Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji žele biti u trendu.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.03.2008., 03:23   #21
vraća me u moje nesretno, a opet tako smiješno djetinjstvo

burda

singerica

kako volem nostalgiju

burda je imala meke korice

zanemarite, volem porebambiti vu kasna ura
malizia is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2008., 16:35   #22
Hvala za bernina link. Upravo ga downloadam
suncokret25 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2008., 08:22   #23
Ja kupujem Burdu, ali mi je draži talijanski Boutiqe, povoljniji je po cijeni i moda mi je različitija tj. dok u Burdi 2-3 modela iskoriste za cijeli broj sa par varijacija ovdje nije slučaj. Osim toga imaju svaki put i krojeve za krupnije ljude. Mana je što kasni 2-3 mjeseca tj. dolazi proljeće a na kiosku je tek došao zimski broj, te što nikad ne znam kad će doći (ali prodavačica u kiosku me pozna pa mi uvijek napomene kad stigne).
Jolanda is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.12.2008., 16:55   #24
Smile Burda

Quote:
araneablack kaže: Pogledaj post
U Rijeci se mogu kupiti Burdini krojevi.Ako ga trenutno nemaju,naruče ti ga i za tjedan dana te nazovu jer je stigao,a cijena je kao i na netu.Sad,neznam dal' toga ima i drugdje u lijepoj našoj.

Zanima me gdje se to u Rijeci može nabaviti i da li netko ima Burde negdje iz 1999. godine. Tražim jednu svečanu tamno plavu haljinu na v izrez. Bila bih jako zahvalna ako mi netko može pomoći. :-)
idu is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.12.2008., 20:35   #25
ima i u samoboru u kauflandu mali ducancic koji prodaje pojedinacne krojeve..mislim da su izmedu 15 i 25kn po komadu
-VjeV- is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2008., 17:39   #26
Quote:
Jolanda kaže: Pogledaj post
Ja kupujem Burdu, ali mi je draži talijanski Boutiqe, povoljniji je po cijeni i moda mi je različitija tj. dok u Burdi 2-3 modela iskoriste za cijeli broj sa par varijacija ovdje nije slučaj. Osim toga imaju svaki put i krojeve za krupnije ljude. Mana je što kasni 2-3 mjeseca tj. dolazi proljeće a na kiosku je tek došao zimski broj, te što nikad ne znam kad će doći (ali prodavačica u kiosku me pozna pa mi uvijek napomene kad stigne).

Evo mene zanima nešto u vezi tog Boutiqa - dosta ljudi mi je reklo da krojevi iz njih ne valjaju, da se uopće ne isplati šivati. Pa jel probao tko šiti po njima?
U prilici sam nabaviti veći broj Boutiqeva, pa ne znam jel mi se isplati u to ulagati ili ne.
Ruralna is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2010., 21:53   #27
Quote:
araneablack kaže: Pogledaj post

Postoji još jedna opcija---->http://www.berninamylabel.com/
Program nema puno modela,ali je pristupačan i da se eksploatirati do boli
Imaš berninamylabel? full verziju ili demo? Ja pokušavam naći pa ne mogu,a program je skup za kupiti. Demo ima samo 2 kroja, najobičniju suknju i najobičniju majicu. Al najbolje kod tog programa je to što uneseš svoje mjere, jedno 40ak njih i on ti nacrta sve u točno tvojoj veličini. Samo u demo verziji fali taj dio naravno.
leedee is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.01.2010., 14:13   #28
aha konacno sam nasla temu o sivanju,super,htjela sam pitat,bez obzira na cijenu, koje casopise sa krojevima se isplati kupiti u zagrebu (i gdje?) a da nije burda jer su krojevi vise za moju baku neg za mene.. i dal neko slucajno ima neke zanimljive krojeve za zimske haljinice doma?? visoki struk, volancici, ramena na puf..
dora_s_mora is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2010., 10:40   #29
Quote:
dora_s_mora kaže: Pogledaj post
aha konacno sam nasla temu o sivanju,super,htjela sam pitat,bez obzira na cijenu, koje casopise sa krojevima se isplati kupiti u zagrebu (i gdje?) a da nije burda jer su krojevi vise za moju baku neg za mene.. i dal neko slucajno ima neke zanimljive krojeve za zimske haljinice doma?? visoki struk, volancici, ramena na puf..
Imaš i Burda style, tamo bude modernijih krojeva
Inače te krojeve koje spominješ ja imam u nekim brojevima od 2009 godine, ne znam što im je sad u điru.
Ruralna is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2010., 19:27   #30
mislila sam na nesto ovakvo..link ispod..sad sam satima pretrazivala po burda styleu i ima super stvari,fala ti,al bas sam zapela za tu haljinu pa ako nades ista slicno pliiz javi

http://www.missselfridge.com/webapp/...2633&langId=-1
dora_s_mora is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2014., 13:00   #31
Koje burde godina/broj trebam da nabavim za slicne kapute

http://www.clothes-fashion.com/wp-co...pea-coat-1.jpg

Zadnje uređivanje makyca : 24.09.2014. at 16:09. Reason: slika veća od 640 px
*Alicia* is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:15.