|
|
04.04.2011., 15:22
|
|
Na kozmetičkom odjelu
Registracija: Mar 2009.
|
Quote:
AmarieZgb kaže:
meni osobno chanel i dior uopce nisu marke koje treba ozbiljno razmatrati kad je preparativna kozmetika u pitanju... ima puno kvalitetnijih marki u tom podrucju, u istom ili cak nizem cjenovnom rangu....
|
Da, slažem se, punosam tražila na internetu i komentari su da dekorativna vrijedi novaca, ali kreme Dior i Chanel da nisu baš nešta.
Držim se i dalje Clinique All About Eyes, nema joj ravne, bar meni.
|
|
|
04.04.2011., 17:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Quote:
madeira kaže:
Da, slažem se, punosam tražila na internetu i komentari su da dekorativna vrijedi novaca, ali kreme Dior i Chanel da nisu baš nešta.
|
kod dekorative, meni je chanel barem jednu ako ne i vise stepenica iznad diora, u svemu sto nude od sminke.... ali probavanje njihove preparativne kozmetike jednostavno je dovelo do zakljucka - it's just not worth the money
inace, misljenja sam da preparativnu kozmetiku (kao i pudere u dekorativi) treba, prije svega, gledati i kupovati od brandova kojima je to bazna industrija, a ne brandove koji vole imati sve u ponudi (tipa odjecu, accessories, itd.) pa i preparativnu kozmetiku..... za neke stvari je potrebno godina i godina istrazivanja, vrhunskih strucnjaka iz tih podrucja i biti tomu posvecen u potpunosti...dok je lagano odabrati model naocala, cipela ili cega vec i na njega nalijepiti svoj logo, nije toliko jednostavno izmisliti kvalitetnu kremu... nisu bez razloga brandovi poput shiseida, sisleya, clarinsa (da spomenem samo one koji su u nasem podneblju dostupni) i slicnih sam vrh kozmeticke industrije...... daleko od toga da chanel i dior mozda nemaju pokoji dobar proizvod i untar prepartive, ali nisu moj odabir ....
uh filozofije s moje strane 
|
|
|
05.04.2011., 20:58
|
|
Na kozmetičkom odjelu
Registracija: Mar 2009.
|
Točno tako i ja mislim, jesu oni vrhunski, ali ne u svemu, recimo Clinique All about eyes je meni fenomentalna dok su druge cure ovdje dale vrlo loša mišljenja o njoj.
|
|
|
05.04.2011., 21:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
madeira kaže:
Točno tako i ja mislim, jesu oni vrhunski, ali ne u svemu, recimo Clinique All about eyes je meni fenomentalna dok su druge cure ovdje dale vrlo loša mišljenja o njoj.
|
Meni je bila odlična rich verzija, dugo sam je koristila. 
|
|
|
06.04.2011., 11:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2005.
|
Quote:
AmarieZgb kaže:
kod dekorative, meni je chanel barem jednu ako ne i vise stepenica iznad diora, u svemu sto nude od sminke.... ali probavanje njihove preparativne kozmetike jednostavno je dovelo do zakljucka - it's just not worth the money
inace, misljenja sam da preparativnu kozmetiku (kao i pudere u dekorativi) treba, prije svega, gledati i kupovati od brandova kojima je to bazna industrija, a ne brandove koji vole imati sve u ponudi (tipa odjecu, accessories, itd.) pa i preparativnu kozmetiku..... za neke stvari je potrebno godina i godina istrazivanja, vrhunskih strucnjaka iz tih podrucja i biti tomu posvecen u potpunosti...dok je lagano odabrati model naocala, cipela ili cega vec i na njega nalijepiti svoj logo, nije toliko jednostavno izmisliti kvalitetnu kremu... nisu bez razloga brandovi poput shiseida, sisleya, clarinsa (da spomenem samo one koji su u nasem podneblju dostupni) i slicnih sam vrh kozmeticke industrije...... daleko od toga da chanel i dior mozda nemaju pokoji dobar proizvod i untar prepartive, ali nisu moj odabir ....
uh filozofije s moje strane 
|
Ne bih se složila.....Chanel npr......preparativa.....po meni vrhunski, vrhunski serumi i to svi....jedan od najvrhunskijih seruma uopće za zrelu kožu sublimage sa ekstraktom madagaskarske vanilije....kao i kreme te linije....skupo do bola ali vrhunski dobro.
Dior......ono što sam koristila od preparative bili su serum i krema capture totale (starija verzija) i serum novi capture essentials (crveno pakiranje).....također skupo, skupo, skupo, skupo ali i predobro......
Još jedan bezobrazno skupi brand koji nije spomenut Guerlain.Rekla bih da je čak i skuplji od Chanela.neke stvari ne opravdavaju cijenu ma što pisalo (barem meni okoloočne kreme npr), ali serumi.....serumi su čista fantazija, posebno onaj hidratantni Rose desert......to je blago za isušenu kožu....
ne kažem naravno da nema alternativa svemu napisanom; cure uglavnom znaju da povremeno prodajem takve stvari pa si ih na tom principu i ja priuštim,da ih moram kupovati isključivo u dućanu dobro bih odvagala ali povremeno, mislim da bi ih ipak kupila, na rate, na otplatu , na kredit kako god....Kad pređeš 30-35 godina majka priroda ide unatrag i sve ono dobro a jeftino što si koristila postaje nažalost sve manje učinkovito.....
|
|
|
08.04.2011., 18:17
|
|
Ultima Tule
Registracija: Jul 2007.
|
Philosophy hope in a tube, odlična okoloočna za suhu kožu oko očiju, upravo sam je potrošila, mislim da mi je možda malo premasna za toplije vrijeme ali za zimu apsolutni favorit. Područje oko očiju je glatko a bore su puno manje vidljive.

|
15.04.2011., 17:44
|
|
No direction home
Registracija: Apr 2004.
|
Quote:
dgirl kaže:
|
Baš sam je kupila prije par dana, cure su je nahvalile na temi Yves Rocher 
|
|
|
15.04.2011., 20:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
dgirl kaže:
|
kremica ti je super,slobodno ju kupi. 
|
|
|
16.04.2011., 12:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
super, hvala na odgovorima  a trenutno je i na sniženju 
|
|
|
16.04.2011., 18:51
|
|
No direction home
|
Da, u web-shopu je 90 kn, a u YR dućanu u Ilici je 130 kn 
|
|
|
16.04.2011., 19:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Jojo Ungh kaže:
Da, u web-shopu je 90 kn, a u YR dućanu u Ilici je 130 kn 
|
I kod nas u zd-u je toliko.
|
|
|
16.04.2011., 20:08
|
|
No direction home
|
90 ili 130? 
|
|
|
16.04.2011., 23:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Jojo Ungh kaže:
90 ili 130? 
|
Oko 120 kn.
|
|
|
17.04.2011., 14:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
Supplier kaže:
Philosophy hope in a tube, odlična okoloočna za suhu kožu oko očiju, upravo sam je potrošila, mislim da mi je možda malo premasna za toplije vrijeme ali za zimu apsolutni favorit. Područje oko očiju je glatko a bore su puno manje vidljive.

|
koja je cijena? naručuješ je samo preko neta ili? hvala 
|
|
|
23.04.2011., 17:45
|
|
Ultima Tule
Registracija: Jul 2007.
|
naručujem s jagodice
http://hr.strawberrynet.com/skincare.../47611/#DETAIL
ima i manje pakiranje od 7ml pa možda da to naručiš za probu
|
26.04.2011., 17:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
Imam 19, tj. skoro 20 godina i vec mi se lagano javljaju bore ispod ociju pa bih htjela neku kremu za bore oko ociju vise prevencije radi, a da nije skupa (maximum 100kn), imate kakve prijedloge??
Inace za ostatak lica koristim neku niveinu hidratantnu kremu koja nije protiv bora, u principu teško je naci neke kreme u mojim godinama jer je vecina krema ili za zreliju ili za onu pubertetsku kozu tj. protiv akni i slicno 
|
|
|
26.04.2011., 18:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
zenita kaže:
Imam 19, tj. skoro 20 godina i vec mi se lagano javljaju bore ispod ociju pa bih htjela neku kremu za bore oko ociju vise prevencije radi, a da nije skupa (maximum 100kn), imate kakve prijedloge??
Inace za ostatak lica koristim neku niveinu hidratantnu kremu koja nije protiv bora, u principu teško je naci neke kreme u mojim godinama jer je vecina krema ili za zreliju ili za onu pubertetsku kozu tj. protiv akni i slicno 
|
Ja mislim da ti to nisu prave " bore" već udubljenja u koži od smijanja i mrštenja . Ipak ti je samo 19 godina .
Tebi i ne treba nikakva krema protiv bora već doba dehidracija kože , ovisno o tipu kože koji imaš . A ako baš želiš nešto za prevenciju , bolje si uzmi neku kremu iz ljekarne . Ja bih ti preporučila od Nuxa kremicu za prve mimičke bore. Ta linija ima i kremicu za oko očiju , ali nije ništa jeftinija od ove koja je za cijelo lice . Probaj si bar nabaviti uzorak kreme u ljakrni pa probaj ... Meni se lice preporodilo od kad koristim njihovu kozmetiku . Ako ti je preskupo , onda probaj sa nekom Niveinom kremicom , tu su negdje do 80-tak kuna .
|
|
|
26.04.2011., 20:51
|
|
Scarce half made up.
Registracija: Jun 2006.
|
Quote:
zenita kaže:
|
Definitivno (kako je Aleera već spomenula) ti ne treba krema protiv bora u tvojim godinama! 
Te sitne "borice" koje vidiš vjerojatno su od dehidracije, ne od smijeha ili mrštenja  , tako da se slobodno smij koliko god želiš  i nabavi dobru hidratantnu kremu.
Ako želiš neku baš za područje oko očiju, pogledaj malo u DMu, recimo Olay liniju, oni imaju fine a ne preskupe kreme (iako nisam sigurna kakav im je izbor krema za područje oko očiju kod nas), Afroditu ili Niveu, ako si njome zadovoljna.
Alternativno, nabavi neku finu hidratantnu kremu za lice - recimo Avene Hydrance Legere, koja je u ljekarnama nekih 120kn ili Olay Active Hydrating Beauty fluid, koji možeš naći i u DMu - te njome slobodno maži i lice i područje oko očiju, jer mislim da u tvojim godinama još nije nužno imati kremice za razne namjene, ako ti koža nije osobito zahtjevna  .
I - najvažnije - uživaj u tome što imaš 19 godina i neproblematičnu kožu, a kreme protiv bora ostavi za godine kad će ti stvarno trebati. 
'We take this small box and shut the furies up in it, they're furious and can't get out, they say let us out and we'll be kind. We gods can do that sometimes, quieten the furies, we can't do everything, we don't exist, people make us up, they make up the furies and how they bite.'
|
|
|
28.04.2011., 14:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:18.
|
|
|
|