|
|
10.10.2015., 14:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
I još pozvat Modrića da bojkotira, a on je jedan od glavnih aktera u izvlačenju novca
Ali eto, bar smo i nedvosmisleno dobili potvrdu da je Srna seronja
|
|
|
10.10.2015., 14:50
|
|
''forum struka''
Registracija: Aug 2009.
|
Pa dobro jebemu zar morate odmah povjerovat nečemu što je neki novinar posrao?
I to 24sata.
Mogao je bilo tko biti u tom hotelu, al njima onda to nije zanimljiv članak ako ne stave Torcida. 
|
|
|
10.10.2015., 15:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
zašto filozofiras? ako neznaš da se to desilo nemora značit da se i nije desilo.
|
|
|
10.10.2015., 16:51
|
|
Plemeniti tapir
Registracija: Apr 2010.
|
Quote:
Najveći neprijatelji hrvatskog nogometa su upravo ti koji pozivaju na bojkot reprezenacije!! Bojkotirajte si hajduk i brbića koji vas pokrada pred ! Tuga s juga!!!!
|
Genijalna detekcija pravog problema. 
|
|
|
10.10.2015., 18:04
|
|
Registrirani ovisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Kad bi mišljenja po komentarima ispod članaka po portalima bila pravo stanje svijesti nacije, jebku bi gledali puni stadioni, skandiralo bi se tatti, romeu bi se tukle bese po ulici, a čačča bi crtali ka Che-a na transparentima veličine tribine, i bija bi naš Cha! Takodjer bi Bujica bila gledanija od dnevnika.
|
|
|
10.10.2015., 18:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Tovari klasa optimist, al nije loše niti imati crno na bijelo stavove tih pički. Možda zatrebaju jednog dana ako Bog da.
|
|
|
10.10.2015., 18:09
|
|
Fetivi došljak
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
trener morskih pasa kaže:
Bojkot ima smisla sve dok su rezultati loši. Ako se zareda s pobjedama i ode se na Euro, možeš mislit kako će kafići odbiti prenositi utakmice Hrvatske i trpiti ogromne financijske gubitke. I možeš mislit kako se neće u roku keks rasprodati sve ulaznice iz hrvatskog kontingenta za Francusku. Na kraju će Šuker i Vrbanović likovati i govoriti "rekli smo vam".
|
Ovo je najgore od svega... glavatog u npr. dinamu drži jedino rezultat i da slučajno Hajduk osvoji prvenstvo, garantiram vam da bi bio najuren iz dinama preko ograde od te iste grupe koja ga sad poržava... Tako je i s reprezentacijom... Ako se plasira na Euro zaboravi sve, rediulacija s kockastim kapama, trube, vuvuzele, i ostala klasična sranja i svi će zaboravit na bojkot ....
Nažalost ovisni smo o rezultatu, jer masa je glupa , a nema ni 20% ljudi u Hrvatksoj koji kuže priču, i koji će nastaviti s bojkotom dok je Mafija tu bez obzria na rezultat... SRanje...
|
10.10.2015., 18:32
|
|
Karma is a funny thing..
Registracija: Jun 2007.
Lokacija: Pimmit Hills Trailer Park, Space C-13, Camden County
|
Quote:
plata kaže:
zašto filozofiras? ako neznaš da se to desilo nemora značit da se i nije desilo.
|

|
10.10.2015., 18:40
|
|
ja sam brEnd!!
Registracija: Mar 2009.
|
Hrvatska, Hrvatska...
|
10.10.2015., 18:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Quote:
WilsonEduardo28 kaže:
Tovari klasa optimist, al nije loše niti imati crno na bijelo stavove tih pički. Možda zatrebaju jednog dana ako Bog da.
|
Nisan upucen al prema pisanju i vasi su tili sastanak s modricen al ovaj nije dosa 
Crno na bilo 
|
10.10.2015., 18:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
ajmooo naši
|
|
|
10.10.2015., 20:42
|
|
ja sam brEnd!!
Registracija: Mar 2009.
|
|
11.10.2015., 13:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2015.
|
Znam da je ovo glupo i za komentirati, ali index poziva na bojkot reprezentacije, a onda poslije i za vrijeme utakmice objave 10 članaka izravno vezane za samu utakmiu, od čega preko pola izravno vezano za čisto nogometne stvari poput izjave trenera i crtanja formacija....ono koji kurac
Kad su bojkotirali HNL onda su ga bar istinski i bojkotirali 6 mjeseci i počeli pratiti srpsku ligu. Ovdje oni ne bojkotiraju, ali pozivaju na bojkot 
|
|
|
11.10.2015., 14:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
Inžinjer ekonom kaže:
Znam da je ovo glupo i za komentirati, ali index poziva na bojkot reprezentacije, a onda poslije i za vrijeme utakmice objave 10 članaka izravno vezane za samu utakmiu, od čega preko pola izravno vezano za čisto nogometne stvari poput izjave trenera i crtanja formacija....ono koji kurac
Kad su bojkotirali HNL onda su ga bar istinski i bojkotirali 6 mjeseci i počeli pratiti srpsku ligu. Ovdje oni ne bojkotiraju, ali pozivaju na bojkot 
|
po meni to spada u slobodno novinarstvo, službeni stav je valjda bojkot ali svaki novinar ima pravo objavit kaj 'oće, za razliku od sjeverne koreje di ako ne piše nije se dogodilo...bojkot je više ko i meni, znam za događaj, znam za rezultat, neki puta ću i pogledat ali bez emocija i živo me zaboli tko će pobijedit, tko će ispast a tko ić dalje, u stvari, lažem, sretniji sam kad hrvatska izgubi, ali da ću pratit kako bi to neki kibici trebali radit u k-plus kockicama, neću, da. velika je razlika bojkota i cenzure.
|
|
|
11.10.2015., 14:37
|
|
MAMIĆU ODLAZI
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
lovac na kokoši kaže:
po meni to spada u slobodno novinarstvo, službeni stav je valjda bojkot ali svaki novinar ima pravo objavit kaj 'oće, za razliku od sjeverne koreje di ako ne piše nije se dogodilo...bojkot je više ko i meni, znam za događaj, znam za rezultat, neki puta ću i pogledat ali bez emocija i živo me zaboli tko će pobijedit, tko će ispast a tko ić dalje, u stvari, lažem, sretniji sam kad hrvatska izgubi, ali da ću pratit kako bi to neki kibici trebali radit u k-plus kockicama, neću, da. velika je razlika bojkota i cenzure.
|
Mislim da je službeni stav Index.hr i cijele redakcije da bojkotiraju, tako da je ovaj iznad u pravu. Glupi su ispali i to je to. 
|
11.10.2015., 15:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Sinoć u jako malo kafića organizirano praćenje utakmice, tu i tamo negdje spontano, sad ne znam je li do toga što je bila subota, loše vrijeme. 
U kafiću 4,5 TV-a 60-70 ljudi ljudi tu i tamo bace oko, al nigdje nekog veselja za golove.
Imam osjećaj da je i onima koji nisu za "bojkote", koji nemaju značajnih problema s HNS-om ubijena emocija a ne žele to da priznaju, pa forsiraju da je sve ok. 
|
|
|
11.10.2015., 15:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2015.
|
Quote:
lovac na kokoši kaže:
|
Ti kažeš slobodno novinarstvo, ja kažem bit ćemo u bojkotu i nećemo biti u bojkotu. Dobivamo klikove od ljudi koje zanima utakmica, dobivamo klikove koji bojkotiraju. Zato su i prestali bojkotirati HNL, kad su skužili da od tog nemaju više baš nikakve koristi, jer su simpatije dobili na početku, a kasnije ljudi to zaborave(čak se nisu udostojili napisati neki članak zašto prestaju bojkotirati, nego odmah kao da je sad sve u redu). Ovaj bojkot neće sigurno stajati na vrhu za vrijeme EP-a. Zapravo, sumnjam da će potrajati do konca godine. Uglavnom, svaka čast indexu na ovom potezu sa bojkotom, medijski gledano najjači potez od Severininog videa.
Quote:
Bijeli Walter kaže:
Mislim da je službeni stav Index.hr i cijele redakcije da bojkotiraju, tako da je ovaj iznad u pravu. Glupi su ispali i to je to. 
|
Baš obrnuto, nisu uopće ispali glupi. Ispali bi glupi da uopće ne komentiraju utakmicu, jer to je nekoliko desetina tisuća klikova manje, a korist nikakva. Ovako imaju dvostruku korist, a ljudi su počeli, usprkos tome što su evidentno neprincijalni , ih i favorizirati među medijima . Ujedno doslovce nitko ih ni ne pita zašto komentiraju utakmice koje bojkotiraju.
|
|
|
11.10.2015., 16:44
|
|
Plemeniti tapir
Registracija: Apr 2010.
|
Quote:
Inžinjer ekonom kaže:
Baš obrnuto, nisu uopće ispali glupi. Ispali bi glupi da uopće ne komentiraju utakmicu, jer to je nekoliko desetina tisuća klikova manje, a korist nikakva. Ovako imaju dvostruku korist, a ljudi su počeli, usprkos tome što su evidentno neprincijalni , ih i favorizirati među medijima . Ujedno doslovce nitko ih ni ne pita zašto komentiraju utakmice koje bojkotiraju.
|
Mislim da je bojkot u smislu da ne navijaju za repku, a ne da je ne prate. Jer ipak ništa nije moglo prelit čaši kao ustoličenje Sove.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:03.
|
|
|
|