Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kućni ljubimci > Plava šapa (Udomljavanje)

Plava šapa (Udomljavanje) Udomljavanje kućnih ljubimaca

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.04.2011., 21:45   #321
ovaj dobrocudni krizanac njemackog ovcara je spreman za udomljavanje a vrat mu je obrijan jer je bio dobrotvorni davatelj krvi iako je sam u sinteraju spasava tudje zivote
molim vas nadjite nekog za njega!!!

Uploaded with ImageShack.us

Old 21.04.2011., 21:50   #322
Quote:
Asin kaže: Pogledaj post
Archiju je mama bila basset a tata Jimmy Stanic

Ajme face Predivan je!!!!
ChiliKimi is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2011., 11:05   #323
ovaj pas se jako boji ljudi, ja sam njega htjela uzet al decko kaze da napada ako ga se ide lovit na silu, pas je uzasno prestravljen od ljudi, sa psima je skroz normalan.... bojim se da ce ga eutanazirat cisto zbog nesocijaliziranosti.... javila sam tehnicaru da ga rezerviraju ako je ikako moguce jos moramo javit i vetu, primila bi ga na socijalizaciju cura u Puli koja se time bavi kad se nadje smjestaj za Juru iz Sapica.... molim vas ako znate nekog ko bi ga mogao prevest onda iz Cerja u Pulu, bit ce drogiran za put, nece bit problema!!! Pet taxi ce me jako puno doc do Pule, ne znam kak cu skupit a ne zelim da ovaj jadnik umre samo zato jer je previse trpio od ljudi dosad!!!!

Old 22.04.2011., 12:55   #324
Quote:
ChiliKimi kaže: Pogledaj post
Suzuki se već ovdje raspitivala za njega, pa joj nitko nije ništa znao reći. Možda da se njoj javiš, ona je i oglašavala boksere pa moguće da ima još neki kontakt.
Kod mene su bile bokserice, jer kod mene dečko nije mogao, kao što ne može niti jedan.
Pas nije bio udomljen u Sesvete,niti ja nisam ništa znala do momenta kad je trebao biti izbačen,tada su mene zvali, ja naravno nisam mogla psa uzeti,sada sam saznala da je taj jadan bokser čiju dob je neki vet procijenio na 10 -13g vraćen u takvom stanju u Cerje, prestrašno
Dajte vi, koji znate tu suzuki alarmirajte ako još uvijek želi pomoći,jadan pas
SHEPARDS is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2011., 18:03   #325
Shepards znaš možda kad je vraćen?

kontaktirala sam osobu koja je i našla boksere u Zagorju ako može pomoći...koliko ja znam suzuki je jučer objavila na fb ovaj info o bokseru...

Zadnje uređivanje zvončica7 : 22.04.2011. at 18:15.
zvončica7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2011., 02:16   #326
Quote:
zvončica7 kaže: Pogledaj post
Shepards znaš možda kad je vraćen?

kontaktirala sam osobu koja je i našla boksere u Zagorju ako može pomoći...koliko ja znam suzuki je jučer objavila na fb ovaj info o bokseru...
zvali su me 20. 04. pa nakon toga...
SHEPARDS is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2011., 15:31   #327
molim odredjene ljude da prestanu lupetati gluposti o tome na cije ime i podatke se vade psi iz cerja - vade se u ime ljudi koji to osobno zele i svjesno sudjeluju u akciji!
Old 26.04.2011., 09:23   #328
ako nemas prijevoz do Pule za ovog malca javi se, mozda mogu pomoci.

lp
cameleon969 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2011., 12:20   #329
Quote:
twistdrum kaže: Pogledaj post
Asin, a što je s ovim? Ako si samo tu pitala za prijevoz, odaziva nema, jel, jesi još negdje pitala?
ima odgovora, ja sam ponudio pomoci, neka me Asin kontaktira.

lp
cameleon969 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2011., 12:35   #330
Quote:
cameleon969 kaže: Pogledaj post
ako nemas prijevoz do Pule za ovog malca javi se, mozda mogu pomoci.

lp
Sad sam tek vidla!!! trebamo prijevoz al cekam da se oslobodi mjesto za njega jer je Jura iz Sapica sad tam na socijalizaciji, znat cu uskoro, za benzin bi ti skupili
Old 26.04.2011., 12:53   #331
Quote:
Archiju je mama bila basset a tata Jimmy Stanic

pogledajte kak Archi izgleda, on je bio u Cerju jos kad se islo po zadnju turu, Anu i Bembaca, sumnjam da bi njega ostavili zivog da sam tak iz cista mira ubijaju
Old 26.04.2011., 13:07   #332
Quote:
Sad sam tek vidla!!! trebamo prijevoz al cekam da se oslobodi mjesto za njega jer je Jura iz Sapica sad tam na socijalizaciji, znat cu uskoro, za benzin bi ti skupili
ok kad bu spremno javi, imam cadyja teretnog sa resetkom, valjda stane ,
za troskove ne brini,podijelit cemo nekako.

inace ja sam se tu danas regao samo zato jer sam vidio u novinama da nekih 5? siromaka trazi udomitelja il ce ih smaknuti...pa eto ak me netko moze u par recenica obavjestiti o najnovijem stanju..ja bi i otisao tamo ih vidjeti al ne znam ni gdje je to..ja u okolici vrbovca.

lp
cameleon969 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2011., 20:29   #333
dosta!
Old 26.04.2011., 20:57   #334
AKO SPASIS JEDAN ZIVOT SPASIO SI CIJELI SVIJET je izreka, a meni se cini da ste svi vi ovdje zajedno spasili puno svijetova i nema mjesta griznji savjesti, osjecaju krivnje a ni ocaju, jer budimo iskreni, kolko god bi htjeli i kolko god nam je zao...ne mogu se svi spasiti na zalost...

osobno imam 2 peseka, jednog sam iz Noine arke uzeo a drugog je netko izbacio na cestu usred zime pa sam ga bokca uzeo...

Vama svima tu koji se angazirate tako nesebicno, ne pitate ni za vrijeme ni novac...ne znam sta bih rekao...VELIKO VAM HVALA.. ne odustajte, ustrajte i pokusajte okupiti sto vise takvih kao vi, spremnih da pomognu,da je vise takvih ljudi poput vas svijet bi bio bolje mjesto..i za ljude a onda i za zivotinje..

nadam se da nisam previse udavio..citao sam malo pisanja odprije pa vidim da ste ucestalo imali problem prijevoza, pa eto u buducnosti me netko tko koordinira od vas uvijek moze kontaktirati (broj moba da dam nekome) i moze ocekivati pomoc, isto tako ako imate kakav broj racuna za donacije, pa stavite onda...angazirat cu se ovdje kod mene da se uplati ponesto pocevsi od mene..vjerujem da je svaka kuna dobrodosla.

lp
cameleon969 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2011., 21:14   #335
hvala cameleon969 baš si drag!

trenutno barem mogu reći za Asin i sebe da nećemo skoro jer smo u četvrtak doveli 2 peseka, a prije 2 mjeseca 3 (jedan je udomljen) pogledaj njihove teme pa ako im želiš pomoći bilo bi sjajno, ovi od prije 2 mj. su Bembo i Ana oni su kod Asin i na žalost još nisu za udomljenje jer su traumatizirani i treba raditi s njima....
ima par stranica prije o njima...

Fakin Charmy
https://www.forum.hr/showthread.php?t=638825 i

Gospon Arčibald
https://www.forum.hr/showthread.php?t=638799

u smještaju ili ako imaš viška hrane ili bilo kako

poslikali smo šinteraj i pse koji su tamo pa ćemo i te slike staviti...ma grozno je odlučiti tko ide s nama tko ostaje...meni se od toga još okreće želudac i vrte slike onih koji su ostali...

nadamo se da će se izvući i onaj "agresivni" pas kad se oslobodi mjesto kod Lene cure koja ih preodgaja...tu trebamo prijevoz

Zadnje uređivanje zvončica7 : 26.04.2011. at 21:20.
zvončica7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2011., 21:21   #336
dobrodošao cameleon969

ovak, nitko ti ne koordinira sve ovdje, jer je to nemoguće- zato postoje razne teme - na plavoj šapi su teme koje trebaju neku pomoć - prijevoz, veta, pomoć u plaćanju i slično. tak da mi svi čitamo sve te teme ili one koje nam zapnu za oko ili već koliko imamo vremena za net. Jest da postoji tema Traže se prijevozi (za životinje) https://www.forum.hr/showthread.php?t=273281&page=4 koja je zamišljena upravo za to (aki je sada opala na treću stranu). Pa ako ćemo mi poštivati tu temu, tu uvijek možeš vidjeti kome i kamo treba prijevoz. Ili će ti slati privatne poruke, ako ih čitaš

A što se donacija tiče, priča ti je ista - nema jedan broj računa, na temi kojoj je potrebna financijska pomoć piše kolika, za što i broj računa

A kaj se tiče ovih nekih nesuglasica, moj prvi post na šapi je Misery obrisala, usput me oprala na pp, ali i rekla ovdje su ti malo neobični al dobri, buš se privikla ak izdržiš prvi nalet (NHF Misery ). Volonteri pomalo pucaju/mo jer je ovo zapostavljeno područje u jacinoj i sličnim glavama, a šapičari i ostali azili i udruge podmeću i glave i ramena i leđa, ali još su na nogama
admini, sorry na off-u
Old 26.04.2011., 22:22   #337
zvoncica&twist you welcome..

evo upisite moj broj negdje za emergency jer vi ste vise ovdje pa ak nekaj zapne.... a ja dosta na cesti

0912793346

za Archieja i Charmija cu na navedene brojeve za pocetak uplatiti nesto

lp
cameleon969 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2011., 01:09   #338
Bembo je danas setao na lajni, tj nocas, i bio u kuci cak! Sutra cemo u duzu setnju!
Old 01.05.2011., 18:19   #339
ajme i Bembo se opušta
i to sve odjednom hrabri dečko

Zadnje uređivanje zvončica7 : 01.05.2011. at 18:25.
zvončica7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2011., 22:27   #340
Quote:
ovaj dobrocudni krizanac njemackog ovcara je spreman za udomljavanje a vrat mu je obrijan jer je bio dobrotvorni davatelj krvi iako je sam u sinteraju spasava tudje zivote
molim vas nadjite nekog za njega!!!

ne znam jel ovaj pas jos ziv, i dalje molim privremeni smjestaj ili dom za ovog dobricu, spasite mu zivot!!!
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:00.