Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je đžabe.
Podforumi: Kokošinjac, Slikovnica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.06.2025., 21:50   #3681
Quote:
Amybroj9 kaže: Pogledaj post
ali ne bih ni da mi netko plati
Bogme, sad kad si rekla, ovo je jedna od tih rijetkih situacija kad ne bih ni da mi netko plati
Old 07.06.2025., 21:57   #3682
Quote:
Sophsy kaže: Pogledaj post
Na Zagorskoj magistrali su oduvijek pogibali ko muhe.
Vozili ko muhe bez glave.
Kad ides po njoj pazis duplo vise jer se to zna.
Nis novo, sve redovno kak je zadnjih 60 godina.
Teško je paziti na to hoće li se netko frontalno zabiti u tebe dok normalno voziš svojom trakom
Radije ću platiti autoput, a postoji i AZM kartica 40, nije baš toliko skupo
Amybroj9 is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 21:58   #3683
Srecom nitko moj nejde na taj koncert. I mislim da sam dovoljno daleko od hipodroma pa da necu nista cut i da me nece kacit nikakve guzve ni kaos.

Svejedno nisam hepi s idejom da se blokira grad zbog toga
TweetyBirdy is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 22:02   #3684
Quote:
Teško je paziti na to hoće li se netko frontalno zabiti u tebe dok normalno voziš svojom trakom

Nije ni autoput bas superica. Ok, nema frontalki, ali smrtnih slucajeva koliko hoces
Gzena is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 22:05   #3685
Daleko sam od Hipodroma, također ne očekujem da ću čuti koncert,. Već sam isplanirala da ne izlazim nikamo. Četvrtak obavim nabavku i dalje radim od doma do ponedjeljka. Muž je nabacio ideju da odemo kod mojih na more taj vikend, ali nisam sigurna da je to dobra ideja. Petak popodne bi mogao biti krkljanac i na izlasku iz Zg, vjerujem da će i drugi imati sličnu ideju. A i to je već turistički vikend, dakle, treba ubrojiti i uobičajene gužve u sezoni. Ne znam, najbolja mi se čini ideja da ostanemo doma.
Miss Piggy is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 22:17   #3686
Moj kolega s posla ima karte, ali rekao je da sad misli da neće ići.
Kupio ih u prvom valu prodaje, sad mu se ne sviđa cijela situacija
Snow Fairy is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 22:32   #3687
Dnevne aktualnosti u zemlji i svijetu - Forumski Avaz IV

Quote:
Kladim da manjina dolazi prespavati osim mozda ak imaju familiju, i rijetko tko tko bas nije skrt u hotel ili app, i da vecini dolazak u ZG nece biti vikend i hotel i restoran i muzej, nego ce doci i nakon koncerta otici.
Pa moraju satima ranije uci na Hipodrom, znas sto znaci prekontrolirati toliku masu ljudi, to su sati.
Na +30 ili +32-33 ekipi koja je u 6 ujutro ustala da stigne na vrijeme zadnje ce na pameti biti traziti dobar restoran za rucak i ici u Prirodoslovni muzej.

Dobro sto si ti toliko opsjednuta muzejima i jedenjem u restoranima? Ako idem u neki grad na koncert, idem na koncert, jel trebam i pola place ostaviti na popratne sadrzaje inace bezveze trosim kisik i bolje da sam doma ostala?

Uostalom, ffs, radi se o Zagrebu. Hrpetina ljudi je iz kruga 200km od grada, dakle bili su koji put u zivotu u Zagrebu. Ne bi da je New York…

A i sto fali tome da se ponesu 1-2 sendvica i protein bar? Bar si siguran da imas nesto za pojesti ako te ulovi glad i slabost.
Zla barbika is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 22:34   #3688
Nikad u ZG nisam otišla u muzej. Ni na kraj pameti mi to nije bilo.

Ni na more kad odem ne jedem u restoranu nego si kupim jelo u marketu

Hoće li biti neka gošća na koncertu?

Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 22:34   #3689
Mislim.da ce oni koji ulove mjesto ispod drva biti najsretniji
Nije bas da ima puno drveća i hlada, pa ce ziher biti na cijeni
Old 07.06.2025., 22:35   #3690
Dnevne aktualnosti u zemlji i svijetu - Forumski Avaz IV

Ih, propadosmo s takvim turistima.

Posalji pare ali nemoj dolaziti.
Zla barbika is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 22:36   #3691
Quote:
Gzena kaže: Pogledaj post
Nije ni autoput bas superica. Ok, nema frontalki, ali smrtnih slucajeva koliko hoces
Nema
Pitala sam i chatgtp
Većina nesreća se na A2 i tako dogodi između Zagreba i Zaprešića, a tamo debelo prevladavaju auti koji ni nisu plaćali autoput, a taj dio ne bih izbjegla ni da sam išla starom cestom
Išla sam stotinu puta i od jedne do druge naplatne kućice bih vidjela ravno dva auta
U suprotnom smjeru vjerojatno ima više prometa

Autoput je sigurniji od stare ceste općenito, A2 nije klasificirana kao cesta visokog rizika, a većina nesreća se dogodi na tom zajedničkom dijelu puta
A cesta s 0 nesreća ne postoji, jbg
Između A2 i stare zagorske sigurno se neću ni sekunde dvoumiti
Amybroj9 is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 22:40   #3692
Quote:
poison.Ivy kaže: Pogledaj post
nekoć sam često vozila tuda i često viđala udese
zajebana cesta, ima neke čudne nagibe, kao pregledna je i vidi se daleko pa krenu preticati, a auto iz suprotnog smjera je u taj čas bio iza jedinog grma/ stabla na vidiku
i brzo se vozi!

danas sam bila s frendovima iz istre, žena jednog od njih dolazi na tomcona s joś 7 prijateljica
iznajmit će kombi, a vozit će ih frend koji ima rodbinu u okolici zg gdje će on pobjeći čim ih doveze
dolaze dan ranije i ostaju do ponedjeljka
neće se svi razići odmah, potrajat će gužva još koki dan
baja is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 22:43   #3693
Quote:
Zla barbika kaže: Pogledaj post
Dobro sto si ti toliko opsjednuta muzejima i jedenjem u restoranima? Ako idem u neki grad na koncert, idem na koncert, jel trebam i pola place ostaviti na popratne sadrzaje inace bezveze trosim kisik i bolje da sam doma ostala?

Uostalom, ffs, radi se o Zagrebu. Hrpetina ljudi je iz kruga 200km od grada, dakle bili su koji put u zivotu u Zagrebu. Ne bi da je New York…

A i sto fali tome da se ponesu 1-2 sendvica i protein bar? Bar si siguran da imas nesto za pojesti ako te ulovi glad i slabost.
Pa svako malo neko blebece kako ce Zagreb od tog koncerta masno zaraditi, pa komentiram u tom kontekstu.
A i js osobno ne volim putovat ko kofer i nis ne pogledati, nikud ne izaci kad dodem negdje, nije mi to dovoljno.
E: nek netko napravi anketu koliko Hrvata nije guzicu odvuklo do Trakoscana i Plitvica, jednom u zivotu. (Pri tom ne mislim na zaista siromasne.)

Quote:
Neyde kaže: Pogledaj post
Nikad u ZG nisam otišla u muzej. Ni na kraj pameti mi to nije bilo.

Ni na more kad odem ne jedem u restoranu nego si kupim jelo u marketu
A zasto nisi?
Zasto ti nije palo na pamet?

Meni je osnovno kad negdje otoutujem razgledati to mjesto, obici muzeje, cega vec ima negdje.
Evo sad sam opet bila u Puli i opet otisla u Arenu, na Plitvicama sam bila valjda 25 puta,,jer svake godine ako ljetujem dovoljno juzno na povratku stanem i prosecem sat-dva-tri i rucam.
Besmisleno mi je ici nekud i nista ne vidjeti i ne mrdnuti nikud, ne vidim svrhu ni smisao u tom da odem nekud i vidim samo hotel/sobu.
Kud god putovala.
Pojedem i ja sendvic ali zelim i nekud izaci.

S obzirom da tompsonovci stalno govore da ce grad od tog zaraditi pitam se od cega ce to grad zaraditi.
Old 07.06.2025., 22:46   #3694
Pa i opus dei hodači obiđu Ikeu, šta.
Old 07.06.2025., 22:57   #3695
Quote:
Na Zagorskoj magistrali su oduvijek pogibali ko muhe.
Vozili ko muhe bez glave.
Kad ides po njoj pazis duplo vise jer se to zna.
Nis novo, sve redovno kak je zadnjih 60 godina.
Tako je, od kad sam bila klinka grozila sam se te ceste, a i moji roditelji. Kad smo išli za Zagreb, radije smo išli kroz sela (Zaprešić, Dubravica, Kraljevec...)
Quote:
I s tobom se slažem. Često idem k svojima, nikad zagorskom magistralom, uvijek autoputom. Grozna čudna cesta, bila je i prije užasna, ali nakon renovacije još je opasnija.
SkinnyPink is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 23:10   #3696
Quote:
Pa svako malo neko blebece kako ce Zagreb od tog koncerta masno zaraditi, pa komentiram u tom kontekstu.
A i js osobno ne volim putovat ko kofer i nis ne pogledati, nikud ne izaci kad dodem negdje, nije mi to dovoljno.
E: nek netko napravi anketu koliko Hrvata nije guzicu odvuklo do Trakoscana i Plitvica, jednom u zivotu. (Pri tom ne mislim na zaista siromasne.)

A zasto nisi?
Zasto ti nije palo na pamet?

Meni je osnovno kad negdje otoutujem razgledati to mjesto, obici muzeje, cega vec ima negdje.
Evo sad sam opet bila u Puli i opet otisla u Arenu, na Plitvicama sam bila valjda 25 puta,,jer svake godine ako ljetujem dovoljno juzno na povratku stanem i prosecem sat-dva-tri i rucam.
Besmisleno mi je ici nekud i nista ne vidjeti i ne mrdnuti nikud, ne vidim svrhu ni smisao u tom da odem nekud i vidim samo hotel/sobu.
Kud god putovala.
Pojedem i ja sendvic ali zelim i nekud izaci.

S obzirom da tompsonovci stalno govore da ce grad od tog zaraditi pitam se od cega ce to grad zaraditi.

Daj ne seri i izadji iz svog bubblea. Ja sam obisao valjda svaki iole znacajan lokalitet u Hr, a pola njih sam obisao jer me zena nagovarala. Volim vidjeti nove stvari, ali ako nemam vremena ili mi nije primarno - necu stati na jebene Plitvice 5 puta u godini.

Ako netko iz Rijeke dolazi na koncert, sta bi trebao? Ziviti u zg tri dana? Zavrsi koncert, dodje do auta i ide kuci. Kad sjedne u auto za dva sata je doma.

Od 500.000 ljudi dobar dio ce ih nesto taj dan kupiti na benzama, u ducanima, fast foodovima. Ako ne znas kako stvari funkcioniraju, Gradu idu novci od svake te prodaje u ducanu. Svaki konobar, svaki zastitar - kroz svaki ugovor i isplatu naknade dio ide Zagrebu.

Zagreb bi mogao stotine tisuća eura inkasirati bez jebemti.
profesorjakov is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 23:18   #3697
Quote:
profesorjakov kaže: Pogledaj post
Ako ne znas kako stvari funkcioniraju, Gradu idu novci od svake te prodaje u ducanu.
ako ne znas kako te stvari funkcioniraju, nek ti kaze lika
žoan is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 23:20   #3698
Bacila sam pogled na onu temu na aktualno o koncertu i falak nisam u zagrebu nego na moru, a bogami taj dan ću svima rec da ne micu se iz vidokruga mi i ne rade nikakve ludorije jer je jako upitno da li će bit ikoja hitna raspoloziva u krugu od 50km

Što se tiče muzeja volim lutati i obilaziti nove gradove ali mi muzeji nisu nešto napeti, više volim prošetati i provozati se javnim prijeozom, probati osjetit duh grada... Jedan muzej po posjetu max
proab is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 23:28   #3699
Quote:

Neće se svi vraćati nakon koncerta, zato je možda sve rasprodano od smještaja taj dan i dane okolo. Odeš prije pojesti nešto, idući dan šoping, pojesit nešto, javiti se nekome, s nekim na ručak, klinci u u zoo, u Zagorje u toplice na dan.
Nisu svi studenti asketi, pa samo dođu na koncert. Ljudi idu na koncerte u sklopu par dana izleta nekamo, pa ukomponiraju više stvari, zbilja nije nešto nikad viđeno. Možda nije Prirodoslovni muzej, ali bi moglo biti nešto drugo za trošenje novaca, Amazinga, Arena, Westgate, Mladost bazeni, Muzej čokolade ili zabranjenih veza, žičara do Sljemena, ovisno tko dolazi.
Old 07.06.2025., 23:34   #3700
Quote:
Nema

Pitala sam i chatgtp

Većina nesreća se na A2 i tako dogodi između Zagreba i Zaprešića, a tamo debelo prevladavaju auti koji ni nisu plaćali autoput, a taj dio ne bih izbjegla ni da sam išla starom cestom

Išla sam stotinu puta i od jedne do druge naplatne kućice bih vidjela ravno dva auta

U suprotnom smjeru vjerojatno ima više prometa

Autoput je sigurniji od stare ceste općenito, A2 nije klasificirana kao cesta visokog rizika, a većina nesreća se dogodi na tom zajedničkom dijelu puta

A cesta s 0 nesreća ne postoji, jbg

Između A2 i stare zagorske sigurno se neću ni sekunde dvoumiti
Krivo sam te skuzila. Mislila sam opcenito na autoceste i drzavne/zupanijske.

Ja cesto i starom zagorskom i po A2. Kako mi dodje.
Gzena is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:03.