Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.10.2015., 14:46   #3541
I još pozvat Modrića da bojkotira, a on je jedan od glavnih aktera u izvlačenju novca

Ali eto, bar smo i nedvosmisleno dobili potvrdu da je Srna seronja
DelmatST is offline  
Old 10.10.2015., 14:50   #3542
Pa dobro jebemu zar morate odmah povjerovat nečemu što je neki novinar posrao?

I to 24sata.

Mogao je bilo tko biti u tom hotelu, al njima onda to nije zanimljiv članak ako ne stave Torcida.
Gost23 is offline  
Old 10.10.2015., 15:32   #3543
zašto filozofiras? ako neznaš da se to desilo nemora značit da se i nije desilo.
plata is offline  
Old 10.10.2015., 16:51   #3544
Quote:
Najveći neprijatelji hrvatskog nogometa su upravo ti koji pozivaju na bojkot reprezenacije!! Bojkotirajte si hajduk i brbića koji vas pokrada pred ! Tuga s juga!!!!
Genijalna detekcija pravog problema.
Imran is offline  
Old 10.10.2015., 18:01   #3545
Dobro je da se Srnu pozvalo na odgovornost. Sad se izjasnio za koga je i čiji je. I još kaže da će se ionako uskoro oprostiti od "repke" - dakle nema što za izgubiti ali isto neće da se ne bi zamjerio.

Inače, Index ludilo bojkotira repkicu s tri članka danas.

http://www.index.hr/sport/clanak/pus...tu/847252.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/cac...om/847324.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/bug...na/847208.aspx

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
gabal is offline  
Old 10.10.2015., 18:04   #3546
Kad bi mišljenja po komentarima ispod članaka po portalima bila pravo stanje svijesti nacije, jebku bi gledali puni stadioni, skandiralo bi se tatti, romeu bi se tukle bese po ulici, a čačča bi crtali ka Che-a na transparentima veličine tribine, i bija bi naš Cha! Takodjer bi Bujica bila gledanija od dnevnika.
Chibuky is offline  
Old 10.10.2015., 18:06   #3547
Tovari klasa optimist, al nije loše niti imati crno na bijelo stavove tih pički. Možda zatrebaju jednog dana ako Bog da.
WilsonEduardo28 is offline  
Old 10.10.2015., 18:09   #3548
Quote:
trener morskih pasa kaže: Pogledaj post
Bojkot ima smisla sve dok su rezultati loši. Ako se zareda s pobjedama i ode se na Euro, možeš mislit kako će kafići odbiti prenositi utakmice Hrvatske i trpiti ogromne financijske gubitke. I možeš mislit kako se neće u roku keks rasprodati sve ulaznice iz hrvatskog kontingenta za Francusku. Na kraju će Šuker i Vrbanović likovati i govoriti "rekli smo vam".
Ovo je najgore od svega... glavatog u npr. dinamu drži jedino rezultat i da slučajno Hajduk osvoji prvenstvo, garantiram vam da bi bio najuren iz dinama preko ograde od te iste grupe koja ga sad poržava... Tako je i s reprezentacijom... Ako se plasira na Euro zaboravi sve, rediulacija s kockastim kapama, trube, vuvuzele, i ostala klasična sranja i svi će zaboravit na bojkot ....

Nažalost ovisni smo o rezultatu, jer masa je glupa , a nema ni 20% ljudi u Hrvatksoj koji kuže priču, i koji će nastaviti s bojkotom dok je Mafija tu bez obzria na rezultat... SRanje...
Old 10.10.2015., 18:32   #3549
Quote:
plata kaže: Pogledaj post
zašto filozofiras? ako neznaš da se to desilo nemora značit da se i nije desilo.
Old 10.10.2015., 18:40   #3550
Hrvatska, Hrvatska...
Old 10.10.2015., 18:44   #3551
Quote:
WilsonEduardo28 kaže: Pogledaj post
Tovari klasa optimist, al nije loše niti imati crno na bijelo stavove tih pički. Možda zatrebaju jednog dana ako Bog da.
Nisan upucen al prema pisanju i vasi su tili sastanak s modricen al ovaj nije dosa
Crno na bilo
Old 10.10.2015., 18:58   #3552
ajmooo naši
Cleary is online now  
Old 10.10.2015., 20:42   #3553
Old 11.10.2015., 13:34   #3554
Znam da je ovo glupo i za komentirati, ali index poziva na bojkot reprezentacije, a onda poslije i za vrijeme utakmice objave 10 članaka izravno vezane za samu utakmiu, od čega preko pola izravno vezano za čisto nogometne stvari poput izjave trenera i crtanja formacija....ono koji kurac

Kad su bojkotirali HNL onda su ga bar istinski i bojkotirali 6 mjeseci i počeli pratiti srpsku ligu. Ovdje oni ne bojkotiraju, ali pozivaju na bojkot
Inžinjer ekonom is offline  
Old 11.10.2015., 14:16   #3555
Quote:
Inžinjer ekonom kaže: Pogledaj post
Znam da je ovo glupo i za komentirati, ali index poziva na bojkot reprezentacije, a onda poslije i za vrijeme utakmice objave 10 članaka izravno vezane za samu utakmiu, od čega preko pola izravno vezano za čisto nogometne stvari poput izjave trenera i crtanja formacija....ono koji kurac

Kad su bojkotirali HNL onda su ga bar istinski i bojkotirali 6 mjeseci i počeli pratiti srpsku ligu. Ovdje oni ne bojkotiraju, ali pozivaju na bojkot
po meni to spada u slobodno novinarstvo, službeni stav je valjda bojkot ali svaki novinar ima pravo objavit kaj 'oće, za razliku od sjeverne koreje di ako ne piše nije se dogodilo...bojkot je više ko i meni, znam za događaj, znam za rezultat, neki puta ću i pogledat ali bez emocija i živo me zaboli tko će pobijedit, tko će ispast a tko ić dalje, u stvari, lažem, sretniji sam kad hrvatska izgubi, ali da ću pratit kako bi to neki kibici trebali radit u k-plus kockicama, neću, da. velika je razlika bojkota i cenzure.
lovac na kokoši is offline  
Old 11.10.2015., 14:20   #3556
http://www.index.hr/sport/clanak/cac...ka/847424.aspx

Građanska Nogometna Reprezentacija Hrvatske. GNR Repka

Daj promijenite ime, dresovi su vam već sasvim adekvatni.
Hildegard is offline  
Old 11.10.2015., 14:37   #3557
Quote:
lovac na kokoši kaže: Pogledaj post
po meni to spada u slobodno novinarstvo, službeni stav je valjda bojkot ali svaki novinar ima pravo objavit kaj 'oće, za razliku od sjeverne koreje di ako ne piše nije se dogodilo...bojkot je više ko i meni, znam za događaj, znam za rezultat, neki puta ću i pogledat ali bez emocija i živo me zaboli tko će pobijedit, tko će ispast a tko ić dalje, u stvari, lažem, sretniji sam kad hrvatska izgubi, ali da ću pratit kako bi to neki kibici trebali radit u k-plus kockicama, neću, da. velika je razlika bojkota i cenzure.
Mislim da je službeni stav Index.hr i cijele redakcije da bojkotiraju, tako da je ovaj iznad u pravu. Glupi su ispali i to je to.
Old 11.10.2015., 15:05   #3558
Sinoć u jako malo kafića organizirano praćenje utakmice, tu i tamo negdje spontano, sad ne znam je li do toga što je bila subota, loše vrijeme.
U kafiću 4,5 TV-a 60-70 ljudi ljudi tu i tamo bace oko, al nigdje nekog veselja za golove.

Imam osjećaj da je i onima koji nisu za "bojkote", koji nemaju značajnih problema s HNS-om ubijena emocija a ne žele to da priznaju, pa forsiraju da je sve ok.
sanjcho is offline  
Old 11.10.2015., 15:17   #3559
Quote:
lovac na kokoši kaže: Pogledaj post
Ti kažeš slobodno novinarstvo, ja kažem bit ćemo u bojkotu i nećemo biti u bojkotu. Dobivamo klikove od ljudi koje zanima utakmica, dobivamo klikove koji bojkotiraju. Zato su i prestali bojkotirati HNL, kad su skužili da od tog nemaju više baš nikakve koristi, jer su simpatije dobili na početku, a kasnije ljudi to zaborave(čak se nisu udostojili napisati neki članak zašto prestaju bojkotirati, nego odmah kao da je sad sve u redu). Ovaj bojkot neće sigurno stajati na vrhu za vrijeme EP-a. Zapravo, sumnjam da će potrajati do konca godine. Uglavnom, svaka čast indexu na ovom potezu sa bojkotom, medijski gledano najjači potez od Severininog videa.

Quote:
Bijeli Walter kaže: Pogledaj post
Mislim da je službeni stav Index.hr i cijele redakcije da bojkotiraju, tako da je ovaj iznad u pravu. Glupi su ispali i to je to.
Baš obrnuto, nisu uopće ispali glupi. Ispali bi glupi da uopće ne komentiraju utakmicu, jer to je nekoliko desetina tisuća klikova manje, a korist nikakva. Ovako imaju dvostruku korist, a ljudi su počeli, usprkos tome što su evidentno neprincijalni , ih i favorizirati među medijima . Ujedno doslovce nitko ih ni ne pita zašto komentiraju utakmice koje bojkotiraju.
Inžinjer ekonom is offline  
Old 11.10.2015., 16:44   #3560
Quote:
Inžinjer ekonom kaže: Pogledaj post

Baš obrnuto, nisu uopće ispali glupi. Ispali bi glupi da uopće ne komentiraju utakmicu, jer to je nekoliko desetina tisuća klikova manje, a korist nikakva. Ovako imaju dvostruku korist, a ljudi su počeli, usprkos tome što su evidentno neprincijalni , ih i favorizirati među medijima . Ujedno doslovce nitko ih ni ne pita zašto komentiraju utakmice koje bojkotiraju.
Mislim da je bojkot u smislu da ne navijaju za repku, a ne da je ne prate. Jer ipak ništa nije moglo prelit čaši kao ustoličenje Sove.
Imran is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:03.