Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Audio i video tehnika

Audio i video tehnika HiFi, TV, HD, satelitska, kamere i ostala potrošačka elektronika
Podforum: Sam svoj elektroničar

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.06.2023., 15:40   #3681
@aspirin
Ajde bar znamo da lik nije od koristi pa staviš ga na ignore
Odgovori s citatom
Old 18.06.2023., 16:48   #3682
Quote:
dr.mabuse kaže: Pogledaj post
@aspirin
Ajde bar znamo da lik nije od koristi pa staviš ga na ignore
Slobodno to napravi ali neke od najboljih savjeta koje sam ovdje dobio bili su bas od toniv3x.
Pa si ti misli.
Old 18.06.2023., 19:25   #3683
Kupil si nekaj novog i delalo je
Odgovori s citatom
Old 20.06.2023., 14:49   #3684
Update agonije, sinoć iz glupog razloga pokušam opet nešto instalirati na box i uspijem, putem apkpure. IPTV aplikacija je radila najnormalnije, youtube, netflix. Isključio tv prije spavanja (box je ostao uključen) i danas prije podne opet ništa ne radi.

Srećom, kumovi su kupili istovremeno sa mnom isti box pa će mi donijeti u petak na testiranje. Nešto nevjerojatno.

EDIT: "Sign in to network" je i dalje cijelo vrijeme bio prisutan.
grg4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2023., 11:55   #3685
ovo mi se cini je proslo ispod radara, xiaomi je izbacio novu verziju mibox s (2nd gen) na naše tržište, koliko vidim ima ga po webshopovima.
Ima dosta razlika, između ostalog vrti google tv (android tv 11 u pozadini)a ne cisti android tv ko na staroj generaciji. Tamo je bio android tv 9. Je ga netko nabavio/isprobao? Novi proc/grafa, al i dalje je ostao na 2gb rama i 8gb prostora. nadao sam se da ce to poduplat na novom uređaju...

https://www.dignited.com/109696/mi-b...n-vs-mi-box-s/

cijena 64€
https://www.instar-informatika.hr/xi...99194/product/
Old 23.06.2023., 15:20   #3686
Ja preskačem taj novi model sve dok nema podršku za AFR...
Mkexx is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2023., 20:47   #3687
Kako sam gore par postova pisao da me hebe soundbar i mi stick, ispada na kraju da soundbar nije kriv nego telka i mi stick. 90% je problem u telki Philips. Odspojim soundbar i na zvučnicima od telke se isto čuju prekidi i steka zvuk, kao da krči. Nisam pametan vise koje opcije da namjestim na telki, a koje na sticku!
PopiVopi is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2023., 10:05   #3688
Imam mi stick i super sve radi.

Treba mi još jedan pa mi treba mišljenje da li se isplati kupiti ga ili da opet idem na MI stick

Radi se o ; media player Strong srt 41, google Tv stick 4k, android 11, quad core cortex-A53, 1.8 GHz . 2gb, 8gb, 4k uhd , wi fi , Bluetooth 5.

Molila bi iskustva ako ga tko koristi

Poslano sa mog 2109119DG koristeći Tapatalk
lucy85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2023., 12:14   #3689
Quote:
PopiVopi kaže: Pogledaj post
Kako sam gore par postova pisao da me hebe soundbar i mi stick, ispada na kraju da soundbar nije kriv nego telka i mi stick. 90% je problem u telki Philips. Odspojim soundbar i na zvučnicima od telke se isto čuju prekidi i steka zvuk, kao da krči. Nisam pametan vise koje opcije da namjestim na telki, a koje na sticku!

Stavim na telki visekanalno premoscenje i na sticku passthough i onda mi ne steka zvuk i ne krči. Ali kad odem u Netflix preko sticka onda mi samo reproducira Dolby atmos filmove i serije, ne zeli 5.1! Kad stavim na samo visekanalno i na sticku Automatski(upotreba formata koje prijavi uredjaj onda krči i zapinje zvuk….
PopiVopi is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2023., 13:24   #3690
Pa Dolby Atmos je 5.1+ i radi ti, što te muči kod toga?
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2023., 15:07   #3691
U netflixu mi pusti zvuk u filmu koji ima označen Dolby atmos, a kada pustim film di piše 5.1 tu nema zvuka
PopiVopi is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.06.2023., 09:51   #3692
Quote:
lucy85 kaže: Pogledaj post
Imam mi stick i super sve radi.

Treba mi još jedan pa mi treba mišljenje da li se isplati kupiti ga ili da opet idem na MI stick

Radi se o ; media player Strong srt 41, google Tv stick 4k, android 11, quad core cortex-A53, 1.8 GHz . 2gb, 8gb, 4k uhd , wi fi , Bluetooth 5.

Molila bi iskustva ako ga tko koristi

imaš mi stick ili mi stick 4k? jer ljudi to brkaju, pošto su to 2 različita uređaja
imam xiaomi mi stick 4k i ako ti treba još neki box/stick, preporučio bih ti njega jer je bb

a i ovo isto što si nap., vjerojatno misliš na chromecast s google tv-om. kažu da je dobar i praktički bi trebao raditi isto kao i xiaomi mi stick 4k, ali je skuplji, pa bi ja išao na xiaomi. s njim nema greške
a na ovaj strong ne bi išao nikako jer je s cijenom tu negdje kao i xiaomi, ali nije toliko popularan i provjeren, tako da radije ići na pouzdanije proizvođače
izbor ti je ili xiaomi ili google; gotovo je isto, osim što je xiaomi jeftiniji, a google skuplji, pa je logično da tu xiaomi odnosi pobjedu
lux3320 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.06.2023., 11:16   #3693
Quote:
lux3320 kaže: Pogledaj post
imaš mi stick ili mi stick 4k? jer ljudi to brkaju, pošto su to 2 različita uređaja
imam xiaomi mi stick 4k i ako ti treba još neki box/stick, preporučio bih ti njega jer je bb

a i ovo isto što si nap., vjerojatno misliš na chromecast s google tv-om. kažu da je dobar i praktički bi trebao raditi isto kao i xiaomi mi stick 4k, ali je skuplji, pa bi ja išao na xiaomi. s njim nema greške
a na ovaj strong ne bi išao nikako jer je s cijenom tu negdje kao i xiaomi, ali nije toliko popularan i provjeren, tako da radije ići na pouzdanije proizvođače
izbor ti je ili xiaomi ili google; gotovo je isto, osim što je xiaomi jeftiniji, a google skuplji, pa je logično da tu xiaomi odnosi pobjedu
Hvala ti puno, olakšao si mi odluku

Imam Xiaomi Tv stick 4k, i sve radi kako treba.

Ovaj Strong ima iste karakteristike kao Xiaomi pa sam se zato mislila koji bi...

I kako kažeš razlika je par eura, i Xiaomi imam pa znam kako radi i da je dobar

lucy85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2023., 12:31   #3694
Quote:
PopiVopi kaže: Pogledaj post
U netflixu mi pusti zvuk u filmu koji ima označen Dolby atmos, a kada pustim film di piše 5.1 tu nema zvuka

Ma kakvi. Ne pokreće ni jedan video s dts iliti 5.1 oznakom. Moram ici u postavke od netflixa i onda tamo odaberem di su titlovi i to ima npr engleski(izvorni 5.1) i engleski izvorni. Kada odaberem izvorni engleski onda ima zvuka.
PopiVopi is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2023., 13:00   #3695
Mislim da titl može bit hrvatski, ali zvuk obavezno engleski (francuski…)
tomtomy is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2023., 15:19   #3696
Zanima me na koji android stik ili box se može instalirati program Youtube revanced.
zvir12 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2023., 15:29   #3697
Trebalo bi ici na svaki na kojem je android.
Odgovori s citatom
Old 14.07.2023., 15:41   #3698
Revanced je namjenjen za mobitele, za tv postoji smart tube next
Tiki is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2023., 15:46   #3699
Probao sam SmartTubeNext, ali to nije ni približno kao youtube vanced, kojeg sam imao na Beelink andriod boxu, koji na žalost više ne radi, program, ne box.
zvir12 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2023., 16:32   #3700
Ja na boxu imam new pipe, radi mi odlicno, nisam power user doduse.
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:24.