Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.10.2015., 00:05   #3501
Kakvo guštanje bi bilo kad bi flopnuli protiv Bugara
DerrickRose is offline  
Old 09.10.2015., 00:30   #3502
Quote:
DerrickRose kaže: Pogledaj post
Kakvo guštanje bi bilo kad bi flopnuli protiv Bugara
A zašamarat će nas nekom 5-0 pobjedom, a pola ovih koji su progledali će ponovno stavit neke naočale. Jebiga.
mitch is offline  
Old 09.10.2015., 00:36   #3503
Čačiću, Šimuniću, Miše
Hrvatska za vas diše!
Gray is offline  
Old 09.10.2015., 00:37   #3504
Soon
PhillHeath is offline  
Old 09.10.2015., 01:39   #3505
Quote:
mitch kaže: Pogledaj post
A zašamarat će nas nekom 5-0 pobjedom, a pola ovih koji su progledali će ponovno stavit neke naočale. Jebiga.
Pa to, jebeš ga kad živimo s 4 milijuna ovaca. Da su stavili npr ćiru umisto čačića ja sam uvjeren da bi 90% ovih šta su progledali prala lagana euforijica .

A ovako će bit potrebne dvije pobjede u hendiju protiv očajnih Bugara i Maltežana i eto ti #čačkeuforija #čačkeuro.
DerrickRose is offline  
Old 09.10.2015., 08:50   #3506
Kod igrača nema nikih problema, sve je super i sve je za 5
janick gers is offline  
Old 09.10.2015., 09:09   #3507
Quote:
janick gers kaže: Pogledaj post
5+
GGG is offline  
Old 09.10.2015., 09:28   #3508
i onda se sjetim izjave Ra Kitica od prosle godine kak bi on htio atmosferu sa Salate, s futsala.. a sad izjavi kak je čači čante ok, kak je sve super..

ja nznam jbt, ti nasi fudbaleri su ili totalni beskicmenjaci, ili bez muda, ili totalno faking glupi
Old 09.10.2015., 10:23   #3509
Quote:
janick gers kaže: Pogledaj post

4+digitalizacija
Svakom s i malo pameti je jasno da je Mamić svoj škart poslao Miškoviću samo kao poklon, kao zalog da će Miško šutit i da se neće bavit s njim nego sa sobom, a ne zato jer su oni sad najbolji partneri, najbolji prijatelji, jedan drugom u šupku i šta ti ja znam.
Zdravko Reić is offline  
Old 09.10.2015., 10:26   #3510
pa njima je dobro jer ih sad pak nitko ne kontrolira, kazu sami sad je opusteno, trener im pustio da bance i da se zajebavaju, nabijem ih nakurac bezkarakterni
Bankina is offline  
Old 09.10.2015., 10:31   #3511
Netko je dobro nedavno napisao, kladim se da dobar dio igrača nema pojma ni tko je Čačke.
janick gers is offline  
Old 09.10.2015., 10:46   #3512
dabogda sto godina živija zdravko mamić i piša nam svima u facu
dabogda se šukerovo ime skandiralo s poljuda i maksimira

dabogda kad smo volike kretenčine! sutra je 10.10. subota doma s bugarskom bez gledatelja, nema prvenstva, sve navijačke skupine su mogle ovo iskoristit, mi smo svi pametni, ne triba nam masa ni ta glupa aleština, imamo internet imamo index i jači smo od zabrana

dabogda bilo tako ako smo to zaslužili, kakav narod takva vlast, kakvi navijači takav nogomet

na kraju sezone kad se pokrade hajduka onda ćete inicirat prosvjed svih navijačkih skupina. al prvo zovite no name boys i gornik zabrze
Old 09.10.2015., 11:46   #3513
Quote:
tigric kaže: Pogledaj post
dabogda sto godina živija zdravko mamić i piša nam svima u facu
dabogda se šukerovo ime skandiralo s poljuda i maksimira

dabogda kad smo volike kretenčine! sutra je 10.10. subota doma s bugarskom bez gledatelja, nema prvenstva, sve navijačke skupine su mogle ovo iskoristit, mi smo svi pametni, ne triba nam masa ni ta glupa aleština, imamo internet imamo index i jači smo od zabrana

dabogda bilo tako ako smo to zaslužili, kakav narod takva vlast, kakvi navijači takav nogomet

na kraju sezone kad se pokrade hajduka onda ćete inicirat prosvjed svih navijačkih skupina. al prvo zovite no name boys i gornik zabrze
Lipo napiši kako spada: "iskompleksiran san Hajdukom i to me užasno jebe"

Ne pričaj o grupama, ne pričaj o navijačima, ne pričaj o prosvjedima dok ti u tvoj klub opet ulaze ovi protiv kojih sad tu pišeš cirkuse.
12-10-2012 is offline  
Old 09.10.2015., 11:55   #3514
Quote:
Bankina kaže: Pogledaj post
pa njima je dobro jer ih sad pak nitko ne kontrolira, kazu sami sad je opusteno, trener im pustio da bance i da se zajebavaju, nabijem ih nakurac bezkarakterni
Zašto bi oni bili karakterni?
Ko od njih živi u Hrvatskoj? pjaca-štraca koji je mamićev potrčko, plivarić??
modrić koji diže pare s šaltera i daje obitelji mamić? srna-šticin polusin?
rakitić koji hrvatsku jedino vidi na selfijima, manđukić hahaha, olić-vozilo me po gepeku?!?!?
To su sve repkaši i mamićevi poslušnici, ljudi bez trunke morala i samosvijesti.
Naš veliki kapetan kojeg su svi dizali u nebesa kao vođu bez ljage je priko noći posta izbornik i pljunia sebi i nama u facu. Sad kad je dobia otkaz prodaje maglu po njemačkim novinama!!??? Papak
Drugi "veliki" kapetan je treći put progleda i odlučia otić od hanžekovića,ali ipak neće reć šta je to toliko loše?!?!?! Ma daaaa.

Kladia bi se u sve šta iman,da je glupi mamić stavia ivankovića umisto čačkea sve bi bilo ok, nikakvi "kafički bojkoti" se nebi događali.
Ljudi su indoktrirani godinama priko medija, ljudi nemaju pameti da gledaju dalje od svog nosa, ljudima fali osnovne edukacije da svate razliku između zločinca mafijaša i domobljuba.
12-10-2012 is offline  
Old 09.10.2015., 12:14   #3515
Quote:
12-10-2012 kaže: Pogledaj post
Lipo napiši kako spada: "iskompleksiran san Hajdukom i to me užasno jebe"

Ne pričaj o grupama, ne pričaj o navijačima, ne pričaj o prosvjedima dok ti u tvoj klub opet ulaze ovi protiv kojih sad tu pišeš cirkuse.
nisan ja iskompleksiran hajdukon nego izrevoltiran našom nesposobnošću. svaka pobjeda hajduka je danas poraz mamića i hnsa, ali ne znat poentirat u ovoj situaciji ide mafiji na volej. i to takav da će nam jednog dana doć do upravo onog u "dabogda" navedenog.

ajde me uvjeri da je ova apatija dobra, reci mi da je ovo neki međukorak koji dovodi do našeg cilja, kako ćeš me uvjerit?

o čemu s mojim klubom pričaš? kapula i pauk više nisu u klubu, novi je nadzorni odbor ima 2 tjedna, klub zadnju godinu ne stvara nikakve dugove, plaće su redovne vraća se kredit, direktor kluba i predsjednik n.o. nisu nikakvi krimosi, klub i stožer je u sinergiji s igračima kakva dosad nikad nije bila, rezultati i publika dolaze..
tako da ako ćeš od Šibenika stvarati problem onda si ti iskompleksiran a ne ja.

Zadnje uređivanje tigric : 09.10.2015. at 12:25.
tigric is offline  
Old 09.10.2015., 12:22   #3516
Da bi uopće moga poentirat, triba postojat branka.
DelmatST is offline  
Old 09.10.2015., 12:33   #3517
Quote:
DelmatST kaže: Pogledaj post
Da bi uopće moga poentirat, triba postojat branka.
lako je vama pricat kad vi imate Branku u koju mozete poentirat

p.s. ne zameriti, znam da ovaj upis nema veze s nicim, jednostavno nisam mogao odoljeti
Old 09.10.2015., 12:55   #3518
Quote:
tigric kaže: Pogledaj post
nisan ja iskompleksiran hajdukon nego izrevoltiran našom nesposobnošću. svaka pobjeda hajduka je danas poraz mamića i hnsa, ali ne znat poentirat u ovoj situaciji ide mafiji na volej. i to takav da će nam jednog dana doć do upravo onog u "dabogda" navedenog..

ajde me uvjeri da je ova apatija dobra, reci mi da je ovo neki međukorak koji dovodi do našeg cilja, kako ćeš me uvjerit?

o čemu s mojim klubom pričaš? kapula i pauk više nisu u klubu, novi je nadzorni odbor ima 2 tjedna, klub zadnju godinu ne stvara nikakve dugove, direktor i predsjednik n.o. nisu nikakvi krimosi, klub i stožer je u sinergiji s igračima kakva dosad nikad nije bila, rezultati i publika dolaze..
tako da ako ćemo od toga stvarati problem je problem tvoje iskompleksiranosti a ne moje.
Nemoze Hajduk nista sam.
Mamic je pusten iz zatvora.
Males je posta prddmet sprdnje.
Gjurkovic koji je podrza prosvjed na rivi i pogura zakon je maknut na dno liste.
Itd...
Kriticna masa od 30 iljada je bila na rivi pa su se ljudi isli rugat s tim.

Sta se tice HNK Šibenika mohu ti samo rec da san prilicno dobro upoznat sa svime. Nemoj gledat vanjsku sliku nego zagrebi ispod.
Drag mi je daj klub i ne bi volia da se vrati na staro.
Toliko o tome...
12-10-2012 is offline  
Old 09.10.2015., 13:15   #3519
http://www.novilist.hr/Komentari/Blo...ojkot-nego-sto

Ima i normalnih novinarskih mišljenja. Specifično je da najčešće ne dolaze od onih koji prate sport profesionalno.
Old 09.10.2015., 14:07   #3520
Quote:
12-10-2012 kaže: Pogledaj post
Nemoze Hajduk nista sam.

Ne triba se Hajduku niko priklanjat niti bi iko moga doprinit značajnije ovoj borbi u smislu da bi drugi mogli napravit nešto šta Hajduk i njegovi navijači ne rade. Pogotovo ako nema iskrene namjere.

Čitavi HNS, bar pola HNL-a, politika, pravosuđe i policija, lopovi i raznorazni (unutarnji) agenti dva desetljeća tuku po klubu i nemogu mu ništa, a Hajduk se bori jače nego ikad.

Borimo se na svim poljima protiv raznih neprijatelja koji su udruženi u jednom cilju.
Potribno je ono šta bi tribalo bit normalno - da država funkcionira. Bez favoriziranja ikoga i bez priklanjanja ikome.

DelmatST is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:15.