Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.02.2014., 19:47   #341
Quote:
Hildegard kaže: Pogledaj post
Čudilo me što ga nisam vidio na ždrijebu, sada barem znam zašto
Put99 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2014., 21:14   #342
jedino je zeznut rujan 2015 ali dobro nije strasno
giovanni006 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2014., 00:46   #343
Quote:
reg. ovisnik kaže: Pogledaj post
koji god norveški portal otvorim, Norvežani plaču nad lošom srećom šta smo ih upravo mi dopali iz drugog pota, sa svima ostalima su jako zadovoljni
Ne kužim zašto plaču, mogu biti ispred Bugara ako se potrude
Old 24.02.2014., 10:49   #344
Ak ne računamo srijedu, nema dana u tjednu kad ne igramo.

Jednu čak igramo u ponedjeljak?
nvnk is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2014., 11:16   #345
ovo mi se dopada, fiksni termini kvalifikacija, još ako tv postaje masovnije otkupe prava na prijenose, biti će to jebenica. Tri do šest dana konstantnih utakmica, to je svakako nešto što ćemo gledati
Galijun1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2014., 11:23   #346
Quote:
Galijun1 kaže: Pogledaj post
ovo mi se dopada, fiksni termini kvalifikacija, još ako tv postaje masovnije otkupe prava na prijenose, biti će to jebenica. Tri do šest dana konstantnih utakmica, to je svakako nešto što ćemo gledati
Sve točno, zgodno je kad je ovako čvrst format, zgodno je i to što se igraju "kola" (a ne da neki igraju, neki ne igraju, pa su tablice nerealne zbog različitih brojeva odigranih tekmi), ... Jedino glede boldanoga treba upozoriti: To ide u smjeru u kojem su otišla i nacionalna prvenstva i LP, dakle prema udaljavanju prijenosa s nacionalnih televizija i prebacivanju na ipak nešto ekskluzivnije kabelske i slične programe.

Čitaj: (I) repku bumo na Areni gledali.
nvnk is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2014., 12:04   #347
S obzirom da imam Arenu, osobno me to ne dira, dapače, veseli me. No i dalje ostaje da će HRT imat ekskluzivna prava za prijenose GNK Repke osim ako nešto monumentalno je zeznu, za što mislim da čak niti oni nisu sposobni.

S druge strane, 3 ili 6 dana u nizu tekme u 18 i 20:45 je nešto čemu se svatko normalan može radovati, a biti će više natjecateljski dobrih utakmica.

Uostalom, već su kvale za SP 2014. bile masovno prenašane na areni i sk. Tijekom kvalifikacija se znalo emitirati i do 10 tekmi na tim programima zajedno (računa europske i južnoameričke kvale)
Galijun1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2014., 12:09   #348
Upravo to, nadam se da ce Arena otkupiti prava, jer po svemu su bolji, bolja slika i rezolucija, nek se jebu na HRT-eu, ovako i onako su nesposobno, neka samo to i popuse, i ode njihovih 70 kuna mjesecno u kurac
Old 24.02.2014., 12:17   #349
Uz takav raspored i HRT bi trebao prenositi i neke druge interesantne utakmice, ali naravno da neće.
Jebala ih 4 degenerična programa !
janick gers is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2014., 12:23   #350
Ma ni mene to ne dira, imam Arenu, sve 5, jedino ne kužim kak nekog može veselit kaj mu većina frendova ne bu mogla gledat tekme ... Osim ak se ne radi o nekom tko voli sebi doma zvat ekipu na pivu i tekmu.

A, sad, hoće li ili neće HRT nešto "zeznut" i izgubit prava, o tom po tom. Možda u samom početku još neće (jer možda ima neke stare dugoročne i neraskidive ugovore koji će još koju godinu vrijedit), ali isto tako prije samo 4-5 godina bilo je nezamislivi da HRT ne prenosi ni HNL ni (cijeli) LP. Po meni, samo je pitanje vremena kad će izgubiti i kvale za Euro u ovom formatu. Jer ovaj je format upravo i donešen zbog maksimizacije prihoda od TV prava, a HRT to jednostavno ne može pratiti. Taj format jednostavno ne dopušta da netko ima interes za samo jednu ili dvije tekme iz cijelog tjednog paketa.
nvnk is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2014., 12:48   #351
Da li netko zna možemo li u skorijoj budućnosti doživjeti da i ostali operateri imaju u ponudi Arenu ili je to ekskluzivno pravo T-com ?
janick gers is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2014., 12:51   #352
Quote:
jannick_gers kaže: Pogledaj post
Da li netko zna možemo li u skorijoj budućnosti doživjeti da i ostali operateri imaju u ponudi Arenu ili je to ekskluzivno pravo T-com ?
ovo drugo.
Old 24.02.2014., 13:01   #353
Quote:
Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja je pokrenula postupak utvrđivanja zlouporabe vladajućeg položaja Hrvatskog telekoma radi postojanja indicija o ograničavanju tržišta na štetu potrošača na maloprodajnom tržištu prijenosa televizijskih programa uz plaćanje naknade. Naime, Arena sport kanali i premium sportski sadržaji, kao što su izravni prijenosi nogometnih utakmica UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i 1. Hrvatske nogometne lige na mjerodavnom tržištu u Hrvatskoj, dostupni su samo putem MaxTV usluge, što bi, po mišljenju Agencije moglo dovesti do ograničavanja razvoja tržišnog natjecanja između konkurenata i smanjenog izbora za potrošače na mjerodavnom tržištu. Stoga je Agencija odlučila pokrenuti postupak u kojem će, temeljem utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti na ovom tržištu, donijeti odluku o tome radi li se u ovom slučaju o ograničavanju, narušavanju ili sprječavanju tržišnog natjecanja, ili o ponašanju koje nije u suprotnosti sa Zakonom o zaštiti tržišnog natjecanja.
Ne znam kak je ovo (i je li uopće) završilo.
nvnk is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2014., 13:05   #354
Koliko znam, u većini okolnih zemalja Arena se nudi u paketima više pružatelja usluga, jedino u rvackoj je monopol po tom pitanju.
Dno dna.
janick gers is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2014., 13:14   #355
Nemojte još o tome, to je daleko.

Zasad je sigurno da HTV radi ove kvale, kao što za BiH to radi BHT (dosad radili samo domaće). Mislim da će se ovo malo razlikovati od klupskih natjecanja i dodjeljivanja TV-prava za ista.

Također, slažem se da bi kupac prava za domaću reprezentaciju morao usput davati još utakmica.
mitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2014., 13:17   #356
Baš to, svako kolo raspoređeno u 3 dana, a svaki dan bar jedna "jaka" utakmica idealna za prijenos.
Ne sjećam se da je ranije HRT išta drugo prenosio, jednom iz naše grupe Engleze sa Ukrajinom (ili Rusima, zaboravio)...
janick gers is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2014., 13:22   #357
Usput, kad već pišem, evo jedna pokuda - previše utakmica u 20:45 - manja šansa da vidimo više tekmi.

BTW, naživciralo me da i Hrvatska i BiH u isto vrijeme igraju čak devet utakmica.
mitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2014., 13:26   #358
Da, u 18h su gurali Rusiju, Gruziju, Azerbajđan..što je i ok radi vremenske razlike i mislim da su samo jednom stavili Dance, Mađare...
janick gers is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2014., 13:27   #359
Istina, to se moglo i bolje organizirati - da pola tekmi bude u 18, pola u 20:45. Ili 19 i 21, kako je Europska Liga.
Galijun1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2014., 14:05   #360
Quote:
Michael Collins kaže: Pogledaj post
Italija nije nikada pobijedila Hrvatsku, koga briga kad igramo, bod u gostovanju i 3 kod kuće
I? To nekim matematičkim izračunom znači da više nikad neće? Isto kao što je Maksimir donedavno bio neosvojiva tvrđava a tisućljetni reich trajao tisuću godina, a crnac nikad neće biti predsjednik amerike...

Najdraža su mi ta pozivanja na tradicije, zasnivane na utakmicama u drugom vremenu, u kojem su igrali neki skroz drugi igrači jedne zemlje protiv skroz drugih igrača druge zemlje.

Ali da, nisu nas nikad pobijedili, pa nema frke

Zadnje uređivanje ari peka nikkola : 24.02.2014. at 14:46.
ari peka nikkola is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:34.