|
|
07.05.2025., 08:59
|
|
Moderator
Registracija: May 2012.
|
Quote:
rampart kaže:
pitanje, ima li smisla otvoriti zasebnu temu FNC pa sve vezano uz FNC da tamo upisujemo?
Koliko sam vidio, nemamo temu o FNC-u pa cesto onda u MMA fanzone pisemo o dogadjanjima vezanima za FNC.
Ideja da se otvori dosla je jer sam htio prokomentirati kako bih volio da ovaj janicic prebije bojkovica iako sumnjam da ce uspjeti ali volio bih kao kad je khabib prebio conora eto..
|
Dapače kolega ramparte
Međutim, koliko sam primjetio ekipa je dosada već otvarala teme za pojedine evente, pa možete i dalje tako ili otvoriti "opću" temu za FNC kako god mislite da je praktičnije.
Ako sad netko od vas otvori temu, ja ću samo prebaciti ovih nekoliko postova tamo?
|
|
|
07.05.2025., 13:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Bilo bi lijepo kada bi se jos poneki forumas izjasnio misli li da bi imalo smisla zasebnu FNC temu napraviti ili je ok da nastavimo u MMMa fanzone kao i do sada.
|
|
|
07.05.2025., 14:13
|
|
Moderator
|
Ma zasto? Pa nisi pitao da otvorimo neku bedastocu, dapace inace to ekipa otvori sama (ni ti ne moras pitati ubuduce)
|
|
|
07.05.2025., 15:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Ok, onda otvaram temu 
|
|
|
08.05.2025., 23:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2015.
|
DW upravo rekao za izjavu Topuire da od ishoda meca Belala i DM zavisi hoce li mu sledeca borba (Topuiri) biti Islam ili Oliveira, da je to poprilicno tacno.
|
|
|
14.05.2025., 04:39
|
|
Moderator
|
Par ludih vijesti noćas, sad je ostalo vidjeti sto će se dešavati u ostatku godine.
320 je rujan u Mexicu (uopće nemam ideju tko bi to predvodio, nekako mi ss Ankalaev i Pereira ne uklapaju), 321 bi mogao biti kraj rujna/pocetak listopada u Australiji Volk i Evloev, 322 Anu Dhabi i ziher Islam protiv JDM, onda 323 u MSG i nadam ss napokon Aspinall ide na upraznjeni pojas ili na Jonesa, a za kraj 324 u Las Vegasu
|
|
|
14.05.2025., 07:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2022.
|
Na istom cardu trebaju staviti Volk vs Evloev i Islam vs Maddallena. Za mene bi to bilo idealno.
Patrick Patchy Mix slobodan. Vjv ide u UFC. Misljenja sam da nema sto traziti protiv top 5, ali od sestog do desetog mjesta bi i mogao nekog dobiti. Po meni bi imao najjacu jiu u bantamu i trebao bi se svako paziti ga, ali malo mi je precijenjen kod ljudi..
|
|
|
14.05.2025., 10:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Oni će stvarno Jonesu dati 6 mj. pripreme za Toma.
Lik guta(kurčine) po Tajlandu u međuvremenu, crkni UFC.
|
14.05.2025., 10:43
|
|
Registrirani korisnik
|
dupli
|
15.05.2025., 07:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Evo Patchy Mix upao umjesto Vere. Najjaci borac bantama van UFC-a. Bit ce paklen mec..
|
|
|
15.05.2025., 17:12
|
|
blebetavi introvert
Registracija: Jul 2017.
|
Jako mi je drago da je Patchy Mix uletio u UFC. Prevelik ne talent da bi venuo u PFL-u ili One-u.
|
|
|
18.05.2025., 12:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Meni osobno najvece iznenadenje sto je Gordon razbio Thiaga Moisesa.
Yussuff i kad su ga svi velicali meni je i tada bio los. Sada se vidi da je bas bio precijenjen.
Burnsovo je proslo, ali i kad je njegovo proslo dao je rat Chimaevu iako se Chimaev glupo borio i Maddalleni je dao najveci rat. Vodio 2:0 u rundama i vjerojatno prije nokauta bi uzeo i tu trecu rundu. Bradyu dao puno veci otpor vec Edwards itd. Bit ovog posta je bez obzira sto je pao Burns Morales je prava stvar i mozda buduci prvak.
|
|
|
18.05.2025., 12:27
|
|
Moderator
|
Velter je od osrednje dosadnjikave kategorije postao možda najjača, Morales je samo još jedan “začin”
|
|
|
18.05.2025., 15:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Morales ubojica.
Meni je i dalje smiješno što je Usman rangiran kao 5. tj. 6. najboji welteraš na svijetu, a liku je zadnja pobjeda bila prije skoro 4 godine(zadnji nastup u WW prije 2 godine) te ima 3 poraza u nizu, ajde jedan nije u WW ali opet...Znam da je 2. najbolji welteraš ikada, no dokle možeš biti na listi? Pa tako su i Conora u LW držali godinama na listi makar je imao jednu pobjedu. Ne volim Garryja, no na koju Usman ispred njega i Buckleyja koji su nešto pokazali u to vrijeme? Isto tako i Burns držao poziciju na ljestvici jako dugo. Pa sjećam se da su Edwardsa doslovce maknuli s rang liste jer je odbio borbu protiv Chimaeva prije 3-4 godine, kao zbog neaktivnosti. Istina bog, bio je on neaktivan ali ni blizu kao ovi. I onda Dana i ekipa prodaju priče da UFC ne kontrolira rankinge.
Ma i Colby je top 10, ne sjećam se kada je on dobio zadnju borbu, još dulje vrijeme nego Usman, aktivnost nikakva. Daj miči ih, daj guraj Moralesa i slične. WW je top kategorija, no većinom je problem što nema dovoljno borbi, a rekao bih da je to dosta bilo to tih starosjedioca koji sjede na pozicijama. Sada stvari izgleda idu na bolje.
|
19.05.2025., 12:53
|
|
blebetavi introvert
Registracija: Jul 2017.
|
Durinho mora u penziju. Teško mi je ovo gledati, dovoljno smo gledali Fergusona. Izzy je u sličnoj poziciji i isto mi teško pada, no kod Burnsa je još brutalnije.
|
|
|
19.05.2025., 13:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Nesto se spominje Evloev vs Pico i Diego Lopes vs Jean Silva. Ako daju Yairu sansu onda stvarno...covjek je dobio Pitbulla, a Pitbulla ce dobiti svatko rangiran i Ortega ga je pobijedio uz dominaciju, a Ortega je jako daleko od najboljih dana..
Moraju napraviti Volk vs Evloev, a Lopesu neka daju Yaira da ga zauvijek maknemo iz kombinacija za titulu..
|
|
|
20.05.2025., 01:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Nije meni Evloev najdraži, isto tako mi nije dosadan kao što neki tvrde, ali jebemu pas vrijeme je za priliku. Lik je stvarno i više nego dovoljno napravio, kakav Yair. On treba na Lopesa, očito postoji vatre tu i bila bi zabavna/dobra borba. A Silvu poslati na Ortegu, Sterlinga na Allena, Pica na Murphy, ajmo malo aktivnosti u toj diviziji. 
|
20.05.2025., 12:02
|
|
Reptil
Registracija: Mar 2017.
|
Gaethje Pimblett za UFC 319 dogovoreno, nadam se da Gaethje ima još onog starog psa u sebi i da će ovoga razoriti iako mislim da je trenutno momentum na strani ovog debila Paddya.
Al baš providno grade ovog Paddya, nakon one sramote od Gordona gdje je realno izgubio su ga stavili godinu dana na hladjenje, dali mu starog i istrošenog Fergusona s kojim je na kraju isto bilo čupavo jer je crknuo s kondom u trećoj rundi, zatim onog klauna Greena i na kraju Chandlera koji ne znaš jel imao više sudara ili kilometara.
Sad Gaethje koji je isto ajme potrošen i najslabiji u parteru gdje je voom dobra šansa da ga zadavi jer jednom kad je na ledjima nije baš dobar.
|
20.05.2025., 15:39
|
|
Moderator
|
A šta ja znam, mogli su mu dati Gaethjea ili Hookera, svi ostali iznad njega imaju ugovorene mečeve (osim Armana).
Ja sam prije hejtao Paddyja, sad mi više i nije loš. Nije Paddy kriv što ovdje nema mladih snaga koje bi preuzele kategoriju poput veltera ili perolake, čini mi se da zapravo koristi tu činjenicu i uz pomno planirane protivnike se penje prema top5. Ali nije on meni favorit protiv Gaethjea.
|
|
|
20.05.2025., 20:16
|
|
More human than human
Registracija: Feb 2011.
|
Đani Barbir na pragu UFC-a!? Ponajveći hrvatski talent navodno je dio ovosezonskog DWCS-a!
https://fightsite.hr/fightsite/regij...wcs-a-15586181
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:23.
|
|
|
|