa svacim su ljudi zadovoljni, netko je presretan kad kupi fake gucci torbicu i misli da jede cokoladu kad kupi milku
Lady Sylvanas is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2020., 21:45   #3276
Quote:
Nisu parfemi, ali moja frizerka se potrudila pisati u Revlon i još neke oficijalne distributere (uglavnom za kosu) i pitala da li su ti proizvodi koje notino prodaje originalni budući da su neke stvari jeftinije na Notinu nego ih ona može kupiti kao obrt po veleprodajnoj cijeni. Odgovorili su joj da ne mogu potvrditi da li jesu ili nisu original, ali da se ta firma (Notino jel) ne nalazi na njihovom službenom popisu maloprodajnih distributera i web siteova.
Ja sam u Austriji kupila Schwarzkopf blondme profesionalni blajh i hidrogen. I kad sam ga potrošila naručila sa Notina i indentičan mi je. Naručivala sam dosta parfema i nisam nikad primijetila ništa čudno da bih posumnjala.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2020., 00:29   #3277
Quote:
Ja sam u Austriji kupila Schwarzkopf blondme profesionalni blajh i hidrogen. I kad sam ga potrošila naručila sa Notina i indentičan mi je. Naručivala sam dosta parfema i nisam nikad primijetila ništa čudno da bih posumnjala.
Ja ne tvrdim ništa, samo prenosim što mi je ona rekla. S notina sam naručila možda dvaput, ali neke gluposti koje i nisam koristila prije pa iskustvo nemam.
Old 22.01.2020., 09:17   #3278
Quote:
Ja sam pisala u CK nakon kaj sam na notinu kupila CK parfem koji mi je bio sumnjiv.
Odgovorili su mi istu stvar ko ovi iz Revlona.
Onda sam Notinu proslijedila taj mejl, ovi su poslali generički odgovor da prodaju samo originale i to ti je to, di ćeš se dalje natezat. Ipak nakon par izleta u notino i lijepu, radije biram parfumerije.
nemam-iksicu is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2020., 10:55   #3279
Kad si zadovoljan sa onim što dobiješ onda te boli briga od kud naručuju. Kad nisi onda je to druga priča. Ja eto imam sreće do sada, naručujem profi stvari za kosu, cerave, poneki parfemčić i to se vrti uglavnog oko toga. Ja isto vjerujem da uz to oni uguraju i neke proizvode lošije kvalitete, ali eto imaju ugovore pa se sakrivaju iza njih pa ti dokaži.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2020., 19:17   #3280
Čitajući vas upustila sam se u online kupovinu parfema, pa sam sad mislila naručiti i sa parfumedreams-a...pa me šokirala poštarina od 23€...je li zbilja tolika poštarina ili ima neka začkoljica...ako se nekome da odgovoriti, tnx
just max is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:29.