Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Pogledaj rezultate ankete: Tko osvaja Scudetto?
Atalanta 1 2.94%
Bologna 1 2.94%
Inter 12 35.29%
Juventus 9 26.47%
Lazio 1 2.94%
Milan 7 20.59%
Napoli 0 0%
Roma 3 8.82%
Netko drugi 0 0%
Glasovatelji: 34. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.06.2025., 11:03   #3601
Quote:
Leeds United kaže: Pogledaj post

Što nas čeka? 40M potrošenih na pojačanja prije nego je kalendar okrenuo na šesti mjesec. Zadržavanje svih bitnih igrača za razliku od Milana. Zadržavanje Marotte za razliku od Milana koji je otjerao Bobana i Maldinija. Nastavak dovođenja mlađih pojačanja ovo ljeto sa ovih 140ak M zarađenih u LP. Živo me zanima što nas to čeka?
Majstore vama je Oaktree isto što je i nama bio Elliot. Pod Elliotom je i došao Maldini, pod Elliotom su krenuli i bolji rezultati, također su i zadržani glavni igrači (izuzev Dollarume i njegovih debilnih zahtjeva), ali onda su klub "dali" u ruke svojim pajdašima iz Redbirda i sada imamo to što imamo.

Lako je moguće da vas Oaktree kao hedge fond također preda nekakvim muljatorima s kojima će te imati muka kao i mi. Možda budete bolje sreće po tom pitanju, tko zna, ali bih bio oprezan po pitanju nekakvog optimističkog gledanja u budućnost.
Old 01.06.2025., 16:02   #3602
Quote:
Khamul kaže: Pogledaj post
Majstore vama je Oaktree isto što je i nama bio Elliot. Pod Elliotom je i došao Maldini, pod Elliotom su krenuli i bolji rezultati, također su i zadržani glavni igrači (izuzev Dollarume i njegovih debilnih zahtjeva), ali onda su klub "dali" u ruke svojim pajdašima iz Redbirda i sada imamo to što imamo.

Lako je moguće da vas Oaktree kao hedge fond također preda nekakvim muljatorima s kojima će te imati muka kao i mi. Možda budete bolje sreće po tom pitanju, tko zna, ali bih bio oprezan po pitanju nekakvog optimističkog gledanja u budućnost.
Dovoljno je reć da su i Elliot i Oaktree došli do klubova, Milana i Intera, na temelju toga što su bivši vlasnici oba kluba bili dužni Elliotu i Oaktreeu pa su uzeli klubove da bi naplatili dug.
Sami po sebi ih ne bi nikad kupili.
HattoriHanzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 16:59   #3603
Nekim zanimljivim igračima ističe ugovor na kraju ove sezone, odnosno do kraja ovog mjeseca:

ATALANTA
Juan Cuadrado (centrocampista, 37 anni)
Mario Pasalic (centrocampista, 30 anni)
Rafael Toloi (difensore, 34 anni)
Davide Zappacosta (centrocampista, 32 anni)

BOLOGNA
Charalampos Lykogiannis (difensore, 31 anni)

CAGLIARI
Tommaso Augello (difensore, 30 anni)
Jakub Jankto (centrocampista, 29 anni)

GENOA
Mario Balotelli (attaccante, 34 anni)
Milan Badelj (centrocampista, 36 anni)
Junior Messias (centrocampista, 34 anni)
Daniele Sommariva (portiere, 27 anni)

HELLAS VERONA
Ondrej Duda (centrocampista, 30 anni)
Darko Lazovic (centrocampista, 34 anni)

INTER
Marko Arnautovic (attaccante, 36 anni)
Joaquin Correa (attaccante, 30 anni)
Stefan de Vrij (difensore, 33 anni)
Raffaele Di Gennaro (portiere, 31 anni)

LAZIO
Pedro (attaccante, 37 anni)
Matias Vecino (centrocampista, 33 anni)

LECCE
Ante Rebic (attaccante, 31 anni)
Nicola Sansone (attaccante, 33 anni)

MILAN
Alessandro Florenzi (difensore, 34 anni)
Luka Jovic (attaccante, 27 anni)
Davide Calabria (difensore, 28 anni)

NAPOLI
Alex Meret (portiere, 28 anni)

TORINO
Karol Linetty (centrocampista, 30 anni)

UDINESE
Florian Thauvin (attaccante, 32 anni)
Old 01.06.2025., 18:52   #3604
Quote:
Leeds United kaže: Pogledaj post

Kao što sam i najavio odavno ovdje da ce se dogoditi prvi put čim ova ekipa ne osvoji nešto...pokušaj mijenjanja prošlosti lažima je počeo. Inzaghi je smeće, Inter nikad nije ni igrao nesto dobro,Hakan prosječni Serie A vezni,Lautaro potpisao ugovor i ne igra mu se više itd. Nastavite sa lažima.
Kolega, znam da nije lako nakon 5 komada u finalu biti priseban i pristojan, ali nije ti u redu optuživat druge da lažima mijenjaju prošlost tako što ćeš lagati da je netko drugi nešto rekao, u ovom slučaju da sam ja izjavio da je Inzaghi smeće, Hakan prosječan, Lautaro ovakav i onakav itd jer nisam.

Mogu jedino kao navijač Milana izjaviti da je Hakan smeće, ali to ne bi bilo zbog sinoćnje utakmice.
Maskeron is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 19:16   #3605
Prije mjesec dana Simone je na presicama stalno pokazivao tri prsta - nije mi jasno zakaj?
https://www.magliarossonera.it/img20...l2/epost63.jpg
Old 01.06.2025., 19:53   #3606
Sprdanje je dio sporta i svega, daje dodatni gušt, al nasladivanje milanista i jubentina je smiješno, ljudima su zadnjih 5 godina najveći uspjesi, Interovi neuspjesi, odigraju katastrofalnu sezonu i jedni i drugi, i na kraju Inter koji je muški poginuo ispadne najveći luzer, što tragom i je istina, al je smiješno da je bolje bit 9ti i ispast od panjeva u osmini lige prvaka, nego bit drugi za bod, izbacit gigante europskog nogometa i odigrat apsolutno sramotno finale, al jebiga, to je jedna tekma, ne može ona diktirat sezonu. Najgore od svega je šta Inzaghi sad maltene mora otic, a ovo je trebalo bit ljeto di ce napokon dobit neka pojačanja, di ce mu pomladit ekipu. Sad ce to docekat ili nekog starog panja, ili mladog nedokazanog trenera, i cijeli ovaj ciklus koji je trebao trajat još barem 2-3 godine je jučer završio. Utakmica je bila nenormalna, manjak nekog suosjećanja od igraca, da dođu i ispričaju se ljudima na onoj sramoti koju su prikazali frustrira i samo pokazuje kolko su ustvari nogometaši odvojeni od realnosti, ljudi su potrošili tisuće eura da ih dođu gledat uživo, odigras objektivno vjerojatno i najgoru utakmicu u povijesti kluba i samo se Dumfries ode navijačima ispricat, Barella se smije iza tekme dok daje izjave.. Cijela sezona skupa nije sramota, nimalo, cijeli ovaj ciklus pod Inzagijem, al ono jučer je i to je bilo totalno rasprodavanje ugleda, posrali su se i po dva fenomenalna dvomeca prije tog i sveg šta su do sad napravili cijelu sezonu. Okej je izgubit al ne onako beskrvno bez ispaljenog metka, netko ce odgovarati a najgore šta ce to bit Inzaghi i realno je da treba, al taj potez ce dugoročno donjet više štete nego koristi, nekako sam se i pripremao od Lazia još na taj scenarij. Ako mora ic, jedino se mogu nadat da ce Fabergas ako ga uzmu bit hit, i da ce pogodit sa trasferima. Prodao bi apsolutno svakog, nitko nije nedodirljiv ako dođu okej novci, pogotovo jer sa promjenom trenera ce doc i novi sustav i miče se 352, a većina igrača je stvorena baš za njega.
Old 01.06.2025., 20:48   #3607
Ne znam zašto bi sad Inzaghi morao otići, ako netko misli da trener treba ići zbog poraza u finalu LP, onda je to neozbiljno.. treba ići ako klub misli da je ciklusu kraj ili ako tako misli trener, al to nije zbog jedne utakmice.
Old 01.06.2025., 22:32   #3608
Ipak Cremonese na kraju u serieA.
Zamalo prosuli 3-0 vodstvo, ali ipak izdržali.

Na kraju klasična talijanska ciganija, red faulova, red izležavanja, red udaranja, pičkaranja, svakakvog gestikuliranja, crveni kartoni... uglavnon zabavno.
FanteDiBastoni is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 22:55   #3609
https://www.instagram.com/p/DKVWItQx...mpaign=loading

Kakav shitshow Spezia-Cremonese Nakon 0-0 u prvoj 3-0 Cremonese poveo. U osamdeset i nekoj u 2 minute 2 gola Spezie od čega jedan Pio Esposito. Nakon toga nema šta se nije izdogađalo od crvenih do upropaštenih 2 na 1 kontri...Na kraju ipak Cremonese u Serie A.

https://x.com/Inter_Xtra/status/1929272931143569583
Pio Prestao sam brojati koliko ih je skupio. Ovo je mogući i dvadeseti.
Quote:
FanteDiBastoni kaže: Pogledaj post
Zato je najbolje ne igrat finala i europska natjecanja.

Quote:
Khamul kaže: Pogledaj post

I dalje ne vidim da si napisao po čemu su to isti. Osim što se baviš predviđanjima kome će prodati klub što se neće dogoditi još neko vrijeme.
Quote:
Delvecchio kaže: Pogledaj post
INTER
Marko Arnautovic (attaccante, 36 anni)
Joaquin Correa (attaccante, 30 anni)
Stefan de Vrij (difensore, 33 anni)
Raffaele Di Gennaro (portiere, 31 anni)
De Vrij ima neku opciju produljenja ili nešto.
Quote:
Maskeron kaže: Pogledaj post
Kolega, znam da nije lako nakon 5 komada u finalu biti priseban i pristojan, ali nije ti u redu optuživat druge...
Pročitaj još jednom kakvu glupost si napisao i dođi ponovno mrtav hladan napisat da nisi lagao. A sad jel to namjerno ili nisi cijele sezone uopće čitao što se ovdje piše nego upao danas kao padobranac,to ne bih znao. Iako nisam tebi ni napisao da si lagao nego Hanzu koji je napisao da se ovdje najavljivala tripleta što apsolutno nitko od Interista nije najavljivao. Ne samo ovdje nego apsolutno nigdje gdje pratim od foruma do twittera. Nemojte da moram vaditi postove.
Old 02.06.2025., 01:48   #3610
Smile

Quote:
Ne znam zašto bi sad Inzaghi morao otići, ako netko misli da trener treba ići zbog poraza u finalu LP, onda je to neozbiljno.. treba ići ako klub misli da je ciklusu kraj ili ako tako misli trener, al to nije zbog jedne utakmice.
I ja sam to mislio ali poraz od 5-0 znači puno više od običnog poraza. Uz to, poraženi su u igri za trofej od 9te momčadi lige i u ligi od ovakvog Napolia.
Financijski gledano isplativa sezona, ali koliko će to utjecat na budućnost kluba ovisi o vlasnicima.
S obzirom na trenutnu situaciju i količinu ponižavanja, čini se kako bi se mogao slomiti moral u grupi - već se spominje svađa fratessi-inzaghi, smiješan pristup barelle i nezainteresiranog lautara. Pokazalo se da ne dišu baš za inter i nemaju nekog zajedništva, a uz činjenicu (ne mišljenje) da nisu toliko dobri, moglo bi doći do nekoliko transfera i kraja dinastije.
Griffs is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 11:45   #3611
Spezia

Da ih je vodio Italiano ili makar Motta, sad bi možda već bili u Europi, ali oteli su ih sumnjiva gospoda u crnoj limuzini s registracijom iz Bologne.
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 11:48   #3612
Marotta je već rekao da žele zadržati Simonea, dakle sve ovisi samo o njemu. Najbolji igrači su u najboljim godinama, nije ovo kraj ciklusa, samo je pitanje ima li Simone više energije i može li držati momentum s istom ekipom. Ove sezone ih je pogurao do krajnjih granica energije i nisu dobili nikakvu satisfakciju, a nije lako s te pozicije krenuti opet u novi izazov.
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 12:23   #3613
Drago mi je da je ušao Cremonese, probat ću otić u Cremonu iduće sezone da i taj stadion vidimo, uvijek sam gajio simpatije prema tom neobičnom dresu Cremenesa i čudnovatoj kombinaciji boja koja uključuje sivu.
Old 02.06.2025., 19:11   #3614
Quote:
Gotovo je to već. Inzaghi je otjeran ko pas zbog kolektivnog meltdowna svih oko kluba počevši sa navijačima. Pitanje je samo dana kada će objaviti i službeno.

Klub je absolutno gotov ovim potezom. Što se bilo relevantno bilo se. Od ovog idiotluka jako dugo neće biti oporavka.

Za početak predviđam grčevitu borbu za top 4 iduće sezone. A onda i daljnji pad kad krene rasprodaja zbog loših rezultata.
Quote:
Griffs kaže: Pogledaj post
S obzirom na trenutnu situaciju i količinu ponižavanja, čini se kako bi se mogao slomiti moral u grupi - već se spominje svađa fratessi-inzaghi, smiješan pristup barelle i nezainteresiranog lautara. Pokazalo se da ne dišu baš za inter i nemaju nekog zajedništva, a uz činjenicu (ne mišljenje) da nisu toliko dobri, moglo bi doći do nekoliko transfera i kraja dinastije.
Nezainteresirani Lautaro koji doslovno u bolovima igra Da je nezainteresiran ne bi se ni pojavio na terenu protiv Barcelone.

Vidim kreće jahanje režimskih medija po mrtvom magarcu.
Old 02.06.2025., 19:28   #3615
Molim? Kakva je ovo revizija proslosti, kao SSSR 45-e. Ja sam pisao kako su trebali odjebat kup u prvom kolu, odgovaralo mi se kako se ide u borbu za sva tri trofeja te je to cilj kluba.
Old 02.06.2025., 19:30   #3616
Tako je. Nitko nije najavljivao osvajanje triplette nego se govorilo da se ide max u sva tri natjecanja pa do kuda se dođe.

A kup se i igrao sa rezervama,ali se sa rezervama prošlo i Udinese i Lazio. Ne znam šta su trebali,namjerno pustiti utakmicu?
Old 02.06.2025., 20:38   #3617
Ja sam za ostanak Inzaghija, i mislim da je to pametna odluka, al i ako ode, ne treba čudit, neko za ovaj poraz mora platit, a i prije finala je bilo jako izgledno da ce otic. Nebi me cudilo da se to i saznalo pred kraj sezone, možda bi to barem dijelom objasnilo onako odvratan pristup i konfuziju

Iz kupa se trebalo ispast namjerno, baš kao što je i Conte napravio, kolko god pickasto i glupo bilo, samo na račun toga bi se uzela liga, al lako je naknadno bit pametan

Igrače nebi branio, dapače svi su mi pali u očima debelo osim Dumfriesa, nitko nije došao i ispričao se za legitimnu sramotu koju su priredili, užasne izjave nakon utakmice i par generičkih objava na instagramu su dno.

Ako je Inzaghi odlučio otić, nadam se da imaju spremnog Fabergasa i da nece nekog talijanskog degenerika dovlacit
Old 02.06.2025., 20:44   #3618
Fabregas bi doslovno bio vjerojatno jedini izbor koji bi priznao. Kad znamo o kakvom se trenerskom potencijalu radi i koliko cijeni Inter gdje bi sigurno išao nadograđivati na već postojeće.
Old 02.06.2025., 20:49   #3619
Mlad, moderan, kao igrač odličan i inteligentan, velika karijera, otvoreno drka na Inzaghija i vjerujem da je puno proučavao Inter i da ima neke svoje zamisli.. Ne čini se tolko tvrdoglav i krut u glavi.

Ogromna prednost šta je kroz karijeru bio treniran od svih najboljih trenera zadnjih 30 godina i sigurno je uzeo nešto od svakoga. Mislim da bi mogao bit novi Xabi

Opet uz sve to, htio bi da Inzaghi ostane i da mu dovedu još 3-4 igrača, al mislim da je on svoju odluku donio još i prije finala
Old 03.06.2025., 08:03   #3620
Suska se o Modricu. S 40 godina bi bio njabolji igrac
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:16.