Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje > Interijeri

Interijeri Unutrašnja ljepota.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.04.2023., 12:01   #3941
Quote:
dajrakije kaže: Pogledaj post
Baci oko na roborock dyad pro, 380 ojra na geekmaxi i geekbuying....

https://www.youtube.com/watch?v=lLV-NQVAtLM

https://www.youtube.com/watch?v=hLsymziP3eM
Hvala

Do sad sam koristio bisell crosswave i bio prezadovoljan
Jučer je nešto grunulo, kao zvuk osigurača
Rastavio sam ga al nisam našao osigurač da probam promjeniti
I sad tražim nešto tako al da je aku jer mi je kuca na sto poluetaza i komplicirano mi je nsizi ga i traziti uticnicu. Kako se puno kuha,jede, pas, takav tip 3 u 1 a rotirajucom cetkom je bas to što mi treba.
Hvala jos jednom, idem pogledati koja je razlika izmedu dyad i dyad pro i jel pro vrijedi 120€ više.

Dyad sam na kraju i surfajuci suzio izbor, jer je upravljiviji od xiaomija. I ima tri rotirajuce cetke, pa sigurno dobro čisti ako je moj crosswave super čistio i s jednom.
Jimmy nema nigdje na lageru kod nas, pa sam odustao, a vani ih slabo nalazim.
Philips mi se čini igračka naspram ovog što sam imao do jučer i što tražim u modernizaciji.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Old 13.04.2023., 13:35   #3942
Ja imam prvu verzija dyada, dodao bih 120 ojra za pro verziju.

Pogotovo zato jer ćeš ga nosati gore-dolje, živcirat će te što prva verzija ne može samostalno stajati ako ne izvučeš onu polugu...
Odgovori s citatom
Old 13.04.2023., 13:59   #3943
Quote:
dajrakije kaže: Pogledaj post
Ja imam prvu verzija dyada, dodao bih 120 ojra za pro verziju.

Pogotovo zato jer ćeš ga nosati gore-dolje, živcirat će te što prva verzija ne može samostalno stajati ako ne izvučeš onu polugu...
Da
I ima posudu koja se da skinuti nakon samociscenja, to je korisno za odnjeti isprati
Ima i mobile app, pa se moze setirati ili pustiti samociscenje i susenje cetki.
Pinku jaca baterija koliko vidim
I tako par korisnih sitnica poboljsali mislim da cu njega definitivno
Hvala puno puno

Old 15.04.2023., 23:06   #3944
Quote:
shadowfix kaže: Pogledaj post
Ma kakvih 300 eura, novi dođe toliko a kada je akcija vikendom onda ide za 1500kn

https://edigital.hr/usisavaci-s-vrec...ijeska-p551756
Da li je moguće da bude toliki popust?
homeless is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2023., 03:48   #3945
Kod e-digitala mađarski web shop je sve moguce naravno, bila je cijena prije par vikenda 1500kn samo treba pratiti

Ono sto mi se kod ovog modela ne sviđa je to sto ima ulaz za crijevo naprijed a ne odozgo kao vecina usisavaca jer se vrećica tako bolje napuni, i jos mi se cini da ima jako kratko crijevo sto zna biti iritantno i užas jer svakim pokretom moras povlačiti tijelo usisavaca za sobom...
shadowfix is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2023., 05:01   #3946
Quote:
nibleri kaže: Pogledaj post
Evo ako ko razmatra nabavku baterijsko usisivač nešto skuplji preporuka za ROWENTA X-FORCE 8.60 - AQUA RH9690WO
Na prvu odlično vuče sa velikom rotacionim četkom i na turbo modu može odličnih 15 minuta
Pohvale za prelom na dugoj cijevi tako da se bez problema usisaje ispod namještaja
Ima dodatak za čišćenje sa vodom ujedno uz usisavanje koje još nisam isprobala ali mislim da je zgodna stvarčica
I cijena od oko 260 eura mislim da nije puno
Ako je to ovaj dodatak sa rezervarom za tank vode a sa strane ima neku papuču valjda za doziranje vode to je onda drek, opcenito mi usisavaci koji imaju mopanje i usisavanje u isto vrijeme nisu nešto privlačni...
https://www.youtube.com/watch?v=cajL0gZnjjc
shadowfix is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2023., 05:40   #3947
Quote:
homeless kaže: Pogledaj post
Da li je moguće da bude toliki popust?
Evo Ultra One je njegov prethodnik pa vidi ako ti odgovara prednje spajanje crijeva

https://www.youtube.com/watch?v=uUYGMFf5Eps

https://www.youtube.com/watch?v=ATQtUjqt-H0
shadowfix is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2023., 09:29   #3948
Trebam usisavac koji pere i usisava u isto vrijeme, gledam ovaj philips aquatrio 9000, jel to vrijedno tih novaca? U kuci dolje imam svud plocice (+ dvoje klinaca + pas, znaci svaki dan muka oko pranja i usisavanja) a gore imam laminat. Savjeti oko tog usisavaca ili nekog drugog a da radi posao kako spada? Slabo pronalazim neke recenzije konkretnije.
minipanda is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2023., 09:34   #3949
Quote:
minipanda kaže: Pogledaj post
Trebam usisavac koji pere i usisava u isto vrijeme, gledam ovaj philips aquatrio 9000, jel to vrijedno tih novaca? U kuci dolje imam svud plocice (+ dvoje klinaca + pas, znaci svaki dan muka oko pranja i usisavanja) a gore imam laminat. Savjeti oko tog usisavaca ili nekog drugog a da radi posao kako spada? Slabo pronalazim neke recenzije konkretnije.
Imas gore samo par postova iznad gdje sam ja pisao i odgovarali su meni

Old 27.04.2023., 20:36   #3950
Quote:
LittleStar303 kaže: Pogledaj post
Pozdrav svima! Trenutno je štapni Bosch Unlimited 7 ProAnimal na popustu, s onim povratom novca cca 2200 kn/300 eura. Ima li tko iskustva s ovim usisavačem ili je možda neki Jimmy/Xiaomi bolji?
Moram napomenuti da imam čupavog mačka
Meni je super, ima malu cetku s kojom prolazim kroz sofu (gruba tkanina u koju se zabijaju ostre psece dlake) i sve izvuce. Odlicno je svijetlo na vecoj cetki, vidi se koliko zapravo prljavstine ima na podu (i nakon sto robot prodje), odlicno je sto se savija, ulazi na nemoguca mjesta a da se ne mora puzati po podu, ima i savitljivu usku cijev koja moze na nemoguca mjesta. Jak je, turbo nacin nekad koristim.
RamRam is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2023., 16:07   #3951
Mišljenje o ovom usisivacu - Electrolux usisavač EPF65BR

https://eluxshop.hr/proizvod/usisava...gn=direct_link

Stan 50ak kvadrata, par tepiha, mali pas.

Preporuka, osim njega, za neki drugi usisivac do 150 eura?
tomi330 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2023., 10:24   #3952
Zanima me preporuka između BOSCH BCS711A i Jimmy JV85 PRo.

Ima li netko iskustva s navedenim usisivačima, koje su glavne razlike, kakva im je dugotrajnost i kvaliteta... i ima li možda nešto bolje u toj cjenovnoj kategoriji (može i malo skuplje)?
dje-CAk is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2023., 12:09   #3953
Quote:
dje-CAk kaže: Pogledaj post
Zanima me preporuka između BOSCH BCS711A i Jimmy JV85 PRo.

Ima li netko iskustva s navedenim usisivačima, koje su glavne razlike, kakva im je dugotrajnost i kvaliteta... i ima li možda nešto bolje u toj cjenovnoj kategoriji (može i malo skuplje)?
Meni osobno smeta što je npr kod Boscha gotovo nemoguće naći podatak od snazi usisavanja, dali je to 200 , 250 ili više W. ( a to je jedna od bitnijih stavki uz četke )
Dok kod Jimmy-a je to normalno da proizvođač navede.
Osobno imam Jimmy H9 pro i zadovoljan sam, sad sam neki dan naručio nakon dugo ''studiranja'' Bosch unlimited 8 GEN2 proanimal za drugi objekt, proučavao sam usporedbe sa npr Dysonom i sve je to tu negdje specifikacijama i opremi , osim po cijeni gdje je Dyson dosta skuplji .( i po mom skromnom mišljenju neisplativa kupnja)

Minus kod Jimmy-a je što mi nakon kraće upotrebe možda mjesec-dva ( a koristim ga gotovo svaki dan ) pukla zglobna cijev, dosta je krhka pa treba oprezno.

Ovaj Jimmy h85 je 200w snaga usiavanja, vjerovatno je u Bosch tu negdje ako ne i ista snaga.
Old 10.05.2023., 15:53   #3954
Quote:
Seksolog kaže: Pogledaj post
Meni osobno smeta što je npr kod Boscha gotovo nemoguće naći podatak od snazi usisavanja, dali je to 200 , 250 ili više W. ( a to je jedna od bitnijih stavki uz četke )
Osobno imam Jimmy H9 pro i zadovoljan sam, sad sam neki dan naručio nakon dugo ''studiranja'' Bosch unlimited 8 GEN2 proanimal za drugi objekt, proučavao sam usporedbe sa npr Dysonom i sve je to tu negdje specifikacijama i opremi , osim po cijeni gdje je Dyson dosta skuplji .( i po mom skromnom mišljenju neisplativa kupnja)

Minus kod Jimmy-a je što mi nakon kraće upotrebe možda mjesec-dva ( a koristim ga gotovo svaki dan ) pukla zglobna cijev, dosta je krhka pa treba oprezno.

Ovaj Jimmy h85 je 200w snaga usiavanja, vjerovatno je u Bosch tu negdje ako ne i ista snaga.
Da, to za snagu sam i ja pokušao naći, ali ne ide.

Znači Jimmy nema baš kvalitetne materijale i izradu, to mi je odmah minus.

Taj Bosch Unlimited 8 ti još nije stigao? Jel znaš možda koja je razlika između njega i 7 osim dulje autonomije? I zašto on ne dolazi s zglobnom cijevi?

I jesu li svi Bosch unlimited modeli (postoje drugačije oznake) jedne serije jednaki samo dolaze uz različite nastavke ili ima još razlika? Npr. ja sam stavio link na BCS711A, a postoji i BBS711W koji mi izgleda identično samo dolazi uz jedan nastavak manje, a skuplji je.
dje-CAk is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2023., 11:08   #3955
Quote:
dje-CAk kaže: Pogledaj post
Da, to za snagu sam i ja pokušao naći, ali ne ide.

Znači Jimmy nema baš kvalitetne materijale i izradu, to mi je odmah minus.

Taj Bosch Unlimited 8 ti još nije stigao? Jel znaš možda koja je razlika između njega i 7 osim dulje autonomije? I zašto on ne dolazi s zglobnom cijevi?

I jesu li svi Bosch unlimited modeli (postoje drugačije oznake) jedne serije jednaki samo dolaze uz različite nastavke ili ima još razlika? Npr. ja sam stavio link na BCS711A, a postoji i BBS711W koji mi izgleda identično samo dolazi uz jedan nastavak manje, a skuplji je.
Iskreno nisam uopće proučavao prijašnje serije od Boscha, gledao sam samo da uzmem njihov ''top'' model. Usisna snaga, autonomija, broj priključaka je po meni razlika. Jer logički proanimal bi trebao imat bolje četke od običnog. Ali to su dosta mizerne razlike u specifikacijama , ako gledamo seriju 8, nešto sitno dodaju-promjene, samo da bi izbacili noviji model, a garant isti posao odrađuju svi iz serije 8.
Siguran sam da bi te serija 7 zadovoljila. Mada za one koji nemaju tepihe, je serija 7 plafon. Nema smisla više ulagat. Autonimija svakog se lako produzi ako kupis dodatnu bateriju, što ću i ja vjerovatno ( tako sam i sa Jimmijem )kad vidim u praksi prvo koliko mi traje i dali uopće imam potrebe za drugom.

Ne, nije m i još stigao, trebao bi početkom sljedećeg tjedna....
Old 13.05.2023., 04:08   #3956
Quote:
Seksolog kaže: Pogledaj post

Nema do Dyson tehnologije, sve ostalo su kineski klonovi ukljucujuci Bosch, ovaj kanal je jako dobar gdje pokazuje tehničke i znanstvene činjenice od filtracije nadalje
https://www.youtube.com/@VacuumFacts/videos
shadowfix is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.05.2023., 22:22   #3957
Pozdrav svima,

Htio bih kupiti usisivač kojim bih mogao povremeno dubinski očistiti tekstilne površine i tapecirung, skaj tj. vinil na brodovima, ali i neke od površina u kućanstvu.

Drugi usisivač koji me zanima je industrijski, koji ima dovoljno snage da se može priključiti na brusilicu da povuče sitnu prašinu koja nastaje kad se brusi koper (antifouling) s dna brodskog trupa.

Pošto nemam previše iskustva s usisvačima izuzev klasičnog kućanskog, tražim ovdje savjet od nekog tko zna više. Na ovaj način bih popravio kućni budžet i bavio se tim poluprofesionalno nekoliko puta godišnje. Pritom cjenovno ne bih uzimao ni najeftiniji ni najskuplje čudo tehnike. Nešto što radi i pouzdano je

Ne znam da li je moguće da isti usisivač može obaviti obje funkcije?

Hvala unaprijed i živili!
Krumpirko023 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2023., 08:55   #3958
Quote:
shadowfix kaže: Pogledaj post
Nema do Dyson tehnologije, sve ostalo su kineski klonovi ukljucujuci Bosch, ovaj kanal je jako dobar gdje pokazuje tehničke i znanstvene činjenice od filtracije nadalje
https://www.youtube.com/@VacuumFacts/videos
Neveznao za tehnologiju, ali ne poravdava svoju cijenu nikako.
Mene isključivo kao korisnika zanima kako on radi u praksi.
A po mojem skromnom mišljenju top model od dysona nije bolji od top modela jimmya, jedostavno ne opravdava mi tu veliku razlkiku u cijeni.
Da je dyson jedan od najbolji tržištu stoji....
Ne mogu nešto platit 30-40% više, a dobit možda u praksi 5%( upitno ako je i toliko ) vise, jer to je toliko mizerna razlika u praksi da nema smisla toliko više plaćat....
Old 16.05.2023., 12:19   #3959
Razmišljam uzeti Jimmy h10 pro ali me zbunjuje tezina od 9 kg?!
Što je tu toliko teško? Kako koristiti usisavac za usisavanje npr okvira slika s predviđenim nastavkom ako je usisavac toliko težak?
Svidja mi se zbog nastavaka, a pogotovo zbog fleksibilne rastezljive cijevi.

Molim ako netko ima taj usisavac da podijeli svoja iskustva.
Hvala...
No_stress is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2023., 12:31   #3960
To ti je tezina zajedno sa onim stalkom. Sami uredaj je 8.6kg. Odnsono ja sam razumio da je to sa stalkom a da je sami uisavac 7.1kg. Ne znam možda je to i nespretno prevedeno. Ja sama stekao dojam da su takvi usisavaci oko 3kg a cijeli paketi oko 8kg sa stalkom. A mozda su ih poceli bildati ahhaha

aci oko na youtube za neku recenziju da vidis sto kazu, kako je drzati taj usiavac.

ps. Nisam znao da je smartus.hr postao Jimmy zastupnik za Hrvatsku jimmy.hr
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:59.