|
|
23.04.2024., 22:09
|
|
Liberal i nacionalist
Registracija: Aug 2008.
|
Quote:
amstel kaže:
A na cemu vi temljite vjeru da bi sa bilo kim drugim bilo puno bolje ili drugacije?
|
Bespredmetno je govoriti što bi bilo kad bi bilo. To ne znam ni ja, a ne znaš ni ti. Imali smo takvih opcija nekada, od HSLS-a na dalje. Reforme su se mogle provesti, puno prije i bezbolnije. I neki bivši komunisti, poput Račana, proveli su reforme jer su vidjeli da sustav ne vodi nikuda, osim u propast. Proveli bi ih i ranije da nije bilo rata. 1990. je već sve bilo spremno za tranziciju. No činjenica je, tranzicija nije završena do kraja. Račan je krenuo dobro s prodajom banaka te gradnjom autocesta i dođe onda ovaj drugi na vlast da zasere motku do kraja i pokrade sve živo. Tko je taj drugi, sigurno nije naš, već poslušnik masonerije. Račan je, koliko znam, nekima od njih, čak okrenuo leđa, dok je ovaj slušao svaku riječ, svaku naredbu, koju je dobivao izvana, naročito od Merkelice. Taj Sanader je bio takva neviđena ulizica zapadnih moćnika i soroševaca, da je to bilo degutantno meni za gledati. Kako se ulizivao onoj Carli del Ponte, dobro da joj nije gurnuo glavu u guzicu. Dok je ovaj pokušao obraniti generale od Haaga, ovaj se vodio logikom: Trpaj sve u vlak i šalji u zatvor, samo da uđemo u EU.
|
|
|
23.04.2024., 22:28
|
|
Liberal i nacionalist
Registracija: Aug 2008.
|
Quote:
Kmiček kaže:
Ne baš sasvim tako, nije bilo ni nendano ni neplanirano, nego upravo po planu. Točno je da elita uvijek drži na ledu par igrača za razne potrebe, ali nitko ne odlazi u Brisel na značajnije pozicije direktno, ne dok ne odigra svoju ulogu doma.
Odjeli za EU integracije pri ministarstvima vanjskih poslova (kasnije prerastaju u posebna ministarstva) se osnivaju kao rasadnici kadra za EU birokraciju i na sve pozicije koje nisu čisto šljakerske, operativne/administrativne se povlače provjereni (čitaj odabrani) kadrovi.
Po sličnoj shemi kao WEF-ov Young Leaders program, lijepo se da vidjeti kako se formiraju generacije koje će u određenom trenutku odigrati svoju ulogu doma - uoči da su i Plenković i Milanović i Kolinda MVP-ov kadar iz iste generacije i iste priče. Ovo govorim iz pozicije nekoga tko je dvadesetak godina bio poslom direktno ili indirektno vezan za sustav (ministarstva, EU komisija/programi/projekti/integracije).
I još nešto, Plenković 2016 kad je došao na mjesto premijera nije bio anonimus ni u HDZ-u ni u domaćim političkim krugovima kako se možda izvana gledano čini. Bila je Karamarkova "nacionalna struja" i Plenkovićeva "proeuropska struja" (u koju je spadao i šef hrvatske EU misije u Briselu Branko Baričević) i očekivalo se da će "umjereni i proeuropski" Plenković u jednom trenutku doći do premijerskog mjesta.
|
Je, je. Nije li Karamarko imao neke veze sa policijom i tajnim službama prije toga? A poslije njega dolazi ovaj anemični. Čista slučajnost ne? Ni za Milanovića se nije znalo od kuda je i što je. Čovjek se samo pojavio u SDP-u od nikuda, poslije smrti Račana. Nije li to isto slučajnost? Ili je ipak nečija namjera u pitanju? Jer, sjetimo se Sanadera što je napravio sa strankom Tuđmana. Ovakve stvari ja ne mogu progutati još, majke mi. Kako su nas izveslali sve, pa to je nevjerojatno. I sada isti, koji su mu okrenuli leđa, opet govore u njegovo ime, a ustvari ga pljuju i pišaju po njemu jer rade sve suprotno, a kao u njegovo je to ime, oca domovine. *ebote, a narod puši i dalje foru da je propast Hrvatske njegova krivica. Ne kuže još, da su se ovi, mimo izbora, izmjenjivali stotine puta unutar istih stranaka. Ove neke, nitko nije birao, a postali vlastodršci i ministri.
|
|
|
23.04.2024., 23:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Kolakušić je pokazao da razumije politiku i da je drugačiji političar kada je odmah odlučio da neće sudjelovati u ovom postizbornom cirkusu. A ojektivno je mogao ogrebati se u ovoj dobitnoj poziciji pod izgovorom da želi mijenjati HDZ.
|
24.04.2024., 02:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
Kolakušić je pokazao da razumije politiku i da je drugačiji političar kada je odmah odlučio da neće sudjelovati u ovom postizbornom cirkusu. A ojektivno je mogao ogrebati se u ovoj dobitnoj poziciji pod izgovorom da želi mijenjati HDZ.
|
Kolakušićev asistent i jedan od onih koji mu piše govore i politički usmjerava je Dušan Cvetanović:
https://www.europarl.europa.eu/meps/...SIC/assistants
Isti lik je to isto radio i u Živom Zidu.
Inače je srbin i redoviti je komentator i pisac u srpskom portalu Privrednik ( https://p-portal.net/impressum-p-portal/ )
Moja pretpostavka je da je lik povezan sa srpskim tajnim službama a sve ukazuje da je i Živi Zid i sad Kolakušić ništa drugo nego kontrolirana opozicija elite.
Svi mediji na Balkanu su ionako povezani istim vlasnicima tako da je apsolutno sva politička scena i u Hrvatskoj i u Srbiji projektirana i vođena iz istog centra.
Kolakušić je patka. Mamac. Kontrolirana opozicija. Dežurni sendvičar. Nazovite ga kako želite ali on nije ono što mislite da je.
Apsolutno svi akteri u sadašnjem poslijeizbornom cirkusu su kontrolirani i tamo su samo zato što je tako i planirano.
Nema slučajnosti.
Ne postoje "borci za pravdu" u politici.
Nema prave opozicije.
Sve je dio plana.
Za koga god ste glasali, glasali ste za igrača globalističke kabale.
Zato ja i nisam izašao izbore i više nikada neću.
|
|
|
24.04.2024., 09:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Micholino kaže:
|
Ok, razumijem te.
Sa moje strane, meni je pun kufer istih ljudi koji se motaju i mijenjaju stranke ko čarape. Sad si ovdje sad si ondje, sad govoriš ovo sad ono. To je pogotovo točno za likove iz sjene poput tog Dušana koji se kakti bavi politikom ali ako malo potržiš lik nema ni facebook ni linkedin niti je aktivan na ostalim socijalnim mrežama. Za mene je to crvena krpa. Pišeš programe i u najužem si krugu stranke (sada jedan od tri asistenta Kolakušića) a ne želiš biti vidljiv javnosti.
Čemu? Zašto?
Kolakušić mi otpočetka nije sjeo jer lik ne želi oformiti svoju stranku i solira već koliko godina. Malo se sad pred izbore pridružio onom Sinčiću ali i to je samo soliranje njih dvojice.
Čemu? Zašto?
Za mene to je tipična kontrolirana opozicija.
On zaista govori puno istine. O korupciji i svemu ostalome ali svakom inteligentnom čovjeku je jasno da on nikada kao solist neće osvojiti većinu.
Drugim riječima krade glasove nezadovoljnih ljudi tako da bi vodeće stranke relativno pobijedile.
Uostalom, to se dešava sa svim tim strančicama koje bljesnu par mjeseci prije a on više nitko ne čuje za njih.
Jednostavno gledano, Kolakušić je dio izbornog inženjeringa kao i Sinčić kao i ostali "nezavisni".
I za to će biti vjerojatno nagrađen još jednim manadatom u EU parlamentu.
Psi laju, karavane prolaze....
|
|
|
24.04.2024., 09:56
|
|
Tko ti ruž sa usana skida
Registracija: Nov 2005.
|
biti će zanimljivo u HDZ-u kroz ovo postizborno razdoblje...
koliko znam, dovoljno pouzdano, da je buxsel dogovorio koaliciju HDZ-a i SDSS-a, a sada ispada kako jedina koaliciona oporba uvjetuje izbacivanje SDSS-a iz vladajućih jednadžbi...
i to uvjetuje HDZ-ovo ekstremno desno krilo čije aktivnosti se sigurno prate u organima EU-a, i koje je preko vujnovca u dodiru sa ruskim kapitalom...
biti će zanimljivo... možda odlazak plenkovića bude kompromis na kojeg će DP pristati, a i njemu će laknut, jer će se moći prijaviti za posao u europskim institucijama...
|
|
|
24.04.2024., 10:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Glavni frajer kaže: kaže:
koliko znam, dovoljno pouzdano, da je buxsel dogovorio koaliciju HDZ-a i SDSS-a, a sada ispada kako jedina koaliciona oporba uvjetuje izbacivanje SDSS-a iz vladajućih jednadžbi...
i to uvjetuje HDZ-ovo ekstremno desno krilo čije aktivnosti se sigurno prate u organima EU-a, i koje je preko vujnovca u dodiru sa ruskim kapitalom...
biti će zanimljivo... možda odlazak plenkovića bude kompromis na kojeg će DP pristati, a i njemu će laknut, jer će se moći prijaviti za posao u europskim institucijama...
|
Iz mojega kuta gledanja apsolutno je svejedno tko dođe na vlast. Hoće li to biti HDZ+DP, sa srbima bez srba, SDP+ostali ili neka treća kombinacija, hoće li premijer biti Plenković, Milanović, Peđa ili Benčička.
Apsolutno je svejedno.
Mi smo dio EU koja je sve više centralizirana tehnokratska tvorevina. Evo sad će i smanjiti mogućnost veta članica.
Mi smo prodali svoju valutu, bankarski sektor je u vlasti stranaca, gospodarstvo je potpuno otvoreno na uvoz i jebe nas koja god korporacija stigne, industriju smo uništili, ovisimo o EU subvencijama, vojske praktički nemamo i gledano u globalu naša vlada nije ništa drugo doli tehnička vlada koja provodi odluke izvana.
Bilo kakav znak neposluha i istog trena ukida se financijska pipa i nema subvencija.
Gledajte to kao kad čovjek nije naoružan, nema posla i nekih posebnih skilova koji vrijede na tržištu rada, financira ga netko drugi jer svojih financija nema i živi u kući gdje živi još 30 ljudi koji imaju i više love i naoružani su i znaju nešto raditi. Ako se pobuni klepit će ga po glavi.
Da li je takav čovjek slobodan? Nezavistan? Može li on izraziti svoju volju?
Ne može a čak i da izrazi drugi bi se samo nasmijali.
To smo mi u EU.
Dakle, tko je u vladi je apsolutno svejedno jer sve stranke zastupaju ostanak u EU.
|
|
|
24.04.2024., 10:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
Kerefek76 kaže:
Kolakušićev asistent i jedan od onih koji mu piše govore i politički usmjerava je Dušan Cvetanović:
Inače je srbin i redoviti je komentator i pisac u srpskom portalu Privrednik ( https://p-portal.net/impressum-p-portal/ )
Moja pretpostavka je da je lik povezan sa srpskim tajnim službama a sve ukazuje da je i Živi Zid i sad Kolakušić ništa drugo nego kontrolirana opozicija elite.
Svi mediji na Balkanu su ionako povezani istim vlasnicima tako da je apsolutno sva politička scena i u Hrvatskoj i u Srbiji projektirana i vođena iz istog centra.
Kolakušić je patka. Mamac. Kontrolirana opozicija. Dežurni sendvičar. Nazovite ga kako želite ali on nije ono što mislite da je.
Apsolutno svi akteri u sadašnjem poslijeizbornom cirkusu su kontrolirani i tamo su samo zato što je tako i planirano.
Nema slučajnosti.
Nema prave opozicije.
Sve je dio plana.
|
To bi značio da je i Živi Zid bio kontrolirana opozicija elite. Možda si u pravu, ali politička situacija nam govori da mi nemamo boljeg, a politički proces će se odvijati i bez našeg sudjelovanja dok mi ponavljamo kako su svi oni na neki način dio elite, što vjerojatno i jesu. Što se tiče odnosa Hrvata i Srba i tko na čiju stranu navlači, sa širog aspekta mi ćemo svi imati zajedničkog neprijatelja, jer ta podjela i hrvatskosrpski odnosi koji mediji izvlače po potrebi je isto plašenje ljudi.
Kad govorimo o EU parlamentu, to je kao vrag koji stoji i stalno ti nudi bombone i slatkiše i na taj način te mami, i zato naši političari tako silno se žele dokopati tog mjesta, jer osim velike plaće ostvaraju i razne veze i poslovne kontakte. A opet netko će iz Hrvatske zauzeti ta eu mjesta u parlamentu. Opet je čini mi se bolje poslati onog tko će im se usprotiviti počevši od bockanja ljudi za vrijeme korone i mjera koje su se donosile do drugih pitanja, makar i bio kontrolirana opozicija, nego ove mainstream političare za koje sigurno znamo da će podržati sve što EK predloži.
|
24.04.2024., 10:54
|
|
Tko ti ruž sa usana skida
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
Kerefek76 kaže:
Mi smo dio EU koja je sve više centralizirana tehnokratska tvorevina. Evo sad će i smanjiti mogućnost veta članica.
|
živimo u vremenima tehnofeudalizma
|
|
|
24.04.2024., 11:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2023.
|
Kad se već spominju stranke, neke su stranke više za globalne agende, neke manje.
Oporbi je za vrijeme "zdravstvene ugroženosti" išla pjena na usta te su ultimativno tražili ukidanje svih ljudskih prava, povratak totalitarizma te provođenje medicinskih eksperimenata, suprotno međunarodnom pravu, kroz obavezno sudjelovanje svih stanovnika Hrvatske, a u skladu sa globalnom agendom.
Vladajući su ipak bili blaži po tom pitanju, iako nisu ni oni savršeni.
|
24.04.2024., 12:38
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Atria kaže:
Kad se već spominju stranke, neke su stranke više za globalne agende, neke manje.
Oporbi je za vrijeme "zdravstvene ugroženosti" išla pjena na usta te su ultimativno tražili ukidanje svih ljudskih prava, povratak totalitarizma te provođenje medicinskih eksperimenata, suprotno međunarodnom pravu, kroz obavezno sudjelovanje svih stanovnika Hrvatske, a u skladu sa globalnom agendom.
Vladajući su ipak bili blaži po tom pitanju, iako nisu ni oni savršeni.
|
Covid je zaista razotkrio sve.
Tada su svi do jednoga u Saboru bili za ukidanje osnovnih sloboda bez pogovora. Svi su zagovarali ograničavanje kretanja te obavezno cijepljenje a neki čak i progon i kazne za one koji se ne žele cijepiti.
Od demokracije tada nije ostalo ni d.
U isto vrijeme ženske udruge su i dalje mogle vikati "Moje tijelo moj izbor".
Glede cjepiva i "mog tijela" nije bilo nikakvog odabira.
I kako kažeš, oporba je tada bila još i žešča u nastupima i zahtjevima.
Ja ne znam zašto ljudi imaju pamćenje vinske mušice ali ja ipak pamtim dulje i ono što su tada govorili nikad neću zaboraviti.
Da sutra dođe neka nova nevidljiva "opasnost" budite sigurni da vas opet nitko od njih neće ništa pitati. Bez pogovora će vas opet zatvarati i bosti.
Covid je bio test demokracije.
Demokracija taj test nije prošla.
Stvar je vrlo jasna za sve one koji razumiju ono što vide.
|
|
|
24.04.2024., 12:39
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
živimo u vremenima tehnofeudalizma
|
Tako je.
|
|
|
24.04.2024., 12:54
|
|
Registrirani korisnik
|
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...pomoc-15453672
Slučaj Danke je zaist lijep primjer koliku moć mediji imaju u oblikovanju percepcije.
Prvo ste svi mislili da su je oteli trgovci djecom. Jer su to tako predstavili mediji.
Onda ste svi mislili da ju je ubila majka. Jer su to tako predstavili mediji.
Onda ste opet mislili da je oteta. Jer su to tako predstavili mediji.
Onda ste bili 100% sigurni da su je zgazila ona dvojica u autu. Jer su to tako predstavili mediji.
I što sad?
Na kraju ništa nije jasno, nitko pojma nema gdje je ta mala završila i kako je završila.
Općenito gledano, zašto je taj slučaj uopće dobio takvu medijsku pažnju ako znamo da stotine djece nestaje dnevno u cijelom svijetu?
Mediji vam dakle mogu servirati apsolutno bilo što i oblikovati percepciju bilo kako.
I apsolutno sve što čitate na portalima i pisanim medijima te gledate na TV-u i slušate na radiju služi upravo tome - da oblikuje vašu percepciju u smjeru koji elita želi.
Neke "vijesti" služe da vas zaglupe, neke da vam skrenu pažnju sa nečega bitnog na nebitno, neke da vam iskrive i zamagle pogled na neku stvar, neke da vas nafilaju beskorisnim informacijama.
Ali niti jedna, ama baš niti jedna, vijest nije tu da vas informira o tome što se točno dogodilo i zašto se dogodilo. To nećete naći osim ako se sami ne potrudite pa istražite i kompajlirate neku istinu iz podataka sa više izvora.
Upravo zato vijesti i portali jesu besplatni.
Te gomile "novinara" kakti pišu vijesti da bi vi za đabe kakti saznali što se događa a financiraju se kakti od reklama.
Ne.
Vijesti se kreiraju upravo zato da vas drže pod kontrolom i besplatne su samo zato da sadržaj dopre do što većeg broja ljudi.
To zapravo i nisu vijesti, to je čisti PR program koji vas neurolingvistički programira u željenom smjeru.
|
|
|
24.04.2024., 13:57
|
|
radikalni hedonist
Registracija: Jan 2009.
|
https://rumble.com/v4pe8rl-slobodni-...ko-drutvo.html SLOBODNI podcast #75-AGENDA 2030 je trojanski konj za distopijsko društvo
|
24.04.2024., 14:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2015.
|
Quote:
|
Politika EU se zna:
Woke, klimatske promjene, slava Ukrajini, zamjena stanovnistva.
Koje je “boje” egzekutor istih te je li lijevo ili desno je samo predstava za javnost. Ovi kockoglavi iz DP iste pokusavaju usporit i sanirat, dok im stare iskusnjare ne objasne kak to funkcionira u praksi (zatvori se pipa na stampariji).
Pa bu na jednoj strani materijalna ponuda, a na drugoj fascikl s popisom grijeha.
“Desnicarstvo” jednostavno ne ce bit dozvoljeno iz centrale!
|
24.04.2024., 14:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2023.
|
Bitan podcast, jer govori istinu koju skrivaju preko 30-tak godina!
Dakle Keleminec u podcastu govori o samim začecima Hrvatske države 90-tih i kako je likvidirano vodstvo HOS-a (Paradžik, Kraljević, Barešić and co ) od strane Šuška, Bobana i Tuđmana. Dobar je podcast za shvatiti kako mafija na vlasti funkcionira i dan danas pod krinkom lažnih desničarskih stranki ala Domovinski pokret. Ucjena im je omiljeno sredstvo zastrašivanja. Svatko je ucjenjiv, a ako i nije onda im se može podmetnuti.
Ima i dobra scena kad su se skoro potukli na 1:15:00.
https://youtu.be/ffU7FLO8kWY?si=fnio-8TzMdrTGt_v&t=2674
|
|
|
24.04.2024., 15:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
klokanovac kaže:
Bespredmetno je govoriti što bi bilo kad bi bilo. To ne znam ni ja, a ne znaš ni ti. Imali smo takvih opcija nekada, od HSLS-a na dalje. Reforme su se mogle provesti, puno prije i bezbolnije. I neki bivši komunisti, poput Račana, proveli su reforme jer su vidjeli da sustav ne vodi nikuda, osim u propast. Proveli bi ih i ranije da nije bilo rata. 1990. je već sve bilo spremno za tranziciju. No činjenica je, tranzicija nije završena do kraja. Račan je krenuo dobro s prodajom banaka te gradnjom autocesta i dođe onda ovaj drugi na vlast da zasere motku do kraja i pokrade sve živo. Tko je taj drugi, sigurno nije naš, već poslušnik masonerije. Račan je, koliko znam, nekima od njih, čak okrenuo leđa, dok je ovaj slušao svaku riječ, svaku naredbu, koju je dobivao izvana, naročito od Merkelice. Taj Sanader je bio takva neviđena ulizica zapadnih moćnika i soroševaca, da je to bilo degutantno meni za gledati. Kako se ulizivao onoj Carli del Ponte, dobro da joj nije gurnuo glavu u guzicu. Dok je ovaj pokušao obraniti generale od Haaga, ovaj se vodio logikom: Trpaj sve u vlak i šalji u zatvor, samo da uđemo u EU.
|
Itekako je "predmetno" govoriti sta bi bilo kad bi bilo, jer ne bi bilo nista
Koja stranka ili covjek imenom i prezimenom je tvoj zivot okrenuo naglavacke u pozitivnom smislu?
Ja sam zivio u dvije drzave i proslo je izbora i u jednoj i u drugoj, obje su imale "revolucionarne" promjene vlasti kako na drzavnoj, tako i na lokalnoj razini i to sta su dosli crveni umjesto plavih, ili narancasti umjesto plavih, ili sve obrnuto nije za mene ili ikoga osobno nista promijenilo, ako i jest, to je bilo na gore. Politicari su odlijepili od stvarnosti i stvari koje oni rade ili ne rade imaju malo pozitivnog utjecaja, uglavnom je sve prepusteno samo sebi, trzistu ili vremenu.
Svaki put kad su ljudi polagali nade da bi se dogodio jedan veliki flop. Nikako da shvate da ljudi trebaju promijeniti sebe, a sa promjenom sebe ce doci i promjena drustva, i to nije proces preko noci. Dobro se dobrim vraca.
Ako imas npr 50 ljudi koji idu ulicom i 48 njih baci omot od cokolade ili cigareta na plocnik, vrlo vjerojatno je da ce i sljedeca dvojica napraviti isto. Ali ako imas od 50 ljudi njih 48 koji dizu taj omot sa plocnika i bacaju ga u kos, vrlo vjerojatno je da ce i onaj 49 i 50 napraviti to isto. To je pozitivna inicijativa koja dugorocno subliminalno izgraduje (donekle) posteno drustvo.
Slican primjer mozes vidjeti i kroz npr parking za invalide. Kad sam bio sad u ZG, tamo nikoga ne jebe sto je parking za invalide, nego parkira tko hoce i kako hoce. Jer vide ljudi da ako je vec petero njih tamo parkiralo iz inata ce i oni. I tako se to siri ko domino efekt, pa ce i sesti, i sedmi i osmi itd. napraviti isto, karikiram. Sad kad bi pola od njih bilo principijelno i reklo ne, necu to raditi, jer je za invalide vec bi se lagano nesvjesno pokrenula lancana reakcija, tj domino efekt. Samo ljudi toga nisu svjesni.
A ovdje kod mene je obrnuto, na invalidsko mjesto nikada nitko ne parkira tko nije invalid tj nema onu iskaznicu. Znaci ako je petero ljudi proslo i parkiralo pored, a ne na invalidsko mjesto, tako ce i sesti. Nije da su ljudi nesto puno svjesniji ovdje, nego jednostavno je to ta lancana reakcija, domino efekt.
Evo jos jedan primjer iz stvarnog zivota, prije koju godinu sam vidio neki vidio gdje su neki bosanci iz Austrije ili Njemacke dosli pored neke rijeke ili potoka u Bosni i tamo bacali smece. Netko ih je snimio i stavio online. To u Austriji ili Njemackoj nikada ne bi radili, ne samo zato jer ih je strah kazne, nego jer je drustvo jednostavno zrelo da zna da to nije ni dobro ni ispravno pa nitko to ne radi. Ali u Bosni ili gdje su vec bili, mentalitet je to rade svi pa mogu i ja. E pa ako zelis promjenu, ti budi ta promjena.
Sad se vratim na politiku, kada bi ljudi bili dovoljno zreli, dovoljno svjesni i postupali moralno i dobro u svim svojim djelima, tko je na vlasti bi bilo apsolutno ne bitno, tad ne bi ni bila potrebna vlast ili je ne bi ni bilo. Mislim da je to kerefek spomenuo tu ili na drugom topicu.
|
|
|
24.04.2024., 16:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Postoje one izreke, neke su iz Biblije, da narod ima vlast kakvu zasluzuje, vlast proizlazi iz naroda, vlast ili poglavar su ogledalo naroda i Bog postavlja pravog vladara u pravo vrijeme. Meni Plenkovic djeluje kao idealan izbor kolektivnog duha Hrvata. Vucic je npr idealan izbor kolektivnog duha Srba, onaj u Bosni Bosanaca, a nama tu u Kanadi Trudeau je idealan izbor kolektivnog duha Kanadjana.
U NZ pise da treba postivat svaku vlast, jer je sva vlast od Boga. Biti protiv nje je u biti biti protiv sebe, sto opet govori da je samo ogledalo nas. Dakle, mi se trebamo promijeniti.
|
|
|
24.04.2024., 16:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2018.
|
Quote:
Kerefek76 kaže:
Nema slučajnosti.
Nema prave opozicije.
Sve je dio plana.
|
Prva gdje se slažem s tobom. Kolakušić je velika prevara, nesposobnjaković, što sam uvidjela već na početku njegovog "angažmana" i po ljudima koji su ga držali za boga.
|
|
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:03.
|
|
|
|