Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Putovanja > Hrvatska i turizam

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.11.2022., 19:53   #3661
Quote:
Dorota kaže: Pogledaj post
Prijavila sam pa ćemo vidjeti.
Javi sto je bilo.

Idem izmahalat apartman.
number 19 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.11.2022., 05:25   #3662
Quote:
ivica1983 kaže: Pogledaj post
ne znam gdje staviti pa ću ovdje a moderatori neka premjeste ako misle da spada negdje drugdje .

što velite o ovome :

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...ti_najnovije_d

dali je to po vama ok da su jele bombone od gosta dok je on u smještaju ?

po meni nije , a očito nije bio u pitanju samo jedan nego više komada .

Mislim , meni bi bilo ok da su te bombone pojele dok su čistile nakon što gost otiđe iz smještaja a bombone je ostavio ali ovo je bilo tokom boravka gosta u smještaju
Nema se van stvari koje se posprema što dirati i koristiti stvari gostiju. Ako su otisli i nešto očigledno ostavili namjerno to nek nose cistacice. Ali evo osim "očigledne" najpojnice bi nama čistačice sve morali predati što ima neku vrijednost i mi bi kontaktirali gosta, da li želi da mu pošaljemo. To radimo kod vrijedniji stvari, kod manje vrijedniji ih samo čuvamo 6 mjeseci.

Ostalo je već svašta, od laptopa do "igračaka za odrasle".
Old 15.11.2022., 10:59   #3663
Quote:
ne znam gdje staviti pa ću ovdje a moderatori neka premjeste ako misle da spada negdje drugdje .
što velite o ovome :

Mislim , meni bi bilo ok da su te bombone pojele dok su čistile nakon što gost otiđe iz smještaja a bombone je ostavio ali ovo je bilo tokom boravka gosta u smještaju
treba imati na umu da te žene nisu čistile svoj objekt (ja imam na raspolaganju svoju kuhinju i prije i poslije čišćenja), tko zna odakle su putovale i koji im je to objekt bio u tom danu, jesu li imale pauzu i jesu li imale uopće gdje kupiti neki sendvič

uzele su bonbon kao šut šečera, nisu radile sendvič od pršuta iz frižidera

možda su ih i ponudili sa nečim drugim pa što ne bi uzele i bonbon koji je na stolu
Opal Zg is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2022., 19:57   #3664
Quote:
što velite o ovome :

Ovo je isto ko da su uzele mu ljekove
Covjek to koristi u medicinske svrhe ( kod nas cesto, evo i meni zena uzima gumene s thc za spavanje ponekad )

Ovo ce im valjda biti pouka da ne kradu...
Old 17.11.2022., 18:35   #3665
Quote:
KILLERDOG kaže: Pogledaj post
Ovo je isto ko da su uzele mu ljekove
Covjek to koristi u medicinske svrhe ( kod nas cesto, evo i meni zena uzima gumene s thc za spavanje ponekad )

Ovo ce im valjda biti pouka da ne kradu...
Ako te uhvate s određenim lijekovima bez dokumentacije, to je kazneno djelo.
number 19 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.11.2022., 09:04   #3666
Počele su opet zagrebačke adventske fore - ups, apartman nije slobodan, molimo otkažite rezervaciju

Svake godine barem jedan takav.
Nefelibata is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.11.2022., 14:21   #3667
Quote:
Nefelibata kaže: Pogledaj post
Počele su opet zagrebačke adventske fore - ups, apartman nije slobodan, molimo otkažite rezervaciju

Svake godine barem jedan takav.
Nisam baš razumjela pa ću pitat ono što sam prvo pomislila. Govoris o situaciji kad imaš rezervaciju preko neke platforme, booking.com i sl. I iznajmljivac ti kaže da je taj termin popunjen i da otkazes.

Poslano sa mog SM-A217F koristeći Tapatalk
Felicita1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.11.2022., 14:50   #3668
Quote:
Felicita1 kaže: Pogledaj post
Nisam baš razumjela pa ću pitat ono što sam prvo pomislila. Govoris o situaciji kad imaš rezervaciju preko neke platforme, booking.com i sl. I iznajmljivac ti kaže da je taj termin popunjen i da otkazes.

Tako je
Nefelibata is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.11.2022., 19:33   #3669
ne otkazuj, neka to iznajmljivač rješava
Opal Zg is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2022., 08:13   #3670
Quote:
Tako je
I ja mislim kao Opal. Ne otkazuj, to je tvoja rezervacija koju ti iznajmljivac mora omogućiti jer je u trenutku rezervacije apartman bio slobodan. Nek iznajmljivac sam rješava ako je nešto zabrljao.

Felicita1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2022., 12:12   #3671
Quote:
Felicita1 kaže: Pogledaj post
I ja mislim kao Opal. Ne otkazuj, to je tvoja rezervacija koju ti iznajmljivac mora omogućiti jer je u trenutku rezervacije apartman bio slobodan. Nek iznajmljivac sam rješava ako je nešto zabrljao.

Tako sam i napravila, iako mi tvrde da nemaju opciju otkazati sa svoje strane

Ma više sam došla podijeliti frustraciju jer već godinama dolazim u Zagreb jednom mjesečno radi posla i nikad nikakvih problema s apartmanima osim u prosincu. Tu odjednom nikom ništa ne radi, pucaju im cijevi, uruši im se krov, samo nek ja otkažem
Nefelibata is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2022., 14:32   #3672
Javi rasplet, to je u biti ono sto nas uvijek najvise zanima

Makar, meni bas ne bi bilo svejedno ic se kockat da dodjem u Zg i da onda drhtim hoce li me netko pustiti u app, hoce li Booking reagirati i naci novi smjestaj itd... Vjerojatno bi si sa strane ipak rezervirala nesto drugo da budem sigurna
Lei is online now  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2022., 14:55   #3673
Quote:
Tako sam i napravila, iako mi tvrde da nemaju opciju otkazati sa svoje strane

Ma više sam došla podijeliti frustraciju jer već godinama dolazim u Zagreb jednom mjesečno radi posla i nikad nikakvih problema s apartmanima osim u prosincu. Tu odjednom nikom ništa ne radi, pucaju im cijevi, uruši im se krov, samo nek ja otkažem
Dosta tih iznajmljivaca želi da gosti otkazu jer su možda dobili bolju ponudu od nekog drugog potencijalnog gosta i tako će zaraditi više novca, jer potražnja za advent je velika i svi povećaju cijene u zadnji čas. Ako je riječ o overbookingu ili o nekoj šteti nastaloj u apartmanu iznajmljivac je dužan naći gostu smještaj. To sve ako je unutar roka kad gost nema pravo na povrat novca. Ako je izvan tog roka i gost može otkazati besplatno onda je možda bolje otkazat i nac nešto drugo, ovo gore što sam napisala je u slučaju da ne nemaš pravo na povrat..

Felicita1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2022., 18:41   #3674
dobili su ili upit za dužu rezervaciju ili su skužili da nema smještaja i da mogu prodati skuplje

trenutno je u zagrebu za ovaj vikend slododno još 10 dvokrevetnih smještaja

najjeftiniji je 127€ za dva noćenja sa ocjenom 3,7, prvi slijedeći ima cijenu 350€ za dvije noći

tko planira za vikende na advent u zagreb neka ne čeka last minute
Opal Zg is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2022., 21:53   #3675
Quote:
Lei kaže: Pogledaj post
Javi rasplet, to je u biti ono sto nas uvijek najvise zanima

Makar, meni bas ne bi bilo svejedno ic se kockat da dodjem u Zg i da onda drhtim hoce li me netko pustiti u app, hoce li Booking reagirati i naci novi smjestaj itd... Vjerojatno bi si sa strane ipak rezervirala nesto drugo da budem sigurna
Ma ne, ne bih se ni ja kockala.
Našla sam nešto drugo čim su mi ovi javili da ne može (jednokrevetna soba s kupaonom, 100€ 2 noći), maloprije mi se Booking javio da me ovaj prvi host ipak ne može ugostiti i to je to.
Nefelibata is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2022., 14:02   #3676
Otkad sam skužila da je advent u gradu na moru jeftiniji nego u Zagrebu, niti mu ne prismrdim više. Kad vidim apartmane u kojima sam bila da se iznajmljuju za 100 eura i slično, a kad sam ja bila su bili 30 eura i niti toliko nisu vrijedili, užas....već vidim facu gosta koji za 100 eura dobije kauč na koji kad sjedne guzicom roni po parketu i sl.
BeeBe is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.01.2023., 15:44   #3677
Quote:
Dorota kaže: Pogledaj post
Prijavila sam pa ćemo vidjeti.
Dorota, kako se ovo rasplelo? Jesu uopce ista odgovorili iz Bookinga na prijavu?
Lei is online now  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2023., 00:52   #3678
Quote:
Ma ne, ne bih se ni ja kockala.
Našla sam nešto drugo čim su mi ovi javili da ne može (jednokrevetna soba s kupaonom, 100€ 2 noći), maloprije mi se Booking javio da me ovaj prvi host ipak ne može ugostiti i to je to.
Meni je tako jednom booking javio da hotel u inozemstvu koji sam rezervirala ne može pružiti smještaj (prije toga me već hotel kontaktirao s molbom da otkažem ali sam ih ignorirala jer su prihvatili moju rezervaciju puno mjeseci prije, a vidjela sam da su popunili sve sobe u 5 dana oko mojeg rezerviranog termina i shvatila da su nekoj velikoj firmi ili grupi iznajmili sve sobe - radilo se o terminu velikog međunarodnog sajma).

Naravno da nisam pristala otkazati, nego sam tražila da mi booking nađe alternativni smještaj jednake kvalitete i plati taxi prijevoz ako je udaljeniji od sajma zbog kojeg sam i rezervirala prvi smještaj 9 mjeseci ranije.

Kako to više nije bilo moguće, jer u nekoj 3-4 zvjezdice klasi smještaja koji bi bio adekvatan hotelu koji sam inicijalno rezervirala nije bilo u krugu od 40km, booking me je prebacio na novi 5* hotel u superior apartman.

To mi je bio najbolji booking ever.
NemremSeSjetit is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2023., 01:28   #3679
Quote:
Lei kaže: Pogledaj post
Dorota, kako se ovo rasplelo? Jesu uopce ista odgovorili iz Bookinga na prijavu?

Nikako osim da sam dobila još jednu prijeteću poruku od iznajmljivača preko Bookinga jer je ili vidio moju objavu na FB ili mu je netko prenio, a nisam htjela praviti samoj sebi veći problem pa sam se povukla
Old 13.03.2023., 21:32   #3680
Ovaj vikend smo prijateljice i ja imale odlično iskustvo u Trebinju, predivan stan smo platile 50€ za dvije noći, a u njemu doslovno sve - začini, oprema za kuhanje, suđa koliko ti srce poželi, dovoljno deka, sapuna, WC papira, veliki TV, pegla, mašine za veš i za suđe, domaćica nam samo pokazala stan i zadržala se 2 minute da objasni šta treba, toliko smo je vidjele. Baš jedno divno iskustvo u našim krajevima!
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:43.