Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.09.2022., 13:46   #3341
ako su i dodali, ne mogu provjeriti. :|
Old 24.09.2022., 14:49   #3342
može li se EVO Tv pratiti putem ovih random generičkih risivera iz trgovine ili baš mora biti njihov, kojeg uvaljuju za najam od 5 kn/mj.?
čann is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2022., 15:18   #3343
ako prijemnik nema mogućnost primanja modula onda ništa.
tv koji ima ci slot može prikazati/otkodrati evo signal.

ali prijemnik vulgaris iz konzuma ili plodina ne. takvi prijemnici će pokazati evo programe u popisu i to je sve.

znači ili evo prijemnik ili evo modul.
Old 24.09.2022., 16:02   #3344
S time da se i modul plaća 5 kn/mj. (a to pretpostavljam pokušava izbjeći).
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2022., 16:14   #3345
možda i to želi, izbjeći bilo kakav dodatni trošak. ali ja sam iščitao da mu je namjera upotrijebiti neki drugi prijemnik i gledati evo.

valjda će se ponovno javiti pa pojasniti.
Old 24.09.2022., 17:46   #3346
Quote:
viking kaže: Pogledaj post
možda i to želi, izbjeći bilo kakav dodatni trošak. ali ja sam iščitao da mu je namjera upotrijebiti neki drugi prijemnik i gledati evo.
Da, to je bio plan, ali očito ništa od toga. Koliko sam shvatio, modul ide samo u TV-e koji već imaju ugrađene DVBT-2p prijamnike, ne može od običnog/samostojećeg prijamnika napraviti pogodnog za EvoTV?
čann is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2022., 17:54   #3347
Može, ako ima CI+ slot (rijetki imaju).
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2022., 18:57   #3348
Ja sam uzeo https://www.links.hr/hr/tv-tuner-ami...x-ci-020104002 za vikendicu i za sada sve radi preko CI slota
G20Titan is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2022., 20:30   #3349
Nevjerojatno koliko korisnika ima Evo TV i koliki je skok napravio iz 2020 u 2021., izgleda da je prelazak na HEVC i uvaljivanje Evo TV prijemnika urodio plodom (ja sam ga prvi uzeo samo zbog hevc-a i onog besplatnog perioda što su davali, no naravno nisam nastavio koristit poslije). Bit će zanimljivo vidjeti rezultate iz 2022...

HAKOM godišnje izvješće za 2021:

edit: evo i za Q2 2022.. naravno nema više tolikog rasta...

Mislim da će njima biti veći problem zadržati sve te korisnike na duže vrijeme.

soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2022., 12:52   #3350
Ne mogu nigdje pronaći informaciju, može li se na EvoTV gledati program unatrag ili samo live?
Odgovori s citatom
Old 17.12.2022., 13:02   #3351
Samo live program.
soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.12.2022., 15:05   #3352
jesu otkljucali nesto za blagdane? lani su filmski bili slobodni do 15. sijecnja mislim.
Cvrcak i Mrav is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.12.2022., 15:45   #3353
Quote:
Cvrcak i Mrav kaže: Pogledaj post
jesu otkljucali nesto za blagdane? lani su filmski bili slobodni do 15. sijecnja mislim.
Regionalni je otključani nešto Arene čini mi se. Nisam zadnjih dana probavao HBO i sl. da nije i to.Inače filmski su mi u paketu.
Sky Glass is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.01.2023., 18:21   #3354
Ističe mi dvogodišnji ugovor 12x35 kn. pa 12x70 kn.
Neki prijedlog za novi ugovor?
Mogu li nastaviti plaćati po 70 kn. za moja 3 paketa bez ugovora?
Old 12.02.2023., 16:15   #3355
Hmm..jel ima info kada će biti na akciji kompletan paket[imam sve].ovaj šta sada dođe 159 kn...hv
kvarner1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.02.2023., 09:09   #3356
Quote:
kvarner1 kaže: Pogledaj post
Hmm..jel ima info kada će biti na akciji kompletan paket[imam sve].ovaj šta sada dođe 159 kn...hv
Imaš ovdje https://www.hrvatskitelekom.hr/webre...h%20ponuda.pdf

4. redak u prvoj tablici - Promo Imam Sve Pakete 12 mjeseci u pola cijene
Mislim da to i dalje vrijedi, trebalo bi provjeriti.

EDIT: to je stari cjenik, ima novi koji vrijedi od 1.1.2023. https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...=14536&rType=2
5. redak, druga tablica
Promo Imam Sve Pakete 12 mjeseci u pola cijene 8,49 EUR / 63,95 KN 10,61 EUR / 79,94 KN

Zadnje uređivanje jakes789 : 17.02.2023. at 09:12. Reason: Stari link
jakes789 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2023., 16:31   #3357
EVOTV Instalacija

Trebam dobrog majstora da se popne na krov instalirat antenu za EVOTV i sve s uredjajem upogonit. Centar ZG.
Može preporuka, direktn kontakt.
Hvala
Geekdudette is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.03.2023., 14:39   #3358
Quote:
Geekdudette kaže: Pogledaj post
Trebam dobrog majstora da se popne na krov instalirat antenu za EVOTV i sve s uredjajem upogonit. Centar ZG.
Može preporuka, direktn kontakt.
Hvala
Ako si u centru Zagrebu, i ne trebaš krovnu antenu. Bit će dovoljna sobna.

Ali ako baš želiš krovnu antenu, pitaj na temi o antenama.

https://www.forum.hr/showthread.php?t=905870&page=106
Old 12.03.2023., 09:55   #3359
Pozdrav!
Trenutno koristim A1 satelitsku TV i skoro nemam zamjerki, ali me jako smeta to što čim zapuše vjetar odmah se gubi signal. A o kiši/nevremenu ne želim pričati. Tijekom lijepog vremena nema nikakvih problema. Zato sam počeo razmišljati o prelasku na Evo TV.

Evo TV funkcionira putem već postojeće antene. Živim na moru, točnije rečeno u Puli i znao sam imati problema sa signalom zemaljske televizije, zato sam i prešao na A1 satelitsku TV prije nekoliko mjeseci. Sjećam se da su se spominjale neke smetnje s talijanske strane...

Bih li uz Evo TV mogao očekivati bolji signal?
djzuza is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2023., 13:06   #3360
Quote:
djzuza kaže: Pogledaj post
Pozdrav!
Trenutno koristim A1 satelitsku TV i skoro nemam zamjerki, ali me jako smeta to što čim zapuše vjetar odmah se gubi signal. A o kiši/nevremenu ne želim pričati. Tijekom lijepog vremena nema nikakvih problema. Zato sam počeo razmišljati o prelasku na Evo TV.

Evo TV funkcionira putem već postojeće antene. Živim na moru, točnije rečeno u Puli i znao sam imati problema sa signalom zemaljske televizije, zato sam i prešao na A1 satelitsku TV prije nekoliko mjeseci. Sjećam se da su se spominjale neke smetnje s talijanske strane...

Bih li uz Evo TV mogao očekivati bolji signal?
Domaći kanali i EVO TV nisu na istim frekevncijama i po mom iskustvu EVO TV je znao biit slabiji od domaćih.
Što se tiče satelitske antene možda ti je problem da ti vjetar trese i gura antenu pa onda gubiš signal mada i inače kod kiše, grmljavine i sl. satelitski signal je podložniji tim utjecajima.

Da se vratimo na EVO TV.
Za tvoju lokaciju bi trebalo mjeriti pa da vidiš točno ali možda ti pomogne OIV mapa singala
https://support.oiv.hr/reception/cov...gledajbezbrige
gdje upišeš ili označiš svoju lokaciju a onda ti oni prikažu sve odašiljače za tvoju lokaciju.
U izborniku lijevo će biti izlistani MUX ali moraš u dnu kliknuti na Prikaži sve signale da ti se prikažu MUX C i MUX E što je EVO TV.
Klikni na MUX C i MUX E pa vidi koji ti je odašiljač na vrhu (najbolje da je zelen) pa će ti dolje pisati da li ti je dovoljna kućna antena, krovna ili krovna sa pojačalom i sl. a na mapi će ti se pokazati crvena crta tj. smjer odašiljača i prema tamo usmjeri antenu.
Sky Glass is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:34.