Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
12.09.2015., 22:16
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2014.
|
Quote:
McAucliffe kaže:
Upravo tako,komunjare idu na populizam...i HDZ se peca na to i svađa se s njima oko gluposti...
|
Kaj stoji iza crvenog populizma ? Nikaj!
|
|
|
12.09.2015., 22:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Gdje bi se mogao zaposliti Milanović nakon gubitka izbora a nakon toga micanja sa čela SDP-a?
Karijera mu je ovako nekako tekla:
- Propao je kao diplomat, Račan mu je dao otkaz sa mjesta glasnogovornika stranke, izgubio je dobivene izbore, jedan je od najgorih premijera svijeta.
Nije baš impresivno, zar ne...?
|
12.09.2015., 22:39
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
McAucliffe kaže:
Prestao sam te citati i shvacati iole ozbiljno nakon ove debilane da sam vrlo angaziran u korist Zoke nesposobnog...
Onako,cakano...cakano i vrlo nemastovito,u nedostatku argumenata...
Iako,sigurno bi s bankama trebao ponizno razgovarati...ko stupendara Karamarko...
Da imaju iole muda nagazili bi ih gore nego Orban...
|
Ovo mi nikako nije jasno.
HDZ je šutio o ovom pitanju skoro dva tjedna. Predizborna kampanja je praktično počela. Imali su dovoljno vremena da izađu s nekom suvislom kritikom. I oni su zatečeni totalno nespremni.
Ovakve stvari pokazuju koiko su u stvari spremni za neke ozbiljne reforme kada dobiju izbore.
Oni bi kao što su i prije. Eto, malo vladali.
I još se imaju obraza nazvati "domoljubnom" koalicijom.
|
|
|
12.09.2015., 22:39
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
ZorroD kaže:
Gdje bi se mogao zaposliti Milanović nakon gubitka izbora a nakon toga micanja sa čela SDP-a?
Karijera mu je ovako nekako tekla:
- Propao je kao diplomat, Račan mu je dao otkaz sa mjesta glasnogovornika stranke, izgubio je dobivene izbore, jedan je od najgorih premijera svijeta.
Nije baš impresivno, zar ne...?
|
Može napisati memoare i prodavati okolo.
|
|
|
12.09.2015., 22:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
123Marijan kaže:
Može napisati memoare i prodavati okolo.
|
Naslova:
"Uništavam sve čega se dotaknem" 
|
12.09.2015., 22:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2015.
|
Quote:
Page kaže:
Ovo mi nikako nije jasno.
HDZ je šutio o ovom pitanju skoro dva tjedna. Predizborna kampanja je praktično počela. Imali su dovoljno vremena da izađu s nekom suvislom kritikom. I oni su zatečeni totalno nespremni.
Ovakve stvari pokazuju koiko su u stvari spremni za neke ozbiljne reforme kada dobiju izbore.
Oni bi kao što su i prije. Eto, malo vladali.
I još se imaju obraza nazvati "domoljubnom" koalicijom.
|
A nije samo stvar obične kritike. Karamarko se bori za mandat, želi biti premijer, a nema niti malo inicijative, konstruktivne kritike i predstavljanje rješenja. Milanović ih je po ovom pitanju preveslao ko žedne preko vode.
|
|
|
12.09.2015., 22:46
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
ZorroD kaže:
Naslova:
"Uništavam sve čega se dotaknem" 
|
Sigurno bi ih svaka ispostava SDP-a kupila, pa sve knjžnice, pa....... Namlatil bi se crveni deran para.
|
|
|
12.09.2015., 22:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
.exe kaže:
neki su došli iz partije, neki od njih je još vole, al ne smiju reći 
no, nisu slijednici ideologije partije koljača i glavosjeka (by suntzu  ).
|
Samo na papiru.. u stvarnosti su svi iz istog gnjezda ispuzali
Quote:
heisenber g kaže:
Milanović u biti podlo vabi Karamarka u medijsku 'sačekušu', koju bi mu pripremio zajedno sa sebi odanim društveno-političkim radnicima, a gdje bi unisono i dogovorno 'raspravljali' samo o onim temama koje imaju potencijal naštetiti ili poniziti HDZ i Karamarka osobno. Na to Karamarko neće i ne želi pristati.
|
A koje su to teme kojima Karamarko vlada dovoljno, da bi mogao poentirati na njima? Molim te, živo me zanima 
|
|
12.09.2015., 22:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2015.
|
Quote:
kiss me kaže:
A koje su to teme kojima Karamarko vlada dovoljno, da bi mogao poentirati na njima? Molim te, živo me zanima 
|
I ti svašta pitaš....
100. 000 iseljenih Hrvatica i Hrvata
Zaduženje 100 mlrd. kn zaduženja
...over and over again.
Naravno, to bi potrošio u prve dvije minute, a ne znam što bi Karamarko pričao sljedećih sat i trideset.
|
|
|
12.09.2015., 23:00
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Plinkiton kaže:
I ti svašta pitaš....
...over and over again.
Naravno, to bi potrošio u prve dvije minute, a ne znam što bi Karamarko pričao sljedećih sat i trideset.
|
Crveni deran bi se sigurno hvalio svojim velebnim dostignućima i to da mu treba još tri mandata da popravi sve loše kaj je bilo prije njega. Možda bi obrazlagal i uzroke neuspjeha PLAN-a 21?
|
|
|
12.09.2015., 23:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
kiss me kaže:
Quote:
.exe kaže: Pogledaj post
neki su došli iz partije, neki od njih je još vole, al ne smiju reći
no, nisu slijednici ideologije partije koljača i glavosjeka (by suntzu ).
|
Quote:
heisenber g kaže: Pogledaj post
Milanović u biti podlo vabi Karamarka u medijsku 'sačekušu', koju bi mu pripremio zajedno sa sebi odanim društveno-političkim radnicima, a gdje bi unisono i dogovorno 'raspravljali' samo o onim temama koje imaju potencijal naštetiti ili poniziti HDZ i Karamarka osobno. Na to Karamarko neće i ne želi pristati.
|
|
UDBA?
|
12.09.2015., 23:13
|
|
dosta je bilo!
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
McAucliffe kaže:
Opet,jeftin i jadan spin...sad pricu na mene okreces...
Ponavljam,a ti trolusaj i dalje...
Karamarko je vidio popis udbasa,a ti mene pitas tko je na njemu..prejadno...
Pitaj si njega tko je na popisu i zasto nista ne poduzima u vlastitoj organizaciji kad toliko laprda o lustraciji...
Ali,daj ti olwt malo o meni...
|
ti impliciraš da u karamarkovom okružju, među onima s kojima blisko surađuje, ima poneki udbaš.
zato što je on vidio popis i ne miče ih.
ja ne znam da li ima, ali ako ti tako kažeš, mora bit da si u pravu
sigurno ih ima u hdzu, ali mu nisu blizu.
to je moje mišljenje, a vrijeme će pokazati.
što mi bi da se opet upuštam s tobom u prijepisku 
|
|
12.09.2015., 23:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2014.
|
Quote:
kiss me kaže:
Kad smo kod HNB-a - institucija koja nije htjela javnosti dati na uvid kako su se banke zaduživale, definitivno nije netko tko bi se sada trebao javljati.
Ja sve više i više dolazom do zaključka da je ta banka sve drugo samo ne narodna i ne hrvatska, a ovaj Vujčić je guverner koji radi najmanje u korist ovog naroda.
S OVIM SE SLAŽEM.
Joj što volim vas "stručnjake" kad mi počnete objašnjavati zakone - vi ste mi najmilija sorta 
Nije Orsat otkantao taj zakon, nego je to bilo obećanje koje je Milanović dao u trenutku dok je taj zakon još bio u izradi - i dok je još bio u oporbi!
A čak i da ga je, po tvojoj blesavoj teoriji, Miljanić ukinuo - to mu je jedan od rijetkih pluseva koje bi mu upisala. Imaš li ti jebenog pojma šta u tom zakonu piše i kakve je on ovlasti davao tim ovršiteljima? Ono, doslovce da ti dođe u kuću, vidi da imaš pristojan frižider, iskopča ga iz struje i odfura iz kuće - da ga proda u ime tvog duga
Ne lupetaj.
Iako se za Miljanića slažem o svemu napisanom i ukoliko SDP dobije još jedan mandat očekujem da Milanović spedalira Miljanića i napokon dovede u red taj Ovršni zakon.
????? DA GA SPEDALIRA, PA ZAŠTO AK' JE TAK DOBAR PA JE ETO OTKANTAO ZAKON?
I da, znam ja da samo mi platili tu idštetu, ali nismo ju platili zbog Miljanića, ma koliko mi nemio bio, nego smo ju platili zbog HDZ-a koji je taj zakon donio.
I još nešto - s kim je to taj zakon ispregovaran? 
|
itekako sam bila upućena u tu temu (po zadatku)
..pročitaj si Izvješće o ispunjavanju obveza iz Poglavlja 23. – Pravosuđe i temeljna prava za razdoblje od 12. svibnja 2011., (gdje se spominje i uvođenje javnovršiteljske službe), pa pročitaj malo o suradnji s EU expertima oko pripreme te službe (proguglaj, ne mogu ti linkat tekstove jer mi je u Wordu), pa malo vidi čl. 36. st. 1. Ugovora o pristupanju ( da se RH obvezuje »da će ispuniti sve preuzete obveze iz Poglavlja 23. – Pravosuđe i temeljna prava, među ostalim i obvezu da će nastaviti osiguravati djelotvornu provedbu svoje Strategije reforme pravosuđa i Akcijskog plana«. pa ti je ta obveza još podebljana člankom 1. Priloga VII Ugovora o pristupanju RH to EU, itakdalje, itakdalje...
ma, šta da te upućujem kad vidim da si expert in the field  a moje mišljenje o tom zakonu o javnim ovrš. je nebitno
p.s. glede boldanog: a čemu vrijeđanje, čemu taj primitivan izričaj? imaš problem pristojno se razgovarati? nisi doma naučila? ili si bila tol'ko loš đak da su starci rano digli ruke od tebe 
Zadnje uređivanje IQ0007 : 12.09.2015. at 23:29.
|
|
|
12.09.2015., 23:19
|
|
dosta je bilo!
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
kiss me kaže:
|
to kažeš ti, ja pak kažem da nije tako
nećemo više u krug 
|
|
12.09.2015., 23:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
unknown99 kaže:
Ako netko o icemu nema pojma onda si to ti 
A niti na jedno pitanje koje te se pita q blage veze nemas.
|
o čem' ti briješ'? da se nisi malkice pogubio? ne sjećam se da sam se tebi obraćala?
|
|
|
12.09.2015., 23:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Lorenzow kaže:
IQ0007 pamet ti je stvarno na toj razini...što se od tvojih analiza obistinilo do sad ???
komu si ovdi našla prodavati prodanu svoju novinarsku kvaziintelektualnu dušu ????
IQ0007-------glede tvoje TELEGENCIJE, prodane duše, di triban staviti decimalni zarez u tvom nicku ????? odma na početko brojki ???
|
a o čem pak ti briješ, sinko? koje jebene analize??
nego, jesam li se ja tebi obratila? rekla bih da nisam, al dobro...
btw. ne znam od kud ti to da sam ja novinar? a glede tvoje ocjene mojih intelekt. kapaciteta, this is free country i tvoje legitimno pravo je da misliš da sam quasi odnosno paglu, jelte  ja ocjenu tvojeg IQ-a ne mislim davati, ta, čemu? zašto?
molim te da mi se više ne obraćaš, davno sam skužila (ne samo ja) da si samo jedan običan - i silno naporan - trol.
|
|
|
12.09.2015., 23:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
McAucliffe kaže:
Znas li ti uopce kako je taj zakon bio koncipiran i sto je sve omogucavao ovrsiteljima?
Znas je u kakav je polozaj stavljao duznike?
|
napisala sam već negdje, moje mišljenje o tom zakonu nije bitno. uostalom, propao je i nema više potrebe analizirati pro i contra tog zakona...
|
|
|
13.09.2015., 00:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
Plinkiton kaže:
I ti svašta pitaš....
...over and over again.
|
Pa ajde navukao bi još koju minutu, kad su ovi prokleti novinari iskopali da je Mianovićeva vlada zadužila državu manje nego ona u kojoj je on sjedio.
A i garant bi se našao neki prokletnik, ko i ovdje na forumu, koji bi mu pobio tezu da je Milanović kriv za iseljavanje.
Quote:
twistdrum kaže:
UDBA?
|
E, to je već tema o kojoj bi on mogao raspresti...
Quote:
IQ0007 kaže:
itekako sam bila upućena u tu temu (po zadatku)
..pročitaj si Izvješće o ispunjavanju obveza iz Poglavlja 23. – Pravosuđe i temeljna prava za razdoblje od 12. svibnja 2011., (gdje se spominje i uvođenje javnovršiteljske službe), pa pročitaj malo o suradnji s EU expertima oko pripreme te službe (proguglaj, ne mogu ti linkat tekstove jer mi je u Wordu), pa malo vidi čl. 36. st. 1. Ugovora o pristupanju ( da se RH obvezuje »da će ispuniti sve preuzete obveze iz Poglavlja 23. – Pravosuđe i temeljna prava, među ostalim i obvezu da će nastaviti osiguravati djelotvornu provedbu svoje Strategije reforme pravosuđa i Akcijskog plana«. pa ti je ta obveza još podebljana člankom 1. Priloga VII Ugovora o pristupanju RH to EU, itakdalje, itakdalje...
|
I gdje to EU uvjetuje ovakvu gadariju od zakona?
A da ne velim da se ne sjećam da su nas bičevali kad je taj zakon stavljen van snage.. baš čudono, ako smo, po tvojoj teoriji to morali.
Quote:
p.s. glede boldanog: a čemu vrijeđanje, čemu taj primitivan izričaj? imaš problem pristojno se razgovarati? nisi doma naučila? ili si bila tol'ko loš đak da su starci rano digli ruke od tebe
|
Za raliku od mene, koja sam tvoju teoriju nazvala blesavom, ti si pokazala svu raskoš svog odgoja potegnuvši i moje roditelje na temu.
Quote:
IQ0007 kaže:
napisala sam već negdje, moje mišljenje o tom zakonu nije bitno. uostalom, propao je..
|
Itekako je, jer sa svojim stavom odaješ dojam nekog ko je podržavao donošenje tog zakona.
I je, propao je... sad bi bilo najbolje da onom ko je bio dio te vlade damo priliku da ga, sa premijerske pozicije, ponovo donese.
|
|
13.09.2015., 01:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
kiss me kaže:
Pa ajde navukao bi još koju minutu, kad su ovi prokleti novinari iskopali da je Mianovićeva vlada zadužila državu manje nego ona u kojoj je on sjedio.
....
1.) I gdje to EU uvjetuje ovakvu gadariju od zakona? A da ne velim da se ne sjećam da su nas bičevali kad je taj zakon stavljen van snage.. baš čudono, ako smo, po tvojoj teoriji to morali.
2) Za raliku od mene, koja sam tvoju teoriju nazvala blesavom, ti si pokazala svu raskoš svog odgoja potegnuvši i moje roditelje na temu.
3) Itekako je, jer sa svojim stavom odaješ dojam nekog ko je podržavao donošenje tog zakona.
I je, propao je... sad bi bilo najbolje da onom ko je bio dio te vlade damo priliku da ga, sa premijerske pozicije, ponovo donese.
|
1.) Čitaj upise s razumijevanjem. Nigdje nisam explicite napisala da smo morali, samo je iznesen fakt da smo prvo bili 'za', zatim odgodili primjenu a u konačnici ga odjebali (kao i zakon o HRT, pa zakon o ustroju policije, bilo je toga još). A o tome jel nas EK bičevala jako ili malo zbog toga, guglaj si ak te zanima. Nešto o tome imaš i u odluci US (gdje je jedan would be javni ovrš. tražio ocjenu ustavnosti zakona o izmjeni tog zakona, itd.)
2.) Ne dramatiziraj i ne glumi princezu na zrnu graška. Btw. ne držim baš do žena koje prostače
3.) Još jednom: nikakvu ja svoju teoriju (a bogme niti stav o tom zakonu) nisam iznijela.
4.) Rado ću te ubuduće konzultirat da mi kažeš što ja to mislim o bilo čemu 
|
|
|
13.09.2015., 14:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
[QUOTE=kiss me;55463109
Dakle,koji su argumenti zašto dati glas hdz-u?
[/QUOTE]
Glasovat ću za HDZ i jako dobro znam koji su moji razlozi, ali nema nikakve šanse da ih navedem na ovom forumu. Sigurna sam da nas na Ibleru čitaju, a ja Alexu Braunu ne želim pomoći. Napisat ću samo to da razlog nije samo jedan, nego ih je više. A koji su argumenti zašto dati glas SDP-u?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:00.
|
|
|
|