Anddd im back, možda kasnim koji dan...
ok
Evo prošla godina dana od korištenja Wirexa pa na glavni post da dodam neke stvari koje sam rekao a i neke koje ne.
Znaći, plan je bio skupiti 300k wxt u godini dana i to smo uspjeli, imali smo nekad malu pomoć jer smo znali kupovati neke stvari online preko drugih ljudi (oni koji ne znaju to online raditi), na app imam nekih 90k a na nereus stakano mi nekih 210k (dam slike dolje).
Da krenem
Koliko pratim app na par medija, sve ide ok, baš je danas bio veliki update an app, oni se šire, neki kukaju,neki ne a ja nemam problema pogotovo od kada smo prešli na euro. Dok je bila kuna znalo je nekad zapet na transferima ali bih javio customer suppot i sve bude super vrlo brzo.
Dalje tvrdim da ovo nije za ljude koji nemaju strpljenja, ovo je igra na duge staze pogotovo jer ima početni fee tako da ovo gledajte kao godišnji projekt.
Dalje smatram da treba imati bar 4% charge back i to maximalno iskorištavat
Dalje smatram da je ovo super ako masa ljudi je sposobna koristiti jednu karticu, ili ako ti trošiš svojom a firma ti vrati na plaći tipa gorivo itd.
Gadno je što je wxt kao i ostatak crypto banana pa je cijena samog wxt tokena nisko ali mojih 300k po ovoj shit cijeni tokena je 800 eura
Sada par zamjerki ili stvari koje nisam spomenuo slučajno-
-naime ne može se izvući izvan appa recimo na exchange ili pak pretovriti u eur bilo koja količina wxt tokena. Ovisno o cijeni tokena to varira, mislim da se mora imati oko 200 eura vrijedno wxta da bi se molo prebaciti ili konvertirati u eruo, zato kažem ovo nije za nestrpljive.To se uvijek može ubrzati, recimo imaš 100 eura u wxt,kupiš još 100, imaš 200 i onda sve prebaciš u eure i gotovo.
-druga stvar koja mi se nije svidila ali mi nije neki big deal jer sam ionako mislio produžiti je što su sami produžili pretplatu za još jednu godinu uzevši s sa računa, bilo bi lijepo da su me pitali, ali kažem ionako sam mislio, samo da ljudi znaju.
bez zezancije smatram da je ovo dobra stvar, ionako stvari koje kupujem kupujem i trošim a ovako nešto dobijem nazad i nije nešto sitno,za godinu dana žena i ja jedno 80% plaće preko wirexa, (uvijek treba cash za nešto)i boom, cc mjesečna proječna plaća u RH smo dobili.
možda ne mogu svi ovakve rezultate imati, neki bolje neki lošije ali, bar nešto
ako ti se ne da plaćati fee da se boostaš do 4%, ima onaj osnovni paket koji ništa ne košta pa se i tako može par mjeseci ili godinu dana testirati pa onda odlučiti.
AKO IKAD WXT token bude se vratio na staru slavu od 0.037 ili čak više, ovih mojih 300k wxt je preko 11k eura..
hmmmm treba imati snove
dam par slika da dokažem

-stanje na app 96k wxt koje sada mogu pretovirit u 228 eura

- 213k wxta na nereus stake na 6 mjeseci na 11% apr
evo bonus, slike su od prijatelja koji je prošli bull ran se prabcio na stable coins i on mi je ovo preporučio. Naime lik ima 8% cashback i 16% saving bonus a to je maximum što oni nude, on je u vip nekom timu i ima privatni customer support i još neke bonuse.

lik maxout makismalno

malo stats
ja razuumijem da je kod nas ovo bauk i drama i komplicirano i scam i sve...sve je meni jasno. Evo, godinu dana koristim i mislim i dalje, a neka svatko radi kako hoće.
Možda sutra sve propadne možda ne, ja o tome ne odlučujem.
ako je nekome ovo bilo interestantno i želi probati moj referal je
https://wirexapp.com/r/Bmanx
oboje dobijemo nešto, mislim da je sada cc vrijednost 15 eura ( ako je nekome ovo sumljivo, banke rade istu stvar gdje dobijete cc 50 eura ako dovedeš novog klijenta) tako da nije da ja sve a ti ništa.
vidim da je "Earn up to $15 for making a deposit into your X‑Accounts Plus" iskreno ne koristim x-account tako da i ako ne dobijemo nik ništa opet smatram da je ovo super stvar.
Sretno ljudi