Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa > Alternativno liječenje

Alternativno liječenje Sve ono što ne spada u službenu medicinu

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.06.2010., 17:52   #321
I ja imam neurodermitis i kupila sam silverex sprej, znači nemam koloidno srebro nego ionsko u biti slično. Koliko je tvoja majka toga pila da su joj se ekcemi povukli? Ja imam crvenilo, ekceme i svrbež po cijelom tijelu...

Lijepi pozdrav
Odgovori s citatom
Old 21.06.2010., 22:59   #322
Quote:
annmarie kaže: Pogledaj post
I ja imam neurodermitis i kupila sam silverex sprej, znači nemam koloidno srebro nego ionsko u biti slično. Koliko je tvoja majka toga pila da su joj se ekcemi povukli? Ja imam crvenilo, ekceme i svrbež po cijelom tijelu...

Lijepi pozdrav

Kao prvo ,moja majka je zapostavila sebe na jedan užasan način! Neće da ide kod doktora i slične gluposti. Ima više problema sa zdravljem ,kristal u bubrezima, proširene vene - slabu cirkulaciju, višak masnoća itd (56 godina)

Uspio sam da je pokrenem ,i sada radi sungazing - solarnu jogu samnom.Pijemo solarnu vodu, i jako je obratila pažnju na svoju ishranu.

Što se tiče neurodermatitisa ,pila je dva dana kašičicu na dva sata (kašičica iz pakovanja) i sad pije ujutro i uveče na prazan želudac.Sveukupno ne više od 7 dana. Danas sam joj nasuo srebrnu vodu na ranicu ( dermatitis ) ispod čašice koljena ,okruglastog oblika , prečnika otprilike 7-8 centimetara. Preporučuje se nanos vode vaticom ili pamukom, ali po meni to je rasipanje i neprecizno nanošenje. Ja sam praznu plastičnu bočicu ( "visine" kapi za oči od 15 ml ) napunio srebrnom vodom i koristim je za sipanje u oči ,nos ,uši ,razne ranice ,ujed pauka ,komarca i slično. Danas sam se opekao šibicom ,kapnuo kap vode i sad ne vidim gdje sam se opekao!?

* * * * * * * *

Na par mjesta ,gdje je bio dermatitis ,skroz je nestao , a ta velika (glavna da kažem) rana se smanjila za polovinu ,nestao je svrab i vidno nestaje. S razlikom što sam vodu tek danas nanio direktno na ranu ,što je mnogo učinkovitije, pa mogu sutra da javim rezultat-promjenu na rani.
markosoc is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.06.2010., 23:17   #323
Ja sam jučer počela piti tu vodu, svakih sat-dva otprilike po jedan gutljaj i navečer sam si stavila obloge od vate na područja koja su crvena i svrbe i danas vidim poboljšanje - neke rane su sasušene i manje svrbi!
Prije toga sam se špricala sa sprejem po tim područjima i nije mi baš odgovaralo, meni su bolji oblozi kolko vidim

Al ja nemam tako velike ekceme nego su puno manji po 1cm-2cm i sitne točkice crvene koje svrbe po gotovo cijelom tijelu....trenutno sam i na antiparazitnom programu sa pelinom, klinčićem i crnim orahom i čišćenju jetre, pa se nadam da u kombinaciji sa srebrom će doći do poboljšanja!

Probat ću svaki dan piti srebro ko i tvoja mama pa ćemo vidjeti...
Odgovori s citatom
Old 21.06.2010., 23:26   #324
Quote:
Ja sam jučer počela piti tu vodu, svakih sat-dva otprilike po jedan gutljaj i navečer sam si stavila obloge od vate na područja koja su crvena i svrbe i danas vidim poboljšanje - neke rane su sasušene i manje svrbi!
Prije toga sam se špricala sa sprejem po tim područjima i nije mi baš odgovaralo, meni su bolji oblozi kolko vidim

Al ja nemam tako velike ekceme nego su puno manji po 1cm-2cm i sitne točkice crvene koje svrbe po gotovo cijelom tijelu....trenutno sam i na antiparazitnom programu sa pelinom, klinčićem i crnim orahom i čišćenju jetre, pa se nadam da u kombinaciji sa srebrom će doći do poboljšanja!

Probat ću svaki dan piti srebro ko i tvoja mama pa ćemo vidjeti...
Ja bih izbacio sve i ostavio samo koloidno srebro

To bih ja uradio ,ne želim vam ništa imputirati ,već se slijedim logikom

Pozdrav uz želju da se riješite problema
markosoc is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.06.2010., 23:41   #325
Taj antiparazitni program dobar je općenito za zdravlje, uklanjanje parazita tako da od njega može biti samo bolje, a čišćenjem jetre mogu se ukloniti alergije koje također imam...traje 40 dana, a nakon toga nastavljam samo sa srebrom!
Inače postoji i tuš koji se ugradi umjesto onog običnog, koji filtrira vodu(uklanja klor) i zajedno s vodom izbacuje čestice srebra (silverexov proizvod). Navodno je odličan za kožu! To ću si vjerojatno isto nabaviti jer je naša voda katastrofa pogotovo za moju užasno osjetljivu i suhu kožu, ma ustvari za bilo koga je vjerojatno dobro, ne samo za mene...

Hvala na željama, također sretno vama i obitelji!
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 02:02   #326
Quote:
Taj antiparazitni program dobar je općenito za zdravlje, uklanjanje parazita tako da od njega može biti samo bolje, a čišćenjem jetre mogu se ukloniti alergije koje također imam...traje 40 dana, a nakon toga nastavljam samo sa srebrom!
Inače postoji i tuš koji se ugradi umjesto onog običnog, koji filtrira vodu(uklanja klor) i zajedno s vodom izbacuje čestice srebra (silverexov proizvod). Navodno je odličan za kožu! To ću si vjerojatno isto nabaviti jer je naša voda katastrofa pogotovo za moju užasno osjetljivu i suhu kožu, ma ustvari za bilo koga je vjerojatno dobro, ne samo za mene...

Hvala na željama, također sretno vama i obitelji!
Mi doma pijemo solarnu vodu,bavimo se solarnom jogom.
Voda iz vodovoda je mrtva voda ,i ne postoji način da se ona oživi iako se iz nje izdvoji hlor, ona je i dalje mrtva
markosoc is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 10:51   #327
Oprosti ako smetam, ali možeš ukratko objasniti kakva je to solarna joga i solarna voda? Općenito me sve to jako zanima, a moju mamu također! Sad sam joj spomenula tu solarnu jogu i to bi mislim bilo idealno za nju jer obožava sunce(ako to ima ikakve veze?!).
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 11:54   #328
edit:

našla sam ono što me zanimalo o solarnoj yogi i vodi. kolko sam shvatila to svatko može sam početi bez ičijih uputa osobno?

link za postupak: http://solarni.korisnik.com/postupak_sungazinga.html

Ako možemo same početi, onda mama i ja krećemo ovih dana s gledanjem u sunce

Zadnje uređivanje Aarie : 22.06.2010. at 12:26.
Aarie is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 12:07   #329
Quote:
markosoc kaže: Pogledaj post
Moje iskustvo

Ćerka 6 godina ,svako proljeće je imala problem sa stafilokokama,užasan svrab itd.Apoteke sam odmah zaobišao jer dokazano ne liječe već ublažavaju bolest!!! Kupovali smo kremu na biljnoj bazi kod jedne žene ,mazali i stafilokoke su jako sporo nestajale ali su nestale.Svake godine ista stvar.Od ujeda komarca na oslabljeni imunitet.Ove godine su se ponovo pojavile ,a ja u apoteku po koloidno srebro( sertifikat VMA beograd) firme Eko Solar jačine 5ppm.(11 - 12 eura bočica ,pola litre ili 100 doza, živim u Kotoru ,Crna Gora)
U roku od 24 sata ,nije se pojavila nijedna nova tačkica od stafilokoka , a stare su nestale u dva dana.

Pitanje za iskusne : Da li je neko orgonizovao srebrnu vodu i na koji način, i što mislite o ozračenoj srebrnoj vodi dr.Horowitza.Voda je ozračena tonom E trećim harmonikom na 528Hz ,uspomoć Radionics tehnologije.

Lijepi pozdrav iz Boke Kotorske
Sve je to super fino, krasno ali ZAŠTO piti koloidno srebro ako si ZDRAV, samo radi prevencije.. mi je bezveze ?! Isto kao da bi bio antibiotike svaki dan radi prevencije
grizli is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 12:16   #330
Nitko ne veli da ga moraš stalno piti!
Iako mi je logično da ako još dosad nisi napravio nikakvu detoksikaciju organizma da piješ srebro i na taj način se vjerojatno čistiš uz post - al opet ne svaki dan, vjerojatno samo neko vrijeme.
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 14:06   #331
Sve je to super fino, krasno ali ZAŠTO piti koloidno srebro ako si ZDRAV, samo radi prevencije.. mi je bezveze ?! Isto kao da bi bio antibiotike svaki dan radi prevencije

Srebra svojstva nisu samo antibiotička,već mnogo mnogo više od toga.
Mi smo srebro zemlje iskopali iz zemlje i onemugoćili hrani da se snabdjeva njime za našu ishranu.Htio bih naglasiti samo jednu stvar ,a to je da je srebro izuzetni čist elektrolit i da normalizuje provodnost u našem tijelu ,što je od vitalnog značaja za prenošenje električnih impulsa koje srce šalje čitavom tijelu.
Opet taj impuls koje srce prima, prima direktno od frekvencije planete zemlje a ona opet od prima impuls od univerzuma. Da dodam da ta frekvencija neprestano raste od 1986 godine.
markosoc is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2010., 09:00   #332
Quote:
Srebra svojstva nisu samo antibiotička,već mnogo mnogo više od toga.
Mi smo srebro zemlje iskopali iz zemlje i onemugoćili hrani da se snabdjeva njime za našu ishranu.Htio bih naglasiti samo jednu stvar ,a to je da je srebro izuzetni čist elektrolit i da normalizuje provodnost u našem tijelu ,što je od vitalnog značaja za prenošenje električnih impulsa koje srce šalje čitavom tijelu.
Opet taj impuls koje srce prima, prima direktno od frekvencije planete zemlje a ona opet od prima impuls od univerzuma. Da dodam da ta frekvencija neprestano raste od 1986 godine.
Ups, bez uvrede, ali tvoj futuristički pristup spram nečega što bismo strpali u kategoriju kvantna medicina mi izgleda pomalo filozofski i naivno, a ove pričice o fiziologiji i netočne !
Ockham's razor is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2010., 09:29   #333
Quote:
Ockham's razor kaže: Pogledaj post
Ups, bez uvrede, ali tvoj futuristički pristup spram nečega što bismo strpali u kategoriju kvantna medicina mi izgleda pomalo filozofski i naivno, a ove pričice o fiziologiji i netočne !
Pa netačne su sa stanovišta nauke koja se temelji na razdvojenosti duhovnog i materijalnog. Recite mi kakva je to onda nauka? Trebali bi se bolje informisati o nauci u svakom slučaju,jer je nečiji cilj da nauka bude na nivou retardiranog za široke narodne mase. Koliko je naučnika tvrdilo da je zemlja okrugla pa su završili na ognju? U svakom slučaju moja replika je očišćena od ega i potpuno svjesno prihvatam kritiku ,bez trunke lošeg u odgovoru ,sa naznakom da više vjerujem sebi i sopstvenom iskustvu i znanju ,negoli nedovršenim knjigama iz kojih sam učio tokom svog školovanja(sa dužnim poštovanjem prema svačijem znanju)Navodim primjera orgona (prana ,či...) koji se nigdje u priznatoj nauci čak i ne spominje. Srebrna voda se u ljudskom organizmu ponaša slično kao destilovana voda u akumulatoru.Napravite pretrage u sopstvenoj režiji i vjerovatno ćete doći do sličnih zaključaka.Koristite živu vodu (solarnu vodu) ili vodu sa izvora i vidjećete promjene u odnosu na mrtvu vodu iz vodovoda ,kupovine ...

Pozdrav solarnoj braći i sestrama
markosoc is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2010., 09:31   #334
U naslovu teme : Alternativno liječenje Sve ono što ne spada u službenu medicinu
markosoc is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2010., 10:09   #335
Quote:
U naslovu teme : Alternativno liječenje Sve ono što ne spada u službenu medicinu
Da i kaj se zbog naslova ne bi trebali javljat kritičari, da prije svega napomenem to što

ste spomenuli o lomačama prije svega je zasluga ovakvih duhovnjaka koje zastupate.

Netko od mojih kolega je na ovom forumu nekoliko puta napisao za takve da ne brkaju

znanstvene hipoteze od dokaza , koliko ja znam nijedan znanstveni dokaz iz fizike koji je

nebrojeno puta dokazan nije srušen, a kakva bi to trebala biti znanost koja je konglomerat duhovnog (vjerskog) i onog drugog mjerljivog i na bilo kji način opipljivog, takve se znanosti čisto povijesno gledano bojim.
Odgovori s citatom
Old 24.06.2010., 10:16   #336
Quote:
.... ,negoli nedovršenim knjigama iz kojih sam učio tokom svog školovanja.....
Ja volim nedovršene knjige, ove dovršene poput svih filozofsko - religijskih su prilično dosadne i zaleđene u strijeli vremena.

A kad se baviš naukom i želiš se time baviti jasno je da moraš učiti cijeli život. to je kao kad George Benson kaže : ja ne treniram gitaru 4 sata dnevno, ja obožavam svirati na njoj 6 sati na dan !
Odgovori s citatom
Old 24.06.2010., 10:38   #337
Quote:
Srebrna voda se u ljudskom organizmu ponaša slično kao destilovana voda u akumulatoru.
Ha?

De pojasni, molim te.
Old 24.06.2010., 10:39   #338
Quote:
Ja volim nedovršene knjige, ove dovršene poput svih filozofsko - religijskih su prilično dosadne i zaleđene u strijeli vremena.

A kad se baviš naukom i želiš se time baviti jasno je da moraš učiti cijeli život. to je kao kad George Benson kaže : ja ne treniram gitaru 4 sata dnevno, ja obožavam svirati na njoj 6 sati na dan !
Profesionalni sam bubnjar ,tako da mi sasvim prija Bensonova izjava.
markosoc is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2010., 10:40   #339
Quote:
Da i kaj se zbog naslova ne bi trebali javljat kritičari, da prije svega napomenem to što

ste spomenuli o lomačama prije svega je zasluga ovakvih duhovnjaka koje zastupate.

Netko od mojih kolega je na ovom forumu nekoliko puta napisao za takve da ne brkaju

znanstvene hipoteze od dokaza , koliko ja znam nijedan znanstveni dokaz iz fizike koji je

nebrojeno puta dokazan nije srušen, a kakva bi to trebala biti znanost koja je konglomerat duhovnog (vjerskog) i onog drugog mjerljivog i na bilo kji način opipljivog, takve se znanosti čisto povijesno gledano bojim.

No comment
markosoc is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2010., 10:44   #340
Quote:
Soulsaver kaže: Pogledaj post
Ha?

De pojasni, molim te.
Što se dešava kad čovjek dehidrira?

Čovjek je elektromagnet ,i ako elektroni u njemu (nervni sistem/sustav)nemaju dobar protok ,javljaju se bolesti.

Nekome jasno nekom ne,a ne bih htio praviti zabune i pravit off topic ,kuda se pomalo krenulo.
Bez uvrede ili omalovažavanja prema ikome

Googlajte Electroencephalography (EEG) Computed tomography (CT)
markosoc is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:53.