Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
Pogledaj rezultate ankete: Ocijenite dosadašnji rad predsjednice
|
odličan (5)
|

|
60 |
34.68% |
vrlo dobar (4)
|

|
33 |
19.08% |
dobar (3)
|

|
7 |
4.05% |
dovoljan (2)
|

|
13 |
7.51% |
nedovoljan (1)
|

|
60 |
34.68% |
|
|
19.02.2015., 12:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
beli631 kaže:
Zanimljivo kako forumašica Alexis sve zna o Kolindi, a o svom kandidatu ne zna ništa. Sjećamo se onih 5 stvari koje je Ivo učinio za Hrvatsku? Jednu stvar po godini? Koje nitko ne zna nabrojiti? Ajde opovrgni Kolindu i reci što je to Ivo točno napravio.
Ti možeš sada bjesniti po forumu koliko hoćeš i spamati temu sa apsolutno svakim člankom kojeg nađeš kako bi se tema uništila, ali činjenicu da je Ivo bio sramotno loš predsjedink koji ništa važno nije napravio za Hrvatsku i nije napravio ništa za svoje birače, dok Kolinda radi ono što njeni birači žele i zašto su glasali za nju.
|
A sto se ti primas tog nesposobnog iveka stalno? Pa kolindica tehnicko pitanje ti je predsjednica, eto, vec 3 dana il kolko..
I, kako ti znas da ona radi ono sto njeni biraci zele?
Mislim da njeni biraci ne zele da ona paradira oko stolova, povijesti i nebitnih stvari i da se oko tih trivijalnih stvari radi parada kao da je od zivotni i/ili drzavne vaznosti..presmijesno.
Mislim da i njeni biraci i ono koji nisu glasali ili su glas dali drugima, zele neka konkretna rjesenja, prijedloge rjesenja, inicijativu koja je smislena i usput ogradivanje od zlocinacke organizacije svoje "bivse" stranke i karamarka i plagijatora vase..
"With their qualities of cleanliness, discretion, affection, patience, dignity, and courage, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?" "Čovjek je kriv za svako dobro dijelo koje ne napravi."
|
|
|
19.02.2015., 13:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2006.
|
Quote:
beli631 kaže:
Zanimljivo kako forumašica Alexis sve zna o Kolindi, a o svom kandidatu ne zna ništa. Sjećamo se onih 5 stvari koje je Ivo učinio za Hrvatsku? Jednu stvar po godini? Koje nitko ne zna nabrojiti? Ajde opovrgni Kolindu i reci što je to Ivo točno napravio.
Ti možeš sada bjesniti po forumu koliko hoćeš i spamati temu sa apsolutno svakim člankom kojeg nađeš kako bi se tema uništila, ali činjenicu da je Ivo bio sramotno loš predsjedink koji ništa važno nije napravio za Hrvatsku i nije napravio ništa za svoje birače, dok Kolinda radi ono što njeni birači žele i zašto su glasali za nju.
|
ali nitko i od josipovićevih najbližih prijatelja ne zna nabrojati pet stvari koje je josipović učinio, a kamoli po kojima bi se pamtio.
nitko od njegovih najbližih prijatelja i suradnika.
eno sinoć kregar u emisiji studio 4 nije znao nabrojati već spominje njegovu pomirljivu i blagu narav.
ona mojzeš u otvorenom govori o tribinama i okruglim stolovima koje je organizirao kao nešto po čemu bi ga se trebalo pamtiti.
eto, to je najbolje što su znali nabrojati. :-D
ono, kao da opisuju nekog nižeš managera a ne državnika i državničke poteze.
|
|
|
19.02.2015., 13:00
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
Smotani2 kaže:
Prije bi bilo da treba napraviti deratizaciju od stola onog koji ga je prvi koristio...
|
Pa pokusali su u zadnjih 15 godina, zar ne? Ili zelis reci da su bili toliko smotani da niti to nisu znali napraviti? 
|
|
|
19.02.2015., 13:01
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
http://www.vecernji.hr/hrvatska/pred...biti-rh-990743
POZIV NA PANTOVČAK
Predsjednica Kolinda nazvala premijera Milanovića. Pozvala ga 'na kavu i razgovor'
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović obavijestila je premijera Zorana Milanovića da pokreće zakonsku proceduru za sazivanje tematske sjednice Vlade
|
Kako lijepa i kulturna gesta naše predsjednice Kolinde.
Možda Milanović od nje nešto i - nauči!
|
|
|
19.02.2015., 13:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
robixoxo kaže:
Moramo si priznati jedno!!!!...Već dva dana sunce se nadvilo nad našom lijepom..makar nad metropolom....,je li to zbog KGK ne znam....vidim da se i djeca po parku igraju bezbrižno...ima li simbolike u tome???..Danas u dućanu ispred mene bakica kupuje dvije paštete...ima se!!!... Sve to upućuje na jedno...neki novi vjetrovi pušu....
|
Eto..ti si vidio to.. dobro za tebe..
Ja sam vidio to da joj Bandiceva lutka trenutna "gradonacelnica" oprasta 30 i kusur tisuca kuna duga..tj.stranci, a onda ta ista stranka placa 40 i kusur tisuca kuna racun hotelu gdje je ona boravila par dana..
A u isto vrijeme osmeroclanoj obitelji prijeti delozacija zbog 20 i kusi tisuca kuna duga..
Jadan kradeze mora da nema love pa se njemu moraju oprastat dugovi..
Nije da nismo navikli...
"With their qualities of cleanliness, discretion, affection, patience, dignity, and courage, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?" "Čovjek je kriv za svako dobro dijelo koje ne napravi."
|
|
|
19.02.2015., 13:04
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
S'Sungassi kaže:
A sto se ti primas tog nesposobnog iveka stalno? Pa kolindica tehnicko pitanje ti je predsjednica, eto, vec 3 dana il kolko..
Mislim da njeni biraci ne zele da ona paradira oko stolova, povijesti i nebitnih stvari i da se oko tih trivijalnih stvari radi parada kao da je od zivotni i/ili drzavne vaznosti..presmijesno.
Mislim da i njeni biraci i ono koji nisu glasali ili su glas dali drugima, zele neka konkretna rjesenja, prijedloge rjesenja, inicijativu koja je smislena i usput ogradivanje od zlocinacke organizacije svoje "bivse" stranke i karamarka i plagijatora vase..
|
Pa baš želimo - to što ona radi od prvog dana!
A posebno nam je drago što će raditi za Tuđmanovim stolom!
|
|
|
19.02.2015., 13:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
|
|
|
19.02.2015., 13:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
Xenoborg kaže:
Hoće li Tuđmanov stol uzeti sa sobom u Visoku?
I nije li bezobrazno micati titovu bistu iz zgrade koju će ionako ubrzo napustiti?
|
Nitko od teoretičara zavjere sada ne komentira da je Kolinda najnormalnije zasjela na Pantovčak.
A tu su danima prognozirali da će biti na cesti, da zbog opstrukcija neće moći mjesecima raditi, da će 'morati' u Visoku gdje nema mjesta za sve ljude i nema sigurnosnih uvjeta, da joj je Pantovčak 'oduzet' zato da ne bi ušla u njega zbog arhive... kad gle, sve je najnormalnije proteklo i ona najnormalnije radi na tu gdje je, za stolom kojeg si je htjela  i može odlučivati kako će dalje s Visokom.
I takve umjetno stvorene histerije govore dosta o novinarima i narodu koji to sve nekritički guta.
|
|
|
19.02.2015., 13:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Quote:
S'Sungassi kaže:
|
Zato jer neki stalno spominju i brane tog neradnika koji je "plandovao" na našoj grbači 5 godina. Zašto njegovi branitelji na forumu ne mogu reći što je on to točno napravio a spremni su ga kovati u zvijezde?
Da njeni birači žele da se poštuje Franjo Tuđman, da se spominje Hrvatska, a ne da je se srami, da šutne van biste koljača i da posjeti branitelje u Savskoj - dakle o ovome se govorilo tijekom kampanje i to se radi - recimo Ivo čak ni takve jednostavne stvari nije napravio. Zašto bi se ogradila od svoje stranke? Što misliš da njeni birači nisu znali da je u HDZ-u?   HDZ istina još treba počistiti no to je druga tema. Oni koji misle da se prvi dan može nešto napraviti oko gospodarske situacije? Pa jbt vama ni Norveška ne bi bila dosta od kada je Kolinda stupila na vlast, ok cijenim optimizam. 
Za prvi dan ja sretan, odlični poteze.
Quote:
casio kaže:
|
Stvarno je ovo prekrasno gledati, kad se sjetim kako se govorilo na forumu oko počasne bojne, lente, oltaru Domovine, dana državnosti još debelo prije izbora i kada nismo ni znali kandidate, a stvari su izgledale tako crno s izglednom pobjedom Josipovića, a sad je sve to realnost i nešto od toga već imamo. 
|
|
|
19.02.2015., 13:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
U ovoj našoj zemlji ništa nije sigurno,ali jedno je ....pojeftiniti će mlijeko isključivo kravlje 
|
|
|
19.02.2015., 13:09
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
kotulica kaže:
ali nitko i od josipovićevih najbližih prijatelja ne zna nabrojati pet stvari koje je josipović učinio, a kamoli po kojima bi se pamtio.
eno sinoć kregar u emisiji studio 4 nije znao nabrojati već spominje njegovu pomirljivu i blagu narav.
ona mojzeš u otvorenom govori o tribinama i okruglim stolovima koje je organizirao kao nešto po čemu bi ga se trebalo pamtiti.
|
Cijenjena kolegice Kotulice - ajmo arhivirati Josipovića.
On je sinoć konačno otišao iz ureda predsjednika (i cijela njegova i Mesićeva ekipa). Sad može biti - da će se oni dohvatiti na ljevici ali to je već njihov problem. Ja im želim takav fajt - da sve perje leti.
Nadam se da će se dobro - očerupat na svekoliku radost i veselje svojih birača!!!???
|
|
|
19.02.2015., 13:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
ViktorViktorija kaže:
Nitko od teoretičara zavjere sada ne komentira da je Kolinda najnormalnije zasjela na Pantovčak.
A tu su danima prognozirali da će biti na cesti, da zbog opstrukcija neće moći mjesecima raditi, da će 'morati' u Visoku gdje nema mjesta za sve ljude i nema sigurnosnih uvjeta, da joj je Pantovčak 'oduzet' zato da ne bi ušla u njega zbog arhive... kad gle, sve je najnormalnije proteklo i ona najnormalnije radi na tu gdje je, za stolom kojeg si je htjela  i može odlučivati kako će dalje s Visokom.
I takve umjetno stvorene histerije govore dosta o novinarima i narodu koji to sve nekritički guta.
|
Proteklo je normalno samo zbog pritiska javnosti  .
|
|
|
19.02.2015., 13:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
josipm359 kaže:
Pa baš želimo - to što ona radi od prvog dana!
A posebno nam je drago što će raditi za Tuđmanovim stolom!
|
Samo neka ona radi za izdajnickim stolom.. za stolom onog koji je punio svoje dzepove i dzepove svoje obitelji i podobnih..a na izravnu stetu drzave za koju su mnogi izginuli i dali svoju krv, znoj, godine, udove, zdravlje, obitelj..a sve pod muckom krinkom i opravdanjem-rata..
|
|
|
19.02.2015., 13:12
|
|
Neregistrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Kolinda jednostavno zrači optimizmom i nekom pozitivom i tu je ključna razlika između njenog nastupa i nastupa Josipovića.
|
|
|
19.02.2015., 13:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Quote:
kotulica kaže:
|
Apsurd svega je da kad hoćeš uništiti temu o Josipoviću samo pitaš što je on točno radio i svi nestanu.   Baš dobar primjer za nižeg menađera ili nekakvog činovnika, tko bi rekao da se radio o predsjedniku neke države. 
Najtužnije je što nije imao muda da radi čak ni ono što su njegovi birači htjeli od njega, evo Kolinda to radi i čini mi se da ćemo imati 5 stvari za nabrojati za 5 godina (već neke imamo  ), nadam se i koju više. 
|
|
|
19.02.2015., 13:19
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Benjamin Vladić kaže:
|
Žena na sve misli!
Kako se samo sjetila???  
|
|
|
19.02.2015., 13:21
|
|
rijetka vrsta
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
josipm359 kaže:
Pa koliko vidimo
novac našim političarima nije imovina
i nakon Franje, pa sve do danas.
...
|
pa si se ti s time pomirio
i podupireš ? 
|
|
|
19.02.2015., 13:24
|
|
Napali Pizdar
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
robixoxo kaže:
Uhvatili se ljudi stola!!!!....Meni osobno ne bih smetalo da je sjedila na stolu ili plesala...važnije od stola ma kakav on bio,bukov,hrastov ili Tuđmanov kakve ce ona odluke donositi za tim istim stolom?!....
|
Nije stvar u stolu, nego u njenom populizmu i populističkoj simbolici koju ona gura. Kolinda je lijepa. Kolinda se voli slikati.
|
19.02.2015., 13:26
|
|
YouMustRunToStayInPlace
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
LOST01 kaže:
Kolinda jednostavno zrači optimizmom i nekom pozitivom i tu je ključna razlika između njenog nastupa i nastupa Josipovića.
|
I zrači i radi. Ma to su dva univerzuma, jedna koji se više nikad, ali nikad ne bi trebao moći dogoditi u Hrvatskoj i ovaj, koji budi nadu, domoljuban, uljuđen i odgovoran.
Quote:
Predsjednica Kolinda nazvala premijera Milanovića. Pozvala ga 'na kavu i razgovor'
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović obavijestila je premijera Zorana Milanovića da pokreće zakonsku proceduru za sazivanje tematske sjednice Vlade
|
She apsolutly walk the talk.
Quote:
josipm359 kaže:
Žena na sve misli!
Kako se samo sjetila???  
|
I jučer je bila na Pepeljenju. Tako i treba, ako je praktični vjernik, onda je to i kao Predsjednica.
|
19.02.2015., 13:28
|
|
4 + digitalizacija i tak.
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
beli631 kaže:
... evo Kolinda to radi i čini mi se da ćemo imati 5 stvari za nabrojati za 5 godina (već neke imamo  ), nadam se i koju više. 
|
Imam prijedlog za sve vas, obožavatelje kulta ličnosti Kolinde; zakaj ne pokrenete referendum da se ona proglasi doživotnom predsjednicom Hrvatske? Skroz sam ozbiljna. Ovolika razina histeričnog izljeva ljubavi nije viđena od Josipa Broza, ovaj Beatlesa.
Mislim da je to sasvim logično, jer eto i vrijeme je bolje od kad je ona zasjela. Proces beatifikacije ćemo isto organizirati, za njenog života, zakaj čekati. Sigurna sam da neki od vas već mogu proglasiti da su izlječili zdravstvene boljke.
Isto tako, predlažem modovima da otvore zasebnu temu, za sljedbenike Kolinde, na kojoj ćete uživati u svojoj ružičastoj bajci. Gdje vas mrski neistomišljenici neće smetati. 
suntzu72: "alexis, možeš ti ovdje drukati kontra crnog 24/7, al taj će sutra preuzet sve ključne poluge vlasti. tebi na maštu prepuštam što će to onda značiti za tvoje favorite - od medija do ngo-scene. gospodarstvo je najmanji izazov s kojim će se suočiti karamarkova vlada. meni osobno, i najmanje važna zadaća. ima puno važnijih stvari."
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:59.
|
|
|
|