Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje > Interijeri

Interijeri Unutrašnja ljepota.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.01.2022., 19:23   #3381
#nero81

Osobno imam ovaj i za parket je dobar. Tepihe nemam pa ne znam.
https://www.wowshop.hr/deerma-dx700-...-usisavac.html

https://youtu.be/tHfpNPnrdAM

Nisam bas sretan sa ovim sustavom filtracije (video na 2min)
Ali nije sada neki problem ocistiti tu spuzvu. A i kupio sam jeftino na aliexpresu nekoliko komada te crne spuzve zajedno s tuljcem na koji ide spuzva, tako da kada mi se neda ocistiti s cetkicom, samo zamjenim sve.
Imas jos nekoliko videa na youtube.
Old 15.01.2022., 19:32   #3382
Pod kraj prosle godine je izasla i Deerma DX810, nema je jos kod nas a i ne kuzim po cemu se razlikuje osim po boji od DX700.
Old 20.01.2022., 08:47   #3383
evo da javim dojmove, koristim sad već skoro mjesec dana jimmy h8 pro. za ono šta mi je trebao, a to je brzinski prolazak po stanu bez petljanja sa žicama - za to je poslužio svrsi. solidno u puno kraćem vremenu, možda i duplo kraćem usisa cijeli stan. čišćenje spremnika je dosta jednostavno, čak i meni alergičaru na prašinu.

ima i nedostataka koji nisu nešto ključni, ali ako je netko početnik s bežičnim usisivačima ko i ja, možda mu pomogne u izboru:
- težak mi je u ruci, doslovno me zna bolit ruka od njega nakon 10 minuta usisavanja. a nisam nešto sitna i slabašna.
- na eco modu očisti cijeli stan od 80 kvadrata (bez tepiha) i ostane cca 30% baterije, ali na auto modu nema šanse da usisa čitav stan odjednom. isprazni se, a punjenje traje par sati tako da ne mogu osim na najslabijem modu očisti čitav stan odjednom. to mu je po meni najveća mana.
- za svakodnevno čišćenje je dostatan, ali sad nakon mjesec dana imam potrebu uzet moj stari hoover na žicu i proć stan za detaljno čišćenje jer konstantno imam dojam da nije jednako čisto. možda je do onog glavnog nastavka, nekako je glomazan i loše čisti kutove i rubove. moram ga okretat u najčudnije smjerove i poze da pokupi mrvice uz lajsne npr.
znam da za to valjda mogu koristit druge nastavke, ali to mi je stvarno nepraktično. a i zauzeli su mi svi ti dodaci cijelu jednu ladicu, a znam da ih neću koristit više od 3x u životu.

generalno, nisam nezadovoljna, al očekivala sam samo mrvicu više. možda su noviji modeli nešto bolji, nisam stigla proučavat puno prije kupnje.
*Isha is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2022., 09:43   #3384
*Isha tnx na recenziji nadam se da ce se i drugi korisnici sa svojim modelim sjetiti napisati koju riječ.

Da ovo za bateriju to sve ovisi na kojem je modu, mislim da na auto modu on sam regulira snagu ovisno o povrsini pa zato prije ode baterija. Pa je uvijek naravno preporuka uzeti dodatnu bateriju.
https://www.jimmy.eu/battery-pack/63...2-warehouse-eu

Da i ovo za usisavanje kuteva, lajsni itd. mislim da je tako kod svih zato i ima taj pro u nazivu prednost jer dobijes te nastavke pa je lakse
Old 21.01.2022., 00:06   #3385
Zanima me za ove usisavače koji koriste papirne vrečice, mogu li ja napraviti vrećicu od papira i bi li takva napravljena vrećica funkcionirala u usisavaču? Ovo pitam za slučaj kad je nestalo vrećica u radnjama za usisavač. Pitam pošto je to papir koliko vidim, i običan je.
auto182 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2022., 21:22   #3386
Ima li netko Roborock s5 max? Kakva su iskustva?
Vida36 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2022., 14:37   #3387
Pozdrav,
zna li možda netko iz iskustva da li se usisivač kupljen preko web shopa izvan RH mora slati prodavaču na servis ili se može poslati ovlaštenom servisu u Hrvatskoj?
Kupila bih Jimmy jv85 pro na Geekbuying-u jer je cijena oko 1700kn, a kod nas je najjeftiniji 2100kn. Ne znam da li se isplati riskirati za 400kn ako ga budem morala slati na servis putem kurirske službe...
hakuna matata is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2022., 14:50   #3388
Quote:
Vida36 kaže: Pogledaj post
Ima li netko Roborock s5 max? Kakva su iskustva?
Ja ga imam, meni odličan, mislim da ga sad već 2 godine imam i nikakvih problema. Pitaj ako te što zanima, inače imaš temu baš za robote .

Poslano sa mog ELE-L29 koristeći Tapatalk
ivooh1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2022., 15:19   #3389
Quote:
hakuna matata kaže: Pogledaj post
Pozdrav,
zna li možda netko iz iskustva da li se usisivač kupljen preko web shopa izvan RH mora slati prodavaču na servis ili se može poslati ovlaštenom servisu u Hrvatskoj?
Kupila bih Jimmy jv85 pro na Geekbuying-u jer je cijena oko 1700kn, a kod nas je najjeftiniji 2100kn. Ne znam da li se isplati riskirati za 400kn ako ga budem morala slati na servis putem kurirske službe...
Ne ako ga kupis izvan HR onda ga ne mozes servisirati u HR nego ga po naputku trgovca s geebuying, geekmaxi, aliexpress i slicnih saljes na popravak u Poljsku. Postarinu u jednom smjeru cca 250kn placas ti a u drugom smjeru trgovac.
Old 22.01.2022., 17:03   #3390
Može li se na Xiaomi G10 staviti onaj nastavak za usisavanje nosa kod beba?

Negdje sam pročitao da se na Dysona nemože staviti, bar ne do V8 modela.

Malo mi je to čudno, pa bih volio čuti iskustvo. Ili ako netko ima Dysona i bebu da potvrdi ako se ipak može.
lucky_boy_dado is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2022., 17:23   #3391
Quote:
Zero Waste kaže: Pogledaj post
Ne ako ga kupis izvan HR onda ga ne mozes servisirati u HR nego ga po naputku trgovca s geebuying, geekmaxi, aliexpress i slicnih saljes na popravak u Poljsku. Postarinu u jednom smjeru cca 250kn placas ti a u drugom smjeru trgovac.
Hvala na info. Malo ću još razmisliti da li se isplati riskirati, ali pretpostavljam da bi me i slanje na ovlašteni u Hr isto koštalo barem 100-ak kuna obzirom na težinu paketa.
Kod Dreame D9 se nisam previše premišljala jer je netko od forumaša stavio kod za 70€ popusta na Edwabuy-u pa sam ga platila cca 1600kn. Kod nas je bio 2300kn i razlika je bila skoro 700kn...
hakuna matata is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.01.2022., 17:26   #3392
Ima li netko iskustva s ovom markom/modelom?

https://www.chipoteka.hr/usisavac-st...722-2440006700

Ima li nesto bolje u ponudi za onako na brzinu nesto usisat za ove novce?

Hvala unaprijed.
Zesinja is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.01.2022., 17:36   #3393
Pozdrav, zanima me best-buy za usisavač na žicu s vrećicom ili bez, svejedno.
Skoro sam bila odlučila na neki od ovih novih Philipsovih bez vrećice, ali tu sam naišla na neke negativne komentare pa se sad opet predomišljam.

Tražim da je usisavač:
- relativno lagan, tih i jednostavan za rukovanje
- dobro usisava parket i pločice (nemam tepihe, prostor je 60 m2)
- do 1200 kn

Eto, samo to. Ne želim imat pet vrsta usisavača, robota za svaki dan, pa jednog ručnog da pokupi za robotom, pa nekog ultra jakog za generalno čišćenje. Trebam jedan usisavač koji dobro usisava.
cellar.door is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.01.2022., 18:00   #3394
Koja je uopce razlika izmedju jimmya roidmi i dreame? Ili sve isto osim dizajna?
Old 24.01.2022., 18:17   #3395
Ovisi kako koji model nisu svi Jimmy, Roidmi i Dreame isti....
Old 24.01.2022., 18:22   #3396
Quote:
Zesinja kaže: Pogledaj post
Ima li netko iskustva s ovom markom/modelom?

https://www.chipoteka.hr/usisavac-st...722-2440006700

Ima li nesto bolje u ponudi za onako na brzinu nesto usisat za ove novce?

Hvala unaprijed.
Sve ovisi o usisavacu ali ovih 22.2V i 120w bi moglo biti usisne snage i 20Kpa (vjerojatno oko 18kpa) sto je dobro u oba slucajeva. A ima i motoriziranu glavnu cetku tako da za te novce cini se ok usisavac.
Sto se tice same kvalitete i proizvodaca, to ne bi znao.
Old 25.01.2022., 13:53   #3397
može molim vas preporuka za neki štapni usisavač do 1500 kn?

64 kvadrata, samo pločice i laminati, bez tepiha. imam psa, ali se ne linja čistim pod redovito, ali non stop je pun prašine i kojekakvih mrvica, luda sam više... možda je i do toga što živim u dosta prometnoj ulici s tramvajima.

isplati li mi se možda radije uzeti neki robotski?

unaprijed hvala
melodies moon is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2022., 19:13   #3398
Ja imam klasicni usisavac i robota. Klasicni mi je tlaka vucarat i gnjavit se sa kablom. Robot je dobra stvar ali precesto ga zaboravim pokrenut kad me nema. Kad sam doma ga ne palim jer je glasan i treba mu dugo da pocisti. Zato sad gledam neki baterijski stapni da mohu preletit po kuci. Samo plocice i laminat...
Old 25.01.2022., 23:31   #3399
Quote:
melodies moon kaže: Pogledaj post
može molim vas preporuka za neki štapni usisavač do 1500 kn?

64 kvadrata, samo pločice i laminati, bez tepiha. imam psa, ali se ne linja čistim pod redovito, ali non stop je pun prašine i kojekakvih mrvica, luda sam više... možda je i do toga što živim u dosta prometnoj ulici s tramvajima.

isplati li mi se možda radije uzeti neki robotski?

unaprijed hvala
Robot. Preporoditi ćeš se.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
webman is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2022., 08:20   #3400
Pozdrav,

molim preporuku za usisavanje tepiha (cca. 30% stana) ostalo je laminat.
Želimo takav uređaj da se usiše i mokro obriše poslije usisavanja.
Nino75 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:53.