Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kupovanje na internetu

Kupovanje na internetu Shopping iz fotelje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.05.2025., 22:21   #21
Kakvo je tvoje iskustvo s njima, da li ti je nakraju dosao paket?
Meni je paket poslan 27.04. Sad je 21.05. Idalje mi nema paketa, btw prije 10 dana na trackingu mi pise da se paket ne moze dostavit i da ce ga vratit posiljatelju i na tom je stalo..
Ognimod is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2025., 13:18   #22
Hermes je zakon, bar u AT, brzi i poudani. Ali u HR Overseas zna zayebat stvar gadno.

Za vrijeme mining-krize poslao frendu Zotac GTX 1050Ti 4GB, jos na vrijeme placena 119€ u MediaMarktu.
Iz AT do HR(ZG) stigla u roku dva dana, stajala u ZG Overseasu 18 dana, i nestala.
Na srecu Hermes osiguran do 500€, poslao potraznicu, morao sam cekati 4 tjedna. Nije nadjena, Overseas se pravi glup.

Hermes me je trazio racun, rekao sam da nemam, poslao u paketu, jer ak grafika crkne, moze se servisirati u HR u Microlineu, koji su Zotac HR zastupnik.

Poslao sam im link na MediaMarkt, gdje je sad vec ta grafika narasla na 249€. Kroz 3 dana me je Hermes isplatio 249€ + 18€ (vrijednost posiljke), a oni su se naplatiti od Overseasa.

Kupio drugu, posao opet Hermeson, stigla iz AT do ZG u dva dana, i do frenda cetvrti dan.

Isto prosle godine saljem frendici za rodjendan paket u Split, nist posebno, cokolade sa 99% kakaa, jer je diabicarka, i raduje se tome.
Paketic vrijedan 30€ max plus 8€ posiljka.

Dosao do ZG u 2 dana, do ST 1 dan, i onda se po ST vrtio dva tjedna, sa dvaput "nije moguca isporuka", a ona i njeni doma.

Ista procedura sa Hermesom, ovaj put sam samo rekao da su to cokoladice i dijabeticarski slatkisi do 30€ iz Spara. Nista nisu trazili, uplatili mi 38€.
Zao mi zbog poklona pa sam poslao zurno novi, makar je rodjendan vec prosao. Al taj drugi paket je stigao zurno, isto Overseas, nikakav problem.

I da nebi netko rekao da nisu mogli procitati - obrazac za Hermes radim online, isprintam i nalijepim na paket, tako da je sve cisto i citljivo, plus QR kodovi.

Zanimljivo, te slatkise sam dobio natrag, 3 mjeseca kasnije, kutija sva zbuksana kao da je po njoj netko skakao, sve cokse izlomljene, al nista nije otvarano.

Moguce da je Overseasu ispao, il su pregazili, pa od straha nisu htjeli isporucit, i yebavali u krug, pa poslali natrag.

A ostalih 100 posiljki je stiglo u HR, DE, FR i IT bez frke.
Biciklic is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:06.