Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Zdravlje

Zdravlje Najvažnija stvar na svijetu
Podforumi: Žensko zdravlje, Stomatologija i oralna higijena

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.08.2015., 11:07   #3481
Quote:
Ereshkigal kaže: Pogledaj post
Dobar endokrinolog (za hormonalne probleme žena) Rijeka ili ZAgreb - apsolutno svejdeno privatnik ili ne.
Dr. Žmire definitivno u Croatia poliklinici Zagreb, jedan od najboljih (ako ne i najbolji) endokrinologa u RH. Ja kontroliram hipotireozu kod njega. Stariji čovjek, radio u Vuk Vrhovcu dosta dugo, jako temeljit - pregled traje u prosjeku od sat do sat i pol, a košta oko 250 kn.
Juiced is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.08.2015., 13:11   #3482
Quote:
ATPL kaže: Pogledaj post
Ja ne bih tako generalizirao. Ovisi od urologa do urologa (muškog ili ženskog), isto vrijedi i za sve ostale doktore. Inicijalno bih ti preporučio muškog urologa (ako si muško), isto kao što bih ženama preporučio ženskog ginekologa, iako se mnogi kunu da ih suprotni spol bolje obradi. Ali opet kažem, različiti su ljudi, različite razine znanja, iskustva, interpersonalnih vještina, itd. Neovisno o spolu. Možeš tražiti/odabrati urologa po vlastitom nahođenju ili se osloniti na iskustva drugih tj. preporuke.

Ovisi gdje živiš i želiš li privatno ili javno... Ne znam jesi li znao ali postoji i web stranica koja se bavi preporukama liječnika različitih specijalizacija: http://najdoktor.com/.
Hvala, nisam znao za ovu stranicu... Išao bi privatno prvi puta, a za dalje ću vidjeti. Zagreb...
A što se tiče spolova, žena je išla kad je bila trudna samo po recepte preko zdravstvenog ali jednom i na pregled kod muškog ginekologa. Inače ide kod žene u privatnu polikliniku, i kaže da je tip bio nježniji... O stručnosti.
rc51 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2015., 16:22   #3483
Preporuka za endokrinologa u Zagrebu?
Po mogućnosti stručnjak za hipofizu?
hbogart is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.09.2015., 17:10   #3484
Quote:
Gusar76 kaže: Pogledaj post
Meni blisku osobu uhvatio je grč u kockarskim vodama i nikako ne može isplivati Ukoliko netko zna dobrog psihijatra koji se bavi problemom kockanja, neka mi javi na PM ili napiše ispod. Kako vam drago.
Znam da se time sigurno bave u Vrapču, probaj tamo.
regica3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.09.2015., 13:42   #3485
Quote:
Dr.Milkun kaže: Pogledaj post
Ortoped ZG?
Dr. Bojanić, radi na Šalati i privatno.
Old 02.09.2015., 16:08   #3486
Quote:
hsfi kaže: Pogledaj post
Dr. Bojanić, radi na Šalati i privatno.
Ako zelite privatno, probajte kod Miškulina ( jer kod Bojanica se i privatno ceka po dva- tri tjedna...)
Leptirić28 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2015., 10:59   #3487
Imam 2 problema.

1. problem je lijevo koljeno. Boli me kada opteretim na prste(kada se ustajem iz kreveta, kada se penjem po stepenicama), prilikom hodanja ili trčanja boli nema. Bol nije čisto u koljenu nego ja bi rekao na donjem spoju koljena i kosti. Kome da se obratim da mi to pregleda? Da odem prvo liječniku opće prakse?

2. problem je bol u nozi kada je svinuta duže vrijeme. Znači prilikom duže vožnje(recimo na more) javlja mi se bol s donje strane koljena. Kao da mi se žile stišću takav osjećaj imam, kao da mi je se na tom pregibu noge nategnuto. Moram onda stat i istegnut nogu jer bol postane neizdrživa. Zapravo mi se to samo u autu događa. Specijalista?
samjednopitanje is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2015., 13:09   #3488
Quote:
samjednopitanje kaže: Pogledaj post
Imam 2 problema.

1. problem je lijevo koljeno. Boli me kada opteretim na prste(kada se ustajem iz kreveta, kada se penjem po stepenicama), prilikom hodanja ili trčanja boli nema. Bol nije čisto u koljenu nego ja bi rekao na donjem spoju koljena i kosti. Kome da se obratim da mi to pregleda? Da odem prvo liječniku opće prakse?

2. problem je bol u nozi kada je svinuta duže vrijeme. Znači prilikom duže vožnje(recimo na more) javlja mi se bol s donje strane koljena. Kao da mi se žile stišću takav osjećaj imam, kao da mi je se na tom pregibu noge nategnuto. Moram onda stat i istegnut nogu jer bol postane neizdrživa. Zapravo mi se to samo u autu događa. Specijalista?
Ortoped za sve nabrojano.
Old 10.09.2015., 14:57   #3489
Fizijatar, ortoped i neurolog

Ljudi koji imaju problem sa kralježnicom idu kod specijaliste za kralježnicu. Ali vidim da neki idu kod fizijatra, neki kod ortopeda, a neki kod neurologa.

O čemu ovisi kod koga ćeš ići? Da, znam, mogu pitati svoju doktoricu da mi piše uputnicu pa će ona napisati što napiše, ali s obzirom na liste čekanja od 100 godina, neki ljudi žele ići privatno na pregled zbog bolova u kralježnici? Koga od ove trojice izabrati?
DrTony is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.09.2015., 20:48   #3490
Klinika za sluh

Zdravo svima,

imam većih problema sa sluhom (dosta slabije čujem). Do sada je se moglo podnositi, ali sada više ne može. Smeta i na poslu i u društvu. pa bi me zanimalo koja je najbolja klinika u Hrvatsko,Bosni,Srbiji,Sloveniji za otići na neki malo bolji i detaljniji pregled, jer možda ću trebati i aparatić. Također dobro bi došlo i ime drugih privatnih klinika iz Europe koje dobro kotiraju za neki detaljan pregled.

Unaprijed se zahvaljujem na pomoći
Old 11.09.2015., 13:23   #3491
Kakve probleme imaš?
Old 11.09.2015., 13:33   #3492
Quote:
hsfi kaže: Pogledaj post
Kakve probleme imaš?
U pitanju je početna spondilodegenerativna promjenau smislu incipijentne dorzalne osteofitoze te incipijentne desikacije i.v. diska na razinama L4/L5 i L5/S1. Schmorlove hernije donje pokrovne plohe trupa Th L2. te gornje pokrovne plohe trupa L2 kralješka. Na razini i.v. prostora L2 L3 ne vidi se protruzije i.v. diska.

Također me j*be i to što na razini i.v. prostora L3 L4 se vidi plića dorzomedijalna protruzija i.v. diska koja blaže imprimira ventralnu konturu duralne vreće, bez diskradikularnog konflikta.

Valja još naglasiti i to da na razini i.v. prostora L4/L5 vidi se dorzokonveksan i.v. disk koji reducira prednji epiduralni prostor i reducira lateralne recesuse uz blažu impresiju duralne vreće. ali bez diskradikularnog konllikta.

A da ne govorim o tome da na razini i.v. prostora L5/S1 vidi se dorzomedijalna protruzija i.v. diska koja imprimira
ventralnu konturu duralne vreće, ali bez diskradikularnog konflikta.

Nakon aplikacije kontrasta ne vidi se sigurnih znakova patološke opacifikacije.
DrTony is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2015., 13:36   #3493
Ja bih prvo kod neurologa (vjerojatno će trebati i mišljenje neurokirurga, ali nalaz se interpretira ovisno o tegobama pacijenta).
Old 12.09.2015., 10:43   #3494
Quote:
starm0 kaže: Pogledaj post
Zdravo svima,

imam većih problema sa sluhom (dosta slabije čujem). Do sada je se moglo podnositi, ali sada više ne može. Smeta i na poslu i u društvu. pa bi me zanimalo koja je najbolja klinika u Hrvatsko,Bosni,Srbiji,Sloveniji za otići na neki malo bolji i detaljniji pregled, jer možda ću trebati i aparatić. Također dobro bi došlo i ime drugih privatnih klinika iz Europe koje dobro kotiraju za neki detaljan pregled.

Unaprijed se zahvaljujem na pomoći
Poliklinika SUVAG

Tu ćeš dobiti većinu odgovora na svoje upite.
Na vrhunskom, svjetskom nivou
body halleck is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2015., 06:59   #3495
dobro jutro, oprostite ako sam fulala temu. imam napade suhog kašlja već skoro tjedan dana, i iako je sad već malo bolje, jučer mi je izbio osip po prsima, trbuhu i rukama, mislila sam da je možda od znojenja, al jutros sam se probudila sva u osipu, i po licu i po nogama, uglavnom posvud. osip izgleda kao blagi ugrizi komaraca + velike crvene fleke na mjestima, i svrbi i peče. mjesta gdje su te velike crvene fleke najviše peku (vruća su). idem sad ujutro doktorici, al svejedno sam postavila pitanje, ak netko ima slično iskustvo, nek mi kaže

inače nemam nikakve alergije (bar nisam do sad imala)
radim u vrtiću, u jaslicama trenutno pa si mislim da nije nešto od djece pobrano, al stvarno ne znam što bi moglo biti...
ultramundane is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2015., 20:37   #3496
Pozdrav!
Molim preporuku za specijalista pulmologa u Zagrebu, po mogućnosti da radi privatno.
Hvala!
bjelanjak is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2015., 23:29   #3497
Quote:
Juiced kaže: Pogledaj post
Dr. Žmire definitivno u Croatia poliklinici Zagreb, jedan od najboljih (ako ne i najbolji) endokrinologa u RH. Ja kontroliram hipotireozu kod njega. Stariji čovjek, radio u Vuk Vrhovcu dosta dugo, jako temeljit - pregled traje u prosjeku od sat do sat i pol, a košta oko 250 kn.
Bok, za dr. Žmiru sam - osim svega najboljeg - pročitala da se umirovio. Stvarno još uvijek radi?

I ako da, može li se u toj poliklinici birati specijalista? Mogu pri naručivanju tražiti pregled baš kod njega?
epistola is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.09.2015., 11:10   #3498
Ima netko preporuku za endokrinologa u Zagrebu? Poželjno bi bilo područje stručnosti vezano uz rad nadbubrežne žlijezde.
hbogart is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.09.2015., 13:43   #3499
I ja tražim endokrinologa u Zagrebu (štitnjača).
epistola is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2015., 13:13   #3500
Dobar dan, zanima me da li znate kakvog doktora opće prakse i ginekologa koji prima pacijente u Novom Zagrebu? Upravo sam se preselila u ZG i bila bi jako zahvalna za svaku informaciju =)
UnusualFairy is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:38.