Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je đžabe.
Podforumi: Kokošinjac, Slikovnica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.09.2023., 15:22   #3381
Quote:
Duga111 kaže: Pogledaj post
Zguglam navedene jel ima kaj prevodeno.
Vbz je imao neke nase uspjesnice prevedene. Ferica, Tomica...
Ruralna is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.09.2023., 15:52   #3382
Kupujem dar za nećaka, djece nemam. Da li je u redu kupiti skateboard za petogodišnjaka ili to tek dolazi kasnije? Dijete kao svako, s puno energije, stalno skače, penje se posvuda, nema sekunde mira, puški ima kao u priči, nemam neku ideju što bi još bilo fora, više manje ima sve...
Naravno, uzela bih i štitnike i kacigu u paketu.
Old 16.09.2023., 15:53   #3383
Zašto ne provjeriti s roditeljima?
Old 16.09.2023., 18:26   #3384
Quote:
Ember- kaže: Pogledaj post
Kupujem dar za nećaka, djece nemam. Da li je u redu kupiti skateboard za petogodišnjaka ili to tek dolazi kasnije? Dijete kao svako, s puno energije, stalno skače, penje se posvuda, nema sekunde mira, puški ima kao u priči, nemam neku ideju što bi još bilo fora, više manje ima sve...
Naravno, uzela bih i štitnike i kacigu u paketu.
Moj ima 5 i skate mu je super.
Jako mu je bilo bitno da ima kotače koji svijetle
BondWannabe is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2023., 22:09   #3385
Quote:
BondWannabe kaže: Pogledaj post
Moj ima 5 i skate mu je super.

Jako mu je bilo bitno da ima kotače koji svijetle
Odlično, taj sam i ja gledala jer vjerujem da im je to ekstra još zanimljivo. Hvala!
Old 18.09.2023., 07:52   #3386
To im u toj dobi tek postaje zanimljivo, iako ako već nema ja bih radije uzela bolji sklopivi romobil. A skate onda kao idući korak sa 7-8 g kad savlada ravnotežu i okrete na romobilu. Ako je romobil već majstorirao onda je skejt ok.
https://youtube.com/shorts/D5wqc3nYo...lHYalnd0NnBZwt i nije im romobil tad već predosadan ako netko misli Kad skuže što mogu i ohrabre se svakakve gluparije izvode, a ipak je nešto sigurnije od skejta dok još nisu skroz na ti s ravnotežom i motorikom
tiluriumm is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.09.2023., 12:17   #3387
što pokloniti nećakinji za krštenje? neki komad srebrenog nakita sa posvetom, novac il nešto treće? Nekako sam osoba koja više preferira personalizirane poklone pa možda nešto i na tu temu?
ibilic1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.09.2023., 13:33   #3388
Ako već nema slikovnicu Sve čudesno što bit ćeš ti ili lijepu dječju Bibliju s osobnom posvetom, uz to novac ili lijepu čvrstu ogrlicu s prigodnim privjeskom. Ako i ne bude nekad privjesak njen stil, ogrlicu će u nekoj fazi sigurno nositi.
tiluriumm is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.09.2023., 13:50   #3389
Moja prijateljica ima krajem mjeseca rođendan, trudna je i treba roditi krajem 10. mjeseca. U posjet njoj i bebi ćemo vjerojatno ići tijekom 12. mjeseca. Živi u drugoj državi.

Razmišljam da joj kao mali znak pažnje kada radi na kućnu adresu pošaljem čestitku, čokoladu koji voli i neku sitnicu za bebu.
Za prvi obilazak znam što ću kupiti za bebu jer mi je dala hint. Uzela bi nešto i njoj. Možda nešto od kozmetike. Ne znam baš što koristi u zadnje vrijeme baš ne razgovaramo o kozmetici i parfemima već o životnim situacijama.
Za krštenje sam razmišljala o zlatniku (ne znam koliko će čekati za krštenje).

Što za rođendan. Kako ukomponirati sve te poklone u kraćem roku
Kamill is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.09.2023., 14:03   #3390
Ideja za telegram je super, ja to uvijek radim tako neku zvečku ili tješilicu čisto kao uspomenu.

Od kozmetike ako ne znaš što koristi od LRP npr. Cicaplast Baume, Lipikar za kupanje, termalna voda su joj super i za nju i za bebu, i možda tonirana krema samo za nju. Ne mora biti LRP, ali to ja koristim odavno pa preporučujem.
Parfem je ok, al s malim bebama obično nije baš u upotrebi jer su osjetljive, a ako ne znaš koji koristi i voli baš onda možeš i promašiti.

Ako idete za Božić onda uz to ubaciti nešto prigodnih slatkiša isl. Npr Muller ima super velike metalne kutije u vrijeme blagdana s mixom suhih keksića. Uzmem svake godine jer su keksići prefini, a kutije odlične, dekorativne i traju. Pa tako nešto, ili neki prigodni ukras za blagdane ako slave.

Ako će ti slati slike možeš jednu sliku izraditi i uokviriti joj u neki decentni, klasični okvir ili onaj samo stakleni.
Mi mame nekako uvijek odgađamo i kasnimo s izrađivanjem slika, ali svaka voli
tiluriumm is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.09.2023., 15:33   #3391
Quote:
tiluriumm kaže: Pogledaj post
Ako već nema slikovnicu Sve čudesno što bit ćeš ti ili lijepu dječju Bibliju s osobnom posvetom, uz to novac ili lijepu čvrstu ogrlicu s prigodnim privjeskom. Ako i ne bude nekad privjesak njen stil, ogrlicu će u nekoj fazi sigurno nositi.
hvala, super ideja
ibilic1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.09.2023., 15:40   #3392
Ove godine imam firmu u obitelji, najstariji nećak...zanima me šta se obično daruje za takvu prigodu?
Chocolate Thunder is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.09.2023., 16:41   #3393
daj dečku lovu
Azola is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.09.2023., 16:52   #3394
za firmu ide lova.
Old 25.09.2023., 13:02   #3395
Quote:
Chocolate Thunder kaže: Pogledaj post
Ove godine imam firmu u obitelji, najstariji nećak...zanima me šta se obično daruje za takvu prigodu?
Ja bih se konsultirala sa samim krizmanikom; ima li kakvu želju ili mu bolje odgovara novac.
Martian7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2023., 22:48   #3396
Secret Santa, ali malo ranije, tj. uskoro. Moram smislit poklon u vrijednosti do 11 EUR. Još ne znam točno koga ću dobit, al bit će stranac/strankinja. Ne znam ni iz koje zemlje će bit, i onda je nekako valjda logično da poklone ne biramo po tome tko je primatelj, nego da imaju neke veze s tim odakle smo mi. Dakle, poklon iz Hrvatske do 11 eura? Može bit hrana, ne mora bit hrana. Bilo bi zgodno da nije preteško/preveliko jer nosim na avion. I da nije kravata.
Old 29.09.2023., 22:54   #3397
Quote:
Wayfaring S kaže: Pogledaj post
Secret Santa, ali malo ranije, tj. uskoro. Moram smislit poklon u vrijednosti do 11 EUR. Još ne znam točno koga ću dobit, al bit će stranac/strankinja. Ne znam ni iz koje zemlje će bit, i onda je nekako valjda logično da poklone ne biramo po tome tko je primatelj, nego da imaju neke veze s tim odakle smo mi. Dakle, poklon iz Hrvatske do 11 eura? Može bit hrana, ne mora bit hrana. Bilo bi zgodno da nije preteško/preveliko jer nosim na avion. I da nije kravata.

Komad kvalitetnog sira, mene bi razveselilo.
Ili vino, rakija, liker. Prosek, posve autohtono, valja i za m i z.
vall is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2023., 23:04   #3398
Quote:
Wayfaring S kaže: Pogledaj post
Ako nećeš hranu, pogledaj si Take me home trgovinu (nalaze se pored uspinjače).
Kod njih imaš npr kuhinjske krpe i podmetače s motivom čipke, šalice na motive najvećih hrvatskih izumitelja, platnene torbe s motivima vezanima za Hrvatsku i sl. Budžet je ograničen, ali ovih par stvari koje sam nabrojala ti ulaze u budžet.

A ako ćeš hranu, ja bih uzela neko dobro maslinovo ulje (npr Chiavalon 250ml je taman tako negdje oko 11€), paški sir ili nešto takvo. Ne bih kupovala da što više proizvoda strpam u budžet već bih uzela jednu finu stvar.
bejo is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2023., 23:26   #3399
bejo je dala dobre savjete.
kavopija-14 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2023., 23:27   #3400
Tekuće bi izbjegla jer imam samo carry on prtljagu. Zanimljive su mi ove krpe i to s čipkom, ne izgleda loše, al za te novce mogu kupit samo jednu krpu. Je to ok? Nije premalo? I naletila sam na neki paprenjak s Baltazarom koji je minijatura. Baltazar mi je fora, paprenjak manje. Znate nešto drugo fora s Baltazarom? Ili bilo bi mi fora da ima door stopper u obliku vučedolske golubice recimo (guglam pa sam naletila na golubicu i čini mi se idealna za door stopper! al ne vidim da to netko radi).
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:30.