Natrag   Forum.hr > Društvo > Gospodarstvo > Kriptovalute

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.03.2021., 08:01   #21
Noob ovdje.
Ima li neka app koja nudi mogućnost automatskog prodavanja ili kupovine u trenutku kada coin desegne neku unaprijed postavljenu cijenu?
TomyCroSound is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2021., 08:17   #22
Limit order?

Stavis da se 1 BTC koji imas proda kad npr. dodje na 51233 dolara...

Trebali bi svi to imati -> ako pitas na Coinbase temi, valjda si njih i gledao... Coinbasepro sigurno ima.
z_k is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2021., 08:38   #23
Quote:
z_k kaže: Pogledaj post
Limit order?

Stavis da se 1 BTC koji imas proda kad npr. dodje na 51233 dolara...

Trebali bi svi to imati -> ako pitas na Coinbase temi, valjda si njih i gledao... Coinbasepro sigurno ima.

Coinbase imam, ali tako nešto nisam u njemu našao.
TomyCroSound is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2021., 08:42   #24
Mozda je coinbase drugaciji od coinbasepro...

Inace, zasto ne koristis pro verziju? Fee je 0.5%, a moze biti i znacajno manji...
z_k is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2021., 09:17   #25
Slazem se sa z_k.

Nemojte koristiti coinbase ako ne morate. Sva sredstva jednim klikom i instantno prebacite sa coinbasea na coinbase pro i tamo obavljajte kopoprodaje, a po potrebi vratite sta god zelite na coinbase u trenu i besplatno.

Coinbasepro ima manje feejeve, vise mogucnosti i brojne druge pogodnosti.
toni_os is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2021., 10:40   #26
Quote:
toni_os kaže: Pogledaj post
Slazem se sa z_k.

Nemojte koristiti coinbase ako ne morate. Sva sredstva jednim klikom i instantno prebacite sa coinbasea na coinbase pro i tamo obavljajte kopoprodaje, a po potrebi vratite sta god zelite na coinbase u trenu i besplatno.

Coinbasepro ima manje feejeve, vise mogucnosti i brojne druge pogodnosti.

Totalni noob, igram se.
Instalirao pro. Nemoguce je verificirati moje račune na pro jer mi bankovna app (erste) ne dozvoljava uplatu u inozemstvo. Mislim da to mogu iskljucivo netbankongom (browser).
TomyCroSound is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2021., 14:48   #27
Quote:
TomyCroSound kaže: Pogledaj post
Coinbase imam, ali tako nešto nisam u njemu našao.

Coinbasepro je njihova burza

Probaj Binance dosta su bolja burza.Uplate i isplate bankovnim prijenosom SEPA 0% provizije,uplata legne odmah

Na Binance se moze postaviti 3 vrste naloga
Limit zadas cijenu i cekas da se izvrsi
Market ,odmah se izvrsava nalog po trenutnoj cijeni
Stop Loss nalog ..kad cijena dostigne zadanu aktivira se limit nalog

Provizija je 0,075%
Jingiskun is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.03.2021., 08:25   #28
Mislim da sam se zeznio.
Visa karticom sam slao pare na Conbase, ne razmišljajući na problem povrata novca.
Sada vidim kako za internacionalno plaćanje koje imam u netbankingu kaze da je non SEPA. I taj sepa ne mogu iskopati nigdje. Dakle, ne mogu verificirati.
Savjet?
TomyCroSound is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.03.2021., 10:25   #29
Quote:
Mislim da sam se zeznio.
Visa karticom sam slao pare na Conbase, ne razmišljajući na problem povrata novca.
Sada vidim kako za internacionalno plaćanje koje imam u netbankingu kaze da je non SEPA. I taj sepa ne mogu iskopati nigdje. Dakle, ne mogu verificirati.
Savjet?
Dao sam ti savjet gore
Binance dosta su bolja burza,otvori nalog prebaciti kripto sa Coinbase na Binance
SEPA povlacenje i uplata 0 provizija
Imas Binance Visa karticu sa 8% povrata ako je koristis
Mozes da stejkujes kripto ako ne mislis duze vreme trejdati i svasta jos nesto
https://www.kriptovalute.net/kako-ku...n-u-hrvatskoj/
Pogledaj na ovom linku imas detaljno objasnjeno
Jingiskun is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.03.2021., 14:14   #30
Quote:
Jingiskun kaže: Pogledaj post
Dao sam ti savjet gore
Binance dosta su bolja burza,otvori nalog prebaciti kripto sa Coinbase na Binance
SEPA povlacenje i uplata 0 provizija
Imas Binance Visa karticu sa 8% povrata ako je koristis
Mozes da stejkujes kripto ako ne mislis duze vreme trejdati i svasta jos nesto
https://www.kriptovalute.net/kako-ku...n-u-hrvatskoj/
Pogledaj na ovom linku imas detaljno objasnjeno

Iskomunicirao sam s curama na chatu erste banke, djeluju nesigurno, govore razlicite stvari, uvjerile me pa probao pa da vidim..
Nigdje se prilikom placanja nije spominjala rijec SEPA, poslao 10eur, a na potvrdi na mailu kaze da je SEPA. Uzelo mi 2kn provizije, ako ja to dobro vidim.

Binance sam gledao vec, totalnom noobu djeluje puno kompliciranije za sada.. Moram prvo u potpunosti povratiti uloženo pa ću se onda seliti dalje kad prokužim neke stvari.
TomyCroSound is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2021., 09:06   #31
Quote:
Noob ovdje.
Ima li neka app koja nudi mogućnost automatskog prodavanja ili kupovine u trenutku kada coin desegne neku unaprijed postavljenu cijenu?
Ima:
Coinrule ( https://coinrule.com/)
3Commas ( https://3commas.io/)
Bitsgap , odličan bot , trgovanje i sl ( https://bitsgap.com/?ref=038e7ed-2)
Ili koristi signalni servis ( https://www.tradepad.org/)

osobno koristim Bitsgap i 3Commas, i signale ( kažu koja valuta će narasti , to kupim počekam od par sati do par dana i izažem sa najmanje 10 % profita , a ponekad i znatno više )
Neo1901 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2021., 13:20   #32
Skidam se s coinbase i pro, preselio na binance.
U coinbase sam izvršio sepa uplatu od 10eur, meni je naplaćeno, a verifikacija im je još uvijek u tijeku. Kamo će oni s tim parama?
TomyCroSound is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2021., 18:24   #33
Quote:
Skidam se s coinbase i pro, preselio na binance.
U coinbase sam izvršio sepa uplatu od 10eur, meni je naplaćeno, a verifikacija im je još uvijek u tijeku. Kamo će oni s tim parama?
Obični im treba 2-3 dana, ponekad kraće...valjda se spremaju z alisting na burzi...

Pametno, Binance ima niže naknade, više izbora za trgovanje , a njihov smartchain ( BSC) je u usponu , nema provizije osobito ako koristiš BNB, BUSD,...dok coinbase Pro dere i do 0,5% početnike...
Ja sam pokrenuo nekoliko botova na Binance XYZ/BUSD, cca 1.6% zarade dnevno, i bez provizije tako da je isplativo...to na Coinbase ne možeš
Neo1901 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2021., 06:43   #34
Quote:
Neo1901 kaže: Pogledaj post
Obični im treba 2-3 dana, ponekad kraće...valjda se spremaju z alisting na burzi...

Pametno, Binance ima niže naknade, više izbora za trgovanje , a njihov smartchain ( BSC) je u usponu , nema provizije osobito ako koristiš BNB, BUSD,...dok coinbase Pro dere i do 0,5% početnike...
Ja sam pokrenuo nekoliko botova na Binance XYZ/BUSD, cca 1.6% zarade dnevno, i bez provizije tako da je isplativo...to na Coinbase ne možeš

Ne znam koliko je pametno bilo obzirom na gubitak tijekom prebacivanja..
Nisam odg dobio - vrate li te novce na racun, ili ostavljaju kao polog za kupovinu?
Moram pronaci odgovarajucu temu, al da pitam - kupovati u paru prema btc, bnb, usdt, eur ili nesto trece?
TomyCroSound is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2021., 20:02   #35
Ekipa bok! POkušavam prebaciti pare s coinbase na svoj račun u HR. Upisao sam IBAN svoj prvo i kad idem na verify account izbaci mi podatke za poslati mali deposit na njihov račun . Odem u svoje mobilno bankarstvo na devizno plaćanje (Addiko), upišem sve što treba i izbaci mi da je pogrešna adresa primatelja, a upisujem to što su oni napisali. Koji K? Ima tko kakvu pomoć/savjet?
KornyKornyG is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2021., 00:51   #36
Quote:
KornyKornyG kaže: Pogledaj post
Ekipa bok! POkušavam prebaciti pare s coinbase na svoj račun u HR. Upisao sam IBAN svoj prvo i kad idem na verify account izbaci mi podatke za poslati mali deposit na njihov račun . Odem u svoje mobilno bankarstvo na devizno plaćanje (Addiko), upišem sve što treba i izbaci mi da je pogrešna adresa primatelja, a upisujem to što su oni napisali. Koji K? Ima tko kakvu pomoć/savjet?
Probaj zamjeniti č,ć,š,ž sa csz u adresi i imenu

Tapatalk
NewOrder is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2021., 14:22   #37
Zna li netko kako banke gledaju na uplate od strane Coinbasea na devizne račune fizičkih osoba u HR?
Zaradio sam nešto na kriptovalutama preko Coinbasea. Sada sam to rasprodao i povukao novac nazad na svoj devizni račun. Cjelokupan iznos mi je sjeo na račun pa me zanima analiziraju li banke to uopće i naplaćuju li automatski neki porez krajem godine i sl.
Old 11.05.2021., 18:30   #38
kad bi bar postojala tema vezana uz placanje poreza

i kad bi bar bila na prvoj stranici ovog podforuma

oh, wait... but...
Padrone is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2021., 19:43   #39
Quote:
Krijes Sedam kaže: Pogledaj post
Zna li netko kako banke gledaju na uplate od strane Coinbasea na devizne račune fizičkih osoba u HR?

Zaradio sam nešto na kriptovalutama preko Coinbasea. Sada sam to rasprodao i povukao novac nazad na svoj devizni račun. Cjelokupan iznos mi je sjeo na račun pa me zanima analiziraju li banke to uopće i naplaćuju li automatski neki porez krajem godine i sl.
Koliko si ceko da sjedne?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
mesojed is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.05.2021., 13:31   #40
Quote:
mesojed kaže: Pogledaj post
Koliko si ceko da sjedne?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Jedan dan samo.
Prebacio sam prije 3 i pol godine 2.000 € sa deviznog tekućeg na Coinbase Wallet i pokupovao 3 kriptovalute. Sad sam to rasprodao i povukao iz Walleta 6.000 € natrag na svoj devizni.
Ne znam jesam li što dužan prijaviti, ili će me država ganjati, ili to njima promakne. Nisam stigao pročitati cijelu Kriptovalute - obračun poreza, počeo sam, ali ne kužim baš, jer izgleda da mi fali predznanja o fiat novcu i sl.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:44.