|
|
02.05.2024., 10:22
|
|
Uvijek u pravu
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
Atria kaže:
Pod prisilom? Prijetnjom?
Testiranje je sasvim dovoljno.
|
Da, to tako funkcionira u slučaju globalne pandemije. Bilo je i prije ovoga slučajeva kada bi pojedine države uvele neke restrikcije necjepišama.
Testiranje nije bilo niti pouzdano niti dovoljno.
|
|
|
02.05.2024., 10:58
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jun 2023.
|
Moje je pravo i dužnost da pružim otpor bilo kakvom uskraćivanju temeljnih ljudskih prava i prema totalitarizmu.
Sada kada je "sve završilo" ne mogu vjerovati da i dalje o tom pišemo kao o ozbiljnoj ugrozi koja onda zahtjeva i ozbiljne reakcije administracija u pogledu "zaštitnih mjera" za koje postoje 0, slovima nula, dokaza da su djelovale, bilo kroz cijepljenje, testiranje, lockdown-a...
I ače, teorija zavjere, ali šuška se da je to bio demo trial pokus, tenda pripremaju nešto novo.
|
|
|
02.05.2024., 11:05
|
|
Uvijek u pravu
|
Quote:
Atria kaže:
Moje je pravo da pružim otpor bilo kakvom uskraćivanju temeljnih ljudskih prava i prema totalitarizmu.
Sada kada je "sve završilo" ne mogu vjerovati da i dalje o tom pišemo kao o ozbiljnoj ugrozi koja onda zahtjeva i ozbiljne reakcije administracija u pogledu "zaštitnih mjera" za koje postoje 0, slovima nula, dokaza da su djelovale, bilo kroz cijepljenje, testiranje, lockdown-a...
|
Za mene je sedam milijuna mrtvih "ozbiljna ugroza".
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Imaš li neko recenzirano istraživanje koje može potvrditi da su cjepiva imala 0 djelovanja?
|
|
|
02.05.2024., 11:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
Atria kaže:
Pod prisilom? Prijetnjom?
Testiranje je sasvim dovoljno.
A ako ćemo biti sarkastični, Putin bi trebao dobiti nobelovu nagradu za medicinu.
|
Imunitet krda je najučinkovitije stvoren ratom u Ukrajini i od tad je službeno projekt covid19 završen. Nitko više ne samo da ne umire od korone, nego nema ni simptome.
|
02.05.2024., 11:09
|
|
nedostupan
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
lemonzoo kaže:
|
Puno više ljudi umire od karcinona godišnje u svijetu.
Ja mislim da je veće ugroza GMO hrana koju nam sve više plasiraju na tržište.
Jedemo voće koje nema nikakvu aromu, a ni miris. Kao da su od plastike.
|
02.05.2024., 11:10
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
lemonzoo kaže:
Imaš li neko recenzirano istraživanje koje može potvrditi da su cjepiva imala 0 djelovanja?
|
Ja ovdje ne tvrdim nešto stoga ni ne treba pružati dokaze, naprotiv, strana koja gura to mora poduprijeti to dokazima.
Ali ako već moram nešto reći, grafovi zemalja sa lockdownom, bez, sa cijepljenim, necijepljenim, pokazuju identične rezultate. Primjer Švedska.
Netko zao bi mogao reći da su najgore rezultate imale zemlje sa najrigoroznijim mjerama u smislu lockdown-a, maski, cijepljenjem.
A taj test...kad se sjetim samo, pa taj test je nepouzdana metoda za išta. To se moralo 2x tjedno inače na posao ne bih mogao ući, odnosno privređivanje je bilo uvjetovano time, kod nas.
Uzrok smrti? Pa tih "sedam" milijuna je uz covid imalo još nekoliko smrtonosnih bolesti, ali odlučeno je da se piše covid iako je čovjek umro od raka realno, ili pao sa skele.
|
|
|
02.05.2024., 11:13
|
|
Uvijek u pravu
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
Imunitet krda je najučinkovitije stvoren ratom u Ukrajini i od tad je službeno projekt covid19 završen. Nitko više ne samo da ne umire od korone, nego nema ni simptome.
|
Pandemija je još uvijek aktualna, samo što je virus evoluirao u neke slabije sojeve i nije tako smrtonosan, ali i dalje je prisutan.
https://www.who.int/publications/m/i...-15-march-2024
Quote:
felga kaže:
Puno više ljudi umire od karcinona godišnje u svijetu.
Ja mislim da je veće ugroza GMO hrana koju nam sve više plasiraju na tržište.
Jedemo voće koje nema nikakvu aromu, a ni miris. Kao da su od plastike.
|
Slažem se. Ali to su odvojene borbe od ove.
|
|
|
02.05.2024., 11:14
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
lemonzoo kaže:
|
Nitko nije odgovorio mi, zašto je prosjek smrti, dok su objavljivali na Indexu godišta, bio prosječan za HR kod pacijenata sa covidom?
|
|
|
02.05.2024., 11:17
|
|
Uvijek u pravu
|
Quote:
Atria kaže:
Ja ovdje ne tvrdim nešto stoga ni ne treba pružati dokaze, naprotiv, strana koja gura to mora poduprijeti to dokazima.
Ali ako već moram nešto reći, grafovi zemalja sa lockdownom, bez, sa cijepljenim, necijepljenim, pokazuju identične rezultate. Primjer Švedska.
Netko zao bi mogao reći da su najgore rezultate imale zemlje sa najrigoroznijim mjerama u smislu lockdown-a, maski, cijepljenjem.
A taj test...kad se sjetim samo, pa taj test je nepouzdana metoda za išta. To se moralo 2x tjedno inače na posao ne bih mogao ući, odnosno privređivanje je bilo uvjetovano time, kod nas.
Uzrok smrti? Pa tih "sedam" milijuna je uz covid imalo još nekoliko smrtonosnih bolesti, ali odlučeno je da se piše covid iako je čovjek umro od raka realno, ili pao sa skele.
|
Ne, ti tvrdiš da cjepiva nisu uopće djelovala. Sva.
Mjere u lockdownu su se svugdje kršile, ne treba ni to zanemariti.
Virusi uglavnom tako i djeluju. On ti stvori fibru i možda neke druge probleme. Ako ti je tijelo već u kurcu, onda će ga dokrajčiti, ako ima snage, borit će se. Na isti način ljudi umiru i od gripe, a protiv nje se također cijepimo i preporučuje se onima slabijeg imuniteta da se čuvaju.
|
|
|
02.05.2024., 11:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Quote:
Atria kaže:
Nitko nije odgovorio mi, zašto je prosjek smrti, dok su objavljivali na Indexu godišta, bio prosječan za HR kod pacijenata sa covidom?
|
Nije bio jednak.
Prosjek starosti umrlih od covida bio je VIŠI od prosječne starosti umrlih za RH za godinu do dvije.
Što to znači?
To znači da je broj umrlih od covida potpuno fabriciran broj. Ljudi umrli od raznoraznih bolesti a koji su bili pozitivni na PCR testu (koji dokazano ne pokazuje ama baš ništa) brojali su se kao umrli od covida.
|
|
|
02.05.2024., 11:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
lemonzoo kaže:
|
Što je sa viškom smrtnosti u Europi?
Višak smrtnosti kreće se od 5 do čak 40% po pojedinim zemljama.
Što je sa tim?
Od kuda ti svi silni umrli u 2023 godini ako je cjepivo bilo super?
Evo i službenih podataka:
https://ec.europa.eu/eurostat/web/pr...ddn-20230714-2
Pogledaj recimo Finsku, potpuno cijepljenu zemlju.
Tijekom cijele 2022 i 2023 godine imaju višak smrtnosti od 5 do 40% u odnosu na razdoblje 2016-2019
Pa onda pogledaj recimo Bugarsku koja ima vrlo nisku procijepljenost, nižu čak i od nas.
Njihov višak smrtnosti tokom 2022 i 2023 je negativan tj. niži od prosjeka 2016-2019.
Što je sa tim?
Koje je objašnjenje?
Korelacija bode oči.
Ti si bio i ostao glasnogovornik te bagre koja je i provela ovu agednu.
Jedan od mnogih koji se prodao za šaku škuda i neki položajčić.
Ako tupiš po istome samo radi ideologije onda nisi baš ni bistar, one koji su se prodali još i razumijem.
|
|
|
02.05.2024., 11:45
|
|
Uvijek u pravu
|
Quote:
Kerefek76 kaže:
Što je sa tim?
Tijekom cijele 2022 i 2023 godine imaju višak smrtnosti od 5 do 40% u odnosu na razdoblje 2016-2019
Pa onda pogledaj recimo Bugarsku koja ima vrlo nisku procijepljenost, nižu čak i od nas.
Njihov višak smrtnosti tokom 2022 i 2023 je negativan tj. niži od prosjeka 2016-2019.
Što je sa tim?
Koje je objašnjenje?
Korelacija bode oči.
Ako tupiš po istome samo radi ideologije onda nisi baš ni bistar, one koji su se prodali još i razumijem.
|
Što s tim? Vidim da se radi o germanskim zemljama, Finskoj i Irskoj. Možeš je povezati s kojom god želiš ludorijom, bilo bi isto.
|
|
|
02.05.2024., 11:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2015.
|
Quote:
Kerefek76 kaže:
Što je sa tim?
Što je sa tim?
Koje je objašnjenje?
Korelacija bode oči.
|
Nisi bistar ti, jer mu ides replicirat!
Ko da talibana ides prekrstit 
On ima svoju indokrinaciju i po njoj pici…i nikakva sila empirijskih dokaza to be ispere.
Joj kak ne kuzis?! Trenutni visak smrtnosti je tu zato sto sad imamo COVID, a prije ga nije bilo.
A to sto je taj visak smrtnosti veci u vise procjepljenim zemljama je cista slucajnost, ne 
|
02.05.2024., 12:36
|
|
radikalni hedonist
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
lemonzoo kaže:
Ovo nije istina, cijelo se vrijeme znalo da cjepiva nisu sto posto efikasna i da cijepljeni mogu prenijeti virus.
To što pišeš je samo tadašnja antivakserska konstrukcija.
Da, ljude se puštalo u ustanove s potvrdom, ali itekako se bilo svjesno da teoretski mogu i oni biti zaraženi. Ispočetka dok su bile malo bolje mjere, svima se na ulazu mjerila temperatura, a to je kasnije ukinuto kad se malo olabavilo.
|
pa necemo valjda poceti izmisljati sada .. https://twitter.com/AnotherHomoCon/s...59807025577986 .. https://www.youtube.com/watch?v=teb8Trr7JWs .. itekako se govorilo da cijepljeni ne mogu prenijeti virus, glavni slogan je bio-cijepi se misli na druge .. kuzim ja da nije lako sam sebi priznati da si prevaren ali izmisljati nekakve cinjenice i pisati da je to samo tadašnja antivakserska konstrukcija   ..nazalost Kerefek76 ne pretjeruje kad govori o ubijanju nesretnika u bolnicama, cak je i zaboravio napomenuti da je za svakog umrlog od covida stizala ozbiljna lova .. ima gomila dokaza o namjerno pogresnim protokolima i lovici koja je stizala u bolnice koje su se drzale tih protokola .. odavno nema ni najmanje sumnje da se radi o najvecoj prevari u povijesti .. dovoljno je da malo prelistate temu Potraga za razlogom ili teorije zavjere ..
|
02.05.2024., 12:44
|
|
Uvijek u pravu
|
Quote:
davids kaže:
pa necemo valjda poceti izmisljati sada .. https://twitter.com/AnotherHomoCon/s...59807025577986 .. https://www.youtube.com/watch?v=teb8Trr7JWs .. itekako se govorilo da cijepljeni ne mogu prenijeti virus, glavni slogan je bio-cijepi se misli na druge .. kuzim ja da nije lako sam sebi priznati da si prevaren ali izmisljati nekakve cinjenice i pisati da je to samo tadašnja antivakserska konstrukcija   ..nazalost Kerefek76 ne pretjeruje kad govori o ubijanju nesretnika u bolnicama, cak je i zaboravio napomenuti da je za svakog umrlog od covida stizala ozbiljna lova .. ima gomila dokaza o namjerno pogresnim protokolima i lovici koja je stizala u bolnice koje su se drzale tih protokola .. odavno nema ni najmanje sumnje da se radi o najvecoj prevari u povijesti .. dovoljno je da malo prelistate temu Potraga za razlogom ili teorije zavjere ..
|
Može biti da su političari tako i pričali, ne sjećam se toga. Ali sjećam se dobro da to nije bio konsenzus u javnosti i medijima, niti sam ja tako mislio.
|
|
|
02.05.2024., 12:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
smiješno...
pa tek negdje pred kraj pandemije su priznali da i cijepljeni prenose virus, na početku je bila mantra upravo to da cijepljeni NE prenose virus LOL
|
|
|
02.05.2024., 13:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
DK-RH kaže:
Nisi bistar ti, jer mu ides replicirat!
Ko da talibana ides prekrstit 
On ima svoju indokrinaciju i po njoj pici…i nikakva sila empirijskih dokaza to be ispere.
Joj kak ne kuzis?! Trenutni visak smrtnosti je tu zato sto sad imamo COVID, a prije ga nije bilo.
A to sto je taj visak smrtnosti veci u vise procjepljenim zemljama je cista slucajnost, ne 
|
U pravu si.
Badave mu ja repliciram.
Sa takvim ljudima nema aposlutno nikakve diskusije jer tupe po svojem.
|
|
|
02.05.2024., 13:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Ne sjecam se…
Vrh argumentacije
Bez brige, mi sa malo funkcionalnijim mozgom pamtimo jako dobro 
|
02.05.2024., 13:09
|
|
radikalni hedonist
Registracija: Jan 2009.
|
HZJZ “Misli na druge - cijepi se!” .. Osobe koje se cijepe protiv COVID-19 stječu imunitet od zaraze u doglednoj budućnosti (za sada iz
objektivnih razloga nema empirijske potvrde o duljini trajanja imuniteta).. https://www.hzjz.hr/wp-content/uploa..._-kampanji.pdf
|
02.05.2024., 13:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
davids kaže:
HZJZ “Misli na druge - cijepi se!” .. Osobe koje se cijepe protiv COVID-19 stječu imunitet od zaraze u doglednoj budućnosti (za sada iz
objektivnih razloga nema empirijske potvrde o duljini trajanja imuniteta).. https://www.hzjz.hr/wp-content/uploa..._-kampanji.pdf
|
Fantastican disclaimer!!!
Nikoga ne nagovaramo niti prisiljavamo - odluka je na vama.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:03.
|
|
|
|