|
|
14.01.2024., 20:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Nismo igrali tako fantastično kao protiv Grka, ali zasluzeno smo dobili . A sad na Španjolce, nemam pojma što će tu biti, nekako smo podjednaki pa sad, Bijač vs Aguerre 
|
|
|
14.01.2024., 20:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Jebeni Mađari s b ekipom, svaka čast nema šta.
Sritno našima u finalu!
|
|
|
14.01.2024., 20:45
|
|
C.C. Capwell
Registracija: Jun 2004.
|
Gobac je na pol metra od suca, no worries.
|
|
|
14.01.2024., 21:22
|
|
Moderator
Registracija: Aug 2007.
|
Saznali smo i grupu za SP. Ponovno na Španjolce, a tu su još JAR i Australija. Prvi direkt u kvote, drugi i treći u osminu. Ako budemo prvi, izvjesno je da bi igrali s CG u 1/4.
Inače, ako osvojimo zlato idemo direktno na OI, ako ne, tražimo kvotu kroz SP i polufinale bi nam sigurno dalo vizu, ali rezervna opcija je kroz plasman od 5. do 8. mjesta (ovisno kako se ovi ispred poslažu).
|
|
|
14.01.2024., 22:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2008.
|
čestitke našima za plasman u finale
Quote:
Luyindula kaže:
Inače, ako osvojimo zlato idemo direktno na OI, ako ne, tražimo kvotu kroz SP i polufinale bi nam sigurno dalo vizu, ali rezervna opcija je kroz plasman od 5. do 8. mjesta (ovisno kako se ovi ispred poslažu).
|
koji idiotizam. Još jedan dokaz kako im je organizacija u teškom k.... Da ti s prvenstva najjačeg kontinenta imaš pravo na samo jedno misto i to mora bit zlato????!!?? koja debilana. I to još prvenstva koje se odigrava nekoliko miseci prije OI, ne bi da je igrano prije 3.g
|
|
|
14.01.2024., 23:00
|
|
Nešto
Registracija: May 2006.
|
Pa sa svakog kontinentalnog prvenstva ide samo prvak (ili prvi sljedeći jer se i na prošlom SP vadilo dvije vize - tak da ne mora bit zlato, da igramo finale s Mađarima već bi bili na OI). Zato sa SP idu četiri, na kraju će iz Europe bit 8/12 što je sasvim u redu, ipak su to OI, ne mogu igrat samo Europljani.
Ovako je sve ravnopravno i ovi drugi kao fol imaju šansu, a realno nemaju nikakvu.
Tamo su već Mađari, Grci i Francuzi kao domaćin, ako ne budemo prvaci onda su to znači Španjolci.
I u Dohi su četiri mjesta za koja objektivno konkuriraju Hrvatska, Italija, Srbija i Crna Gora i nitko više. Vjerojatno će i četvrtfinale bit dovoljno za plasman. Čak moguće i da će utakmica za 9. mjesto odlučivat o četvrtom, jer uz 8 spomenutih Europljana među prvih 8 može realno samo SAD, a oni su se isto već plasirali.
Potencijalna mina je jedino ako ispadneš u osmini finala, a mi tamo ako ne budemo prvi u grupi idemo vjerojatno na Brazil koji više ne bi trebao bit ni najmanje opasan.
|
|
|
15.01.2024., 09:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Ne znam je li već bilo govora o tome, ali a propos ulaznica.. Kakva uzasna organizacija po tom pitanju.
Znači, ja na rizik (ne znajući hoćemo li uopce proci 1/4 finale), prije nego smo saznali protivnika za četvrtfinale kupim karte za polufinale na kojima piše WG37-WG35, znači pobjednik tekme 35 (a to je u konačnici bila tekma Mađarska-Srbija) protiv pobjednika tekme 37 (Hrvatska-?), a satnica piše 16:30.
Naravno, sve se izkristaliziralo nakon četvrtfinala, promijenila se satnica za našu tekmu na 18:30.
Dođemo na ulaz, taman na pregledu karti, govori ovaj, ali to vam je nevažeća karta, ja rekoh da me ne zanima promjena satnice, da znam za koju tekmu sam kupio karte, i ovaj mahne rukom da ajde kao prodjite (a to je već napravio nekoliko puta prije nas). Doslovno u tom trenutku gore redari sa onog platoa se deru da nema više puštanja za te sektore jer su već krcati. Okrenem se prema stepenica, dolje jos masu ljudi čeka u redu. Hebeni idiotizam. 
|
|
|
15.01.2024., 09:44
|
|
Nešto
|
Da, pisalo se negdje i da je dosta ljudi na kraju ostalo s kartama vani.
Zna se da domaćin ima pravo promijeniti satnicu, ali onda se gleda isključivo ono što piše na karti - utakmica, a ne vrijeme. Ako imaš kartu za 37-35 onda ulaziš na tu utakmicu, a ne možeš ući na neku drugu, niti netko drugi može ući na ovu.
|
|
|
15.01.2024., 09:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2016.
|
Čestitke našima na plasmanu u finale. Vezali smo dvije dobre utakmice. Mislim da su Španjolci bolja ekipa, ali doma smo pa su šanse 50/50. Živcira me Luka Bukić, tata Perica je pospremao sve ono što ovaj petlja, maše u prazno, gađa u blok ili stative. Trebat ćemo vrhunskog Bijača, znači mora dodati još 15 % na ovo do sada.
|
|
|
15.01.2024., 14:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Koliko znan Bukić ima problema, pitanje je zašto ga forsiraju.
|
|
|
15.01.2024., 17:24
|
|
Moderator
|
Quote:
KLCCLK kaže:
I u Dohi su četiri mjesta za koja objektivno konkuriraju Hrvatska, Italija, Srbija i Crna Gora i nitko više. Vjerojatno će i četvrtfinale bit dovoljno za plasman. Čak moguće i da će utakmica za 9. mjesto odlučivat o četvrtom, jer uz 8 spomenutih Europljana među prvih 8 može realno samo SAD, a oni su se isto već plasirali.
Potencijalna mina je jedino ako ispadneš u osmini finala, a mi tamo ako ne budemo prvi u grupi idemo vjerojatno na Brazil koji više ne bi trebao bit ni najmanje opasan.
|
Sada malo gledam i stvarno je mala šansa da se ne plasiramo, evo tko sve ide na SP:
Španjolska
Italija
Mađarska
Grčka
Srbija
Francuska
Japan
Kina
Kazahstan
SAD
Brazil
Hrvatska
Crna Gora
Rumunjska
Australija
JAR
Boldani su već osigurali OI (pod pretpostavkom da gubimo finale od Španjolske jel). Traže se još 4 putnika. Nakon što je Crna Gora dobila Rumunje u utakmici za plasman, poznato je tko se nalazi u kojoj grupi na SP. Upravo Rumunji su u grupi D (tamo još Italija, Kazahstan i Mađarska). Izvjesno je da će oni ili Kazahstan tamo biti treći i u osmini ići na C2, a to će biti Srbija ili Crna Gora. Samim time već će u osmini finala ispasti jedan kandidat, što praktički znači da je četvrtfinale dovoljno da idemo u Pariz. Tamo možemo doći ako budemo prvi u grupi (ipak teško, Španjolci su ponovno s nama) ili ako budemo drugi ili treći pa prođemo kroz osminu finala gdje bi nas čekao vjerojatno Brazil, u boljoj varijanti Kina, u najgoroj Francuska.
|
|
|
15.01.2024., 17:50
|
|
Nešto
|
Ma da, praktički smo sigurni (i Japan je već plasiran uz ove ostale boldane).
Brazil nije više ni blizu neke opasnosti, na SP su kao drugi s Panameričkih igara, a tamo su od SAD izgubili 24:7 u grupi i 17:7 u finalu. Mislim da ni protiv Francuza nemaju nikakve šanse, a kamoli protiv nas onda.
|
|
|
15.01.2024., 18:39
|
|
Moderator
|
Ispravljeno
Dakle plasirani nisu, a igraju na SP:
Brazil
Hrvatska
Crna Gora
Rumunjska
Italija
Srbija
Kina
Kazahstan
4 favorita su kristalno jasna. Iako, nečiji teži kiks može poremetiti ždrijeb pa otežati možda stvari, ali vjerujem da bi bilo veliko iznenađenje ako ne odemo na OI, naročito jer nema Rusa koji bi malo pojačali konkurenciju, a kako je i već rečeno, Brazil je dosta slabiji nego prethodnih godina.
|
|
|
15.01.2024., 22:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2008.
|
Quote:
KLCCLK kaže:
Pa sa svakog kontinentalnog prvenstva ide samo prvak (ili prvi sljedeći jer se i na prošlom SP vadilo dvije vize - tak da ne mora bit zlato, da igramo finale s Mađarima već bi bili na OI). Zato sa SP idu četiri, na kraju će iz Europe bit 8/12 što je sasvim u redu, ipak su to OI, ne mogu igrat samo Europljani......
|
proučio sam sustav i kažem da je idiotski jer na neki način naglaskom na SP kad da mažu oči javnosti jer će se eto preko SP plasirati neka reprezentacija koja nije iz Europe.
Još najbolje da s drugih kontinentalnih prolazi više osim prvaka, al ode pričamo o Europi. Da nisu mogli staviti bar 2 mista, ako već neće 3.
Al dobro. Lipše zvuči da si se plasirao na OI jer si bio 7. il 9. na SP, neg osvajač medalje na EP
zapravo me više strah u kakvoj ćemo formi bit na OI, ako ćemo na SP morat lovit plasman. Bit 3 puta u formi u 6 mj ....
|
|
|
16.01.2024., 11:16
|
|
Nešto
|
Pa to s tri velika natjecanja u šest mjeseci je epska glupost, ali što se tiče kvalifikacija, jbg, meni je čak i oke uzevši u obzir da će na kraju završit isto (a i da s EP idu recimo tri prva opet bi na kraju vjerojatno išao netko tko je 7. sa SP zato jer bi dotad plasirani s prošlog SP i EP vjerojatno bili i sad u vrhu, puno više od 7-8 reprezentacija ni ne postoji).
A što se tiče EP i SP unutar mjesec dana i to u olimpijskoj godini, to je katastrofa. Bez imalo zajebancije ja bi ako osvojimo danas zlato na SP poslao B postavu. Ne pomlađenu ili izmiješanu, nego komplet B postavu, tko god je odigrao više od 10 minuta na EP ne ide na SP nego ima odmor.
|
|
|
16.01.2024., 12:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Ček, na koju foru oni imaju i SP i EP i OI (ajde, ovo zadnje mi je jasno) u istoj godini?
|
|
|
16.01.2024., 16:07
|
|
Nešto
|
EP je zapravo po redovnom rasporedu, uvijek je na parne godine pa se tako poklopi i sa OI.
A sa SP su napravili totalni kaos zbog korone tako da su sad četiri godine zaredom svjetska prvenstva (ne samo u vaterpolu nego i u plivanju, skokovima u vodu...).
Dakle, prvo je 2021. SP koje je trebalo biti u Fukuoki na ljeto, odgođeno zbog toga što su na 2021. prebačene OI. Tako je prebačeno na 2022. ali tada je Japan opet imao žešće mjere oko koronavirusa pa nije bilo sigurno hoće se moći održati, ali je odlučeno da se održi "izvanredno" SP u Budimpešti (jer ga nije bilo već tri godine).
Pa je tako 2022. bilo u Budimpešti, Fukuoka je, pak, pomaknuta na 2023., a još ranije je 2023. trebala imat Doha koja je onda pomaknuta na početak 2024. Uz to se već zna da je 2025. u Singapuru, dakle četiri godine zaredom SP.
Kako sada stvari stoje, 2026. ćemo dočekat godinu bez svjetskog prvenstva.
|
|
|
16.01.2024., 20:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Ajmo naši 
|
|
|
16.01.2024., 20:15
|
|
∞
Registracija: Jan 2010.
|
Ima li netko dobar stream?
|
|
|
16.01.2024., 20:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
sretno naši
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:00.
|
|
|
|