Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome |
|
|
14.11.2023., 14:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
Quote:
AracelyFan kaže:
Tebi paša je ama baš svaka hot 
|
Nije baš svaka. Ana Brenda mi je 
Maite isto 
Boyer odlična glumica, ali fizički osrednja, čak i pomalo ružnjikava.
Razvikana Barbara Mori isto ništa posebno fizički.
Kao što vidiš, nije mi svaka hot 
Ali Scarlet jeste 
|
|
|
14.11.2023., 15:49
|
|
canta y no llores
Registracija: May 2008.
|
Quote:
Apolon kaže:
Ustanimo drage,
najprije se naklonimo i zaplješćimo ovoj vrhunskoj mladoj i pre pre talentiranoj glumici : s : xmasvatromet:
Mislio sam da bolje od Juliete Lugo neće ići i da će je većina fanova gledati kroz samu prizmu Juliete Lugo - ali taaaako mi je drago da sam se prevario : raspa:
Šta je Scarlet odradila u liku Glorie Trevi : s mislim da ni ona sama nije svjesna… tako težak, tako kompleksan lik odigrat… unijet se u one ekspresije i grimase koje je sama Gloria imala na koncertima i intverjuima… čudesno…
Da ne pričam o kemiji između nje i Poze jer da toga nije bilo, ne bi nam se ni dočarao odnos koji je imala s tim štakorom - a to je po meni i bilo najbitnije u samoj noveli… : s
Što reći osim da ona scena gdje Gloria saznaje da joj je dijete mrtvo je nešto najbolnije i najemotivnije odgumljeno u zadnjih XY godina… na sami spomen scene se ježim koliko je to moćno bilo…
Draga Carla, hvala ti što si prepoznala “ono nešto” u našoj Gruberici, draga Scarlett, hvala tebi što si prihvatila ulogu koju ti je Carla ponudila jer s ovim ti je samo nebo granica : s
Želimo te i dalje gledat jer zaslužuješ da si na našim malim ekranima i da se divimo tvojoj fenomenalnoj glumi… radi, napreduj, rasti - jer znamo da to možeš…
Hvala ti na liku Glorie Trevi : xmasvatromet: ostat ćeš zapamćena parasiempre : s
Volimo te 
|
Ma možda i jest cringe (kao što denn kaže  ), ali ja ti potpisujem ama baš svaku, svaku riječ..
Nisam htjela biti ja ta koja će sve to napisati jer nisam previše objektivna kad je ona u pitanju.., pa da ne umanjim zasluge. 
Scarlet forever!
Julieta je bila WOW, ali s Gloriom je 2 puta toliko! 
Rasturila je! Doslovno!
Uz Scarlet, upisujem se i kao veliki fan Glorie Trevi, koja mi je do ove serije bila totalno nepoznata.
Recuerda que me tienes a mí siempre a mí...
Bravo paša! Ukus ti je  kad je Scarlet u pitanju!
|
|
14.11.2023., 16:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
Sajetta kaže:
Ma možda i jest cringe (kao što denn kaže  ), ali ja ti potpisujem ama baš svaku, svaku riječ.. 
|
Neka je cringe, ja je volim i gotovo
Kome smeta, nek ne cita
Ma svako slovo da ti potpisem 
|
14.11.2023., 16:19
|
|
canta y no llores
|
Quote:
AracelyFan kaže:
Tebi paša je ama baš svaka hot
Ali zaista neki bi mogli razmotriti mogućnost da preimenuju nick u Scarletfan 
|
4. profil mozda i bude..  ako mi ga Apolon ne preotme..
Quote:
Apolon kaže:
Neka je cringe, ja je volim i gotovo
Kome smeta, nek ne cita
Ma svako slovo da ti potpisem 
|

|
|
14.11.2023., 18:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
Scarlet je prelijepa i odlicna glumica
Nista osobno, ali Apolonov messy post me podsjetio na tinejdzerske dane
Ipak smo mi na ovom pdf sad vecinom odrasli ljudi 
|
|
|
30.04.2024., 09:38
|
|
canta y no llores
|
Dok ne dobijemo neku info više o novom projektu s Carmen Armendariz, da se prisjetimo Scarletine izvrsne glume u Ellas soy yo.
Žena se toliko dala u projekt, da je morala potražiti stručnu pomoć.
Za razliku od ostalih likova koje je interpretirala, iz kojih bi se navečer, pri dolasku kući, jednostavno "skinula", lik Glorie Trevi, tj. psihološka zlostavljanja koja je Gloria proživjela, pratila su Scarlet i izvan seta.
Zato se odlučila na terapiju kako bi se riješila emocija koje zapravo nisu bile njezine.
Zato je nakon završetka snimanja otputovala na mjesec dana u Japan i Bali da se otkači od svega i resetira.
Scarlet Gruber tomó noches de terapia.....
|
|
20.06.2024., 18:01
|
|
Moderator
Registracija: Sep 2016.
|
Sa instagrama od Scarlet.
Priprema se za novu ulogu.
https://www.instagram.com/p/C8au1DuvT4t/?img_index=1
|
20.06.2024., 18:18
|
|
canta y no llores
|
Baš sam prije pregledavala njezin profil. 
Prekjučer je objavila da ide na snimanje prvih scena 
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:07.
|
|
|
|