Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.01.2024., 15:07   #3741
Quote:
Penika kaže: Pogledaj post
Da je to rekao nekom Britancu, tipa Jack Whitehall, odbrusio bi mi da toliko cucla mater da mu mlijeko curi iz usta.
Ok Branka
Peter Griffin is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 22.01.2024., 15:24   #3742
Quote:
Peter Griffin kaže: Pogledaj post
Ok Branka
Pa kad se vec predstavljas kao ekspert, mogao bi se i obrazovati malo.
Penika is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2024., 16:10   #3743
Quote:
Pa kad se vec predstavljas kao ekspert, mogao bi se i obrazovati malo.
Niti jedan britanac nikada ne bi odbrusio niti jednom svom princu, posebno ne po pitanju princeze Diane
Peter Griffin is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2024., 16:57   #3744
Quote:
Niti jedan britanac nikada ne bi odbrusio niti jednom svom princu, posebno ne po pitanju princeze Diane
Ti nikada u zivotu nisi upoznao britanca
Tu nema svetih krava
Penika is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2024., 17:31   #3745
Quote:
Tu nema svetih krava

Old 22.01.2024., 18:02   #3746
Quote:
stvarno postaje neugodno, to sa Travoltom se inače zove small talk
Nekak si nemrem zamislit da bi tak uletio williju i/ili imao komentar za ples s dijanom u willovom prisustvu, u javnosti, pred punom dvoranom ljudi. Jel travolta dijanu spomenuo na pozornici ili u razgovoru između njih dvoje samih? Ako je ovo potonje, onda je ovaj bolesnik još veći.

No mozda grijesim. Jel imamo takav primjer, da na dogadanju koje nema veze s dijanom, ne mislim na otkrivanje statua i knjiga o njoj, da na dogadanju s temom o grahu, avijaciji, balonima, itko stavlja dijanu u usta?
Old 22.01.2024., 18:12   #3747
Quote:
aishia kaže: Pogledaj post
nadam se samo da su ga uhvatili u pocetku. Bas mi žao, ona je meni ostala nekako simpa. Jedino bi volila da se distancirala od perv Andrewa, al valjda je to jedini način da sebi osigura mirnu starost s financijske strane.
Old 22.01.2024., 19:43   #3748
Quote:
TheProvense kaže: Pogledaj post
...
No mozda grijesim. Jel imamo takav primjer, da na dogadanju koje nema veze s dijanom, ne mislim na otkrivanje statua i knjiga o njoj, da na dogadanju s temom o grahu, avijaciji, balonima, itko stavlja dijanu u usta?
Stvarno grijesis. Cim je objavljeno Harijevo ime kao dobitnika i Travolte kao voditelja, pocelo se pricati o Diani i Travolti, izvukli su stare fotke, vijest T. nakon toliko godina uz Harija blabla, .. Zasto ne bi

https://www.instagram.com/p/C2Y95BTt...RlODBiNWFlZA==

Bit ce T. cita hejtanje...
johntravolta

13 h
I was so proud to host Prince Harry, Jeff Bezos and Lauren Sánchez at Living Legends of Aviation awards event Friday night. Congrats to both Prince Harry and Lauren on their awards!!
Odgovori s citatom
Old 22.01.2024., 20:10   #3749
Mess, x korisnica "harryijevosivoodijelo" više povrijeđena Harrijevom lošom šalom na Travoltin račun nego sam Travolta
Littlebit is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2024., 20:22   #3750
Quote:
Tu nema svetih krava
Naravno da ima, inače bi se riješili monarhije kao Francuzi lol

Uz to Harry je bio najpopularniji član kraljevske obitelji dok je bio u Britaniji, što još jednom pokazuje tvoje nepoznavanje elementarnih stvari
Peter Griffin is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 22.01.2024., 20:43   #3751
Quote:
Littlebit kaže: Pogledaj post
Mess, x korisnica "harryijevosivoodijelo" više povrijeđena Harrijevom lošom šalom na Travoltin račun nego sam Travolta
Kako to znaš?

Javno će ga poslati u kuki ako je uvrijeđen?
Old 22.01.2024., 20:50   #3752
Zašto bi Travolta bio uvrijeđen Harryevom lošom šalom kad je sve bilo dogovoreno?

Vjerojatno se drama queen, ovaj princ, ne bi ni pojavio da nije sve bilo po njegovom, tako je Travolta morao kenjati o Diani i istrpiti da ga princ posere lošim forama da ne bi ostao bez $$$ za nagradu
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2024., 21:33   #3753
Quote:
malčica kaže: Pogledaj post
Cim je objavljeno Harijevo ime kao dobitnika i Travolte kao voditelja, pocelo se pricati o Diani i Travolti, izvukli su stare fotke, vijest T. nakon toliko godina uz Harija blabla...
Jel travolta prvi spomenuo dijanu i je li to učinio na pozornici pred svima ili nasamo s herijem? Nisam ubrala taj dio. I to je ono što me u biti zanima.
Old 22.01.2024., 21:39   #3754
Quote:
malčica kaže: Pogledaj post
Stvarno grijesis. Cim je objavljeno Harijevo ime kao dobitnika i Travolte kao voditelja, pocelo se pricati o Diani i Travolti, izvukli su stare fotke, vijest T. nakon toliko godina uz Harija blabla, .. Zasto ne bi

https://www.instagram.com/p/C2Y95BTt...RlODBiNWFlZA==

Bit ce T. cita hejtanje...
johntravolta

13 h
I was so proud to host Prince Harry, Jeff Bezos and Lauren Sánchez at Living Legends of Aviation awards event Friday night. Congrats to both Prince Harry and Lauren on their awards!!
jel to loren dobila istu nagradu kao heri?
Old 22.01.2024., 21:46   #3755
Quote:
Zašto bi Travolta bio uvrijeđen Harryevom lošom šalom kad je sve bilo dogovoreno?

Vjerojatno se drama queen, ovaj princ, ne bi ni pojavio da nije sve bilo po njegovom, tako je Travolta morao kenjati o Diani i istrpiti da ga princ posere lošim forama da ne bi ostao bez $$$ za nagradu
A stvarno
Da, tako je. Sta Travolta trpi za saku $

Quote:
TheProvense kaže: Pogledaj post
Jel travolta prvi spomenuo dijanu i je li to učinio na pozornici pred svima ili nasamo s herijem? Nisam ubrala taj dio. I to je ono što me u biti zanima.
Da, javno, napisala sam vec pred koju stranicu.

Ed:
Quote:
Little Mermaid kaže: Pogledaj post
jel to loren dobila istu nagradu kao heri?
Nisam pratila, evo s LLA stranice

https://living-legends-of-aviation.m...ertical-flight
Odgovori s citatom
Old 22.01.2024., 23:18   #3756
Travolta ima 250 milijuna dolara, ali jadan mora sjediti i trpiti Harryija za koji dolarić. Možda, al samo možda Travolta nema neobjašnjivi i neosnovani hejt prema Harryju pa mu glupa šala nije krivo sjela.
Littlebit is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2024., 23:51   #3757
Pa nije Travolti plaćana nagrada, nego toj školi (akademiji? tečaju? meh, nije važno) letenja koja to organizira i dodjeljuje.

Travolta je upoznao Harrya s nagradom i posredovao da ju ovaj dobije uz "malu" nadoknadu, jel.
Vjerojatno nije očekivao da će ga Harry na kraju posrati, kao što ni Spotify nije očekivao, kao što ni Oprah nije očekivala, kao što ni RF nije očekivala i još sijaset drugih, al eto, ne može Harry protiv sebe.
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2024., 00:23   #3758
Joj da ma posrati. Obična glupa šala nekoga tko nema smisla za humor. Po tome bi i Taylor Swift do smrti trebala zamjerati onom glupom voditelju što se glupo našalio na njen račun.
Littlebit is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2024., 01:41   #3759
Quote:
.... Travolta je upoznao Harrya s nagradom i posredovao da ju ovaj dobije uz "malu" nadoknadu, jel.
....
Vjerojatno citas wiki stranicu Living legends-

Vrlo zivopisna stranica otkad je Harry odabran. Taj nebitni lik inspirira zvrlje da preuredjuju idiotizmima, pa ih isprave, pa opet napisu laz, pa ih brisu, i tako ..... zanimljivo je popratit history.

-----------
Swift nije imala nikakvu komunikaciju s Koyem, bar sto ja znam.
Odgovori s citatom
Old 23.01.2024., 02:56   #3760
Quote:

A čuj tu priču je netko započeo, zbog nekih indikacija, a gdje ima dima ima i vatre.

Također imamo i skupinu koja se ubija od dokazivanja da Wills i Kata imaju idiličan i presretan brak.

Sadašnji danski kralj i njegova afera nam pokazuju kako ništa nije crno bijelo
Joj, pa normalno da nije crno-bijelo konkretno ovdje jedino kad se spominjao "idiličan" brak Willa i Kate je bilo u kontekstu " a kaj vi mislite da Will i Kate imaju savršen brak?!" unatoč tome što nitko to nije naveo reći kako djeluju sretno i da su dobar par je jedno a navest da imaju savršen brak i da Will zato garant nije pogledao drugu ženu u 20+ godina otkako je s Kate je drugo.

To što on izgleda sretno s Kate (meni osobno eto) ne isključuje opciju šaranja sa strane. S obzirom na to tko je vjerojatno ima takvih opcija napretek ako mu se hoće. Naprosto mi ta priča sa Rose nikad nije držala vodu, sve mi je u vezi toga bilo prešlampavo. I nekako ga ne mogu zamisliti sa nekom stalnom ljubavnicom, ne znam. Brijem da ne bi imao živaca žonglirat još i ljubavnicu
Prije mogu zamisliti da ima povremene one night standove kad se zapije na nekom vikendu sa starom ekipom, daleko od Kate i djece. Ako ćemo već ić po tome da garant vara Katu.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:02.