Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.08.2022., 08:53   #21
Joj da @Sajetta Demente sam smetnula s uma. Također sam Demente pogledala prije nekoliko mjeseci, uglavnom samo zbog njih, mada serija ima i krimi elemente jer se radnja vrti oko pronalaska dječaka, nećaka te jedne lezbijke koja je u braku s likom 25 godina i imaju 20-godišnju kćerku, i naravno da sama sebi nije mogla priznati da je lezbijka, a druga je policajka koja traži maloga, a koja svoju seksualnu orijentaciju ne skriva i ima djevojku

E da, @Sajetta, glumci im se općenito jako ponavljaju. U Perdona nuestros pecados ta glumica je glumila majku protagonistice, čiji je muž glavni negativac, a ona je na kraju završila s Mercedesinim tatom. Cura te policajke je recimo glumila jednu od Mercedesinih prijateljica, a i bila je u braku s njenim bratom koja također nije mogla prihvatiti činjenicu što joj prijateljica voli ženu.

Scene su im dosta strastvene, eksplicitne, ali kaj ja znam, meni Barbara i Mercedes iz Perdona nuestros pecados imaju još bolju priču i odličnu kemiju, prvenstveno jer se radnja dešava 50-ih i početkom 60-ih godina 20. stoljeća kada se o homoseksualnosti nije uopće pričalo te je se smatralo bolešću. Flaviju i Javieru je normalno prihvatila okolina.

@blenta
https://www.dailymotion.com/video/x7wzac

Sve njihove scene su postavljene na Dailymotionu, ako nekoga zanima, samo treba ukucati Barcedes

@paša pogledala sam i čileansku Donde esta Elisa, tamo je i gay par. Vjerujem da su poljupci bolji nego u Telemundovoj verziji, ali njih dvojica su me općenito živcirali jer je jedan od njih oženjen, a drugi je njen najbolji prijatelj, a ona mi je bila simpa. Ona je normalno prihvatila što joj je frend gay, ali naravno da ju je šokirala činjenica što ju muž i frend varaju, skroz normalna reakcija.
Old 02.08.2022., 09:51   #22
Čileanci su isto dosta otvoreni.
Sjećam se te scene iz Perdona nuestros pecados kada sam je škicnuo jednom prije nekog vremena.

Osvrnut ću se na Televisu ovdje.
E sad što se tiče glavnih parova u nekoj noveli možda da pokušaju prvo sa ljubavnim trokutima u kojem je protagonistica ili protagonist u vezi ili vjenčan sa osobom suprotnog spola,a zaljubljuje se u osobu istog spola.To bi čak i funkcioniralo.
Sad ne znam tko bi na Televisi to išao raditi.Možda za par godina.
Ova Osorijeva mini novela je samo nešto iznimno.

Ma nemam pojma.
Old 02.08.2022., 11:25   #23
Telemundo je imao u remaku argentinske 100 dias para enamorarnos pricu o curi koja postane muskarac na kraju…

I dosta su lijepo prikazali tu cijelu pricu… Macarena Garcia je bas izvrsna bila u ulozi Alejandre / Alexa na kraju cijele te price

Tako da ne bi bas reka da je i dalje prisutna homofobija u novelama.. okej, nema toga puno… al u zadnje vrime sve vise i vise je to prisutno u samim novelama :top.
Old 02.08.2022., 11:50   #24
Quote:
Altairfan kaže: Pogledaj post
Čileanci su isto dosta otvoreni.
Sjećam se te scene iz Perdona nuestros pecados kada sam je škicnuo jednom prije nekog vremena.

Osvrnut ću se na Televisu ovdje.
E sad što se tiče glavnih parova u nekoj noveli možda da pokušaju prvo sa ljubavnim trokutima u kojem je protagonistica ili protagonist u vezi ili vjenčan sa osobom suprotnog spola,a zaljubljuje se u osobu istog spola.To bi čak i funkcioniralo.
Sad ne znam tko bi na Televisi to išao raditi.Možda za par godina.
Ova Osorijeva mini novela je samo nešto iznimno.

Ma nemam pojma.
Šta nisu i Juliana i Valentina imale zasebnu seriju? Mislim da jesu.
Old 02.08.2022., 12:05   #25
Quote:
Maria Mexicana kaže: Pogledaj post
Šta nisu i Juliana i Valentina imale zasebnu seriju? Mislim da jesu.
Nemam pojma.
Ako i jesu ne sjećam se i nisam gledao.
Mozak mi ne radi više kao nekada.
Old 02.08.2022., 14:00   #26
@blenta ne znam uopće otkud se taj video stvorio Još si ja mislim o čemu ti govoriš, kad ono stvarno žena kuha a znam da sam dobar link kopirala. Nakon kaj sam postala još sam i provjerila jel dobar video.

Evo ponovno linka

Ako ne upali, samo upiši na Dailymotionu Barcedes 33 pa ćeš vidjeti tu famoznu scenu.

https://www.dailymotion.com/video/x7wtzac

Što se tiče Televise, sjećam se da su Gil i Cordoba u Sortilegiju glumili biseksualce. Bila je čak i jedna scena njih dvojice u krevetu, ali dalje od toga nisu išli. Konzervativnim Meksikancima i to je bilo previše mada meni Sorti nije legao zbog same radnje.

Peniche je u Alboradi glumio gaya koliko me sjećanje služi jer eto nije mu se "digao" na Lucero pa kako bi imao nasljednika, njegova mama je naredila Colungi da joj napravi dijete

Sad ipak ima pomaka u njihovim serijama čim rade remakeove argentinskih i čileanskih serija.

U Caer en tentacion sin Silvie Navarro je bio gay, ali naravno to sam sebi nije htio priznati, čak je pala i neka pusica između njega i njegovog kolege. Cijela ta priča mi je bila mlaka, a i sami glumci mi nisu bili baš najuvjerljiviji, ko da im je teško glumiti takve scene. Vidi se da im ipak treba vremena da budu bar malo blizu Čileancima i Argentincima. Čak im niti dijalozi nisu bili baš otvoreni.

U Imperio de mentiras, jedna cura se zaljubila u drugu, čak su se i poljubile, ali niš nije bilo između njih dvije jer je ova druga hetero. Ali niti jednom nije izgovoreno da je ona lezbijka, tu riječ su cijelo vrijeme izbjegavali, samo je spomenula da je zaljubljena u drugu ženu.

U Yo no creo en los hombres jedan lik je isto bio gay. Nije imao partnera, ali su više puta to spomenuli, čak je i obolio od AIDS-a.

Los exitosos Perez nisam gledala, ali znam da su Jaime Camil i Jose Ron glumili par te su se Meksikanci na to zgrozili jer su se čak i poljubili. Sjećam se čak i Camilove izjave da oni nikome s tim poljupcem ne štete.
Old 02.08.2022., 14:28   #27
Argentinci su imali dobar par
https://www.youtube.com/watch?v=ugra...k4vcNNdJKlQlhi
upa222 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.08.2022., 15:00   #28
Paola ja sam pogledao sinoć tu scenu u bazenu i bogami nije mi dobro
Znači, kakva strast, kakva hemija

Definitivno moram gledati ovu seriju
Balkanski paša is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.08.2022., 15:08   #29
Nije Peniche bio gay u Alboradi, @Paloma.

On je, koliko se sjećam, bio maltretiran u djetinjstvu, stric ga je maltretirao i napastovao seksualno i ostala mu ta trauma pa nije mogao biti s Hipólitom...

Peniche je bio s likom Vanesse Guzmán, Perlom... Čak je i dijete njegovo na kraju rodila.
Old 02.08.2022., 16:58   #30
Arturo Peniche u Alboradi je bio impotentan,nije mogao imati spolne odnose jer ga je silovao vlastiti stric dok je bio dijete pa zbg te traume nije mogao spavati sa Hipólitom,ali nije bio gay,to se nije spominjalo
Magdalena Nava is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.08.2022., 21:47   #31
@paša Perdona nuestros pecados ti ima 311 epizoda, 2 sezone pa ako ti to ne predstavlja problem, samo pogledaj međutim kratke su epizode, traju uglavnom do pola sata, možda 3 ili 4 su nešto dulje, ali se Barbara pojavljuje tek poslije 100.-e epizode i u početku jako malo imaju zajedničkih scena. Kad i imaju zajedničku scenu, zna proći i 10 epizoda da nemaju niti jednu. Ali 2. sezona je skroz njihova međutim treba izdržati do tada.

Ali bez obzira na njih dvije i broj epizoda, meni je serija svejedno bila odlična, dosta zanimljiva te sam ju pogledala za 2 mjeseca koliko mi je trebalo recimo da pogledam originalnu Cafe con aroma de mujer ili sad friško Yo no creo en los hombres mada mi je serija stvarno bila dobra dok CCADM živi smor.

Ali ako ti se neće dati gledati cijela serija, imaš na Dailymotion-u samo njihove scene, od prve do zadnje, samo upišeš barcedes 1, 2... itd.

Cure mea culpa, zaboravih ipak, pamćenje me ne služi više tako dobro kao nekad

Iksice nisam gledala Amar a muerte međutim pokušala sam pogledati pokoji video s njima dvjema, niti jedan nisam mogla do kraja koliko su mi bile dosadne. Ipak mi i istospolni parovi moraju imati priču, biti zanimljivi da bi me privukli da ih gledam. Ali eto, osim Barbare i Mercedes niti jedan lezbijski par me nije tako zaintrigirao. Dobro, eventualno možda i Flavia i Javiera.
Old 02.08.2022., 23:26   #32
Quote:
Paloma Negra kaže: Pogledaj post
@paša Perdona nuestros pecados ti ima 311 epizoda, 2 sezone pa ako ti to ne predstavlja problem, samo pogledaj međutim kratke su epizode, traju uglavnom do pola sata, možda 3 ili 4 su nešto dulje, ali se Barbara pojavljuje tek poslije 100.-e epizode i u početku jako malo imaju zajedničkih scena. Kad i imaju zajedničku scenu, zna proći i 10 epizoda da nemaju niti jednu. Ali 2. sezona je skroz njihova međutim treba izdržati do tada.

Ali bez obzira na njih dvije i broj epizoda, meni je serija svejedno bila odlična, dosta zanimljiva te sam ju pogledala za 2 mjeseca koliko mi je trebalo recimo da pogledam originalnu Cafe con aroma de mujer ili sad friško Yo no creo en los hombres mada mi je serija stvarno bila dobra dok CCADM živi smor.

Ali ako ti se neće dati gledati cijela serija, imaš na Dailymotion-u samo njihove scene, od prve do zadnje, samo upišeš barcedes 1, 2... itd.

Cure mea culpa, zaboravih ipak, pamćenje me ne služi više tako dobro kao nekad

Iksice nisam gledala Amar a muerte međutim pokušala sam pogledati pokoji video s njima dvjema, niti jedan nisam mogla do kraja koliko su mi bile dosadne. Ipak mi i istospolni parovi moraju imati priču, biti zanimljivi da bi me privukli da ih gledam. Ali eto, osim Barbare i Mercedes niti jedan lezbijski par me nije tako zaintrigirao. Dobro, eventualno možda i Flavia i Javiera.
Ma sigurno ću gledati Perdona nuestros pecados čim završim PDG. Ne samo zbog Barcedes, nego mi i po opisu sa Vikipedije priča deluje zanimljivo. I glavna glumica mi je jako slatka. Dobro što zahvaljujući latino telenovelama sam naučio 90% španskog, pa mi prevod nije potreban

Pogledao sam i neke klipove Flavie i Javiere i moram reći da mi se i njih dve dopadaju. Zanimljivo da je reč o starijem, ne preterano fizički privlačnom paru, ali mi imaju prejaku hemiju
Odgovori s citatom
Old 10.08.2022., 16:01   #33
Argentinska "Botineras" ima gej par, kao sporednu priču, dvojica fudbalera koji se spanđaju, jedan je oženjen i ima decu. Ima cela njihova priča na youtubeu.

Brazilska Verdades secretas 2, ima gej priču, mada je jedan lik prostitutka koji zbog para spava sa muškarcem. Bilo je dosta eksplicitnih scena: LINK

U "Pecados ajenos" je takođe bio gej par, sin glavne je bio gej: LINK

U "Tierra de pasiones" takođe je bio gej par. Nema njihovih klipova po netu.

Brazilska "Mulheres apaixonadas" je imala lezbejski par, koje su bile u gimnaziji. Tu je isto bilo odličnih scena sa homofobičnom majkom od jedne od devojaka i devojke iz odeljenja koja ih je napadala. Imale su samo jednu scenu poljupca u poslednjoj epizodi: LINK

friend is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.08.2022., 16:32   #34
Ova dvojica iz Verdades Secretas

Trebamo gay novelu pod hitno!

Nešto tipa Patrick&Ivan iz Élite
Jackles is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.08.2022., 17:19   #35
Quote:
Jackles kaže: Pogledaj post

Ili lezbejski par poput Alehandre i Veronike iz El Embarcadero

Španjolci su oduvek bili napredniji od Meksikanaca
Odgovori s citatom
Old 10.08.2022., 21:43   #36
Quote:
friend kaže: Pogledaj post

U "Pecados ajenos" je takođe bio gej par, sin glavne je bio gej: LINK
To se dobro sjećam,unuk od zločeste Agate,koja se izrugivala u svezi njegove seksualnosti.

Inače,kad je nedavno bila rasprava hoće li nestat telenovele,napisao sam kako bi bilo fora da snime jednu telenovelo gdje bi gay likovi bili glavni protagonisti.

Očito nisam jedini koji tako misli.
Vebster is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.08.2022., 21:45   #37
Quote:
Jackles kaže: Pogledaj post

Možda bi smo trebali igru,,koga bi ste odabrali kao protagoniste u telenoveli o gay paru''
Vebster is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.08.2022., 21:49   #38
Quote:
Vebster kaže: Pogledaj post
Možda bi smo trebali igru,,koga bi ste odabrali kao protagoniste u telenoveli o gay paru''
Ja sam za!

Ja bi Marcela Cordobu i nekog mlađeg tipa.. npr. mene
Jackles is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.08.2022., 21:52   #39
Quote:
Vebster kaže: Pogledaj post
Podržavam
Odgovori s citatom
Old 10.08.2022., 21:54   #40
Nismo li i u Padre Coraje imali neki homo par?
Znam da su nekoga zvali maricon, ali sam pozaboravljala sve sporedne likove .
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:38.