|
|
14.11.2022., 19:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
Dorota kaže:
Prijavila sam pa ćemo vidjeti.
|
Javi sto je bilo.
Idem izmahalat apartman.
|
|
|
15.11.2022., 05:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2016.
|
Quote:
ivica1983 kaže:
ne znam gdje staviti pa ću ovdje a moderatori neka premjeste ako misle da spada negdje drugdje .
što velite o ovome :
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...ti_najnovije_d
dali je to po vama ok da su jele bombone od gosta dok je on u smještaju ?
po meni nije , a očito nije bio u pitanju samo jedan nego više komada .
Mislim , meni bi bilo ok da su te bombone pojele dok su čistile nakon što gost otiđe iz smještaja a bombone je ostavio ali ovo je bilo tokom boravka gosta u smještaju
|
Nema se van stvari koje se posprema što dirati i koristiti stvari gostiju. Ako su otisli i nešto očigledno ostavili namjerno to nek nose cistacice. Ali evo osim "očigledne" najpojnice bi nama čistačice sve morali predati što ima neku vrijednost i mi bi kontaktirali gosta, da li želi da mu pošaljemo. To radimo kod vrijedniji stvari, kod manje vrijedniji ih samo čuvamo 6 mjeseci.
Ostalo je već svašta, od laptopa do "igračaka za odrasle".
|
15.11.2022., 10:59
|
|
u prolazu
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
ivica1983 kaže:
ne znam gdje staviti pa ću ovdje a moderatori neka premjeste ako misle da spada negdje drugdje .
što velite o ovome :
Mislim , meni bi bilo ok da su te bombone pojele dok su čistile nakon što gost otiđe iz smještaja a bombone je ostavio ali ovo je bilo tokom boravka gosta u smještaju
|
treba imati na umu da te žene nisu čistile svoj objekt (ja imam na raspolaganju svoju kuhinju i prije i poslije čišćenja), tko zna odakle su putovale i koji im je to objekt bio u tom danu, jesu li imale pauzu i jesu li imale uopće gdje kupiti neki sendvič
uzele su bonbon kao šut šečera, nisu radile sendvič od pršuta iz frižidera
možda su ih i ponudili sa nečim drugim pa što ne bi uzele i bonbon koji je na stolu 
|
|
|
16.11.2022., 19:57
|
|
ljep,a i pametan pas
Registracija: May 2006.
|
Quote:
ivica1983 kaže:
što velite o ovome :
|
Ovo je isto ko da su uzele mu ljekove
Covjek to koristi u medicinske svrhe ( kod nas cesto, evo i meni zena uzima gumene s thc za spavanje ponekad )
Ovo ce im valjda biti pouka da ne kradu...
|
17.11.2022., 18:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
KILLERDOG kaže:
Ovo je isto ko da su uzele mu ljekove
Covjek to koristi u medicinske svrhe ( kod nas cesto, evo i meni zena uzima gumene s thc za spavanje ponekad )
Ovo ce im valjda biti pouka da ne kradu...
|
Ako te uhvate s određenim lijekovima bez dokumentacije, to je kazneno djelo.
|
|
|
24.11.2022., 09:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2019.
|
Počele su opet zagrebačke adventske fore - ups, apartman nije slobodan, molimo otkažite rezervaciju
Svake godine barem jedan takav.
|
|
|
24.11.2022., 14:21
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2019.
|
Quote:
Nefelibata kaže:
Počele su opet zagrebačke adventske fore - ups, apartman nije slobodan, molimo otkažite rezervaciju
Svake godine barem jedan takav.
|
Nisam baš razumjela pa ću pitat ono što sam prvo pomislila. Govoris o situaciji kad imaš rezervaciju preko neke platforme, booking.com i sl. I iznajmljivac ti kaže da je taj termin popunjen i da otkazes.
Poslano sa mog SM-A217F koristeći Tapatalk
|
|
|
24.11.2022., 14:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Felicita1 kaže:
Nisam baš razumjela pa ću pitat ono što sam prvo pomislila. Govoris o situaciji kad imaš rezervaciju preko neke platforme, booking.com i sl. I iznajmljivac ti kaže da je taj termin popunjen i da otkazes.
|
Tako je 
|
|
|
24.11.2022., 19:33
|
|
u prolazu
|
ne otkazuj, neka to iznajmljivač rješava
|
|
|
25.11.2022., 08:13
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Nefelibata kaže:
Tako je 
|
I ja mislim kao Opal. Ne otkazuj, to je tvoja rezervacija koju ti iznajmljivac mora omogućiti jer je u trenutku rezervacije apartman bio slobodan. Nek iznajmljivac sam rješava ako je nešto zabrljao.
|
|
|
25.11.2022., 12:12
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Felicita1 kaže:
I ja mislim kao Opal. Ne otkazuj, to je tvoja rezervacija koju ti iznajmljivac mora omogućiti jer je u trenutku rezervacije apartman bio slobodan. Nek iznajmljivac sam rješava ako je nešto zabrljao.
|
Tako sam i napravila, iako mi tvrde da nemaju opciju otkazati sa svoje strane
Ma više sam došla podijeliti frustraciju jer već godinama dolazim u Zagreb jednom mjesečno radi posla i nikad nikakvih problema s apartmanima osim u prosincu. Tu odjednom nikom ništa ne radi, pucaju im cijevi, uruši im se krov, samo nek ja otkažem 
|
|
|
25.11.2022., 14:32
|
|
...pahuljice padajte...
Registracija: Sep 2003.
|
Javi rasplet, to je u biti ono sto nas uvijek najvise zanima
Makar, meni bas ne bi bilo svejedno ic se kockat da dodjem u Zg i da onda drhtim hoce li me netko pustiti u app, hoce li Booking reagirati i naci novi smjestaj itd... Vjerojatno bi si sa strane ipak rezervirala nesto drugo da budem sigurna
|
|
|
25.11.2022., 14:55
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Nefelibata kaže:
Tako sam i napravila, iako mi tvrde da nemaju opciju otkazati sa svoje strane
Ma više sam došla podijeliti frustraciju jer već godinama dolazim u Zagreb jednom mjesečno radi posla i nikad nikakvih problema s apartmanima osim u prosincu. Tu odjednom nikom ništa ne radi, pucaju im cijevi, uruši im se krov, samo nek ja otkažem 
|
Dosta tih iznajmljivaca želi da gosti otkazu jer su možda dobili bolju ponudu od nekog drugog potencijalnog gosta i tako će zaraditi više novca, jer potražnja za advent je velika i svi povećaju cijene u zadnji čas. Ako je riječ o overbookingu ili o nekoj šteti nastaloj u apartmanu iznajmljivac je dužan naći gostu smještaj. To sve ako je unutar roka kad gost nema pravo na povrat novca. Ako je izvan tog roka i gost može otkazati besplatno onda je možda bolje otkazat i nac nešto drugo, ovo gore što sam napisala je u slučaju da ne nemaš pravo na povrat..
|
|
|
25.11.2022., 18:41
|
|
u prolazu
|
dobili su ili upit za dužu rezervaciju ili su skužili da nema smještaja i da mogu prodati skuplje
trenutno je u zagrebu za ovaj vikend slododno još 10 dvokrevetnih smještaja
najjeftiniji je 127€ za dva noćenja sa ocjenom 3,7, prvi slijedeći ima cijenu 350€ za dvije noći
tko planira za vikende na advent u zagreb neka ne čeka last minute
|
|
|
25.11.2022., 21:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Lei kaže:
Javi rasplet, to je u biti ono sto nas uvijek najvise zanima
Makar, meni bas ne bi bilo svejedno ic se kockat da dodjem u Zg i da onda drhtim hoce li me netko pustiti u app, hoce li Booking reagirati i naci novi smjestaj itd... Vjerojatno bi si sa strane ipak rezervirala nesto drugo da budem sigurna
|
Ma ne, ne bih se ni ja kockala.
Našla sam nešto drugo čim su mi ovi javili da ne može (jednokrevetna soba s kupaonom, 100€ 2 noći), maloprije mi se Booking javio da me ovaj prvi host ipak ne može ugostiti i to je to.
|
|
|
06.12.2022., 14:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2021.
|
Otkad sam skužila da je advent u gradu na moru jeftiniji nego u Zagrebu, niti mu ne prismrdim više. Kad vidim apartmane u kojima sam bila da se iznajmljuju za 100 eura i slično, a kad sam ja bila su bili 30 eura i niti toliko nisu vrijedili, užas....već vidim facu gosta koji za 100 eura dobije kauč na koji kad sjedne guzicom roni po parketu i sl.
|
|
|
19.01.2023., 15:44
|
|
...pahuljice padajte...
Registracija: Sep 2003.
|
Quote:
Dorota kaže:
Prijavila sam pa ćemo vidjeti.
|
Dorota, kako se ovo rasplelo? Jesu uopce ista odgovorili iz Bookinga na prijavu?
|
|
|
22.01.2023., 00:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2004.
|
Quote:
Nefelibata kaže:
Ma ne, ne bih se ni ja kockala.
Našla sam nešto drugo čim su mi ovi javili da ne može (jednokrevetna soba s kupaonom, 100€ 2 noći), maloprije mi se Booking javio da me ovaj prvi host ipak ne može ugostiti i to je to.
|
Meni je tako jednom booking javio da hotel u inozemstvu koji sam rezervirala ne može pružiti smještaj (prije toga me već hotel kontaktirao s molbom da otkažem ali sam ih ignorirala jer su prihvatili moju rezervaciju puno mjeseci prije, a vidjela sam da su popunili sve sobe u 5 dana oko mojeg rezerviranog termina i shvatila da su nekoj velikoj firmi ili grupi iznajmili sve sobe - radilo se o terminu velikog međunarodnog sajma).
Naravno da nisam pristala otkazati, nego sam tražila da mi booking nađe alternativni smještaj jednake kvalitete i plati taxi prijevoz ako je udaljeniji od sajma zbog kojeg sam i rezervirala prvi smještaj 9 mjeseci ranije.
Kako to više nije bilo moguće, jer u nekoj 3-4 zvjezdice klasi smještaja koji bi bio adekvatan hotelu koji sam inicijalno rezervirala nije bilo u krugu od 40km, booking me je prebacio na novi 5* hotel u superior apartman.
To mi je bio najbolji booking ever. 
|
|
|
22.01.2023., 01:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Quote:
Lei kaže:
Dorota, kako se ovo rasplelo? Jesu uopce ista odgovorili iz Bookinga na prijavu?
|
Nikako osim da sam dobila još jednu prijeteću poruku od iznajmljivača preko Bookinga jer je ili vidio moju objavu na FB ili mu je netko prenio, a nisam htjela praviti samoj sebi veći problem pa sam se povukla 
|
13.03.2023., 21:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Ovaj vikend smo prijateljice i ja imale odlično iskustvo u Trebinju, predivan stan smo platile 50€ za dvije noći, a u njemu doslovno sve - začini, oprema za kuhanje, suđa koliko ti srce poželi, dovoljno deka, sapuna, WC papira, veliki TV, pegla, mašine za veš i za suđe, domaćica nam samo pokazala stan i zadržala se 2 minute da objasni šta treba, toliko smo je vidjele. Baš jedno divno iskustvo u našim krajevima!
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:43.
|
|
|
|