Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.09.2015., 01:14   #3541
Quote:
ZorroD kaže: Pogledaj post
Linićje ipak bio ministar u Milanovićevoj vladi pa zna bolje od tebe i mene kako sve to funkcionira.
Isto tako, Linić zasigurno ima "bolje prijatelje" od tebe i mene u inim državnim strukturama a od kojih je mogao dobiti povjerljive informacije iz prve ruke.
Opet ću ponovit to ja ne znam a ima bit da ni ti ne znaš nego pretpostavljaš. Ali da mi skratimo priču baš me briga tko je i kako se zove i kojoj političkoj opciji pripada ako je kriminalac. Njima je mjesto u zatvoru.
Old 10.09.2015., 05:13   #3542
Quote:
Cuka kaže: Pogledaj post
Opet ću ponovit to ja ne znam a ima bit da ni ti ne znaš nego pretpostavljaš. Ali da mi skratimo priču baš me briga tko je i kako se zove i kojoj političkoj opciji pripada ako je kriminalac. Njima je mjesto u zatvoru.
Dobro jutro CUKI !

Lijepa je ova zemlja. Meni najdraža. Nigdje toliko algi

Kao u uvali moga djetinjstva. Livade i konji nesedlani.

Koliko rijeka i slapova. Dođi,prijatelju.

Mi smo na Balkanu. U Jugoslaviji.

Podijelit ćemo hljeb i radost i tugu ako si tužan.

Mi znamo kako rana peče i kako boli nož.

Ima i jablanova do neba i sunca za sve slikare i kupače

I bistrih voda brzica. Vidjet ćeš sam.

Vidjet ćeš zemlju svu na dlanu. Takvu kakova jeste.

I zgarišta gdje su bila. Sve ćemo ti reći.

Tamo kod novogradnje: još jučer vješala

Gdje smo sa Titom ustali prkoseći.

Znaš gdje je Balkan, Jugoslavija - na Balkanu.

Zemlja socijalizma. Možeš i vodom i zrakom. Dođi i vidi.

Istina je naša krvlju zapisana.

Gledaj i mjeri kuda ti se svidi.

Lijepa je ova zemlja.Meni najdraža. U njoj smo daleki druže i za te umirali.

Lijepa je ova zemlja. Socijalizam na Balkanu.

U njoj smo krv i snove i za te, druže,dali.

ps. Autoru ove pjesme je pripala titula akademika i stančuga u Zgb (početak Ilice), a nama obavezno štrebanje napamet i pogled u svjetlu budućnost
123Marijan is offline  
Old 10.09.2015., 06:41   #3543
Quote:
Bobo Mesar kaže: Pogledaj post
Imamo rast, pokazatelji dobri, nema nedodirljivih, porez se plaća, ima se za penzije, ne prave se nepotrebni mostovi po selima. Jedino ugroženi toliko da su morali štrajkat su pojedini branitelji. Može i bolje, ali živi se. Kako Predsjednica kaže: "idemo radit".
A noi oni ne bi štrajkali da su mislili svojim mozgom a ne...
Smotani2 is offline  
Old 10.09.2015., 12:53   #3544
Quote:
watrai kaže: Pogledaj post
Zato, iz političke kulture s kojom se Milanović istina nikad nije sastao.
Kosorica kakva je da je 2011. objavila je kad će biti izbori pet mjeseci unaprijed.
A znaš tko se ponašao slično Milanoviću?
Pa on mu je bio mentor kad je počeo u mvp-u, ak dobro pamtim

Ne, nego su hdz-ovci mislili da će i ovdje moći na galamu, ko kad im je Račan raspisao izbore nakon malo više od 3,5 godine. E pa nit je Milanović Račan, a nit je Karamarko Sanader.
Sanader je kriminalac par exellance, ali je mozgovno za Karamarka ono što ovaj ne bi mogao postati ni da živi još 2 života.

Na kraju, cijelo vrijeme se znalo da izbori neće prije jeseni.. 10. ili 11. mjesec. To je čak i meni, kao nekom ko nije di političkog života jasno, jer sigurno čekaš potpune rezulate sezone, a još je i BDP-e počeo rasti.
Već sam napisala (i to mislim baš tebi) - meni tak svejedno oće izbori oko sisveta ili svetog nikolu ili tri kralja. Nit ću u kampanju, nit me nakon njih čeka neki državni poslić :ne zna
Je l ti očekuješ neku korist ili se trebaš pripremiti za kamapanju, pa ti je strašno važno mjesec prije ili poslije?
Iako, za Karamarka i HDZ-ovce kužim - treba oraganizirati buseve i migracije, a to je teško kad ne znaš točan datum.

Quote:
Polako, bit će ih. Ona ima mandat još 4 i pol godine skoro, a ovi tvoji koji su još sitno na vlasti su što konkretno napravili u 4 godine?
Pa evo, ovo je stvarno godina dobrih rezultata i to nitko ne može poreći, bio fan Vlade ili ne.
S obzirom da je vjerujem da su našli hrpu sranja, trebalo je vremena da se to rasčisti i pokrene i da pozitivni rezultati postanu uzastopni u tromjesečima.
Glavni argument tebe i tvojih istomišljenika je da šta su do sad radili i zašto tek zadnju godinu rezultati...
...što je? Kad su "tvoji" u pitanju, onda imamo malo drugačije kriterije? Tu onda treba dati vremena?

Quote:
Znamo da urbane đevojke osebujnog rječnika nisu njegovo biračko tijelo.
Noup - nikad bila, od prvog dana glasačkog staža.
Doduše, povremeno mi hormoni odu na tu domoljubnu stranu, al glavno da pamet ostane na pravoj

Quote:
Premijera ne biramo izravno kao predsjednika, a ako dođe do te debate pravo sudjelovanja u njoj ima i Josipović i Sinčić i Petrov i ostali stranački lideri koji pretendiraju na mjesto premijera.
Nisu izravni, ali premijer je prvi čovjek zakonodavne vlasti, o kojoj na neki način ovisi sudbena i izvršna i pokušavat to minorizirat pokazuje količinu neznanja svakog tko to radi.
Nije da ne može još Siničić, Holly ili netko, al je činjenica da ljude zanima šta ova dvojica imaju za reći i da će netko od njih dvojice sastavljati idući vladu, nemojmo se pravit nemušti.
S druge strane, ako njih previše dovučeš u studijo, onda ćeš dobiti cirkus koji je vladao u prvom krugu predsjedničkim 2000. (Isuse kad se toga sjetim )

Quote:
Kad je Romano tukao po Kolindi vam je bio dobar...
Krivoj se obraćaš, meni sigurno ne. Bolković je šmrkač koji mi ide u isti koš sa onim koji voli kuruzu koja raste.

Quote:
Smotani2 kaže: Pogledaj post
A noi oni ne bi štrajkali da su mislili svojim mozgom a ne...
Sad bi oni otišli, sve se najavljuju, a niko da im omogne i lijepo i zamoli... a oni ne bi baš da ispadne da se kupe ko posrani
Old 10.09.2015., 13:56   #3545
Quote:
kiss me kaže: Pogledaj post
Ti si još bolje promašio sa pokušajem izvlačenja Karamarka od debate sa Milanovićem - HDZ i finoća.. ovaj forum je prasjels

Kućnog frenda Pašalića? Sad je i taj dobar?
Dobro, ovo je samo još jedan neuspješni pokušaj da budeš oštroumna i zanimljiva, pa se nema što pretjerano ozbiljno odgovoriti.

A, što se tiče Romana (vidim da to pokrećeš i na drugo mjesto )... Ja sam njega citirao kad je pisao i protiv Kolinde. U komentaru sam se potrudio da dam i "legendu" kako da čitate te komentare ( sukob Mesić (Manolić) vs. Karamarko). Nije bitan Romano, kao što ni u jednoj diskusiji nije presudno tko govori/piše, već što govori/piše.

Ali ti političke procese promatraš površno, takvi su ti i komentari.
mak1hr is offline  
Old 10.09.2015., 14:58   #3546
nakon groznog vrijedanja, podmetanja Milanovica da prof,
niti engleski ne govori ni pise, ni rise, ni tipka
ostaje nejasno jel on onda veci tukac zapravo nego njegovi idoli
Orban, Putin, Le Pen

trader7 is offline  
Old 10.09.2015., 17:48   #3547
Kad se malo smiriš, ne bi bilo loše da ponovo napišeš šta si htio reći.. ja te niš ne razmem
Old 10.09.2015., 18:58   #3548
"Sam događaj, kako je prezentiran hrvatskim medijima, evidentno pokazuje da se radi o političkom činu. Linić je prije toga bio ministar financija, popularan, nepopularan, potpuno nebitno, ali onog trenutka kad je došao u konflikt s premijerom, i kad se taj konflikt počeo širiti kao šumski požar, u tom periodu nekome je palo na pamet da postavi bubu oko Linića, da ga se prati, kontrolira i snima, da ga se obrađuje", rekao je Zvonimir Hodak.

http://direktno.hr/en/2014/direkt/24...dobio-bubu.htm
Old 10.09.2015., 19:10   #3549
Quote:
kiss me
Noup - nikad bila, od prvog dana glasačkog staža.
Doduše, povremeno mi hormoni odu na tu domoljubnu stranu, al glavno da pamet ostane na pravoj
Ljevica je domoljubna i nikakva antinacionalna.
No generalno bitnije je svrstati kriterij sposobnosti. Jos jedni kvazi domoljubni lopovi i kriminalci nam najmanje trebaju.

No kad bi kvazi desnica to prestala lagati onda bi ostali bez politicke platforme.

Pa pogledaj sve do jednog tu kvazi desnog laprdala, ne zna tri recenice svojom glavom napisati, a da nije laprdanje o komunjarama. Nesposobno u mp3.
unknown99 is offline  
Old 10.09.2015., 20:09   #3550
slažem se, svi slični poput vas dvoje trebaju svoj glas dati domoljubu zoranu milanoviću, lideru hrvatske domoljubne ljevice... vi zaslužujete jedni druge i želim vam od srca i zajedničku političku sudbinu , nadam se da ćete nakom ove jeseni i ovih izbora svi vi hrvatski domoljubi ljevičari dobiti onaj status u hrvatskoj politici koji po svemu što ste do sad dali hrvatskoj nacionalnoj politici zaista i zaslužujete. siguran sam da će hrvatski narod i hrvatski birači objektivno i rezolutno honirirati baš sve čime ste u ove 25 godina zadužili nacionalne interese hrvatske države i svih građana lijepe naše.

svaki glas za sdp je i glas za zorana milanovića, gordana marasa, ranka ostojića, tihomira jakovinu... vaše vrle domoljube ljevičare... veselim se vidjeti koliko vas ima.
Old 10.09.2015., 21:22   #3551
Quote:
suntzu72 kaže: Pogledaj post
slažem se, svi slični poput vas dvoje trebaju svoj glas dati domoljubu zoranu milanoviću, lideru hrvatske domoljubne ljevice... vi zaslužujete jedni druge i želim vam od srca i zajedničku političku sudbinu , nadam se da ćete nakom ove jeseni i ovih izbora svi vi hrvatski domoljubi ljevičari dobiti onaj status u hrvatskoj politici koji po svemu što ste do sad dali hrvatskoj nacionalnoj politici zaista i zaslužujete. siguran sam da će hrvatski narod i hrvatski birači objektivno i rezolutno honirirati baš sve čime ste u ove 25 godina zadužili nacionalne interese hrvatske države i svih građana lijepe naše.

svaki glas za sdp je i glas za zorana milanovića, gordana marasa, ranka ostojića, tihomira jakovinu... vaše vrle domoljube ljevičare... veselim se vidjeti koliko vas ima.
a nikako da saznamo zašto glasati za HDZ
već sam napisala na forumu
daj argumente, dobre, daj pretpostavljene ministre i neku garanciju da će oni taj famozni gospodarski plan a koji im slaže najbolji institut na svijetu i provesti i slikati ću glasački listić kako zaokružujem HDZ

svaki glas za HDZ je glas za - Rimčevku? recimo
Old 10.09.2015., 21:25   #3552
Quote:
twistdrum kaže: Pogledaj post
daj argumente, dobre, daj pretpostavljene ministre i neku garanciju da će oni taj famozni gospodarski plan a koji im slaže najbolji institut na svijetu i provesti i slikati ću glasački listić kako zaokružujem HDZ

Garanciju si imala od Milanovića i ekonomskog maga Čačića za PLAN 21 - pa nikaj. Onda si imala letvicu moralnosti koja se malo diže, pa više spušta.
I, ne moraš se slikati s zaokruženim listićem za naše, bitno je da zaokružiš.
123Marijan is offline  
Old 10.09.2015., 21:37   #3553
Quote:
123Marijan kaže: Pogledaj post
Garanciju si imala od Milanovića i ekonomskog maga Čačića za PLAN 21 - pa nikaj. Onda si imala letvicu moralnosti koja se malo diže, pa više spušta.
I, ne moraš se slikati s zaokruženim listićem za naše, bitno je da zaokružiš.
a ti znaš gdje je moja letvica moralnosti?
i znaš za koga sam tada glasala?
I jesam li glasala ?
I gdje sam bila u to vrijeme?

I dalje nema odgovora - kao i obično
Old 10.09.2015., 21:42   #3554
Quote:
a ti znaš gdje je moja letvica moralnosti?
i znaš za koga sam tada glasala?
I jesam li glasala ?
I gdje sam bila u to vrijeme?

I dalje nema odgovora - kao i obično
Umjesto odgovora, stihovi za Tebe u ovo lijepo rujansko večer:
Sutra je novi dan i život teče,
ne postoji bol ni jad što proći neće.
Oblaci bijeli što plove susrete donose nove.
Nek ti oči sklopi san, sutra već je novi dan.
Oblaci bijeli što plove susrete donose nove
nek ti oči sklopi san i ljubav.
......
Bila Ti laka noć, ružičasti snovi i pozdrav iz glavnog grada Lijepe naše.
123Marijan is offline  
Old 10.09.2015., 22:19   #3555
I odgovora i dalje nema - šta to nudi HDZe da im treba dati glas
Old 10.09.2015., 23:04   #3556
Quote:
Nećeš ga ni dobiti. HDZ -ova taktika je uvijek bila buka, galama, broj decibela, da bi se sakrili nedostaci. To će im vjerojatno i biti sad taktika da sakriju Karamarka od Milanovića, bučnim skretanjem pozornosti i papagajskim ponavljanjem. Samo tu imaju jedan problem, Milanović nije Račan, mogao bi biti "bučniji" od njih samih.
Plinkiton is offline  
Old 10.09.2015., 23:15   #3557
Premijer Zoran Milanović se ponaša kao "pomahnitali Djed Mraz" koji tuđom karticom kupuje darove i dijeli ih jer mu to treba za izbore.
– Međutim, vlasnik te kartice je hrvatski građanin. Sve će to platiti hrvatski građanin...

http://www.vecernji.hr/hrvatska/tomi...a-mraz-1024055
Old 10.09.2015., 23:19   #3558
Quote:
ZorroD kaže: Pogledaj post
Premijer Zoran Milanović se ponaša kao "pomahnitali Djed Mraz" koji tuđom karticom kupuje darove i dijeli ih jer mu to treba za izbore.
– Međutim, vlasnik te kartice je hrvatski građanin. Sve će to platiti hrvatski građanin...

http://www.vecernji.hr/hrvatska/tomi...a-mraz-1024055
A Karamarko se trudi doći u posjed te kartice
možda podmiri minuse u stranci
Kurta i Murta
Old 10.09.2015., 23:49   #3559
Quote:

Quote:

curke drage, zašto vas to brine?

nitko od vas ni ne očekuje da im date glas

SKINITE MARASOVCU BAN
.exe is offline  
Old 10.09.2015., 23:55   #3560
Quote:
A Karamarko se trudi doći u posjed te kartice
možda podmiri minuse u stranci
Kurta i Murta
Ti poput najzagriženijih spin djelatnika iz Kockice jednostavno ni na temi o Zoranu Milanoviću ne želiš razgovarati o Zoranu Milanoviću.

Milanović nemilice troši i još želi potrošiti na SVOJU izbornu kampanju milijune sredstava iz NAŠEG državnog proračuna.
To je bezobrazno i nedopustivo.
Uistinu čudi kako nekima to nimalo ne smeta.

Naročito zato jer je taj isti Zotan Milanović, nakon fakulteta, u svakom poslu koji je do sad obavljao debelo zakazao:

01) Sam je priznao kako je propao kao diplomat
http://www.vecernji.hr/milanovic-bit...-uspjeh-901747

02) Svojevremeno ga je Ivica Račan smijenio s mjesta voditelja SDP-ova ureda za odnose s javnošću.
http://www.24sata.hr/politika/milano...o-otkaz-145368

03) Jedan je od najgorih premijera na svijetu.
http://www.index.hr/like/clanak/hrva...tu/830689.aspx

...i sad za kraj će SVIMA NAMA uvaliti ogromne dugove.
Prema tome ova izjava
Quote:
...je sasvim na mjestu.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:33.