Pogledaj rezultate ankete: Tko osvaja Scudetto?
|
Atalanta
|

|
1 |
2.94% |
Bologna
|

|
1 |
2.94% |
Inter
|

|
12 |
35.29% |
Juventus
|

|
9 |
26.47% |
Lazio
|

|
1 |
2.94% |
Milan
|

|
7 |
20.59% |
Napoli
|

|
0 |
0% |
Roma
|

|
3 |
8.82% |
Netko drugi
|

|
0 |
0% |
|
|
19.05.2025., 00:08
|
|
sklon nastranostima
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
SergioRamos kaže:
Daj link, ne mogu nigdje nac
|
https://www.bing.com/videos/rivervie...E2E&ajaxhist=0
Probaj ovdi nešto ubrat, ne mogu još nigdi nać neku pravu snimku pa imaš samo neke sekvence i slike bez pravog videa. Ovaj iz Parme namjerno produžija ruku.
Zanemari ovog lika na videu šta priča pizdarije.
Evo izašli službeni highlights-i (situacija na 1:50)
https://www.bing.com/videos/rivervie...B934&FORM=VIRE
|
|
|
19.05.2025., 00:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
https://x.com/il_Malpensante/status/...EV3IsL2Rw&s=19
https://x.com/OutContextInter/status...F0-cIh41A&s=19
Užasno suđenje i drljotine na klupi. Priča sezone. Pametnom dovoljno. Okrećemo se onome što je preostalo.
I ajde barem su se u klubu 4 mjeseca prekasno sjetili bojkotirat presicu nakon utakmice.
U dobrim vijestima,upoznao na utakmici lika iz Rotterdama koji mi se ponudio sredit ulaznice za najveći nizozemski klub nakon što sam spomenuo da imam vec duze vremena želju u Rotterdam na utakmicu,ali sam čuo da je teško do karata doći.
|
19.05.2025., 02:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Užasno suđenje 🤣
|
|
|
19.05.2025., 07:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Megachoke je ovo, meni osobno i 10 ligi prvaka nebi ispralo sramotu koju su u ligi priredili ove sezone. Odigrali su kak spada možda 3 utakmice, i to sam puno rekao, jedna jebena sramota i od igraca do trenera do Marotte svi se mogu posut pepelom i vratit u realnost, onako odigrat najbitniju tekmu sezone, zadnja 2 tjedna odmaraju i drkaju kurac, i izgledat na terenu kao da su odigrali vec 5 utakmica taj dan, teška sramota. Fuj fuj fuj, perika im se svima posrao po glavi, i to na svoj krumperski način, napoli je odvratno loš a mi smo uspjeli bit još gori
Krmka cetnickog objesit nasred duoma treba i izbrisat iz povijesti da je ikad bio u klubu
|
19.05.2025., 07:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Fantastična završnica sezone. Pršti na sve strane. Ludnica na utakmicama kandidata za vrh. Nisam vidio kakav je penal napravio Bisseck, a onaj penal za Napoli je pravilno poništen, nagazio je igrača Parme. Inter se zajebao i sada Napoli ima zicer.
Roma rutinski sa Milanom. Hvala Gimenezu za divan potez laktom. Paredes napokon neka korist od njega. Mancini  . Pravi kapiten. Ranierri  . Manu Kone i Svilar, igrači za najveće klubove, nadam se da će ostati bar još jednu sezonu.
Ovo ludilo mi daje nadu da jedna potonula Venezia, sa romanistom na kormilu, može da odigra X sa Juventusom, a naša pobjeda u Torinu ne dolazi u pitanje, pitajte Torino  .
|
19.05.2025., 07:50
|
|
sklon nastranostima
Registracija: Sep 2010.
|
Mali ispravak za onaj nedosuđeni penal za Napoli - službeno nije suđen zbog prethodnog (upitnog) faula Simeonea u istoj akciji.
@MiniJakobe, izgleda da se u bilo kojoj kombinaciji (3 ili više momčadi s istin brojen bodova) mora odigrat nekakva majstorica za opstanak nakon što se formira tablica za koju vride pravila međusobnih dvoboja.
Ovo s tin majstoricama stvarno nepotrebno ka šta se sad forsira da Napoli i Inter svoje kolo odigraju ranije (najvjerojatnije u četvrtak), a ionako će se tu teško poklopit da nakon zadnjeg kola završe s istin brojen bodova.
|
|
|
19.05.2025., 08:48
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2010.
|
da, ako su tri ili više momčadi a jedno mjesto vodi dolje onda mini ljestvica a dva najgora igraju playout.
ako recimo 2 mjesta vode u niži rang, a više momčadi opet mini ljestvica i dva najbolja igraju playout a ostali direktno dole. to se sjećam sezona negdje 95, 96 kada je cagliari bio najbolji medju 3 na mini ljestvici i morao je igrati s prokletom piacenzom i ispali su, plakao sam jako.
to smeće od kluba zvano piacenza danas je u nekom niskom rangu, mislim da su koji puta i bankrotirali i ponovo se oformili, karma ih je stigla.
|
|
|
19.05.2025., 09:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2016.
|
Quote:
FanteDiBastoni kaže:
Mali ispravak za onaj nedosuđeni penal za Napoli - službeno nije suđen zbog prethodnog (upitnog) faula Simeonea u istoj akciji.
|
Ma čisti faul prije te situacije sa penalom, točno se vidilo da ga ovi iz napolija udara u nogu
Kakav će ovo spektakl bit zadnje kolo
Već vidim napoli u 75-oj 0:0 i onda svim silama naprid za naslov
|
19.05.2025., 09:20
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
Gol Cagliarija za 3:0 protiv Venezije, kakva lijepa akcija i finiš, gledam i ne vjerujem 
|
|
|
19.05.2025., 09:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2015.
|
Al Napoli koji nije nadigrao protivnika zadnjih 7-8 utakmica i dalje preživljava na 1 poziciji. Kako ih ne volit? 
|
|
|
19.05.2025., 09:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2016.
|
U Milanu nabavili malo kicme i postavili pitanje kako je jucer bio crveni, a protiv Bologne nije.
Cestitke
|
19.05.2025., 10:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Griffs kaže:
Užasno suđenje 
|
Tako je Bero Jeliniću. 5 nedosuđenih penala potvrdila sudačka komisija. Od čega dva krajem proslog mjeseca kada je odlučeno prvenstvo.
Generalno užasno suđenje i navlačenje da ne spominjem uopće. Ali u klubu do jučer šutili i trpili umjesto da su vec prije nekoliko mjeseci digli glas. Sad je kasno.
Quote:
Lovrixx kaže:
Megachoke je ovo, meni osobno i 10 ligi prvaka nebi ispralo sramotu koju su u ligi priredili ove sezone. Odigrali su kak spada možda 3 utakmice, i to sam puno rekao, jedna jebena sramota i od igraca do trenera do Marotte svi se mogu posut pepelom i vratit u realnost, onako odigrat najbitniju tekmu sezone, zadnja 2 tjedna odmaraju i drkaju kurac, i izgledat na terenu kao da su odigrali vec 5 utakmica taj dan, teška sramota. Fuj fuj fuj, perika im se svima posrao po glavi, i to na svoj krumperski način, napoli je odvratno loš a mi smo uspjeli bit još gori
Krmka cetnickog objesit nasred duoma treba i izbrisat iz povijesti da je ikad bio u klubu
|
Sat vremena ih Inzaghi drzao u svlačionici nakon utakmice.
Da je bilo kome osim austrijskoj imbecilčini došla lopta bio bi gol. Ovakvih njegovih promašaja smo se nagledali zadnje dvije sezone. Ne može brže doći kraj sezone da odjebu i on i Correa.
A Barella isto još jednom pokazao zašto ne može biti kapetan. Sa Lautarom bi se ovo dobilo.
|
19.05.2025., 10:25
|
|
artem na biciklu
Registracija: Jun 2004.
|
Kao što sam predvidio Bolonjezi nisu ni pripremali ovu utakmicu protiv Fiorentine, izgubilo se 3-2, Italiano je rekao da je mislio da će biti i gore, pa opet, dominirali su u Firenzi s posjedom i incijativnom, ali primili 3 gola iz 3 kontre, a sva 3 iz odbijanca. To će značit onako kako sam i rekao, da će peto mjesto voditi u EL, a šesto u konferenciju. Italiano dočekan s pljeskom u Firenzi, a njihov aktualni trener, Palladino izviždan. Mislim da to i nije fer prema Palladinu, iako neke njegove izjave znaju iritirati, ali svakako velika čast za Italiana. Fiorentina još teoretski može uloviti KL koji bi igrala četvrti put zaredom, al mislim da bi im bilo pametnije pokušati preskočiti to natjecanje, ma koliko je glupo ne igrat Europu, te probat napravit iduće sezone neku smisleniju kampanju. Bit će ludo zadnje kolo.
Milan doživio novo poniženje, nakon zasluženog poraza u kupu, sad i zasluženo preko lige ostaju bez Europe. Klub je organizacijski na koljenima, nema sportskog direktora, nema potvrđenog trenera za iduću sezonu, trebat će svojvrsni remont mentaliteta i dobro zasukati rukave da se situacije preokrene. S ovakvim vodstvom nemam osjećaj da će to biti moguće u jednom prijelaznom roku, pogotovo u eri i kad su nominalno manji klubovi poput Atalante i Bologne puno opasniji nego ranije, a nešto će se pitati i Romu, Lazio, Fiorentinu.
|
19.05.2025., 10:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2016.
|
Mozda bi bilo Europe uz posteno sudenje  iako ako to zna i odlazak cijele garnitrure sa vrha, bolji rasplet situacije.
|
19.05.2025., 11:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Inter i Napoli svoje utakmice u petak igraju. Odlično,dan više odmora za LP.
|
19.05.2025., 12:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2021.
|
Napoli je ogroman favorit zadnje kolo ali ja njima ne vjerujem da igraju sa Marsonijom treba skočiti i reći hop malo sam proguglao njihovo rivalstvo sa Calgarijem , nije baš da će ovi gaće skinuti samo tako
|
|
|
19.05.2025., 12:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
Leeds United kaže:
Inter i Napoli svoje utakmice u petak igraju. Odlično,dan više odmora za LP.
|
Inter je htio i ranije, u četvrtak, al liga odbila zbooog - veća je gledanost petkom. O mamu vam jebem, a to šta ako nekim ludim slučajem dođe do majstorice, Inter ce imat 3 dana odmora pred najbitniju utakmicu za tu smrdljivu ligu i državu, to nema veze
Nevjerojatno i dalje šta se jučer prosulo, koje ležerno igranje u prvenstvu cijelu sezonu, neshvatljivo. Uz realan nedostatak kvalitete, pogotovo u napadu, Lautaro i Thuram realno imaju loše sezone, skupa u ligi imaju 26 golova, to je smiješno, a klupa je nevjerojatno loša, svaka momčad u ligi ima bolje opcije naprijed za ubacit. Nek dovedu i Davida i Zirkzeea na ljeto boli me k, Inter je uvijek imao bomba napad i golmana, cijelu povijest, sve je krnjavo bilo al to je uvijek valjalo, i sad imat ovakve macole u napadu, to je odvratno, kog god staviš ne znas ko je gori. A i dovest konkurenciju ovoj dvojci da vide da nisu nedodirljivi
|
19.05.2025., 14:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2024.
|
Cekaj, prvenstvo jos nije gotovo?
Pa sto nisu prije tri kola svi cekali napoli spustenih gaca?
Cudno
Quote:
Leeds United kaže:
5 nedosuđenih penala potvrdila sudačka komisija. Od čega dva krajem proslog mjeseca kada je odlučeno prvenstvo.
|
Inter je sinoc bio prvi na tablici i imao naslov u rukama do 90. minute. 
|
|
|
19.05.2025., 15:07
|
|
tumbleweed
Registracija: Apr 2012.
|
Iako smo od Napolija dobili nezamisliv poklon, Inzagi je opet uspeo da prepusti sampionsku titulu, sto je jos jedna mrlja u njegovoj trenerskoj karijeri 
|
19.05.2025., 16:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Ništa Inzaghi nije propustio.
Quote:
Inter1989 kaže:
Napoli je ogroman favorit zadnje kolo ali ja njima ne vjerujem da igraju sa Marsonijom treba skočiti i reći hop malo sam proguglao njihovo rivalstvo sa Calgarijem , nije baš da će ovi gaće skinuti samo tako
|
Za Cagliari brani Napolijev golman na posudbi.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:27.
|
|
|
|