Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija > Eno i ino

Eno i ino (Bez)Alkoholna pića - Ne očekujte Mladena Grdovića na stolu

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.11.2010., 13:57   #321
Quote:
Coco_Nut kaže: Pogledaj post
Ako smo dobro shvatili gospođu koja radi u MediaMarktu u Siesbergu, ta akcija bi trebala još trajati. Ako vas zanima, možda da ih kontaktirate i provjerite prije nego se uputite tamo.
ja sam probala neki info naći na njihovoj net stranici, ali ništa nema ili ja ne znam naći
Daisyduck is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2010., 14:50   #322
Quote:
Kavu ujutro pijem da se razbudim

I rest my case...
Old 18.11.2010., 15:06   #323
Quote:
Daisyduck kaže: Pogledaj post
ja sam probala neki info naći na njihovoj net stranici, ali ništa nema ili ja ne znam naći
Pogledati ovdje.
Na ove prikazane cijene imali su sniženje od 40€.
Tamo smo bili u subotu, a u nedjelju kada sam gledao na webu bile su iste ove cijene bez popusta pa pretpostavljam, s obzirom na informaciju da će akcija trajati, da jednostavno nije objavljena na webu.
Kada se otvori link, s desne strane pod Mein MediaMarkt trebao bi se ispisati i broj telefona u MM-a u Seisbergu.
Coco_Nut is online now  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2010., 17:48   #324
Quote:
Coco_Nut kaže: Pogledaj post
Pogledati ovdje.
Na ove prikazane cijene imali su sniženje od 40€.
Tamo smo bili u subotu, a u nedjelju kada sam gledao na webu bile su iste ove cijene bez popusta pa pretpostavljam, s obzirom na informaciju da će akcija trajati, da jednostavno nije objavljena na webu.
Kada se otvori link, s desne strane pod Mein MediaMarkt trebao bi se ispisati i broj telefona u MM-a u Seisbergu.
danke, tnx puno, puno hvala na info
Daisyduck is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.11.2010., 20:05   #325
da li je netko naručivao nespresso kapusle preko interneta (www.nespresso.com)? kakva su iskustva? troškovi dostave su im dosta veliki... a koja je vjerojatnost da naši opale carinu na to?
kroko-dil is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.11.2010., 11:48   #326
Quote:
kroko-dil kaže: Pogledaj post
da li je netko naručivao nespresso kapusle preko interneta (www.nespresso.com)? kakva su iskustva? troškovi dostave su im dosta veliki... a koja je vjerojatnost da naši opale carinu na to?
Ja sam pokušao.
Javili su mi mailom iz Nestlea da nažalost ne dostavljaju nespresso kapsule u hrvatsku iz razloga što hrvatska carina vraća kapsule nazad pošiljatelju.
Ne znaju što je tomu razlog.

Moje mišljenje je jednostavno...naša carina očito još živi u prošlim (socijalističkim) vremenima kada se je moglo uvesti samo 1 kg kave.
Hej, pa to je KAVA...e nemere to preko carina samo tako.!!

Glupost na kvadrat.

Uglavnom, za sada je jedino rješenje Graz (u Sloveniji nema Nespreso).
Dok se ne otvori u Zagrebu...trebalo je ove godine, ali navodno su prolongirali na sljedeću.
Pa, vjerojatno će doći ipak skoro, s obzirom da su eto i ovaj Dolce Gusto počeli prodavati.
Odgovori s citatom
Old 24.11.2010., 12:54   #327
do kile kave se ne placa poseban porez
evo malo vise o zakonima poseban porez na kavu
flOorKilla is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.11.2010., 13:18   #328
Quote:
flOorKilla kaže: Pogledaj post
do kile kave se ne placa poseban porez
evo malo vise o zakonima poseban porez na kavu
Pa o tome i ja govorim...sve u svemu glupost.

Dakle kapsule nespressa bi trebale imati odgovarajuću poreznu markicu.
A ne mogu je imati jer nema službenog uvoznika.
Uostalom takvo naručivanje od 200-300 kapsula putem interneta ionako spada u osobnu potrošnju.
Ne shvaćam takav kruti stav hrvatske carine prema kavi. Može se čak naručivati i iz Srbije i Makedonije (tako su mi rekli mailom iz Nesspresa) ali ne može iz Hrvatske.

Glup i zatucan stav....i još gluplji zakon.
Odgovori s citatom
Old 26.11.2010., 17:18   #329
Meni se to čini kao nekakav kofeinsko-carinski lobi...
Aparate za Dolce gusto u RH prodaju po 1000 kn, a IDENTIČNI takvi aparati vani koštaju manje od sto eura.
Uz to ovdje prodaju fore o nekim kvazi akcijama?!
Stvarno nas drže za zadnje zatucane balkanske tuke?!
Pa evo, i na ovom lnku od MM-a koji je netko postao ovdje lijepo piše da taj isti aparatić košta 99 eura, uz to oni imaju i opciju ovih jeftinijih krupsova za 79 eura...
A nespresso.. to mi nije jasna priča... već godinama govore kako će doći u RH i nema ih nigdje, a nema logike da se prodaje dio asortimana od Nescafea, a da ovaj dio eto - nitko npr. ne želi prodavati u RH...
Znam da zvuči kao teorija zavjera, ali da su svuda u svijetu redovi i redovi za kupovinu nespressa, a da jedino kod nas nema interesa.. ne zvuči logično. Prije netko štopa njihov ulazak na tržište...
Šteta, jer im je kava prepredobra...
anpi is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2010., 19:26   #330
Quote:
anpi kaže: Pogledaj post
....
A nespresso.. to mi nije jasna priča... već godinama govore kako će doći u RH i nema ih nigdje.....
Doći će...
"Ladies and Gentlemen, this is your Captain speaking. We have a small problem. All four engines have stopped. We are doing our damnedest to get them going again. I trust you are not in too much distress." by Captain Eric Moody
sinisa_7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2010., 20:23   #331
Quote:
sinisa_7 kaže: Pogledaj post
Doći će...
iz tvoje tipkovnice u božje uši...

i samo da onda ne bude kao i sa svim ostalim - da i aparati i kapsule budu 2x skuplji od ostatka normalnog, cviliziranog i uljuđenog svijeta...
anpi is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2010., 10:52   #332
Quote:
anpi kaže: Pogledaj post
Meni se to čini kao nekakav kofeinsko-carinski lobi...
Aparate za Dolce gusto u RH prodaju po 1000 kn, a IDENTIČNI takvi aparati vani koštaju manje od sto eura.
Uz to ovdje prodaju fore o nekim kvazi akcijama?!
Stvarno nas drže za zadnje zatucane balkanske tuke?!
Pa evo, i na ovom lnku od MM-a koji je netko postao ovdje lijepo piše da taj isti aparatić košta 99 eura, uz to oni imaju i opciju ovih jeftinijih krupsova za 79 eura...
A nespresso.. to mi nije jasna priča... već godinama govore kako će doći u RH i nema ih nigdje, a nema logike da se prodaje dio asortimana od Nescafea, a da ovaj dio eto - nitko npr. ne želi prodavati u RH...
Znam da zvuči kao teorija zavjera, ali da su svuda u svijetu redovi i redovi za kupovinu nespressa, a da jedino kod nas nema interesa.. ne zvuči logično. Prije netko štopa njihov ulazak na tržište...
Šteta, jer im je kava prepredobra...

Ja kupio jucer Dolce Gusto aparat u Grazu za 49,99 EUR iliti ca 370,00 HRK. Istina jedan drugi model od Krupsa ali ovaj koji u HR prodaju po senzacionalnoj cijeni od 999,90 je u A do 30.01.2011. (akcija -40 EUR) 600,00 HRK.

Stvarno smoz zemlja i po
Old 06.12.2010., 11:09   #333
Po zadnjim informacijama Nespresso neće ni doći u Hrvatsku jer su ispitivali tržište i isplativiji im je ispao NDG aparat.
Kod nas za sad neće biti na popustu aparat jerbo je novi, bar sa Nestleove strane - jedino da dućani tipa Konzum, Billa, Interspar, Mercator, TechnoMax i ostali snize cijene na svoj račun.

Budite svjesni da je normalno da je cijena kod nas viša nego drugdje u EU jer je kod nas u prodaji tek mjesec i po dana, a vani je već 3 godine. I kod nas će s vremenom cijena ići dolje, ali nikako gore.
I još uzmite u obzir da će i cijena kapsula ići dolje, da je ovih 40kn najviša cijena kaj će biti - preko toga neće nikad ići, samo može ići dolje.

Tokom 2011. će doći i kapsule za hladne napitke, Ice cappuccino, Ice tea te druge varijante espressa koje su malo slabije od ovog Intensa.
Old 06.12.2010., 16:41   #334
Quote:
okom 2011. će doći i kapsule za hladne napitke, Ice cappuccino, Ice tea te druge varijante espressa koje su malo slabije od ovog Intensa.
Ma da?
Trenutno tih sorti nema nigdje
ombia is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2010., 16:47   #335
Da, doći će sigurno, samo se ne zna točno koji mjesec.

Ima ih po vani, Švicarska i ekipa koji imaju aparat duže.
Old 06.12.2010., 17:27   #336
Quote:
Aamy_11 kaže: Pogledaj post
Da, doći će sigurno, samo se ne zna točno koji mjesec.

Ima ih po vani, Švicarska i ekipa koji imaju aparat duže.
Ja sam vani i imam aparat duze, na njihovoj sluzbenoj stranici nema tih kapsula. Pises o Nespressu ili?
Provjeri stranicu.
ombia is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2010., 17:45   #337
Quote:
Po zadnjim informacijama Nespresso neće ni doći u Hrvatsku
anpi is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2010., 18:04   #338
Gledala sam stranicu, ali ja pišem o informacijama koje sam dobila direktno iz Nestlea.

Govorim o NDG, a ne o Nespressu.
Old 06.12.2010., 18:39   #339
Quote:
Gledala sam stranicu, ali ja pišem o informacijama koje sam dobila direktno iz Nestlea.

Govorim o NDG, a ne o Nespressu.
Sto je NDG?
ombia is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2010., 20:04   #340
NDG = Nescafe Dolce Gusto
OpticaLL is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:39.