Rukomet Igra kauboja i Indijanaca |
|
|
03.02.2025., 22:23
|
|
Švabica
Registracija: Aug 2013.
|
Quote:
water strider kaže:
Šoštarić ima slovensko i hrvatsko državljanstvo, čak je igrao i za Sloveniju, Martinović ima austrijsko i hrvatsko državljanstvo, Karačić ima BiH i hrvatsko državljanstvo...
Mnogi Hrvati imaju dvije domovine. ![:)](images/smilies/smile1.gif)
|
Oba Mandića iz Ljubuškog
Šušnja iz Širokog
Ali dalje se držim
Ništa mi neće ovi dan pokvarit ![cheer](images/smilies/cheer.gif)
|
03.02.2025., 22:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Meni je odlična od Psihomodo pop Hrvatska mora pobijediti.
Svakako je zanimljiva i Croatia in Flame od Montažstroja, konceptualno je drukčija od klasične domoljubne pjesme ![:)](images/smilies/smile1.gif) , al zanimljiva za pogledati, ne znam koliko je ostala upamćena.
https://youtu.be/-GN0vdKNLiU?si=9_tborNdcpHGipoU
|
|
|
03.02.2025., 22:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2016.
|
Tek sad sjeo i gledam doček pa ovo je fantazija, jedan od najboljih dočeka ikada, za mene u rangu dočeka Janice nakon ZOI i ekipe nakon Portugala 2003.
Nekako spontano i iskreno bez pretenzija i političkih sranja.
![top](images/smilies/thumbs.gif)
|
|
|
03.02.2025., 22:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Moja domovina i Ruža Hrvatska su možda najljepše domoljubne pjesme. Ali, ima jedan problem. To su u suštini tužaljke i ne mogu dignut atmosferu, pogotovo na utakmicama. Koliko god volio čuti te pjesme, prije bih pao u depru prije tekme, nego se nabrijao.
Veliki dio sportaša sluša metal i rock, baš zato jer se nabriju na to.
|
|
|
03.02.2025., 22:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
Cikola kaže:
Oba Mandića iz Ljubuškog
Šušnja iz Širokog
Ali dalje se držim
Ništa mi neće ovi dan pokvarit ![cheer](images/smilies/cheer.gif)
|
Šušnja je iz Kraljeve Sutjeske. Protjerani su, prvo su išli u Široki pa u Moslavinu.
|
|
|
03.02.2025., 22:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2021.
|
Quote:
water strider kaže:
Meni je odlična od Psihomodo pop Hrvatska mora pobijediti.
Svakako je zanimljiva i Croatia in Flame od Montažstroja, konceptualno je drukčija od klasične domoljubne pjesme ![:)](images/smilies/smile1.gif) , al zanimljiva za pogledati, ne znam koliko je ostala upamćena.
https://youtu.be/-GN0vdKNLiU?si=9_tborNdcpHGipoU
|
https://www.youtube.com/watch?v=Wuv1RcWtUSY
meni osobno najbolja,no slabo je zastupljena.
|
|
|
03.02.2025., 23:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
TangoMontana kaže:
Tek sad sjeo i gledam doček pa ovo je fantazija, jedan od najboljih dočeka ikada, za mene u rangu dočeka Janice nakon ZOI i ekipe nakon Portugala 2003.
Nekako spontano i iskreno bez pretenzija i političkih sranja.
![top](images/smilies/thumbs.gif)
|
Potpis,
bilo je fantastično.
Hrvatska iznad svih!!
Što znači biti dinamovac? To je sve. Pripadnost, intima, ne formalna. Način razmišljanja. I ljubav, premda to zvuči malo patetično, ali je tako. Otkad sam počeo misliti, bio sam uvijek dinamovac i svi su moji oduvijek dinamovci". Velimir Zajec, 1982.
|
|
|
04.02.2025., 00:26
|
|
Cha cha cha
Registracija: Dec 2022.
|
Zasto se na hrti ne moze pogledati snimka? Koja glupost.
|
|
|
04.02.2025., 02:07
|
|
♥♥♥ In love ♥♥♥
Registracija: Jan 2015.
|
Od cijelog rukometa, nekima je najvažnije (čitaj trn u oku) što je Thompson bio na dočeku i što su Hrvati konstitutivan narod Bosne i Hercegovine i većina od tamo potječe, pa koliko to nekoga boljelo iz ne znam kojeg razloga ![kava](images/smilies/kava.gif)
Baš ste hrvateki ![:rolleyes:](images/smilies/rolleyes1.gif)
|
04.02.2025., 11:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Nenad Kljaić: Za debakl Hrvatske kriv je ribar, najgori izbornik u povijesti
'Ovo je debakl. Sigurdsson je po meni daleko najgori izbornik od postojanja Hrvatske. Slobodno to napišite. Imao je dovoljno vremena da posloži momčad po svojoj viziji. A da je znao, da ima znanje, da je pravi trener, Hrvatska bi se danas borila za medalje', rekao je Kljaić za Index.
'U polufinale su ušle tri reprezentacije, pritom mislim na Njemačku, Sloveniju i Španjolsku, koje ni po čemu nemaju bolji igrački kadar od Hrvatske. Samo je razlika u tome što te ekipe nisu imale ribara za izbornika, nego su trenirale dva puta dnevno, imale su znatno manje slobodnih dana nakon kraja sezone i sigurno nisu svako popodne igrale pikado i bilijar, već su trenirale rukomet.
https://www.tportal.hr/sport/clanak/...al-94-20240810
Podsjetnik na rijeci hrvatskih strucnjaka (koji treniraju po Arabiji i sl.)
|
|
04.02.2025., 11:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2016.
|
Nadam se da će ovaj doček dodatno motivirati ovu novu mladu generaciju. Pokazano im je koliko se cijeni njihov trud i uspjeh, igrači su bili oduševljeni feštom. Na prvenstvu su brojni igrači sami sebi dokazali da se mogu natjecati na najvišem nivou. Neki odlaze u bolje klubove, imamo još nekoliko jako dobrih igrača, posebno po Bundesligi. Svi uvjeti su tu da se zadržimo u vrhu.
|
|
|
04.02.2025., 11:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
Revenger20 kaže:
Veliki dio sportaša sluša metal i rock, baš zato jer se nabriju na to.
|
Čijih?
Naši zasigurno ne, zna se na što se najbolje zavrću žarulje ![zubo](images/smilies/zubo.gif)
|
04.02.2025., 11:41
|
|
Lujka kabaničarka
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
gorguc kaže:
Čijih?
Naši zasigurno ne, zna se na što se najbolje zavrću žarulje ![zubo](images/smilies/zubo.gif)
|
U Sokola ![rofl](images/smilies/rofl.gif)
|
04.02.2025., 11:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Quote:
Metuzalem kaže:
Nenad Kljaić: Za debakl Hrvatske kriv je ribar, najgori izbornik u povijesti
'Ovo je debakl. Sigurdsson je po meni daleko najgori izbornik od postojanja Hrvatske. Slobodno to napišite. Imao je dovoljno vremena da posloži momčad po svojoj viziji. A da je znao, da ima znanje, da je pravi trener, Hrvatska bi se danas borila za medalje', rekao je Kljaić za Index.
'U polufinale su ušle tri reprezentacije, pritom mislim na Njemačku, Sloveniju i Španjolsku, koje ni po čemu nemaju bolji igrački kadar od Hrvatske. Samo je razlika u tome što te ekipe nisu imale ribara za izbornika, nego su trenirale dva puta dnevno, imale su znatno manje slobodnih dana nakon kraja sezone i sigurno nisu svako popodne igrale pikado i bilijar, već su trenirale rukomet.
https://www.tportal.hr/sport/clanak/...al-94-20240810
Podsjetnik na rijeci hrvatskih strucnjaka (koji treniraju po Arabiji i sl.)
|
Kljaić ko Štimac u nogometu, mislis da je tko zna koga trenirao i osvojio silne medalje, a kad ono biografija trenera mu je smijeh
|
|
|
04.02.2025., 12:20
|
|
4 TD's in a single game
Registracija: May 2008.
|
Sophsy odtrolaj dalje
Nisi cijelo prvenstvo napisala post, a našla si se pametovati zbog Thompsonovog nastupa ![:rolleyes:](images/smilies/rolleyes1.gif)
|
04.02.2025., 12:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
Tomo1972 kaže:
Kljaić ko Štimac u nogometu, mislis da je tko zna koga trenirao i osvojio silne medalje, a kad ono biografija trenera mu je smijeh
|
Kljaica se ne bi trebalo ozbiljno shvaćati, tko zna kakvi su tu osobni problemi u pitanju.
|
|
|
04.02.2025., 16:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
|
|
04.02.2025., 16:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Doček je bio fenomenalan! ![top](images/smilies/thumbs.gif)
|
04.02.2025., 19:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2021.
|
Zna li se koliko je bilo ljudi?
Nisam nigdje vidio da piše točan broj.
|
|
|
![Odgovor](images/buttons/reply.gif) |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:58.
|
|
|
|