|
|
25.02.2006., 23:44
|
|
skrozz
Registracija: Nov 2005.
|
Hehe, vidio si to
A koji si ti razred? inače je www.forumoz.tk bez he!
A Oz nije ba zbog Oza hehe, Zovu me Oz! Ili OzzY!
Barem se nadam da će netko pročitati to kaj pišem po klupama i zidovima, vidim, ima nade 
|
|
|
19.03.2006., 13:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2006.
|
jel ima kog živog iz IX.??
|
|
|
26.03.2006., 00:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja sam zavrsila 9. i nebi se tamo htjela vratiti. Nije mi ostala u lijepom sjecanju. Najsladja su mi bila markiranja i birc Liv prek puta. Jel se jos tako zove? Tam nisu bile cajke. Pod odmorom smo znali ic u American Donat po krafne il kupovat sminku na plac. Ah,sad me pere nostalgija, nije bilo tak ni lose...
|
|
|
26.03.2006., 11:39
|
|
Ponosni Klasičar
|
Zagreb ima 17 gimnazija sa brojem (I, II, III i sl), još 3 klasične, 3 umjetničke (brijem), par onih spešl za povlaštene/posebne potrebe i to je to.
|
29.03.2006., 12:13
|
|
Registrirani korisnik
|
ja trenutno idem u 1. raz ove gimnazije...ima sjeb... profesore...pogotovo fizika....btw imam pitanje za ove koji su PROSLI 1.raz...koji prof voli rusiti na kraju...malo detalja da znam kak da se spremim za kraj god
|
|
|
29.03.2006., 13:07
|
|
. .. . ..... .. .
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
djubre44 kaže:
Skola je na losem glasu jer je u fucked up kvartu i jos goroj ulici gdje su kafici s cajkama preko puta skole.
|
Joj te cajke  Bila sam nedavno s frendicom iz ex-razreda, rekle smo si idemo sjest u dobri stari birc kad ono 
A i drugi nisu daleko. 
Prije nije bilo tako, ti lokali su bili ok, pogotovo ex-Liv. Šef je uglavnom držo upaljen tv s MTV-jem ili VIVA-om (nije da je najsretnije rješenje, ali nikakvih cajki nije bilo  ), kartala se bela, cappuchino za 5kn bio je najbolji u gradu..
Škola nije bila na nekom glasu ali koja škola na periferiji to jest? Oduvijek su na cijeni samo škole u centru i eventualno 1. i 4. gimnazija u Novom Zagrebu. Deveta zjapi prazna jer je na staroj Trešnjevci a ne u Križanićevoj 
|
|
|
29.03.2006., 13:09
|
|
. .. . ..... .. .
|
Quote:
*Lillian* kaže:
Ja sam zavrsila 9. i nebi se tamo htjela vratiti. Nije mi ostala u lijepom sjecanju. Najsladja su mi bila markiranja i birc Liv prek puta. Jel se jos tako zove? Tam nisu bile cajke. Pod odmorom smo znali ic u American Donat po krafne il kupovat sminku na plac. Ah,sad me pere nostalgija, nije bilo tak ni lose...
|
E baš tak 
Sam kaj mi nismo kupovali šminku, al su dečki išli na ćevape pod velikim odmorom. Sjećam se da je nakon toga smrdio cijeli razred
A sad idem da me trenutni đaci ne razapnu 
|
|
|
29.03.2006., 13:12
|
|
. .. . ..... .. .
|
Quote:
D3US kaže:
ja trenutno idem u 1. raz ove gimnazije...ima sjeb... profesore...pogotovo fizika....btw imam pitanje za ove koji su PROSLI 1.raz...koji prof voli rusiti na kraju...malo detalja da znam kak da se spremim za kraj god
|
Žena iz kemije (mala sijeda, da sad ne spominjem imena  ) je voljela dijeliti jedinice prije 6-7 g.  kad sam se ja školovala. Možeš izvuć dvojku, ali trebaš fakat pokazat volju da ti je stalo ispravit ocjenu  Možda je to i više važno nego samo znanje.
|
|
|
29.03.2006., 14:32
|
|
match me
Registracija: Oct 2005.
|
benko, rules
biruš takodjer
glazbeni dragojevicka (bwahahhahaha)
a najbolja je zena iz biologije poje
pa zemljopis majko moja JASNA PETSCHE - AUFERBER
ma skola je zakon 
|
|
|
30.03.2006., 10:52
|
|
Registrirani korisnik
|
dobro..vi ste svi geekovi bili kako vidim ako niste imali bas nikakvih problema pa valjda dobar odgovor necu ni dobiti 
|
|
|
30.03.2006., 14:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
untitled kaže:
benko, rules
biruš takodjer
glazbeni dragojevicka (bwahahhahaha)
a najbolja je zena iz biologije poje
pa zemljopis majko moja JASNA PETSCHE - AUFERBER
ma skola je zakon 
|
Obradovićka je bolja, ne moraš ništa znati a imaš 4,5.
a Petsche je pukla totalno.
|
|
|
31.03.2006., 01:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja sam zavrsila IX. prije davnih 8 god.Tad su vladali:
fiiizika-Benko-zakon
glazbeni-Dragojevic
biology-ona mala dobrica
zemljopis-Suzana-zlocesta,mrzila je cure
hrvatski-Grozdana
povijest-Majtanic-legenda
kemija-Astrid-uf,uf,ne voljeh kemiju
latinski-Kalebota-meni mrska
-Ante-da ga nije bilo trebalo ga je izmislit
mat-Bozic-ZAKON-imao je copor djece i volio Talking Headse 
|
|
|
31.03.2006., 06:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2004.
|
Sad sam se prisjetio njih svih. Bajićka iz biologije je meni bila raska zadnje 2 godine,najbolja profa na cijeloj školi mos def.Da nije bilo nje,pao bi 3. razred sam tak... Benko je ok,samo ju je hebalo ono mucanje i uvijek se svađala sa ekipom.Dragojevićka je pojava samo takva.Kad sam čuo priču da je vlastitoj kćeri otela muža  Ona i onaj njezin remen koji je skoro pa ispod vrata
Majtanić je bio zakon lik,uvijek oni njegovi papiri mali,jednom nam se čak bio rasplakao pod satom...
Bilo je svega u toj dobojskoj  Samo nemrem vjerovat da piče cajke tam u bircevima sad.Mi smo u ono vrijeme radije išli u onaj klošarski birc na početku ulice sa lijeve strane,žuja je bila 6 kn 
|
|
|
31.03.2006., 10:10
|
|
match me
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
Belfast kaže:
Mi smo u ono vrijeme radije išli u onaj klošarski birc na početku ulice sa lijeve strane,žuja je bila 6 kn
|
da da BAGATELA  s legendarnim natpisima " ne posluzujemo pijane goste" i "zabranjeno pjevanje u lokalu" , a tek ona ekipa u izlogu koja tamani burek ... majko moja
|
|
|
31.03.2006., 22:31
|
|
skrozz
|
Vidim okupila se ekipa, pa cu ja opisati profesore mada ne znam prezimena, a čak ni imena od svih!
Engleski i Talijanski - Ona Katarina, žena je dobra, ne možeš imati manje od 3!
Povijest - R.... ne mogu se sjetiti, znam da ima grbu i kad ju pozdraviš spusti glavu do poda, žena je malo mutava, ali to je ok!
Hrvatski - pingvin od Diel, ta žena neke stvari sporije shvaća i pamćenje joj lošije služi! Ocjene - kao najobičniji profesor!
Latinski - Ante ma taj tip je zakon, blago majci koja va snije rodila  haha! Tijekom godine ne daje dobre ocjene, ali zato na kraju popušta!
Zatim biologija Poe hahahaha! MA TI SI DEBIL!! malo citata od nje! ako imas 3 ko da imas 10!
Zemljopis - PEČE! Ta žena je fakat za krepat, za vrijeme testa svi se deremo i govorimo odgovore, a on ne kuži!
Fizika - nije Benko nego jedna druga, ma žena nema pojma objasniti , kad pišemo test svi dobijemo 1 i to svaki put!
Dragojević iz glazbenog hehe, toj ženi malo fali u glavi 
|
|
|
31.03.2006., 22:32
|
|
skrozz
|
Ajmo neka mi se jave na privatnoj poruci ili kako god znaju svi koji pohađaju ovu školu!
|
|
|
01.04.2006., 20:10
|
|
. .. . ..... .. .
|
(ae kad smo već počeli s imenima...  )
Dragojević mi je bila raska
Jao Bagatela  Bila sam tamo dvaput doduše 
Sjeća se ko od starijih Fresslice iz matematike?
|
|
|
01.04.2006., 20:25
|
|
veka11
Registracija: Apr 2006.
|
ej...evo ja idem u IX.gimnaziju...
prvi sam razred...
ah čuj...šta ti mogu reči...ja sam imala 47 bodova,ali sam dobila dodatnih 5 za samohranu majku...
uglavnom-ima profesora koji su baš fora,dragi i šaljivi,a neki su KATASTROFA...
stvarno ima svakakvih idiota kao u svakoj školi...
iako...meni su svi zakon...
ćuj...neću ti reč da da je teško jer to nije istina.točno-treba učiti malo više nego u osnovnoj,ali sve se to da dovesti u red.
ja ne učim NIŠTA i to mi je greška pa sam na polugodištu imala 6 jedinica,ali sve ću ja to sredit i proč...
upiši IX.,ako te privlači,a društvo je super...bar moj razred...pitaj ako te još kaj zanima...
|
|
|
01.04.2006., 20:31
|
|
veka11
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
D3US kaže:
|
hej...ja sam isto prvi razred sad...tko si ti???koji razred ideš???kako se zoveš???znamo se???
|
|
|
01.04.2006., 23:03
|
|
Registrirani korisnik
|
koji si ti? da nisi mozda 1.a... vjerojatno se ne znamo jer ne poznam nikog ko je imao tolko kulja na polugodistu...necu ti ja otkrivati svoj identitet...to nikad ne radim na netu  .......
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:26.
|
|
|
|