Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome |
|
|
16.05.2014., 18:53
|
|
SER O NO SER Y YO SOY
Registracija: Nov 2012.
|
Znači Willy upuca CD-a i ostali nazvali jedno 15 ljudi, a nitko nije zvao Hitnu, klasika
Gema sva u šoku ispriča Paoli kako je CD upucan, a ona se počela smijat, u tom trenutku sam se ugušio u hrani 
|
|
16.05.2014., 19:01
|
|
ESMERALDA FAN
Registracija: Sep 2011.
|
Paola je legenda. Boli nju briga više za Carlos Daniela. 
|
16.05.2014., 19:39
|
|
♥Levisica ♥ Ikerica♥
Registracija: Aug 2009.
|
Piedad o Carlosu Danielu: Ja sam mu kao dvije mama  A on ko malo dijete u bolnici: Bako, ne idi, ostani samnom
Paola možda i jest kraljica, ali njezin usiljeni smijeh mi para uši, jako loše to radi
Lalita uhvatila Paolu na nogama  Sad će Paola reći da je čudom prohodala 
|
|
|
16.05.2014., 22:34
|
|
Vječni optimist
Registracija: May 2010.
|
Quote:
19iggy94 kaže:
Znači Willy upuca CD-a i ostali nazvali jedno 15 ljudi, a nitko nije zvao Hitnu, klasika
|
Joj od tog mi se odmah dignula kosa na glavi, glavno da je ova Veronica odmah odjurila po Rodriga i čekala da on zapovijedi da pozovu hitnu  i naravno niš i bez Pauline i njene zapovijedi kog da sve nazove i obavijesti o ranjavanju.
Quote:
Gema sva u šoku ispriča Paoli kako je CD upucan, a ona se počela smijat, u tom trenutku sam se ugušio u hrani
|
Ajme da taj njen kako veli Marimar usiljen smijeh para uši, onak ko grom iz vedra neba se počela smijati jer bi CD mogao umrijeti, a ona postati bogata udovica.  Meni je zapravo taj njen isforsirani smijeh djelovao kao da misli da se Gema šalila s time, a ne ko da se to stvarno dogodilo, da je on upucan
A da i skroz glupo mi je kaj Paulina i CD nisu htjeli da se pozove policija i optuže Willyja, kao Bog će mu već suditi, stići će njega zaslužena kazna  a kaj da je umro, i onda niš ne bi poduzeli.  A ostavljajući ga na slobodi i dalje može činiti nažao ljudima, koja glupost 
|
|
|
16.05.2014., 22:43
|
|
Iksica
Registracija: Apr 2009.
|
meni u toj seriji najbolja ona mala sestra od Carlitosa, kak se ono zove? e ona mi je zakon, svaki put kad sam je ulovila mala je neš bubnula extra, uvijek neki prc baci
jel se još Carlos Daniel treba zaljubit koji put? Ipak je zadnji tjedan nije dugo 
|
|
|
16.05.2014., 22:47
|
|
♥Levisica ♥ Ikerica♥
Registracija: Aug 2009.
|
Lisset  Daaa, mala je zakon
Ajme da, ovo u vezi Willija je malo žešći fail 
|
|
|
16.05.2014., 22:50
|
|
ESMERALDA FAN
|
Quote:
x files agent kaže:
meni u toj seriji najbolja ona mala sestra od Carlitosa, kak se ono zove? e ona mi je zakon, svaki put kad sam je ulovila mala je neš bubnula extra, uvijek neki prc baci
jel se još Carlos Daniel treba zaljubit koji put? Ipak je zadnji tjedan nije dugo 
|
Imat će još jednu afericu. 
|
16.05.2014., 22:55
|
|
Vječni optimist
|
Je mala je preslatka,  a mislim da ju danas uopće nisu prikazali, a gledala sam skoro pa obje epke  , al glavno da je bio onaj mali cmizdravac kojeg šalju u internat, valjda da ne skuži tu zavrzlamu oko Paole/Pauline
A sad se Lalita neš frnji na Paolu, teško joj je odnijeti čaj u sobu, a prije joj je bila pomagač, a sad nakon toliko godina ona skužila kakva je Paola  a i ova medicinska sestra je izgleda promijenila ploču sudeći po onoj faci, cijelo vrijeme je cijelu familiju provocirala i cinično se smijala, al sad joj izgleda više ne želi pomagati jer nije očekivala da će mužu željeti smrt.
|
|
|
16.05.2014., 23:02
|
|
Iksica
|
|
|
|
16.05.2014., 23:09
|
|
Vječni optimist
|
|
|
|
16.05.2014., 23:34
|
|
SER O NO SER Y YO SOY
|
A čekaj Miguel de Leon (Douglas Maldonado) & Gabrijela Spanić (Paola/Paulina) su muž i žena bili u stvarnom životu i glumili su zajedno u ovoj seriji, interesantno.
|
|
16.05.2014., 23:37
|
|
Doctora porque Mi♥EsTuyo!
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
19iggy94 kaže:
A čekaj Miguel de Leon (Douglas Maldonado) & Gabrijela Spanić (Paola/Paulina) su muž i žena bili u stvarnom životu i glumili su zajedno u ovoj seriji, interesantno.
|
Mislim da jesu, ali isto tako mislim da to nije potrajalo uopće
Ali mislim da je on otac onog sina što ga ona ima...
Meni je ova Gema...  kad ono prevrne onim svojim očima!!
Joj da mi je bilo zbaviti kakav gif od tog 
|
16.05.2014., 23:42
|
|
Iksica
|
Gabriela i Miguel su zajedno glumili tam negdje 96/97 u nekoj venecuelanskoj seriji(Como tu ninguna) glavni par, tak su se zaljubili i oženili. Rastali su se negdje tam 2002 kad je ona snimala onu La Venganzu, on sad ima drugu ženu a ona je dobila dijete iz neke kratke veze. Tak da nije on otac dijeteta. Inače žao mi je šta nisu potrajali jer sam čitala intervju kako su se upoznali i to je baš bila prava sapunica a i pasali su si fizički 
|
|
|
16.05.2014., 23:46
|
|
ESMERALDA FAN
|
Quote:
19iggy94 kaže:
|
Da. Za vrijeme ''Otimačice'' bili su još uvijek u braku. 
|
16.05.2014., 23:52
|
|
SER O NO SER Y YO SOY
|
Quote:
ManuellaNavarro kaže:
Mislim da jesu, ali isto tako mislim da to nije potrajalo uopće
Ali mislim da je on otac onog sina što ga ona ima...
Meni je ova Gema...  kad ono prevrne onim svojim očima!!
Joj da mi je bilo zbaviti kakav gif od tog 
|
Bili su u braku 6 godina, a sin se zove "Gabrijel"
Pa ta scena je bila nedavno kada je razgovarala sa bakom Piedad, pa se ona uvijek iza leđa smješkala, okretala očima... dobro da nije još i jezik isplazila 
|
|
16.05.2014., 23:52
|
|
Vječni optimist
|
Quote:
x files agent kaže:
Gabriela i Miguel su zajedno glumili tam negdje 96/97 u nekoj venecuelanskoj seriji(Como tu ninguna) glavni par, tak su se zaljubili i oženili. Rastali su se negdje tam 2002 kad je ona snimala onu La Venganzu, on sad ima drugu ženu a ona je dobila dijete iz neke kratke veze. Tak da nije on otac dijeteta. Inače žao mi je šta nisu potrajali jer sam čitala intervju kako su se upoznali i to je baš bila prava sapunica a i pasali su si fizički 
|
Bome dobro si ti upućena  od ovog kaj si ti rekla, ja znam jedino da ovaj njen mali nije njegov sin pošto su dosta davno razveli.  A kad su se i di upoznali, a i kad rastali pojma nemam. Nije me to tolko zanimalo da bih se išla informirati. 
|
|
|
16.05.2014., 23:58
|
|
Iksica
|
Quote:
Paloma Negra kaže:
Bome dobro si ti upućena  od ovog kaj si ti rekla, ja znam jedino da ovaj njen mali nije njegov sin pošto su dosta davno razveli.  A kad su se i di upoznali, a i kad rastali pojma nemam. Nije me to tolko zanimalo da bih se išla informirati. 
|
ma ja sam tražila neš o njenoj drugoj seriji  pa sam naišla na taj članka.Uglavnom fora, ona je misla za njega na početku da je hladan i umišljen tip i nije joj bio simpa,kasnije se zaljubila u njega i scene koje su zajedno snimli su joj kao bile teške jer je on imo drugu a ona mi nije htjela reč da je zacopana u njega, kasnije je pukla i rekla mu, on ju je odkanto, kao sviđala mu se al je on bio u vezi, kasnije mu se ona osvećivala pa je izlazila sa svojim gay prijateljem da ga učini ljubomornim(on nije znao da je lik gay), pa je on pizdio na to i prizno da ju voli i tak heppy ending  ovo kasnje kaj je bilo sa rastavom to je neš ekipa na forumu pričala, a i ona je dala intervju da su se udaljili i to je bilo to 
|
|
|
17.05.2014., 00:02
|
|
Vječni optimist
|
Quote:
x files agent kaže:
ma ja sam tražila neš o njenoj drugoj seriji  pa sam naišla na taj članka.Uglavnom fora, ona je misla za njega na početku da je hladan i umišljen tip i nije joj bio simpa,kasnije se zaljubila u njega i scene koje su zajedno snimli su joj kao bile teške jer je on imo drugu a ona mi nije htjela reč da je zacopana u njega, kasnije je pukla i rekla mu, on ju je odkanto, kao sviđala mu se al je on bio u vezi, kasnije mu se ona osvećivala pa je izlazila sa svojim gay prijateljem da ga učini ljubomornim(on nije znao da je lik gay), pa je on pizdio na to i prizno da ju voli i tak heppy ending  ovo kasnje kaj je bilo sa rastavom to je neš ekipa na forumu pričala, a i ona je dala intervju da su se udaljili i to je bilo to 
|
a baš lijepo to njihovo zaljubljivanje 
A ovo oko razvoda mi je očito promaklo.  
|
|
|
17.05.2014., 00:17
|
|
SER O NO SER Y YO SOY
|
Pronašao sam film od "Otimačice" pod naslovom: "Paula y Paulina el final de la película"
Sigurno poslije vjenčanja CD-a i Pauline, kao neki daljnji tijek radnje i svi nekako izgledaju starije malo
Film traje 1h 30min, ali je na Mađarskom
https://www.youtube.com/watch?v=wSQW6NR-zWU
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:41.
|
|
|
|