Moda Za one koji žele biti u trendu. |
|
|
25.03.2008., 03:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
 vraća me u moje nesretno, a opet tako smiješno djetinjstvo
burda
singerica
kako volem nostalgiju
burda je imala meke korice
zanemarite, volem porebambiti vu kasna ura 
|
|
|
25.03.2008., 16:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2008.
|
Hvala za bernina link. Upravo ga downloadam 
|
|
|
26.03.2008., 08:22
|
|
Jolanda
Registracija: Jul 2006.
|
Ja kupujem Burdu, ali mi je draži talijanski Boutiqe, povoljniji je po cijeni i moda mi je različitija tj. dok u Burdi 2-3 modela iskoriste za cijeli broj sa par varijacija ovdje nije slučaj. Osim toga imaju svaki put i krojeve za krupnije ljude. Mana je što kasni 2-3 mjeseca tj. dolazi proljeće a na kiosku je tek došao zimski broj, te što nikad ne znam kad će doći (ali prodavačica u kiosku me pozna pa mi uvijek napomene kad stigne).
|
|
|
22.12.2008., 16:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
Burda
Quote:
araneablack kaže:
U Rijeci se mogu kupiti Burdini krojevi.Ako ga trenutno nemaju,naruče ti ga i za tjedan dana te nazovu jer je stigao,a cijena je kao i na netu.Sad,neznam dal' toga ima i drugdje u lijepoj našoj.
|
Zanima me gdje se to u Rijeci može nabaviti i da li netko ima Burde negdje iz 1999. godine. Tražim jednu svečanu tamno plavu haljinu na v izrez. Bila bih jako zahvalna ako mi netko može pomoći. :-)
|
|
|
24.12.2008., 20:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
ima i u samoboru u kauflandu mali ducancic koji prodaje pojedinacne krojeve..mislim da su izmedu 15 i 25kn po komadu
|
|
|
25.12.2008., 17:39
|
|
u potrazi za šparogama
Registracija: Jul 2008.
|
Quote:
Jolanda kaže:
Ja kupujem Burdu, ali mi je draži talijanski Boutiqe, povoljniji je po cijeni i moda mi je različitija tj. dok u Burdi 2-3 modela iskoriste za cijeli broj sa par varijacija ovdje nije slučaj. Osim toga imaju svaki put i krojeve za krupnije ljude. Mana je što kasni 2-3 mjeseca tj. dolazi proljeće a na kiosku je tek došao zimski broj, te što nikad ne znam kad će doći (ali prodavačica u kiosku me pozna pa mi uvijek napomene kad stigne).
|
Evo mene zanima nešto u vezi tog Boutiqa - dosta ljudi mi je reklo da krojevi iz njih ne valjaju, da se uopće ne isplati šivati. Pa jel probao tko šiti po njima?
U prilici sam nabaviti veći broj Boutiqeva, pa ne znam jel mi se isplati u to ulagati ili ne.
|
|
|
13.01.2010., 21:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
araneablack kaže:
|
Imaš berninamylabel? full verziju ili demo? Ja pokušavam naći pa ne mogu,a program je skup za kupiti. Demo ima samo 2 kroja, najobičniju suknju i najobičniju majicu. Al najbolje kod tog programa je to što uneseš svoje mjere, jedno 40ak njih i on ti nacrta sve u točno tvojoj veličini. Samo u demo verziji fali taj dio naravno.
|
|
|
15.01.2010., 14:13
|
|
ali u biti iz zagreba!
Registracija: Dec 2009.
|
aha konacno sam nasla temu o sivanju,super,htjela sam pitat,bez obzira na cijenu, koje casopise sa krojevima se isplati kupiti u zagrebu (i gdje?) a da nije burda jer su krojevi vise za moju baku neg za mene.. i dal neko slucajno ima neke zanimljive krojeve za zimske haljinice doma?? visoki struk, volancici, ramena na puf..
|
|
|
16.01.2010., 10:40
|
|
u potrazi za šparogama
Registracija: Jul 2008.
|
Quote:
dora_s_mora kaže:
aha konacno sam nasla temu o sivanju,super,htjela sam pitat,bez obzira na cijenu, koje casopise sa krojevima se isplati kupiti u zagrebu (i gdje?) a da nije burda jer su krojevi vise za moju baku neg za mene.. i dal neko slucajno ima neke zanimljive krojeve za zimske haljinice doma?? visoki struk, volancici, ramena na puf..
|
Imaš i Burda style, tamo bude modernijih krojeva 
Inače te krojeve koje spominješ ja imam u nekim brojevima od 2009 godine, ne znam što im je sad u điru.
|
|
|
16.01.2010., 19:27
|
|
ali u biti iz zagreba!
Registracija: Dec 2009.
|
mislila sam na nesto ovakvo..link ispod..sad sam satima pretrazivala po burda styleu i ima super stvari,fala ti,al bas sam zapela za tu haljinu pa ako nades ista slicno pliiz javi
http://www.missselfridge.com/webapp/...2633&langId=-1
|
|
|
24.09.2014., 13:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Zadnje uređivanje makyca : 24.09.2014. at 16:09.
Reason: slika veća od 640 px
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:15.
|
|
|
|