Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus

Koronavirus Obavezna EU covid-potvrda.
Podforum: Skeptici

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.03.2024., 14:02   #3661
Quote:
woobie kaže: Pogledaj post
Jel se zna kad cemo mi cijepljeni pocet masovno krepavat?
Od nekih 30 osoba koje licno znam (mladih i starih) koji su se 2-3 puta cjepili se jos niko nije razboleo, niti umro.

Koliko puta ce tek ovaj umreti ?

Nijemac se protiv korone cijepio najmanje 130 puta
62-godišnjak je cijepljen protiv Corone više od 200 puta i s osam različitih cjepiva protiv Covid-19. Studija pokazuje kakve je to posljedice imalo na njegov imunološki sustav.

Kroz novinska izvješća, istraživači sa Sveučilišta i Sveučilišne bolnice Erlangen doznali su za čovjeka koji se, prema vlastitim izjavama, iz osobnih razloga cijepio protiv Corone više od 200 puta. Službeno je potvrđeno 130 cijepljenja unutar devet mjeseci. Korišteno je osam različitih cjepiva, uključujući različita mRNA cjepiva.

Što to čini imunološkom sustavu osobe? Postoje li učinci navikavanja? Znanstvenici su to htjeli znati i ispitali su uzorke krvi osoba koje su često cijepile iz različitih godina. Rezultate studije objavili su u znanstvenom časopisu “The Lancet Infectious Diseases”.

Sukladno tome, imunološki sustav čovjeka nakon maratona cijepljenja radi potpuno normalno. Određene imunološke stanice i antitijela protiv Sars-CoV-2 znatno su češći u usporedbi s ljudima koji su cijepljeni samo tri puta. Tijekom istraživanja muškarac je ponovno cijepljen – 217. put. Kao rezultat toga, broj antitijela se značajno povećao. Dakle, čovjekovo je tijelo još uvijek reagiralo na cjepivo.

No, kako se radi o pojedinačnom slučaju, rezultati se ne mogu prenijeti na opću populaciju, ističu znanstvenici.
Dragan is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2024., 21:12   #3662
Quote:
Dragan kaže: Pogledaj post
Od nekih 30 osoba koje licno znam (mladih i starih) koji su se 2-3 puta cjepili se jos niko nije razboleo, niti umro.

Koliko puta ce tek ovaj umreti ?

Nijemac se protiv korone cijepio najmanje 130 puta
62-godišnjak je cijepljen protiv Corone više od 200 puta i s osam različitih cjepiva protiv Covid-19. Studija pokazuje kakve je to posljedice imalo na njegov imunološki sustav.

Kroz novinska izvješća, istraživači sa Sveučilišta i Sveučilišne bolnice Erlangen doznali su za čovjeka koji se, prema vlastitim izjavama, iz osobnih razloga cijepio protiv Corone više od 200 puta. Službeno je potvrđeno 130 cijepljenja unutar devet mjeseci. Korišteno je osam različitih cjepiva, uključujući različita mRNA cjepiva.

Što to čini imunološkom sustavu osobe? Postoje li učinci navikavanja? Znanstvenici su to htjeli znati i ispitali su uzorke krvi osoba koje su često cijepile iz različitih godina. Rezultate studije objavili su u znanstvenom časopisu “The Lancet Infectious Diseases”.

Sukladno tome, imunološki sustav čovjeka nakon maratona cijepljenja radi potpuno normalno. Određene imunološke stanice i antitijela protiv Sars-CoV-2 znatno su češći u usporedbi s ljudima koji su cijepljeni samo tri puta. Tijekom istraživanja muškarac je ponovno cijepljen – 217. put. Kao rezultat toga, broj antitijela se značajno povećao. Dakle, čovjekovo je tijelo još uvijek reagiralo na cjepivo.

No, kako se radi o pojedinačnom slučaju, rezultati se ne mogu prenijeti na opću populaciju, ističu znanstvenici.

Upravo sam to pročitao u Večernjaku..no sve je napisano pa neću komentirati. Niti ja nikad nisam bio pozitivan na koronu..a radio sam s ljudima..putovao iz grada u grad i morao sam se obavezno cijepiti da imam onu putovnicu..Tek toliko.
Treiberyx is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2024., 09:34   #3663
Ja nit se cijepio nit dobio koronu, a sto se teksta tice, klasicni placeni oglas

Sent from my SM-S916B using Tapatalk
arecar is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2024., 09:48   #3664
Quote:
Kolika je vjerojatnost da ćeš osobno poznavati takvu osobu ako je smrtnost od cjepiva 1%? Na svakih sto cijepljenih jedna osoba. A još si u zemlji koja nije baš dobro procijepljena. Rekao bih da je vjerojatnost jako mala.

Na pet milijardi cijepljenih ljudi to bi bilo 50 miliona mrtvih. Da stavimo u relaciju, to je broj poginulih tokom šest godina WW2. Je li to strašna brojka? Meni jest (uz ogradu da su brojevi dani samo kao primjer, ne da mi se ulaziti u prepucavanje oko stvarnih brojeva).

Tu se svakako postavlja i etičko pitanje: koliko mrtvih bi trebala biti granica za uvođenje nekog pripravka na tržište? Gdje je odnos štete i koristi, kada broj ubijenih ljudi može biti opravdan potenicijalnim brojem umrlih ljudi? Kako se osigurati da oni koji odlučuju o takvim stvarima nisu korumpirani od strane farmaceutske industrije (radi se o ogromnim novcima)? Puno je tu sasvim legitimnih pitanja koja su se nekako izgubila u ponoru koji je stvoren između pro i kontra anticovid rješenja.
pints is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2024., 12:39   #3665
Quote:
pints kaže: Pogledaj post
Kolika je vjerojatnost da ćeš osobno poznavati takvu osobu ako je smrtnost od cjepiva 1%? Na svakih sto cijepljenih jedna osoba. A još si u zemlji koja nije baš dobro procijepljena. Rekao bih da je vjerojatnost jako mala.

Na pet milijardi cijepljenih ljudi to bi bilo 50 miliona mrtvih. Da stavimo u relaciju, to je broj poginulih tokom šest godina WW2. Je li to strašna brojka? Meni jest (uz ogradu da su brojevi dani samo kao primjer, ne da mi se ulaziti u prepucavanje oko stvarnih brojeva).

Tu se svakako postavlja i etičko pitanje: koliko mrtvih bi trebala biti granica za uvođenje nekog pripravka na tržište? Gdje je odnos štete i koristi, kada broj ubijenih ljudi može biti opravdan potenicijalnim brojem umrlih ljudi? Kako se osigurati da oni koji odlučuju o takvim stvarima nisu korumpirani od strane farmaceutske industrije (radi se o ogromnim novcima)? Puno je tu sasvim legitimnih pitanja koja su se nekako izgubila u ponoru koji je stvoren između pro i kontra anticovid rješenja.
U CH je procjepljeno vise od 70% ljudi (i to se desilo relativno brzo).
U svetu je cjepljeno od corone 5.6 milijardi ljudi.
Po tvome bi to znacilo da ima 56 miliona mrtvih od cjepiva.
Gde su ti mrtvi ? Svetska zavera prikrivanja ?

Cijepljenje protiv covida kao uzrok smrti?

Gotovo 6 milijuna ljudi cijepljeno je cjepivom protiv Covida-19 u Švicarskoj 2021. godine. Prema Saveznom uredu za statistiku (BFS),
19 starijih osoba umrlo je od posljedica cijepljenja. To znači: U 19 slučajeva liječnik je na smrtovnici naveo cijepljenje kao glavni uzrok.
Dragan is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2024., 13:31   #3666
Quote:
Po tvome bi to znacilo da ima 56 miliona mrtvih od cjepiva.
1% sam samo dao kao primjer koji bi davao strašne brojeve a bila bi mala vjerojatnost da osobno poznaješ više od jedne pogođene osobe.

Ne želim na ovom dijelu podforuma uopće ni raspravljati o stvarnim brojevima, nadam se da ćemo jednog dana svi skupa doći do prave istine, ili bar postići kakav takav konsenzus oko istine.
pints is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.03.2024., 12:01   #3667
Quote:
maminho kaže: Pogledaj post
Jučer je bilo 4 godine od pojave korone u HR.

Gdje ste fanatici?
Nestali ko što je nestala suluda covid politika..i sad se prave da se nije ništa desilo,nije bio prisila,ucjena,zastrašivanja i maltretiranja..
lexluthor84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2024., 07:58   #3668
Quote:
lexluthor84 kaže: Pogledaj post
Nestali ko što je nestala suluda covid politika..i sad se prave da se nije ništa desilo,nije bio prisila,ucjena,zastrašivanja i maltretiranja..
U 24 časa se sada i sprdaju s tim, heheheheheh baš je bilo smiješno

Nadam se da će jednom biti privedeni pravdi.
zadnja aktivnost u: 04.01.2023. 09:50
maminho is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2024., 08:41   #3669
Quote:
maminho kaže: Pogledaj post

U 24 časa se sada i sprdaju s tim, heheheheheh baš je bilo smiješno

Nadam se da će jednom biti privedeni pravdi.
Čisto sumnjam...vjerojatno će za koje desetljeće se isprčati za sve to,kao što se crkva ispričala za spaljivanje nedužnih žena kao vještica...ali neće biti nikakvog kaznenog progona.
lexluthor84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2024., 11:13   #3670
Vrijemne prolazi, stalni lockdowni, non stop maske su stvar proslosti, nema masovnog pomora cijepljenih, nema porobljavanja, nema novog poretka. Jel moguce da je pandemija bila samo pandemija?
Odgovori s citatom
Old 16.05.2024., 21:53   #3671
Quote:
woobie kaže: Pogledaj post
Vrijemne prolazi, stalni lockdowni, non stop maske su stvar proslosti, nema masovnog pomora cijepljenih, nema porobljavanja, nema novog poretka. Jel moguce da je pandemija bila samo pandemija?

Da je bilo grešaka - bilo je. Ali, daleko od toga da je situacija onakva kavom je predstavljaju teoreticari zavjere. Da je sve ovo bila samo “proba” za nesto sto slijedi. To je tako - kada nemaju argumenata onda krenu s time da je bila proba i da ce se sve vidjeti jednom u nekoj neodređenoj budućnosti. Samo poslušaj onog debila kolakusica.
montecito is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2024., 09:18   #3672
kako da ne,sve ok,nema nikakvih sumnji .. https://edition.cnn.com/2024/05/16/h...rsy/index.html Američka vlada obustavlja financiranje grupe za istraživanje virusa koja je u središtu kontroverze o podrijetlu Covid-19 .. https://x.com/TheChiefNerd/status/1791135493150700016 Did the NIH Fund Gain-of-Function Research in Wuhan? .. https://www.telegraph.co.uk/news/202...kdown-critics/ Vojna jedinica za 'informacijsko ratovanje' pratila je kritičare karantene zbog Covida
Zviždač otkriva da je specijalistički vojni tim proveo vrijeme 'nadzirući objave običnih, preplašenih ljudi' na društvenim mrežama .. https://link.springer.com/article/10...64-023-04089-2 Prenatalna izloženost COVID-19 mRNA cjepivu BNT162b2 izaziva ponašanja slična autizmu kod muških neonatalnih štakora: Uvid u WNT i BDNF signalne poremećaje .. https://www.mdpi.com/2409-9279/7/3/4...m_medium=email ..Recenzirano!
Kontaminacija DNK u Pfizerovoj mRNA u nekim slučajevima premašena 500 puta!
Old 19.05.2024., 02:13   #3673
Quote:
montecito kaže: Pogledaj post
Da je bilo grešaka - bilo je. Ali, daleko od toga da je situacija onakva kavom je predstavljaju teoreticari zavjere. Da je sve ovo bila samo “proba” za nesto sto slijedi. To je tako - kada nemaju argumenata onda krenu s time da je bila proba i da ce se sve vidjeti jednom u nekoj neodređenoj budućnosti. Samo poslušaj onog debila kolakusica.
Dovoljno je da imamo WHO sporazum. Kao što Amerikanci imaju nakon 2001. Vladu koja im prati svaki korak (znamo zahvaljujući Snowdenu).
Pitanje je vremena kada ćeš se čuditi kao puta dreku kako su ti nestale osnovne slobode.
fulcrum is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.05.2024., 02:22   #3674
Quote:
fulcrum kaže: Pogledaj post
Pitanje je vremena kada ćeš se čuditi kao puta dreku kako su ti nestale osnovne slobode.
pa cilj je da dođe do toga da se one svojevoljno prepuste bez naknadnih pitanja. glup narod, malo straha, dovoljno ponavljanja i nema brige... ostaju samo ravnozemljaši

Complicated is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.05.2024., 18:29   #3675
Quote:
fulcrum kaže: Pogledaj post
Dovoljno je da imamo WHO sporazum. Kao što Amerikanci imaju nakon 2001. Vladu koja im prati svaki korak (znamo zahvaljujući Snowdenu).

Navedi mi barem neke osnovne slobode koje cu izgubiti.
montecito is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2024., 15:28   #3676
zar nije to bila teorija zavjere?? https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...areve-15463758 MULJANJE, LAGANJE...
Na pomolu skandal neviđenih razmjera, procurili dokumenti koji teško optužuju pandemijske careve!
Objavljen je memorandum s dokazima koji teško inkriminiraju bliske suradnike dr. Faucija
Old 23.05.2024., 15:42   #3677
Quote:
Navedi mi barem neke osnovne slobode koje cu izgubiti.
ako se ne varam,lockdown je sad standardna opcija za sve respiratorne boleštine ako se neko tak sjeti i to globalno.

srećom...
nedavno je bio naslov Scientist create new coronavirus jab for virus strains they haven't even discovered yet...
vjerojatno misle koje nisu otkrili van svojeg laboratorija?

zanimljivo sad ga ne mogu naći na guglu
Complicated is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2024., 18:56   #3678
Quote:
Complicated kaže: Pogledaj post
ako se ne varam,lockdown je sad standardna opcija za sve respiratorne boleštine ako se neko tak sjeti i to globalno.
O čemu pričaš? “Sada je standardna opcija”?
Pojam karantene kod epidemija je poznat stotinama godina. Pitanje je samo ima li smisla u konkretnom slucaju. I ako se uvodi je li to opravdano.
montecito is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2024., 19:17   #3679
Quote:
O čemu pričaš? “Sada je standardna opcija”?
Pojam karantene kod epidemija je poznat stotinama godina. Pitanje je samo ima li smisla u konkretnom slucaju. I ako se uvodi je li to opravdano.
pod standarna mislim da su smanjili zahtjeve za koje je moguće proglasiti neku respiratornu bolest pandemijom. bar sam tak shvatila.

naravno da postoji oduvijek, ali nikad nije pandemija bila toliko profitabilna.
Complicated is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2024., 02:17   #3680
Quote:
Complicated kaže: Pogledaj post
pod standarna mislim da su smanjili zahtjeve za koje je moguće proglasiti neku respiratornu bolest pandemijom. bar sam tak shvatila.

naravno da postoji oduvijek, ali nikad nije pandemija bila toliko profitabilna.
Toliko profitabilna? Kome? Gomila jako utjecajnih firmi i pojedinaca je izgubila gomilu novaca zbog pandemije.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:08.