|
|
06.09.2021., 03:41
|
|
Verified!
Registracija: Jan 2004.
|
Ipak je to Pag …
|
|
|
08.09.2021., 19:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Mi smo ove godine isto bili u ok apartmanu. Direktno sam rezervirala pa nemam gdje ostavljati recenziju.
Uglavnom apartman je bio stariji, ali renoviran u etapama. Kupaonica je bila novija i spavaća soba renovirana očito ove godine, jer su slike još bile stare. Krevet je bio velik, nov i kvalitetan, kao i madrac. Jedino još kuhinja baš prastara ali ajde funkcionira. I internet veza je bila užas.
No jedna druga stvar me zgrozila. Pas, ženka, u kavezu. U kavezu kao i neka kućica. Ajde nije premali, i ispod nekog stabla. No nije problem kavez, većpsa ja u tih tjedan nisam vidjela nijednom da šetaju. Govna u kavezu danima. Problem je što sam to tek počela primjećivati zadnjih par dana. Prvo sam primjetila da je pas nekako željan kad netko prolazi pažnje, onda se jadna sjedne samo da ju dragaš uz kavez. Onda sam skužila i da je nekako kao bezvoljna, da ne kažem depresivna. Kuća s par apartmana, mama, sin, teta neka koja im čisti. Nije baš da se nema vremena. U razgovoru sa sinom, koji nam se obratio jednom u prolazu, veli da je pas njegov, rekao mi je tada i da je ženka i ime. I ima neka susjeda pa kad šeta svog psa i nju nekada prošeta. To je sam počeo pričati.  A kao šeta ju i on. Ali mi smo se fakat budili i rano, ja nikako vidjela nisam da je šeta. Vode sam joj nalivala svaki put kada bi prolazila, pored parkinga je bio taj box. Zdjelica uvijek prazna. Govna u kavezu, osušila se odavno. itd.
Kad smo odlazili, dajemo ključ i on nama neke savjete za trajekt, a ja nisam mogla prešutiti. Na lijep način sam mu rekla kao znam da imate posla s apartmanima, ali morate malo i psa prošetati, govana pun kavez. I nalijte joj vode po ovim vrućinama, ja sam joj nalijevala. On kao joj hvala, ma šeta je više kad nije sezona. A vode joj kao nalije, ona proslije šapom odmah. I tako, baš sam s nekom mukom otišla od tamo. A nisam ništa mogla posebno.
Inače imam jako starog psa, udomila ga kad je već bio star ( isto od meodgovornog vlasnika ) i stvarno jako pazimo na njega. Imam od prosle godine i dvije mace. Mi možda i previše brinemo o njima, ali kad ljudi ne mogu prošetat psa 20 minuta i nalit mu vode mi muka bude. Malo je off topic ali pas je jednostabmo bio tu gdje ga gosti vide i to mi je uništilo dosta cijeli dojam. 
|
08.09.2021., 21:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2006.
|
Quote:
latica* kaže:
Mi smo ove godine isto bili u ok apartmanu. Direktno sam rezervirala pa nemam gdje ostavljati recenziju.
Uglavnom apartman je bio stariji, ali renoviran u etapama. Kupaonica je bila novija i spavaća soba renovirana očito ove godine, jer su slike još bile stare. Krevet je bio velik, nov i kvalitetan, kao i madrac. Jedino još kuhinja baš prastara ali ajde funkcionira. I internet veza je bila užas.
No jedna druga stvar me zgrozila. Pas, ženka, u kavezu. U kavezu kao i neka kućica. Ajde nije premali, i ispod nekog stabla. No nije problem kavez, većpsa ja u tih tjedan nisam vidjela nijednom da šetaju. Govna u kavezu danima. Problem je što sam to tek počela primjećivati zadnjih par dana. Prvo sam primjetila da je pas nekako željan kad netko prolazi pažnje, onda se jadna sjedne samo da ju dragaš uz kavez. Onda sam skužila i da je nekako kao bezvoljna, da ne kažem depresivna. Kuća s par apartmana, mama, sin, teta neka koja im čisti. Nije baš da se nema vremena. U razgovoru sa sinom, koji nam se obratio jednom u prolazu, veli da je pas njegov, rekao mi je tada i da je ženka i ime. I ima neka susjeda pa kad šeta svog psa i nju nekada prošeta. To je sam počeo pričati.  A kao šeta ju i on. Ali mi smo se fakat budili i rano, ja nikako vidjela nisam da je šeta. Vode sam joj nalivala svaki put kada bi prolazila, pored parkinga je bio taj box. Zdjelica uvijek prazna. Govna u kavezu, osušila se odavno. itd.
Kad smo odlazili, dajemo ključ i on nama neke savjete za trajekt, a ja nisam mogla prešutiti. Na lijep način sam mu rekla kao znam da imate posla s apartmanima, ali morate malo i psa prošetati, govana pun kavez. I nalijte joj vode po ovim vrućinama, ja sam joj nalijevala. On kao joj hvala, ma šeta je više kad nije sezona. A vode joj kao nalije, ona proslije šapom odmah. I tako, baš sam s nekom mukom otišla od tamo. A nisam ništa mogla posebno.
Inače imam jako starog psa, udomila ga kad je već bio star ( isto od meodgovornog vlasnika ) i stvarno jako pazimo na njega. Imam od prosle godine i dvije mace. Mi možda i previše brinemo o njima, ali kad ljudi ne mogu prošetat psa 20 minuta i nalit mu vode mi muka bude. Malo je off topic ali pas je jednostabmo bio tu gdje ga gosti vide i to mi je uništilo dosta cijeli dojam. 
|
Tužno, ne razumijem te ljude koji tako drže pse. Koji ga je đavo uopće htio onda. Prijavi to nekome, kome se već prijavljuje, društvu za zaštitu životinja, komunalcima, kome već.
|
|
|
08.09.2021., 23:15
|
|
u prolazu
Registracija: Mar 2011.
|
ne vidim veliku razliku između tog psa u dvorištu i divljeg odlagališta uz kuću jer i jedno i drugo je slika nemara, lijenosti i primitivizma
mene osobno bi takva slika na odmoru jako smetala i uopće mi ne bi bilo neugodno reći da ta govna osim što su potencijalna zaraza i smrde i da tome uz turizam nikako nije mjesto
|
|
|
09.09.2021., 00:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
to što je živo stvorenje zatvoreno na taj način ne smeta ljude? zašto ga drže na životu uopće?
|
|
|
09.09.2021., 08:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
Opal Zg kaže:
ne vidim veliku razliku između tog psa u dvorištu i divljeg odlagališta uz kuću jer i jedno i drugo je slika nemara, lijenosti i primitivizma
mene osobno bi takva slika na odmoru jako smetala i uopće mi ne bi bilo neugodno reći da ta govna osim što su potencijalna zaraza i smrde i da tome uz turizam nikako nije mjesto
|
Najprije, i meni ono prethodno zvuči katastrofalno.
A Opal, što se tiče divljeg odlagališta, što napraviti u slučaju kad su 2 kuće jako blizu, ili spojene, i jedan vlasnik drži sve i svašta u dvorištu i okolo kuće? 
Ja njegov otpad neću nositi 
Ili što ako su u svađi ("susjedi"). Ne bi ti ni dozvolio odnijeti otpad, sve i da hoćeš. 
|
|
|
09.09.2021., 08:48
|
|
u prolazu
|
mene bi smetalo, ali ako je box dovoljno velik nemaš kome ni prijaviti
|
|
|
09.09.2021., 09:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2008.
|
ovogodisnje iskustvo sa jednog od nasih otoka
kako imamo malog psa, trazili smo jasno pet friendly smjestaj i tako filtrirali na Bookingu. Kod nekih je pisalo da su moguci dodatni troskovi za ljubimca(sto mi isto inace nije bas jasno, nista vise ciscenja zbog njega nema a unistava jednako kao i mi-nista) a za ovaj za koji smo se odlucili je pisalo da se ne naplacuje nista dodatno i to smo bookirali(javili im se jos naknadno da dolazimo sa psom i rekli da je dobrodosao).
Kada smo stigli pita gazda znamo li sve za psa, kazem da, sve pise na Bookingu, on suti, i nakon par sati me zove zena iz agencije koja im vodi rezervacije da bi trebalo platiti 5€ po danu za psa, kazem lijepo kako pise na bookingu, ona kao pa da zabunili su se i krivo napisali, rekoh ne zanima me, ne namjeravam dodatno platiti i placam samo ono sto pise i neka oni to rijese sa gazdom, ispricala se i poklopila.
Prilicno su mi digli tlak sa tim app pohlepnim pokusajem izvlacenja jos novaca  i gazde nas jedva pozdravljali ostatak tjedna sto nam nije smetalo  drago mi je sto smo rezervirali preko Bookinga, da je direktno ili preko neke stranice gdje nema recenzije pretpostavljam da bi bilo natezanja
|
|
|
27.10.2021., 12:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
Weah23 kaže:
ovogodisnje iskustvo sa jednog od nasih otoka
kako imamo malog psa, trazili smo jasno pet friendly smjestaj i tako filtrirali na Bookingu. Kod nekih je pisalo da su moguci dodatni troskovi za ljubimca(sto mi isto inace nije bas jasno, nista vise ciscenja zbog njega nema a unistava jednako kao i mi-nista) a za ovaj za koji smo se odlucili je pisalo da se ne naplacuje nista dodatno i to smo bookirali(javili im se jos naknadno da dolazimo sa psom i rekli da je dobrodosao).
Kada smo stigli pita gazda znamo li sve za psa, kazem da, sve pise na Bookingu, on suti, i nakon par sati me zove zena iz agencije koja im vodi rezervacije da bi trebalo platiti 5€ po danu za psa, kazem lijepo kako pise na bookingu, ona kao pa da zabunili su se i krivo napisali, rekoh ne zanima me, ne namjeravam dodatno platiti i placam samo ono sto pise i neka oni to rijese sa gazdom, ispricala se i poklopila.
Prilicno su mi digli tlak sa tim app pohlepnim pokusajem izvlacenja jos novaca  i gazde nas jedva pozdravljali ostatak tjedna sto nam nije smetalo  drago mi je sto smo rezervirali preko Bookinga, da je direktno ili preko neke stranice gdje nema recenzije pretpostavljam da bi bilo natezanja
|
Mene to jako ljuti - kako mrtvo dodatno naplacivanje za psa??? I sama imam psa i kada smo odlazili u neki hotel to mi je bilo vrlo bitno, iako mi iskustvo kaze da na zalost vecina smjestaja po EU upravo naplacuje boravak za psa 
Trenutno sam u realizacije rekonstrukcije kuce, kasnije kategorizacija i rent - psi ce kod mene biti dobrodosli a naplacivati rentu za psa mi ne pada na pamet.
|
27.10.2021., 13:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
Wedding kaže:
Mene to jako ljuti - kako mrtvo dodatno naplacivanje za psa??? I sama imam psa i kada smo odlazili u neki hotel to mi je bilo vrlo bitno, iako mi iskustvo kaze da na zalost vecina smjestaja po EU upravo naplacuje boravak za psa
Trenutno sam u realizacije rekonstrukcije kuce, kasnije kategorizacija i rent - psi ce kod mene biti dobrodosli a naplacivati rentu za psa mi ne pada na pamet.
|
Ja sam za macka, platila 900 kn u valamar apartmanu.
Macak spavao u ormaru 10 dana.
Sent from my SM-A125F using Tapatalk
|
|
27.10.2021., 13:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Quote:
Wedding kaže:
|
Čistiš li rentane stanove nakon sto su u njima boravili psi i mačke? jedno je ocistiti iza ljudi (dok je sve ok i u okviru prosjeka, ne računam stoku), a sasvim drugačije iza nečijeg pasa, a gosti dolaze isti dan. Tebi se dlake tvog psa ne gade, drugima da.
Meni je skroz normalno da se nadoplati za ljubimca.
|
|
|
27.10.2021., 16:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Ja ne naplacujem psima,u ove cetiri godine iznajmljivanja uopce ne vidim razliku u ciscenju nakon obitelji sa djecom ili psima. Najuredniji app ove god je ostavila gosca sa cetiri matlezera.
|
|
|
05.11.2021., 12:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
blues4lady kaže:
Čistiš li rentane stanove nakon sto su u njima boravili psi i mačke? jedno je ocistiti iza ljudi (dok je sve ok i u okviru prosjeka, ne računam stoku), a sasvim drugačije iza nečijeg pasa, a gosti dolaze isti dan. Tebi se dlake tvog psa ne gade, drugima da.
Meni je skroz normalno da se nadoplati za ljubimca.
|
ako rentas kucu za odmor, cca 300 eura dan onda je nonsens naplacivati i posebno rentu za psa jer to je isti balkanski rang kao i naplacivati klimu po danu. Po tvom razmisljanju bi trebalo naplacivati i potrosnju vode vecu od prosjeka.
Eto za mene je to balkanizam i trebalo bi hitno donjeti zakon da se takve iznajmljivace sankcionira. Jamramo kako nam je los turiza, jest jako je los uz takve koji razmisljaju kao ti.
|
05.11.2021., 12:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
screppy kaže:
Ja ne naplacujem psima,u ove cetiri godine iznajmljivanja uopce ne vidim razliku u ciscenju nakon obitelji sa djecom ili psima. Najuredniji app ove god je ostavila gosca sa cetiri matlezera.
|
totalno se slazem  .... a i sve je stvar kvalitete gosta. Samo uređenje apartama/kuce kao i cijena automatikom diktira rang gostiju.
|
05.11.2021., 14:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Quote:
Wedding kaže:
ako rentas kucu za odmor, cca 300 eura dan onda je nonsens naplacivati i posebno rentu za psa jer to je isti balkanski rang kao i naplacivati klimu po danu. Po tvom razmisljanju bi trebalo naplacivati i potrosnju vode vecu od prosjeka.
Eto za mene je to balkanizam i trebalo bi hitno donjeti zakon da se takve iznajmljivace sankcionira. Jamramo kako nam je los turiza, jest jako je los uz takve koji razmisljaju kao ti.
|
Konkretno član familije renta vilu s bazenom za ovakav priblizan iznos. Ne prima ni pse, ni mačke. A primao je.
Upravo iz razgovora s njim sam saznala da je bilo problema s ljubimcima, npr gosti najave psa, dodju 3 dobermana i takva sranja.
I da, dlaka je bilo vise. Zavlačile su se i čišćenje je bilo otezano.
Da sam ja iznajmljivač, beštije ne bi puštala u svoju nekretninu. Politički nekorektno znam.
Nema potrebe ulaziti u debatu o extra naplati klime i slične svinjarije...not my cup of tea.
S druge strane, svaka roba ima svog kupca, pa i apartmani s babinim i dizajenerkim namjestajem.
|
|
|
07.11.2021., 14:43
|
|
Jeb'la vas bista
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Wedding kaže:
|
Malo si se zaletjela s ovom kaznom. Privatno vlasništvo je svetinja i ja za njegovo korištenje mogu naplatiti koliko želim i sve što želim na način na koji želim.
Ne znam zašto spominješ Balkan kad je recimo u Italiji puno češće da platiš ne dodatno klimu nego sve režije koje si potrošio, da ne pričam kako se tamo naplati i kasni check-in, pa posebno čišćenje objekta itd. Cijena dnevnog najma nema nikakve veze. Da je i 1000€ dnevno znači da je to neka vila, s okolišem, koja košta možda i milijune, i ako oni žele posebno naplatiti čišćenje nakon psa zašto bi ih netko kažnjavao? Tvoje je da tamo ne ideš.I nisu oni nikakva sramota za turizam.
Evo sad sam ukucala jednu kuću u Italiji, prva koju sam lupila naplaćuje za ljumce 5€ po danu po ljubimcu, 5€ dnevno za korištenje veš mašine, 7€ ručnici, 8€ posteljina, 2€ dječji krevet
https://www.atraveo.com/us_en/bookin...tionId=1537934
Ja imam dobra iskustva s vlasnicima pasa, ali kakvi god oni bili meni je ogroman stres najam kuće nakon što su u njoj tjednima boravili psi. Koliko god bili uredni gosti, koliko god se mi trudili na smjeni da se sve pregleda i usiše NIKAD ti ne možeš riješiti sve dlake da nestanu, to je jednostavno nemoguće. A sljedećeg gosta ne zanima prošli gost i njegov pas, on ne želi vidjeti pasju dlaku u kući koju je iznajmio.
|
|
07.11.2021., 19:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Imam psa i ne mogu se sjetiti da negdje nisam platila dodatno za njega, radi se doduše uglavnom o hotelima.
Neki hoteli toliko dodatno naplaćuju za psa da mi se čini da je smisao te naplate da odbiju goste s psima. Onako, formalno može ali nadaju se da ćeš odustati 
|
|
|
07.11.2021., 23:30
|
|
u prolazu
|
ja sam probala naplaćivati, ali na jednog koji sam pita koliko je dužan za psa dolazi njih pet koji se čudom čude odakle sada naplata i svade se da to nije pisalo kada su rezervirali pa da ne izazovem međunarodni incident svaki drugi put popustim da bi na kraju za takvima skupljala i govna od njihovih beštija s moje trave, mukte ofkors
puno jednostavnije je napisati da beštije ne primamo
|
|
|
23.05.2022., 11:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Ja sam tek sad ubrao da mi lik na airu nije ostavio recenziju a ja njemu jesam.
|
|
|
23.05.2022., 16:00
|
|
From the errors of others
Registracija: Jan 2010.
|
Bolje...moguće da mu nije sve po guštu pa nije znao što dati...
Poslano sa mog M2006C3LVG koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:41.
|
|
|
|