Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Internet

Internet Sve o internetu, sadržaju i tehnologiji
Podforumi: Web, Web development, Internet biznis, Nove web stranice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.02.2025., 15:21   #3921
Mene je zadesio FGA2233 ruter kad su postavili optiku i primjetio sam da nemam previse opcija čačkati na njemu postavke, htio sam si postaviti svoj DNS server i vidit šta još mogu na njemu, ali jedino mogu promijeniti par stvarčica na moj telekom aplikaciji :/

Mogu li tražiti novi ruter preko kojeg mogu normalno otici u ulogirati se na gateway. Nemam trenutno živaca zivkat službu, pa ako je netko imao iskustva bio bi zahvalan
AntePekar is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 08:01   #3922
Quote:
AntePekar kaže: Pogledaj post
Mene je zadesio FGA2233 ruter kad su postavili optiku i primjetio sam da nemam previse opcija čačkati na njemu postavke, htio sam si postaviti svoj DNS server i vidit šta još mogu na njemu, ali jedino mogu promijeniti par stvarčica na moj telekom aplikaciji :/

Mogu li tražiti novi ruter preko kojeg mogu normalno otici u ulogirati se na gateway. Nemam trenutno živaca zivkat službu, pa ako je netko imao iskustva bio bi zahvalan
Možeš tražiti novi router ,ali moaš tražiti i da te sa novog RDK prebace natrag na stari ACS i onda dobiješ ONT plus router pa možeš staviti neki svoj ili njihov ovisno šta imaju u ponudi (speedšrot ili Arcadyan).
BundyR is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 13:22   #3923
Sklopili smo ugovor sa HT-om o fiksnom internetu i TV S usluzi od 120 TV programa. Ustvari nismo to htjeli, nego vragovi nalegli da uzmemo MaxTV odnosno TV S programe i to još od samog početka usluge MaxTV-a i mi jedva pristali. Pristali smo jer bi mama htjela gledati Laudato TV i zato što su nam rekli da nam nikakva oprema ne treba.

Sad bi htio pokrenuti usluge TV S-a na mobitelima, nazvo SZK i tamo mi rekli da najprije moram instalirati MaxTV aplikaciju. Rekao sam im, ali u ugovoru ne piše MaxTV nego TV s. Rekli su mi da svejedno moram instalirati MaxTV i nistalirao sam ga.

Mama je vlasnica priključka uneo sam u svoj mobitel njen HT ID, kreirao lozinku sa brojevima i slovima, pošto prvi put pristupam i MaxTV se jednostavno nije htio pokrenuti. A ne Pokušavam danas pola dana nekako aktivirati na mobitelima tih 120 programa i ne ide. Prijavio sam se ja, ali mi se i dalje pojavljivao ekran Prijavite ID i lozinku, Jednokratna lozinka, prijavite se kao gost i još jedna opcija koju se ne sjećam kako glasi.

Pomislio sam, možda će isključivanje i ponovno uključivanje smartphona riješiti problem, ali sad je još gore. Piše mi da sam negdje pogrješio. Naravno spremio sam lozinku i njeno korisničko ime na Google-u, ali svejedno ne reagira.

Što da radim? Majka je stara, nimalo se ne kuži u Internet i što je najvažnije nema ni najmanjeje strpljenja.

Da li se ja kao osoba koja nije vlasnik priključka mogu ulogirati u Moj HT i tamo probat riješiti stvar? Što da uopće napravim?

Imam nekakav crni ruter kojeg sam dobio prije par mjeseci, ako će to što pomoć. Ne znam koje je marke.
Old 11.02.2025., 14:47   #3924
Kad ste to ugovorili? Je li usluga već aktivna?
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 17:34   #3925
Poz, kako sada ide fiksni telefon na HT (bez interneta i TV) jel ide direkt u uticnicu ili kako, i koji se uredjaj dobije.

Poslano sa mog 23090RA98G koristeći Tapatalk
C0RIN is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 17:39   #3926
Mislim da ide, ne dobije se nikakav uređaj.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 17:39   #3927
Quote:
Mephisto kaže: Pogledaj post
Mislim da ide, ne dobije se nikakav uređaj.
Oke, hvala

Poslano sa mog 23090RA98G koristeći Tapatalk
C0RIN is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 18:13   #3928
Quote:
Mephisto kaže: Pogledaj post
Kad ste to ugovorili? Je li usluga već aktivna?
Ugovorili smo prije mjesec dana, tek sam danas pokušao aktivirati tu uslugu. Naprosto nisam imao snage da se kačim s tim. Pa da cijeli dan samo sjediš kraj TV-a ne možeš ispratiti ni onih 10-15 najosnovnijih programa.
Old 13.02.2025., 17:15   #3929
Bok,zanima me ako imam ovu ponudu promo 1eur/6mjeseci.Moze li se kako preplatiti racun na vise od tih 1eur, pa da konstantno placam 24 mjeseca istu cijenu,a ne nakon 6.mjeseci da mi stave full cijenu? Hvala
nikola.vk. is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.02.2025., 17:19   #3930
Mislim da će se više uplaćeni iznos automatski odobriti na idućem računu, ali nisam siguran. Ako ne, morat ćeš tražiti preknjiženje.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.02.2025., 23:29   #3931
Quote:
piskavac kaže: Pogledaj post
Ugovorili smo prije mjesec dana, tek sam danas pokušao aktivirati tu uslugu. Naprosto nisam imao snage da se kačim s tim. Pa da cijeli dan samo sjediš kraj TV-a ne možeš ispratiti ni onih 10-15 najosnovnijih programa.
Jučer sam zbog problema s aktivacijom TV S usluge na anketi negativno ocijenio HT. Javila mi se izvjesna Marjeta i rekla da će doći tehničar izvidjeti stvar. Valjda će sutra doć.
Old 15.02.2025., 12:39   #3932
Dali tu na temi o HT-u ima neki insider iz samog HT-a da nam prenese dali HT ima u planu preuzeti/kupiti prava koja ima Arenasport koja se povlači iz HR????
maldini88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 09:04   #3933
ljudovi, prema novom cjeniku koji ide od ozujka, sto je najbolje za bakrenu liniju internet i halo telefon?
Cvrcak i Mrav is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 13:26   #3934
Možda ovo: https://www.a1.hr/privatni/internet/kucni-internet
morgen is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 15:56   #3935
t-com je u pitanju, selidba u a1 nije opcija.
imaju cjenik koji stupa na snagu prvog dana u ozujku ali nakon trece stranice dobijem migrenu i ne znam ni kud sto traziti.
Cvrcak i Mrav is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 16:00   #3936
Koliko sam shvatio (a nisam detaljno proučavao jer nisam HT korisnik) glavna je promjena povećanje cijena zbog usklađivanja s inflacijom, nikakvih drastičnih promjena u ponudi ne bi trebalo biti. Znači, možeš koristiti sve kao i dosad, samo će ti biti nešto skuplje (3% ili koliko već).
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 16:01   #3937
Quote:
Cvrcak i Mrav kaže: Pogledaj post
t-com je u pitanju, selidba u a1 nije opcija.
imaju cjenik koji stupa na snagu prvog dana u ozujku ali nakon trece stranice dobijem migrenu i ne znam ni kud sto traziti.
Nema novih ponuda. Mogu ti reći što je max. što možeš dobiti ako kažeš što želiš (koji paket).
gingermrkvica is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 16:27   #3938
Hrvatski Telekom (vol. [emoji23[emoji23]])

dosadasnji koji istice je bio MAX2 za dvadesetpet eura na dvije godine
Cvrcak i Mrav is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 16:30   #3939
Quote:
Cvrcak i Mrav kaže: Pogledaj post
dosadasnji koji istice je bio MAX2 za dvadesetpet eura na dvije godine
Internet Start paket (int+tel; 27.69€) uz 6mjeseci za 1€ promociju. To je max. što možeš izvući. Nakon 1.3. cijena paketa ja 28.51€.
gingermrkvica is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 17:17   #3940
Mene su zvali danas za produženje ugovora i navodno dobije se veća brzina i 6 mj za 1 euro. Samo telefon i internet , maxtv nemam niti želim
Samo kaj na netu piše 3 mj za 1 euro i to sam mu rekla ,on kaže drugačije su ponude na web stranici ,kao oni kada zovu interno imaju bolju ponudu za ostanak
bond007 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:24.